vijetnam brodic
Trajanje: 29.03 - 07.04.2024. 10 DANA / 7 NOĆENJA
Lokacija: Hanoi, zaliv Halong Bay, Ho Chi Minh, delta Mekonga
Cena: FIRST MINUTE CENA 2250€
Rezerviši
 • VIJETNAM I KRSTARENJE ZALIVOM HALONG BAY LUKSUZNIM BRODOM 

  Fakultativno: Ho Chi Minh, Cu Chi tuneli, delta Mekonga i Can Gio Mangrove

  29.03 – 07.04.2024.

  10 dana / 7 noćenja, avionom i brodom

  PROGRAM PUTOVANJA VIJETNAM I KRSTARENJE ZALIVOM HALONG BAY LUKSUZNIM BRODOM:

  1.DAN: Beograd – Zagreb Doha (program Vijetnam i krstarenje zalivom Halong Bay luksuznim brodom)

  Odlazak u Zagreb samostalno ili uz mogućnost transfera iz Beograda. Poletanje aviona sa aerodroma Franjo Tuđman Zagreb za Dohu na liniji QR218 (Qatar Airways) u 16:05h. Molimo da na prijavu za let dođete najmanje dva sata pre poletanja aviona. Dolazak u Dohu u 23:20h.

  2.DAN: Doha – Hanoi (program Vijetnam i krstarenje zalivom Halong Bay luksuznim brodom)

  Nastavak putovanja u 01:35h na liniji QR976 (Qatar Airways). Sletanje u Hanoi u 12:10h. Organizovani transfer do hotela. Check in u hotelu je od 14h. Nakon toga uživaćete u poznatoj predstavi Water Pupets, odnosno lutaka na vodi. Predstava se izvodi u bazenu, lutkari su skriveni iza paravana, a drvene lutke izgledaju kao da se kreću iznad vode. Nekada su se na taj način zabavljali seljaci kada bi poplavila pirinčana polja. Sledi večera dobrodošlice u lokalnom restoranu. Noćenje.

  3.DAN: Hanoi – Ha Long Bay / Ha, Tra Baru (program Vijetnam i krstarenje zalivom Halong Bay luksuznim brodom)

  Nakon ranog doručka sledi odlazak na trodnevno luksuzno krstarenje brodom Era Cruise ,,biserom Vijetnama’’ – zalivom Halong Bay. Zaliv je pod zaštitom UNESCO-a, sastoji se od krečnjačkih stena i 1960 ostrva različitih oblika i veličina na području od 1.553 km2, pa je 2011. godine proglašen jednim od svetskih čuda. Na brodu će vas dočekati piće dobrodošlice nakon čega sledi smeštaj u lusuzne kabine od cca. 46m2 sa privatnom terasom i đakuzijem. Uživajte u pogledu na prekrasni krajolik. Sledi ručak. Nastavak plovidbe prema Lan Ha zalivu. Dolazak do područja Tra Bau. Možete da odaberete plivanje ili vožnju kajakom u kristalno čistoj vodi i prekrasnom krajoliku. Sledi povratak na brod na kome uveče sledi demonstracija pripreme vijetnamske kuhinje. Šef će vas voditi kroz proces pripreme popularnih sping rolnica. Večera. Nakon večere opustite se uz egzotični koktel ili čašu ukusnog vina.

  4.DAN: Ha Long Bay / Viet Hai Village , Lan Ha-Ba Trai Dao (program Vijetnam i krstarenje zalivom Halong Bay luksuznim brodom)

  Ukoliko ste ranoranioci jutro započnite vežbanjem Thai Chia ili fotografisanjem. Doručak. Sledi ukrcavanje na Era brodić do sela Viet hai. Krenućete na biciklističku turu selom. Putem uživajte u krajoliku i prekrasnim pirinčanim poljima. Odmor na selu uz posetu lokalnim kućama od blata, slame i bambusa i upoznavanje sa životom i običajima lokalnog stanovništva. Ručak na selu ili na brodu. Vreme za kupanje ili vožnju kajakom na prekrasnoj plaži Lan Ha-Ba Trai Dao. Povratak na brod, opustite se i uživajte u prekrasnom zalasku sunca. Večera na brodu. Ostatak večeri provedite opuštajući se na brodu, spa, čitanju, ribolovu ili razmenjujući iskustva sa ostalim putnicima.

