sofija sv.nedelje
Trajanje: 3 dana / 2 noćenja
Lokacija: Sofija, Plovdiv
Cena: U PRIPREMI
Rezerviši
 • SOFIJA NOVA  GODINA

  Romantični Plovdiv

  30.12.2023 – 01.01.2024.
  3 dana/2 noćenja, autobusom

  PROGRAM PUTOVANJA:

  1. DAN: BEOGRAD – SOFIJA
  Polazak autobusom za Bugarsku u 08:00 h sa autobuske stanice BAS, dnevna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Sofiju. Smeštaj u hotel. Nakon pauze za odmor panoramsko razgledanje grada: Vitoša bulevar, crkva Aleksandra Nevskog (izgrađena u ruskom stilu) sa muzejem fresaka, crkva Sv. Nedelje gde su izložene mošti kralja Milutina, crkva Rotonda (sv. Đorđa), nekadašnja Kraljevska palata, bazilika Aja Sofija itd. Slobodno vreme za šetnju i individualni obilazak grada. Noćenje.

  2.DAN: SOFIJA – PLOVDIV (DOČEK NOVE GODINE)
  Doručak. Slobodan dan za individualno razgledanje Sofije ili fakultativno odlazak u Plovdiv, jedan od najlepših gradova na Balkanu. Panoramsko razgledanje ovog istorijskog grada raznolike arhitekture: Antički amfiteatar iz 2. veka, rimski stadion, crkva svetog Konstantina i Jelene kao i brojni muzeji i galerije, starog utvrđenja iznad reke Marice… Slobodno vreme za individualno razgledanje i posetu muzeja kao i očuvanih aristokratskih vila iz 18. I 19. veka koje su pretvorene u muzeje. Povratak u Sofiju. Slobodno vreme u centru grada za šetnju i pripremu za DOČEK NOVE GODINE. Doček Nove Godine na trgu u centru grada ili fakultativno odlazak na večeru sa nacionalnim specijalitetima i muzičkim programom. Noćenje.

  3.DAN: SOFIJA – BEOGRAD
  Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualno razgledanje i šoping. Oko 14.00h polazak za Beograd. Vožnja sa usputnim pauzama za odmor…. Dolazak na mesto polaska u večernjim satima…(KRAJ USLUGA)

  Redovna cena aranžmana 

  FIRST MINUTE CENA ARANŽMANA – U PRIRPEMI

  -Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate –

  USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
  – Gotovinsko plaćanje: 30 % prilikom rezervacije ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja;
  – Odloženo plaćanje na rate: 40 % prilikom rezervacije, ostatak ( 60% ) na 3 jednake mesečne rate čekovima građana, realizacija svakog 10. ili 20. u mesecu;
  – Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina;
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije Jungman travel.

  Dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe u sobi 1/3 ostvaruje popust 30% na cenu aranžmana, treća odrasla osoba ima 20% popusta u 1/3 sobi

  ARANŽMAN OBUHVATA:
  – Prevoz komfornim turističkim autobusom (klima/video) na relaciji iz programa.
  – Smeštaj u hotelu Svete Sofije 3* u Sofiji na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak – švedski sto). Hotel se nalazi u širem centru grada. Sve sobe su komforne, dvokrevetne i trokrevetne, TV, tuš – WC. Hotel poseduje recepciju, aperitiv bar, TV salu, restoran.
  – Razgledanje Sofije sa vodičem po programu
  – Vodiča – pratioca na putovanju
  – Troškove organizacije putovanja.

  ARANŽMAN NE OBUHVATA:
  – Sve nepomenute i individualne troškove i ulaznice. (ulaznice se plaćaju na lokalitetu i iznose od 3-6 Leva – 1 € oko 1,9 Leva )
  – Celodnevni izlet za Plovdiv 25 €
  – Svečana novogodišnja večera 45 – 60 €
  – Doplata za jednokrevetnu sobu – 45 €.
  – Medjunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja

 • VIŠE INFORMACIJA ZA ULAZAK U REPUBLIKU BUGARSKU: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama/bugarska

  NAPOMENE:

  SMEŠTAJ:
  Hotel Svete Sofije 3* se nalazi u centru grada. Šetnjom stižete do svih glavnih atrakcija i spomenika Sofije. U blizini se nalazi veliki broj restorana i prodavnica. Poseduje recepciju, restoran i bar, WiFi je dostupan u celom hotelu. Sobe su dvokrevetne, konforno opremljenesa TV-om, klima uređajem, kupatilom TWC. Doručak bife servis.
  NAPOMENA: Agencija Robinson ima potpisane ugovore o povoljnijim uslovima plaćanja za klijente banaka: EXPOBANK, Banca intesa, NLB Komercijalna banka, OTP banka (bivša Societe Generale banka), Poštanska štedionica.
  Napomena: Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu – biometrijski pasoš – (kopija stranice sa ličnim podacima se dostavlja agenciji) koja mora važiti još 3 meseca od datuma povratka sa putovanja. Agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju, ne dobijanje vize za kategoriju građana kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU, u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja agencije organizatora putovanja. putnicima koji poseduju biometrijske pasoše ili važeće lične karte koje su dovoljne za ulazak u Severnu Makedoniju. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 40), agencija organizator putovanja zadržava pravo da otkaže putovanje ili realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Krajnji rok za otkazivanje aranžmana, od strane organizatora putovanja, je pet (5) dana pre datuma polaska u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika. U slučaju da je posle zaključenja Ugovora o putovanju došlo do promena u kursu na deviznom tržištu ili promena u tarifama prevoznika i aerodromskih i kompanijskih taksi, agencija organizator putovanja zadržava pravo korekcije cene programa putovanja. Sve vreme boravka Vam na raspolaganju stoji stručan predstavnik naše agencije ili lokalni partner, koji će se potruditi oko Vašeg kompletnog boravka na izabranoj destinaciji i ponuditi fakultativne izlete u saradnji sa lokalnim agentom.. Naš lokalni partner u Makedoniji je T.A. ARKA-G, ulica Makedonija br 12-1, grad Skoplje, 1000 Skoplje.
  ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ROBINZON D.0.0 (YUTA STANDARD)
  Organizator putovanja: ROBINZON d.o.o., Beograd. Kategorija Licence A br. OTP 120/2021 od 13.10.2021. Uz ovaj aranžman važe Opšti Uslovi putovanja agencije Robinzon d.o.o. U skladu sa odredbama Zakona o Turizmu Organizator ima GARANCIJU PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 119/2021 od 30.11.2021.god, Bankarska garancija 068/2021 od 03.12.2021.god. Akcionarskog drustva “Expobank” u visini 30.000 €. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slucaja kod Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU “YUTA”, 0113228 686, 011 3228 687, pisanim putem ili telegramom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs.

  Cenovnik br.1 od 05.10.2023.

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš