Trajanje: 02 -10. JUN 2024., 02 - 10. SERTEMBAR I 09 - 17. SEPTEMBAR 2024. LIGHT ALL INCLUSIVE
Lokacija: Hrvatska, Hvar Stari grad
Cena: FIRST MINUTE CENA OD 539€
Rezerviši
 • LETOVANJE HVAR – STARI GRAD 2024.

  Uz uključenu posetu Gradu Hvaru, plaži Milna i Sarajevu

  HOTEL ARCADA SUNNY BY VALAMAR 2*

  Doživite Hvar kroz naše fakultativne izlete

  02 – 10.06.2024., 02 – 10.09.2024. i 09 – 17.09.2024.

  9 dana/ 7 noćenja uz light all inclusive uslugu/ autobusom

  Polazak iz Beograda, Čačka, Lajkovca, Kraljeva, Užica, bez doplate
  Polazak iz Novog Sada, Kragujevca, Trstenika, Vrnjačke Banje, Valjeva uz doplatu

  Jedno od najinteresantnijih mesta za boravak na ostrvu je hotel Arcada Hvar. Ovaj istorijski hotel nudi jedinstveno iskustvo koje je teško dostupno u današnjem vremenu. Hotel se nalazi u istorijskoj zgradi koja je izgrađena u vremenima kada je Jugoslavija bila na vrhuncu moći. Jedinstveno iskustvo sastoji se u tome da možete spavati u hotelu i vratiti se kroz vreme nekih 40 godina unazad. Hotel ima enterijer soba iz vremena bivše Jugoslavije, ali čar je u tome što ovakvo iskustvo neće potrajati još dugo. Naime hotel je predviđen za renoviranje u modernom stilu, i kada se to desi, više neće bit pun gostiju koji letuju “kroz iskustvo vremeplova”. Sobe jesu malo starije, ali imaju prostrane terase sa pogledom, zajednički prostori, kao što je restoran, bazen i dečiji klub su obnovljeni u modernom stilu. Personalizovana usluga hotela i pažnja od ljubaznog osoblja, uz lokaciju na samoj obali sa sopsvenom plažom, delom betonskom delom šljunčanmo, čine ovu ponudu jedinstvenom. Lokacija hotela je takođe velika prednost, sa prekrasnim pogledom na Jadransko more i okolna ostrva u kojima se može uživati sa terase ili bazena.

  Hotel Arcada Hvar je idealna lokacija za opuštajući odmor. Bazen sa besplatnim ležaljkama i dnevni boravak savršeni su za sunčanje i uživanje u osvežavajućem koktelu. Lokacija hotela u mirnom delu ostrva omogućava gostima da pobegnu od gužve i uživaju u toliko potrebnom miru i tišini.

  Light ALL INCLUSIVE usluga nudi doručak, brunch i večeru na bazi švedskog stola, uz uključena domaća bezalkoholna pića, pivo, vino i kafu tokom trajanja obroka. (Pića u baru, na bazenu se plaćaju posebno)

  PROGRAM PUTOVANJA (Letovanje Hvar): 

  1. DAN: Beograd – Čačak – Drvenik – Hvar (Letovanje Hvar)

  Polazak sa Novog Beograda (kod Skejt parka, pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće) u 18:30h. Polazak iz Čačka u 21:30 sa parkinga TC Roda. (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Noćna vožnja kroz Srbiju, preko BiH i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

  2. DAN: Drvenik – Hvar (Letovanje Hvar)

  Dolazak u luku Drvenik u jutarnjim časovima. Ukrcavanje na trajekt i putovanje brodom do luke Sućuraj, na ostrvu Hvar. Zatim putovanje do Starog grada. Ručak (brunch) i slobodno vreme za kupanje na hotelskoj plaži do vremena  za smeštaj u hotel. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Večera. Noćenje.

  3. DAN: Hvar – Stari grad (Letovanje Hvar)

  Doručak. Slobodno vreme za kupanje. Dan za upoznavanje sa Starim gradom, sa lokalnim vodičem, prvim gradom na ostrvu Hvaru, osnovanim kao grčki Faros (Pharos) i  jednim od najatraktivnijih mesta na najčuvenijem ostrvu Jadranskog mora. Stari grad je osnovan pre više od 2400 godina, i najstariji je grad u Hrvatskoj! Večera. Noćenje.