  5.DAN: Ha Long Bay / Tamna i Svetla Pećina – Hanoi (program Vijetnam i krstarenje zalivom Halong Bay luksuznim brodom)

  Današnji dan za ranoranioce započinje vežbanjem Thai Chia. Lagani doručak. Sledi odlazak čamcima na veslanje do tamne i svetle pećine, možda najintrigantnije pećine Halong Baya. Povratak na brod i lagani brunch i povratak do luke iskrcavanja Hai Phong. Sledi transfer do Hanoia. Smeštaj u hotel i slobodno poslepodne. Noćenje.

  6.DAN: Hanoi – Ho Chi Minh (fakultativno) (program Vijetnam i krstarenje zalivom Halong Bay luksuznim brodom)

  Nakon doručka sledi transfer do aerodroma. Priprema za jutarnji let za Ho Chi Minh. Po sletanju u najveći grad Vijetnama, vožnja do hotela i check in. Nakon smeštaja u hotel predlažemo odlazak u razgledanje grada. Započećemo predsedničkom palatom izgrađenom 1962. godine. Ispod palate smešten je bunker u kojem je boravio predsednik za vreme rata te se u njemu nalaze karte s iscrtanim borbenim linijama i centri s kompletnom opremom za komunikaciju. Gradska kuća, glavna pošta, gradsko pozorište. Ručak (uključen u sklopu Ho Chi Minh i Foodie ture). Sledi odlazak do poznate Ben Thanh pijace s lokalnim suvenirima, svilom, cipelama… Nakon pijace nastavak šetnje ulicama u kojima ćete isprobati lokalnu hranu poput prženog testa, tofua, palačinki od pirinčanog testa, punjenih rolnica s raznim vrstama mesa i povrća… Na kraju šetnje odlazak na kafu tzv. egg coffee, poznatom vijetnamskom napitku koji se tradicionalno priprema sa žumancima, šećerom, kondenzovanim mlekom i kafom. Večera. Povratak u hotel, noćenje.

  7.DAN: Ho Chi Minh – Delta Mekonga (fakultativno) (program Vijetnam i krstarenje zalivom Halong Bay luksuznim brodom)

  Ujutro nakon doručka predlažemo odlazak na deltu Mekonga. Uputićemo se prema gradu My Tho gde ćemo posetiti Vinh Trang hram s visokim budističkim kipovima. Nakon toga krećemo u vožnju brodom na kojoj ćemo proći pored lokalnih kuća i dvorišta, mesta na kojima se proizvode bombone od kokosa, farme pčela… Imaćete priliku isprobati sezonsko voće i čaj i uživati u lokalnoj muzici. U sklopu ture Delta Mekonga uključen je ručak. Predveče povratak u Ho Chi Minh. Noćenje u hotelu.

  8.DAN: Ho Chi Minh – Can Gio Mangrove (fakultativno) (program Vijetnam i krstarenje zalivom Halong Bay luksuznim brodom)

  Doručak. Danas predlažemo odlazak do Can Gio Mangrove šumu. Vožnja do Monkey ostrva i poseta Can Gio muzeju kako biste upoznali istoriju regije, floru i faunu. Videćete majmune i nekoliko vrsta drugih životinja i pratiti njihov život u mangrove šumi. Odlazak kanuom kroz mangrove šumu do revolucionarne baze koja se koristila tokom američkog rata. Nakon ručka u Can Giu odlazak do grobnice kitova, hrama u kojem lokalno stanovništvo obožava kostur kita. Tamošnji ribari veruju da ih kit štiti dok su na moru i da im donosi bolji ulov. U sklopu Can Gio Mangrove ture uključen je ručak. Poslepodne povratak u hotel. Noćenje.

