Trajanje: jun-septembar
Lokacija: Bugarska, Sunčev Breg
Cena: od 345€
Rezerviši
 • BUGARSKA – SUNČEV BREG

  Leto za mlade 2024.

  9 dana / 7 noćenja, autobusom

  PROGRAM PUTOVANJA BUGARSKA – SUNČEV BREG – LETO ZA MLADE 2024.:

  1.DAN: Novi Sad – Beograd – Niš – Pirot – Sunčev Breg (program putovanja Bugarska – Sunčev Breg – Leto za mlade 2024.)

  Polazak iz Novog Sada u poslepodnevnim časovima sa autobuskog stajališta za turističke autobuse (kod bivše AS ATP Vojvodina). Polazak sa Novog Beograda (kod Skejt parka, pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće) u 21:30 h (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Polazak iz Niša sa NIS petrol benzinske stanice (Bulevar 12.februar). Noćna vožnja kroz Srbiju, i Bugarsku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

  2.DAN: Sunčev Breg (program putovanja Bugarska – Sunčev Breg – Leto za mlade 2024.)

  Dolazak u Sunčev Breg u jutarnjim časovima. Odlazak na plažu do vremena ulaska u hotelske sobe. Ručak. Smeštaj u hotel u dogovoreno vreme. Slobodno vreme. Večera*. Noćenje.

  3.- 7. DAN: Sunčev Breg

  Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Ručak. Slobodno vreme. Večera*. Noćenje.

  8.DAN: Sunčev Breg (program putovanja Bugarska – Sunčev Breg – Leto za mlade 2024.)

  Doručak. Slobodno vreme do polaska autobusa za Srbiju. Polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Bugarsku i Srbiju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

  9.DAN: Sunčev Breg – Pirot – Niš – Beograd – Novi Sad (program putovanja Bugarska – Sunčev Breg – Leto za mlade 2024.

  Nastavak puta za Beograd. Dolazak na mesto polaska u večernjim časovima. Kraj programa.

  *Obroci su organizovani po sistemu punog pansiona (doručak, ručak i večera).

  Cene iz tabele su izražene u evrima po osobi na bazi 7 noćenja – pun pansion (FB)

  AUTOBUSKI PREVOZ 

   

  Period
  boravka
  17.06.
  -
  24.06.
  24.06.
  -
  01.07.
  01.07.
  -
  08.07.
  08.07.
  -
  15.07.
  15.07.
  -
  22.07.
  22.07.
  -
  29.07.
  29.07.
  -
  05.08.
  05.08.
  -
  12.08.
  12.08.
  -
  19.08.
  19.08.
  -
  26.08.
  26.08.
  -
  02.09.
  02.09.
  -
  09.09.
  09.09.
  -
  16.09.
  16.09.
  -
  23.09.
  23.09.
  -
  30.09.
  Broj noćenja, FB777777777777777
  1/3, 1/4, 1/5 soba345345375375375375395395395395395345345345345
  Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na dan naznačen u tabeli (tačno vreme polaska obavezno proveriti u agenciji dan ranije), a povratak je na dan naznačen u tabeli u unapred dogovorenom vremenu.
  -Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.-

  Popusti za mlađe od 18 godina:
  -Osobe mlađe od 18 godina imaju 14 evra popusta na navedene cene

  Način plaćanja:
  -Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja,
  -Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3-5 jednakih mesečnih rata, čekovima građana, realizacija svakog 10. ili 20. u mesecu,
  -Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina,
  -Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije Jungman Travel.

  Aranžman Bugarska – Sunčev Breg – leto za mlade 2024. obuhvata:

  -Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
  -Smeštaj na bazi punog pansiona(doručak, ručak, večera) – KOKICHE hotel 3* u Sunčevom Bregu
  -Korišćenje spoljnih hotelskih bazena,
  -Boravišnu taksu,
  -Usluge pratioca u svakom autobusu,
  -Troškove organizacije putovanja.

  Aranžman Bugarska – Sunčev Breg – leto za mlade 2024. ne obuhvata:

  -Doplata za dvokrevetnu ili jednokrevetnu sobu – isključivo na upit;
  -Doplate: za polazak iz Kragujevca
  -Individualne troškove putnika.

 • BUGARSKA- SUNČEV BREG – Leto za mlade 2024.

  HOTEL KOKICHE 3*

  Hotel se nalazi na 500 metara od velike plaže i raspolaže sa 600 ležaja. Sobe su uređene u prefinjenom i prijatnom stilu kako biste se osećali opušteno i udobno. Svaka soba ima Wi-Fi, kablovsku TV, klimu, balkon, telefon, kupatilo i frižider.
  Hotel ima bazen koji ispunjava sve Vaše zahteve i potrebe. Spasilački tim brine o vašoj bezbednosti i kvalitetu vode. Svojim gostima nudi kombinaciju udobnog smeštaja u ležaljkama i bara pored bazena sa bezalkoholnim pićima.
  Restoran je izgrađen u duhu bugarskog doma, odiše komforom svojim autentičnim enterijerom u tradicionalnom stilu, restoran ima 400 mesta. Letnja terasa restorana sa 150 mesta pogodna je za prijatne večere sa tradicionalnom kuhinjom i za zabavu i bučne proslave.
  Možete iskoristiti i usluge multifunkcionalnog igrališta koje nudi: opremu za fudbal, košarku i odbojku.
  Usluga je na bazi punog pansiona – FB

 • BUGARSKA- SUNČEV BREG – Leto za mlade 2024.