  4. DAN: Stari grad – grad Hvar – Milna – Stari grad (Letovanje Hvar)

  Doručak. Slobodno vreme za odmor i kupanje. Popodnevni besplatni izlet do grada Hvara i plaže Milna (posebno je lepa plaža mala Milna), obilazak grada sa vodičem, kupanje u Milni. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

  5. DAN: Stari grad – Paklinski otoci – Stari grad (Letovanje Hvar)

  Doručak. Fakultativni polazak na rajsko mesto rajskih boja mora, ali pod imenom Paklinski otoci. Ostrva se mogu pohvaliti zadivljujućim prirodnim okruženjem, sa kristalno čistom vodom, netaknutim plažama i raznolikim spektrom flore i faune. Međutim, Paklinski otoci nisu samo prelepa turistička destinacija, oni takođe imaju ekološki značaj. Lepota Paklinskih otoka je prirodno čudo koje osvaja čula svojim pejzažima koji oduzimaju dah. Plaže su netaknute i nude mirnu atmosferu, što ga čini idealnom destinacijom za one koji traže opuštanje. Pored toga, jedinstvene karakteristike ostrva, kao što su formacije stena i čista plava voda, čine ih destinacijom koju mora videti svaki ljubitelj prirode. 1990, uvala Plamižana (Vinogradišće), prograđena je jednom od 10 najlepših destinacija na Jadranu.Večera. Noćenje.

  6.DAN: Stari grad – Bol (Brač) – Zlatni rat (Brač) – Stari grad (Letovanje Hvar)

  Doručak. Slobodno vreme za kupanje ili fakultativni izlet u na Brač, u Bol i na najčuveniju plažu Jadrana – Zlatni rat. Vožnja autobusom do luke Jelsa. Odlazak brodom na Brač, u mesto Bol, gde se nalazi najpoznatija plaža Jadranskog mora  – Zlatni rat. Obilazak kuće u kući, čuvene bolske atrakcije. Transfer taxi brodićem do plaže Zlatni Rat. Slobodno vreme za kupanje. Povratak taxi brodićem do luke Bol, i dalje brodom do Hvara. Povratak u hotel autobusom. Večera. Noćenje.

  7. DAN: Stari grad – Jelsa i plaža Tirkiz – Stari grad (Letovanje Hvar)

  Doručak. Polazak na fakultativni izlet u Jelsu i do plaže Vitarnja (Tirkiz), a vi samo zaključite zašto je dobila takvo ime. Slobodno vreme za obilazak Jelse. Odlazak i slobodno vreme za kupanje na Tirkiz plaži. Povratak u hotel u poslepodnevnim časovima. Slobodno vreme. Večera. Noćenje.

  8. DAN: Stari grad (Letovanje Hvar)

  Doručak.  Slobodno vreme. U večernjim časovima, odlazak na degustaciju vina u Hvarsku vinariju, u prelepom selu u Hvarskim brdima. Savršen način za oproštaj od ovog rajskog ostrva, uz vino, pršutu sir i maslinovo ulje… Povratak u hotel autobusom. Večera. Noćenje.

  9. DAN: Hvar (Stari grad) – Sarajevo – Čačak – Beograd (Letovanje Hvar)

  Doručak. Napuštanje hotela. Polazak ka Sarajevu. Dolazak na Baščaršiju i slobono vreme za obilazak grada i ručak. Polazak prema Čačku i Beogradu u poslepodnevnim časovima. Dolazak u Srbiju u večernjim/jutarnjim časovima. Kraj programa.

  Letovanje Hvar

  Tip sobeDatumUslugaCena

  ULTRA FIRST MINUTE CENA

  1/2

  02.06 - 10.06.2024.

  light ALL INCLUSIVE

  645€

  539€

  1/2

  02.09 - 10.09.2024.

  light ALL INCLUSIVE

  779€

  649€

  1/2

  09.09 - 17.09.2024.

  light ALL INCLUSIVE

  645€

  539€

  -Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti prema srednjem kursu NBS na dan uplate-

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja,
  – Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3 jednake mesečne rate, čekovima gradjana, realizacija svakog 10. ili 20. u mesecu,
  – Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina,
  Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije Jungman Travel.

  Popusti za decu:
  – Deca do 1,99 godine u pratnji minimum 2 odrase osobe, ne koriste sopstveni ležaj – besplatno;
  – Dete od 2 – 11,99 godina u sobi sa 2 odrasle osobe koje plaćaju punu cenu usluge – 30% popusta
  – Dete od 2 – 11,99 u sobi sa 1 odraslom osobom koja plaća punu cenu usluge – 15% popusta

  Aranžman Letovanje Hvar obuhvata:

  – Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
  – Smeštaj na bazi LIGHT ALL INCLUSIVE USLUGE u hotelu – ARCADA SUNNY hotel 2* u samom Starom Gradu, na HVARU. Usluga LIGHT ALL INCLUSIVE podrazumeva doručak, brunch i večeru na bazi švedskog stola, uz uključena domaća bezalkoholna pića, pivo, vino i kafu tokom trajanja obroka. (Pića u baru, na bazenu se plaćaju posebno) * u slučaju da gost ne koristi ovu uslugu zbog realizacije izleta ili iz ličnih razloga, agencija nije u obavezi da ovu uslugu nadoknadi na bilo koji način
  – Korišćenje spoljnog hotelskog bazena,
  – Korišćenje slobodnih ležaljki pored bazena (rezervacija nije moguća)
  – Boravišnu taksu,
  – Posetu Hvaru i plaži Milna,
  – Obilazak sa lokalnim vodičem na Hvaru
  – Posetu Sarajevu,
  – Usluge vodiča u svakom autobusu,
  – Obilazak sa lokalnim vodničem u Starom Gradu,
  – Troškove organizacije putovanja.