  9.DAN: Ho Chi Minh – Chu Chi tuneli (fakultativno) (program Vijetnam i krstarenje zalivom Halong Bay luksuznim brodom)

  Doručak. Odjava iz hotela do 10:00h (do transfera kofere možete ostaviti u zajedničkoj prostoriji hotela za odlaganje prtljaga). Današnji dan iskoristite za šetnju gradom ili kupovinu suvenira poput svile, keramike, čajeva, nakita i sl. Predlažemo odlazak na turu do Cu Chi Tunela, nezaobilaznog odredišta u južnom Vijetnamu. Tuneli su bili poznati tokom Vijetnamsko – Američkog rata. Tunelski sastav proteže se na preko 200 km i sastoji se od tri nivoa dubine 8-12 m koji daju uvid u razdoblje vijetnamske istorije i materijale koji su se koristili prilikom kopanja tunela. U tunelima su smeštene škole, bolnice, kuhinje i vojne ratne sobe. Vijetnamska vlada sačuvala je oko 75 km tunela kao memorijalni park. Povratak u Ho Chi Minh. Sledi transfer za let prema Dohi na liniji QR971 u 19:30h. Dolazak u Dohu predviđen je u 23:15h.

  10.DAN: Hanoi – Zagreb Beograd (program Vijetnam i krstarenje zalivom Halong Bay luksuznim brodom)

  Nastavak leta za Zagreb u 02:20h na liniji QR215. Sletanje u Zagreb predviđeno u 06:55h. Kraj programa.

  Vijetnam i krstarenje zalivom Halong Bay luksuznim brodom

  FIRST MINUTE CENA ARANŽMANA – 2 250

  -Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate-

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 50 % prilikom rezervacije ostatak najkasnije 31 dan pre početka putovanja;
  – Odloženo plaćanje na rate: 50 % prilikom rezervacije, ostatak (50%) na 3 jednake mesečne rate čekovima građana, realizacija svakog 10. ili 20. u mesecu;
  – Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina;
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije Jungman travel.

  Aranžman Vijetnam i krstarenje zalivom Halong Bay luksuznim brodom obuhvata:

  – prevoz avionom na relaciji Zagreb-Doha-Hanoi-Doha-Zagreb (Qatar Airways, ekonomska klasa),
  – avio takse,
  – jutarnji let lokalnom aviokompanijom Hanoi-Ho Chi Minh (ekonomska klasa),
  – 5 noćenja u hotelima 5* u dvokrevetnoj sobi na bazi noćenja s doručkom prema programu,
  – obroke kako je navedeno u programu i fakultativnim izletima (lokalna kuhinja),
  – trodnevno krstarenje / 2 noćenja na luksuznom brodu Era Cruise 5*, krstarenje uključuje: piće dobrodošlice, ulaznice uključene u razgledanje prema programu za vreme krstarenja, smeštaj u luksuznim dvokrevetnim suite kabinama s terasom, tušem i privatnim jacuzzijem, lokalnog predstavnika na engleskom jeziku, pun pansion na brodu (2 ručka, 2 večere, 1 jutarnji snack, 2 bruncha), cveće i voće u kabini, tai chi, izlet do tamne i svetle špilje, vožnju kajacima do Ba Trai Dao plaže, demonstracije kuhanja,
  – sva razgledanja prema programu,
  – lokalnog vodiča na engleskom jeziku,
  – stručno vođenje tokom celog putovanja – usluge vodiča putovanja,
  – organizaciju i pripremu putovanja.

  Aranžman Vijetnam i krstarenje zalivom Halong Bay luksuznim brodom ne obuhvata:

  – Vizu za Vijetnam: potrebna, ispunjava se online obrazac za izradu e-vize, možete je izraditi samostalno (25 USD) ili uz posredstvo agencije (35 EUR),
  DOKUMENTI POTREBNI ZA IZRADU VIZE:
  – kopija pasoša (jpg ili jpeg format), pasoš mora biti važeći minimalno 6 meseci od ulaska u zemlju!
  – fotografija kao u pasošu (jpg ili jpeg format),
  – napojnice lokalnim pružaocima usluga (cca. 3 USD po osobi i danu),
  – osiguranje od otkaza i putno zdravstveno osiguranje,
  – individualne troškove,
  – doplata za transfer do Zagreba – 50€ po osobi
  – doplata za 1/1 sobu – 490€,
  – razgledanje grada Ho Chi Minh i Foodie tura (ručak, večera uključeni, plaćanje u agenciji) – 71€,
  – izlet Cu Chi tuneli: (plaćanje na licu mesta) – 40€,
  – izlet delta Mekonga (ručak uključen) – 66€,
  – izlet Can Gio Mangrove (ručak uključen) – 80€.
  *minimalan broj prijavljenih za realizaciju izleta: 10, obavezna prijava prilikom rezervacije aranžmana.