  Preuzmi program u PDF / WORD

  NAPOMENE:

  – Promena programa putovanja od strane putnika, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa.
  – Rok za prijavljivanje je 15 dana pre putovanja ili do popune mesta.
  – Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).
  – U slučaju promene u cenama prevoznika i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
  – Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 50. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja, uz saglasnost prijavljenih putnika, najkasnije 5 dana pre polaska.
  – Zbog poštovanja satnica predviđenih programom, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza – “tax free”.

  Raspored sedenja

  – Raspored sedenja u autobusu je po redosledu prijave. Potpisivanjem ugovora putnik mesto koje mu dodeli agencija.
  – Putnik je dužan da agenciju za slučaj potrebe pružanja određene pomoći, u pisanoj formi, na papiru ili na drugi odgovarajući način, obavesti o nedostacima smeštajnih jedinica, najkasnije u roku do mesec dana od dana utvrđivanja nedostatka.
  – Putnik može da izjavi reklamaciju na mestu koje je određeno za prijem reklamacija usmeno, telefonom, pisanim ili elektronskim putem, uz dostavu ugovora o prodatom aranžmanu. Agencija i prevoznik su dužni da najkasnije u roku od 8 dana, od dana prijema reklamacije, pisanim ili elektronskim putem odgovore potrošaču na izjavljenu reklamaciju.

  Dokumenta:

  – Obaveza je putnika da za putovanje obezbedi ispravan putni dokument i da se pridržava carinskih i drugih propisa. Organizator ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize i nije odgovoran ukoliko pogranične ili imigracione službe ne odobre ulazak putnika u drugu zemlju. Putnik sam snosi troškove svog povratka u Srbiji. U slučaju gubitka putnog dokumenta, putnik sam snosi troškove svog boravka u mestu konzularnog predstavništva kao i troškove puta priključenja grupi ili povratku u Srbiju,
  – Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju,

  Uz program važe Opšti uslovi putovanja – Jungman Travel, Čačak, licenca Ministarstva turizma OTP 187/2021.
  Cenovnik br 1. od 19.02.2024.

  OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
  Zа vreme trаjаnjа turističkog putovаnjа, nа odstupаnje od ugovorа, potrošаč ukаzuje orgаnizаtoru, lokаlnom predstаvniku orgаnizаtorа i lokаlnoj аgenciji nа koju je orgаnizаtor uputio potrošаčа zа slučаj potrebe pružаnjа određene pomoći. POTROŠАČ NE MOŽE DА ZАHTEVА UMАNJENJE CENE АKO NESАVESNO PROPUSTI DА UKАŽE NА ODSTUPАNJА IZMEĐU PRUŽENIH I UGOVORENIH USLUGА ZA VREME TRAJANJA TURISTIČKOG PUTOVANJA.

  Obaveze potrošača

  Potrošаč je dužаn dа orgаnizаtorа, lokаlnog predstаvnikа orgаnizаtorа ili lokаlnu аgenciju nа koju je organizator uputio potrošаčа zа slučаj potrebe pružаnjа određene pomoći, u pisаnoj formi, nа pаpiru ili nа drugi odgovаrаjući nаčin, obаvesti o nedostаcimа izvršenih uslugа, nаjkаsnije u roku do mesec dаnа od dаnа utvrđivаnjа nedostаtаkа. Аko potrošаč propusti dа blаgovremeno obаvesti orgаnizаtorа o nedostаcimа pruženih uslugа ne može zаhtevаti umаnjenje cene iz člаnа 104. ovog zаkonа, rаskid ugovorа iz člаnа 105. ovog zаkonа i nаknаdu štete iz člаnа 107. ovog zаkonа, osim аko se odgovornost zа propuštаnje rokа iz stаvа 1. ovog člаnа ne može stаviti potrošаču nа teret. Potrošаč može dа izjаvi reklаmаciju usmeno nа mestu koje je određeno zа prijem reklаmаcijа, telefonom, pisаnim putem, elektronskim putem, odnosno nа trаjnom nosаču zаpisа, uz dostаvu rаčunа nа uvid ili drugog dokаzа o kupovini (kopijа rаčunа, slip i sl.).

  Obaveze prodavca

  Prodаvаc je dužаn dа potrošаču izdа pisаnu potvrdu ili elektronskim putem potvrdi prijem reklаmаcije, odnosno sаopšti broj pod kojim je zаvedenа njegovа reklаmаcijа u evidenciji primljenih reklаmаcijа. Prodаvаc je dužаn dа bez odlаgаnjа, а nаjkаsnije u roku od 8 dаnа od dаnа prijemа reklаmаcije, pisаnim ili elektronskim putem odgovori potrošаču nа izjаvljenu reklаmаciju. MESTO ODREĐENO ZA PRIJEM REKLAMACIJA: Jungman Travel d.o.o., Pivarska 13, Čačak; telefon: +381 32-34-34-10; e-mail: jungmantravel@mts.rs; Osoba ovlašćena za prijem reklamacija, tokom korišćenja smeštaja i prevoza kao i nakon završetka usluge je: Ivan Petrovic.

  Garancija putovanja

  Turistička agencija JUNGMAN TRAVEL poseduje garanciju putovanja u visini od 50.000 € (polisa osiguranja br. 470000057828 osiguravajuće kompanije “TRIGLAV osiguranje a.d.o.”. za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja. Garancija putovanja aktivira se prijavom korisnika garancije putovanja pisanim putem, preko e-mail-a, telegramom ili na neki drugi sličan način na adresu: TRIGLAV osiguranje a.d.o. Novi Beograd, Milutina Milankovića 7A, tel: +381 11 33 05 100, e-mail: office@triglav.rs

 

Meni
Najtraženije
Call Now ButtonKlikni da pozoveš