  Aranžman Letovanje Hvar ne obuhvata:
  Fakultativne izlete:
  NAPOMENA: *Sve cene fakultativnih izleta u programu Letovanje Hvar podložne su promeni. Trenutno stanje na tržištu, uslovljeno velikim poskupljenjima i inflacijom u svetu, ne dozvoljava da agencija garantuje cene fakultativnih izleta u trenutku potpisivanja Ugovora o putovanju.

  Paklinski otoci – Prevoz do luke grada Hvara, krstarenje uz kupanje u dve safirne uvale i na Palmižani. Ekskurzija obuhvata transfer do grada Hvara, vožnju oko Paklinskih otoka, kupanje u jednoj od najlepših uvala, zatim iskrcavanje na otoku Sveti Klement. Obilazak lokalnog sela Palmižana (10 min hoda, nije obavezno, jer se iskrcavamo na plažu) i kupanje na peščanoj plaži, ručak, pečena riba ili meso po izboru, belo vino, sok i voda. zatim kupanje u još jednoj uvali i povratak na Hvar – 50€ Deca 5-11 godina – 25€ , deca do 5 godina starosti – besplatno
  Brač, Bol i plaža Zlatni rat – Prevoz do luke Jelsa, ulaznice za brod do Bola, ulaznice za obilazak Kuće u kući, bolske atrakcije, ulaznice za taxi brodić od Bola do Zlatnog rata – 30€, deca 3-11.99 godina 20€, deca do 3 godine starosti – besplatno
  – Jelsa i plaža Tirkiz (Vitarnja) – 15€
  – Degustaciju vina u vinariji na Hvaru – Degustacija 4 vrste vina, maslinovog ulja, uz zakusku – pršuta, sir i masline – 20€
  – Međunarodno zdravstveno putno osiguranje (izdaje se u agenciji)
  – Doplata za pogled more – 40€ po osobi (prema raspoloživosti hotela)
  – Doplata za jednokrevetnu sobu – 290€ (09-17.09.2024.); 390€ (02-10.09.2024.)
  – Doplata za transfer iz Kragujevca, Trstenika i Vrnjačke Banje 1500 RSD ( minimalan broj za realizaciju transfera je 4), iz Valjeva 1 500 RSD (minimalan broj za realizaciju je 2) za polaske iz Novog Sada 25€ (bez ograničenja u broju putnika),
  – Individualne troškove putnika.

  NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

  NAPOMENA: *Sve cene fakultativnih izleta u programu Letovanje Hvar podložne su promeni. Trenutno stanje na tržištu, uslovljeno velikim poskupljenjima i inflacijom u svetu, ne dozvoljava da agencija garantuje cene fakultativnih izleta u trenutku potpisivanja Ugovora o putovanju.
  Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta… Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

  Pogledajte i naše letovanje u Rovinju, Vrsaru i Poreču

 • Letovanje Hvar

  Preuzmite program putovanja u PDF / WORD

  OPIS I LOKACIJA SMEŠTAJA:

  Jedno od najinteresantnijih mesta za boravak na ostrvu je hotel Arcada Hvar.  Hotel se nalazi u istorijskoj zgradi koja je izgrađena u vremenima kada je Jugoslavija bila na vrhuncu moći. Jedinstveno iskustvo sastoji se u tome da možete spavati u hotelu i vratiti se kroz vreme nekih 40 godina unazad. Hotel ima enterijer soba iz vremena bivše Jugoslavije,  ali čar je u tome što ovakvo iskustvo neće potrajati još dugo. Naime hotel je predviđen za renoviranje u modernom stilu, i kada se to desi, više neće bit pun gostiju koji letuju “kroz iskustvo vremeplova”. Sobe jesu malo starije, ali imaju prostrane terase sa pogledom, zajednički prostori, kao što je restoran, bazen i dečiji klub su obnovljeni u modernom stilu.  Personalizovana usluga hotela i pažnja od ljubaznog osoblja do lokacije na samoj obali sa sopsvenom plažom, delom betonskom delom šljunčanom.. Lokacija hotela je takođe velika prednost, sa prekrasnim pogledom na Jadransko more i okolna ostrva u kojima se može uživati sa terase ili bazena.