  Informacije o letu:

  QR 218 29MAR ZAGDOH 1605 2320
  QR 976 30MAR DOHHAN 0135 1210
  QR 971 06APR SGNDOH 1930 2315
  QR 215 07APR DOHZAG 0200 0655
  PREVOZNIK: Qatar Airways

  Dozvoljena težina prtljaga 24 kg (uključena u cenu) + 1 komad do 7 kg ručnog prtljaga.
  Napomena: Navedena su sva lokalna vremena polazaka i dolazaka. Aviokompanija zadržava pravo promene vremena leta.
  * Na unutrašnjem letu dozvoljeno je 23 kg čekiranog prtljaga tako da 30 kg predatog prtljaga možete imati samo na povratnom letu.

 • Vijetnam i krstarenje zalivom Halong Bay luksuznim brodom

  Napomene:

  *Napomena za prtljag: Avio kompanija Qatar Airways dozvoljava 24 kg kofer (uključeno u cenu) + 7 kg ručni prtljag
  * Na unutrašnjem letu dozvoljeno je 23 kg predatog prtljaga tako da 30 kg predatog prtljaga možete imati samo na povratnom letu.
  – Za ulazak u Socijalističku Republiku Vijetnam rok važenja putne isprave mora biti najmanje 6 meseci od dana ulaska u Socijalističku Republiku Vijentam. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Preporučuje se putnicima, državljanima R. Srbije, da se informišu o uslovima ulaska u zemlju u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju.
  – Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa
  – Rok za prijavljivanje je 15 dana pre putovanja ili do popune mesta,
  – Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije,
  – Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane države u kojima se nalaze,
  – U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana,
  – Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju,

  – Obaveza je putnika da za putovanje obezbedi ispravan putni dokument i da se pridržava carinskih i drugih propisa. Organizator ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize i nije odgovoran ukoliko pogranične ili imigracione službe ne odobre ulazak putnika u drugu zemlju. Putnik sam snosi troškove svog povratka u Srbiji. U slučaju gubitka putnog dokumenta, putnik sam snosi troškove svog boravka u mestu konzularnog predstavništva kao i troškove puta priključenja grupi ili povratku u Srbiju,
  – Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju,
  – Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 15. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska,
  – Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza – “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu,
  – Raspored sedenja u autobusu po redosledu prijave. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće,
  – Putnik je dužan da agenciju za slučaj potrebe pružanja određene pomoći, u pisanoj formi, na papiru ili na drugi odgovarajući način, obavesti o nedostacima smeštajnih jedinica, najkasnije u roku do mesec dana od dana utvrđivanja nedostatka,
  – Putnik može da izjavi reklamaciju na mestu koje je određeno za prijem reklamacija usmeno, telefonom, pisanim ili elektronskim putem, uz dostavu ugovora o prodatom aranžmanu. Agencija i prevoznik su dužni da potrošaču izdaju pismenu potvrdu ili elektronskim putem potvrde prijem reklamacije, a da najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije, pisanim ili elektronskim putem odgovore potrošaču na izjavljenu reklamaciju.

   

  Uputstva i opšti uslovi putovanja za turističke aranžmane sastavni su deo programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju saglasni ste sa navedenim uslovima, pa molimo naše cenjene putnike da pažljivo pročitaju uslove. Odgovorni organizator MONDO TRAVEL d.o.o.; HR-AB-01-080093516. U skladu sa Zakonom o pružanju usluga u turizmu, Mondo Travel je sklopio ugovore sa osiguravajućim društvom UNIQA osiguranje d.d. Zagreb za period od 14.09.2022. do 14. septembra 2023. godine; broj 45-7002852780 za polisu garancije za turističke paket aranžmane i polisu broj 11-7002852785 za osiguranje od odgovornosti za štetu nastalu putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjavanjem obaveza u vezi sa paket aranžmanom. Molimo proverite zvaničnu veb stranicu Ministarstva spoljnih poslova i evropskih integracija Republike Hrvatske www.mvp.hr o rizicima putovanja u određene zemlje. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Meni
Najtraženije
Call Now ButtonKlikni da pozoveš