  Hotel Arcada Hvar je idealna lokacija za opuštajući odmor. Bazen sa besplatnim ležaljkama dnevni boravak savršeni su za sunčanje i uživanje u osvežavajućem koktelu. Lokacija hotela u mirnom delu ostrva omogućava gostima da pobegnu od gužve i uživaju u toliko potrebnom miru i tišini.

  Napomene za program Letovanje Hvar:

  Rok za prijavu i raspored sedenja

  – Rok za prijavljivanje je 15 dana pre putovanja ili do popune mesta. – Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 50. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. – U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska.
  – Raspored sedenja u autobusu je po redosledu prijave. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.

  Obaveze putnika

  – Obaveza je putnika da za putovanje obezbedi ispravan putni dokument i da se pridržava carinskih i drugih propisa. Organizator ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize i nije odgovoran ukoliko pogranične ili imigracione službe ne odobre ulazak putnika u drugu zemlju. Putnik sam snosi troškove svog povratka u Srbiji. U slučaju gubitka putnog dokumenta, putnik sam snosi troškove svog boravka u mestu konzularnog predstavništva kao i troškove puta priključenja grupiili povratku u Srbiju,

  – Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

  Uslovi izmene programa Letovanje Hvar – Stari grad

  – Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa
  – Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).

  – Svi putnici, po prihvatanju programa, obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije

  Smeštaj

  – Smeštajni objekti u programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Hrvatske.
  – Putnik je dužan da agenciju, za slučaj potrebe pružanja određene pomoći, u pisanoj formi, na papiru ili na drugi odgovarajući način, obavesti o nedostacima smeštajnih jedinica, najkasnije u roku do mesec dana od dana utvrđivanja nedostatka,

  Cene

  – U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana,
  – Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju,

  OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)

  – Zа vreme trаjаnjа turističkog putovanja Letovanje Istra nа odstupаnje od ugovorа, potrošаč ukаzuje orgаnizаtoru, lokаlnom predstаvniku orgаnizаtorа i lokаlnoj аgenciji, nа koju je orgаnizаtor uputio potrošаčа, zа slučаj potrebe pružаnjа određene pomoći.

  Obaveza potrošača

  – Potrošаč može dа izjаvi reklаmаciju usmeno nа mestu koje je određeno zа prijem reklаmаcijа, telefonom, pisаnim putem, elektronskim putem, odnosno nа trаjnom nosаču zаpisа, ili nа drugi odgovаrаjući nаčin obаvesti o nedostаcimа izvršenih uslugа, nаjkаsnije u roku do mesec dаnа od dаnа utvrđivаnjа nedostаtаkа.
  – Аko potrošаč propusti dа blаgovremeno obаvesti orgаnizаtorа o nedostаcimа pruženih uslugа ne može zаhtevаti umаnjenje cene iz člаnа 104. ovog zаkonа, rаskid ugovorа iz člаnа 105. ovog zаkonа i nаknаdu štete iz člаnа 107. ovog zаkonа, osim аko se odgovornost zа propuštаnje rokа iz stаvа 1. ovog člаnа ne može stаviti potrošаču nа teret.

  Obaveza prodavca

  – Prodavac je dužаn dа bez odlаgаnjа, а nаjkаsnije u roku od 8 dаnа od dаnа prijemа reklаmаcije, pisаnim ili elektronskim putem odgovori potrošаču nа izjаvljenu reklаmаciju. MESTO ODREĐENO ZA PRIJEM REKLAMACIJA: Jungman Travel d.o.o., Pivarska 13, Čačak; telefon: +381 32-34-34-10; e-mail: jungmantravel@mts.rs; Osoba ovlašćena za prijem reklamacija, tokom korišćenja smeštaja i prevoza kao i nakon završetka usluge je: Ivan Petrovic.

  Uz  program Proleće Istra važe Opšti uslovi putovanja – Jungman Travel, licenca Ministarstva turizma OTP 187/2021.
  Uz ovaj program važi cenovnik br.2 od 05.04.2024.

  Turistička agencija JUNGMAN TRAVEL poseduje garanciju putovanja u visini od 50.000 € (polisa osiguranja br. 470000057828) osiguravajuće kompanije “TRIGLAV osiguranje a.d.o.”. za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja. Garancija putovanja aktivira se prijavom korisnika garancije putovanja pisanim putem, preko e-mail-a, telegramom ili na neki drugi sličan način na adresu: TRIGLAV osiguranje a.d.o. Novi Beograd, Milutina Milankovića 7A, tel: +381 11 33 05 100, e-mail: office@triglav.rs

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš