Trajanje: 29. decembar 2019. – 03. januar 2020. 6 dana / 3 noći
Lokacija: Rim
Cena: od 129€
Rezerviši
 • RIM Nova godina 2020

  29. decembar 2019. – 03. januar 2020.
  6 dana / 3 noći, autobusom

  129 eur – 139 eur

   

  Rim – Grad neispričanih priča. Rim je nezaobilazno mesto kao i prvo mesto na koje pomislite kada pomenete Italiju. Ovo mesto prepuno veličanstvenih građevina koje datiraju hiljadama godina unazad, Rimljani sa ponosom dele sa pridošlim turistima.
  Jedno od nezaobilaznih mesta u Rimu jeste čuvena fontana Di Trevi. Legenda kaže da vam ova fontana ispunjava želju da se iznova vraćate u ovaj nezaboravni grad. Jedna od asocijacija na Rim jeste i večni div, Koloseum, koji datira iz prvog veka nove ere. Prošetajte prelepim trgovima poput: Piazza Navona, Piazza del Popolo, Campo de Fiori…
  Posetite sa nama i, po površini, najmanju državu na svetu – Vatikan.
  Ovaj grad zaslužno nosi titulu jednog od najposećenijh gradova na svetu. Čak 10 miliona turista ga poseti i iskusi njegove čari tokom jedne godine!

  PROGRAM PUTOVANJA:

  1.dan 29.12.2019. BEOGRAD – RIM

  Sastanak grupe u 15h na BAS stanici. Polazak u 15:30h. Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju…

  2.dan 30.12.2019. RIM

  Očekivani dolazak u Rim u podnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme uz mogućnost organizovanja fakultativne poslepodnevne šetnje upoznajmo Rim sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku…Piazza di Popolo, Piazza di Spagna, Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona, Campo dei Fiori, Castel San Angelo… Povratak u hotel. Noćenje.

  3.dan 31.12.2019. RIM -TIVOLI -ANTIČI RIM –

  Doručak. Slobodno vreme. Mogućnost fakultativne posete drevnom gradu Tivoliju i poseta čuvenoj vili d´Este koja je pod zastitom UNESCO-a u kojoj ćete uživati u predivnim vrtovima i fontanama (Fontana koja svira, sto fontana, pećine, vodopadi…), takodje i obići vilu čuvenog Ippolita koji je sa svojih samo 10 godina postao kardinal…Nakon obilaska Tivolija povratak u Rim. Mogućnost fakultativnog izleta Antički Rim-poseta Coloseumu i forumima. Obilazak najposećenije atrakcije u Rimu-Koloseuma koji krije interesantne priče o rimskim imperatorima i borbama gladijatora. Slobodno vreme i priprema za doček Nove Godine. SREĆNA NOVA GODINA! Noćenje.

  4.dan 01.01.2020. RIM-

  Doručak. Slobodno vreme. Mogućnost fakultativne posete „sredjovekovnom gradu ORVIETU“- malom mestu u središtu Italije. Udobno je smešten na jednom od brojnih Umbrijskih brda. Na samom vrhu brda nalazi se Gornji grad, koji je ujedno i istorijsko središte grada, dok su moderne četvrti smeštene ispod. Veliki plato na kojem leži Orvieto rezultat je vulkanske erupcije i uzdiže se do visine od pedeset metara. Vulkanska zemlja Orvieta nekada je bila izrazito plodno tlo za vinograde pa su i arhitekti koji su radili na katedrali voleli odmoriti uz čašicu vrhunske kapljice.  Smatra se da je Orvieto u 9.v.p.n.ere bio važno političko i religijsko središte Etruščana. Brojni izvori spominju savez “Dvanaest gradova” Etrurije koji se sastajao svake godine u glavnom etrurskom svetilištu, Fanum Voltumnae, tj. Voltumne. Razgledanje grada sa vodičem. Slobodno vreme do povratka u Rim. U predvečernjim satima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta „Rim noću i boemska četvrt Trastevere“. Noćenje.

  5.dan 02.01.2020. RIM – VATIKAN –

  Doručak. Napuštanje hotelskih soba. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativne posete vatikanskim muzejima uz stručno vođenje lokalnog vodiča. Vatikanski muzeji datiraju još iz vremena pape Julija II ( 16. vek ), a njihove kolekcije se još uvek obogaćuju. Prilikom posete muzejima, obilaze se najznačajnije zbirke: zbirka antičkih statua, sala sa tapiserijama, sala geografskih mapa iz XVI veka, sala kandelabra, sobe koje je oslikao Rafaelo, Sikstinska kapela sa delima Peruđina, Botičelija i drugih svetski poznatih slikara, a kojoj je u periodu od 1508. do 1511. godine Mikelanđelo Buonaroti oslikao svod temama iz Starog zaveta, da bi oko 30 godina kasnije, kao temu za prostor iznad oltara, izabrao Strašni sud. Slobodno vreme do polaska za Srbiju.

  6.dan 03.01.2020. BEOGRAD –

  Planiran dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.

  29. decembar 2019. – 03. januar 2020.
  6 dana / 3 noći, autobusom

  129 eur – 139 eur

  -plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS banke na dan plaćanja-

  HOTELCENA ARANŽMANASNIŽENA CENA
  Palatium 3*159 EUR129 EUR
  Cinecitta 3*169 EUR139 EUR

  NAČIN PLAĆANJA:
  – Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
  – Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina),
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Jungman Travel
  – Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%)  na 3 rate čekovima gradjana

  CENA ARANŽMANA RIM NOVA GODINA OBUHVATA:
  -Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja
  -smeštaj u hotelu 3* na bazi tri noćenja sa doručkom, u 1/2 i 1/3 sobama
  -stručno vođstvo puta
  -razgledanje po programu
  -troškove organizacije putovanja

  CENA ARANŽMANA RIM NOVA GODINA NE OBUHVATA:
  – stanični vaučer 50 rsd po osobi ( uplaćuje se u agenciji )
  – međunarodno putno zdravstveno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih)
  – individualne troškove putnika
  – doplata za 1/1 – 60 eura (za sve 3 noći)
  – fakultativne izlete
  – Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i okolinu ( uvedena 01.01.2011., plaća se na recepciji hotela za boravak u hotelima 2* I 3* – 4 eura po noćenju / po osobi , hotel 4* – 6 eura po noćenju/po osobi )

  FAKULTATIVNI PROGRAM:
  – Šetnja sa loklanim vodičem „Upoznajmo Rim“ 15 eura odrasli/10 eura deca do 12 godina – u cenu je uključen lokalni vodič na srpskom jeziku i slušalice
  – Tivoli 25 eura odrasli/15 eura deca do 12 godina – u cenu je uključen prevoz, ulaznice i vodič
  – Rim noću i boemska četvrt Trastevere 10 eura odrasli/7 eura deca do 12 godina
  – Orvieto 25 eura odrasli/15 eura deca do 12 godina
  – Vatikan 40 eura odrasli/30 eura deca do 12 godina – u cenu je uključena rezervacija, ulaznice, lokalni vodič i slušalice ( prijave prilikom uplate)
  – Antički Rim – poseta Coloseumu i forumima cena za odrasle 30 eura, za decu 20eura (cena uključuje rezervaciju, ulaznice, slušalice, lokalnog vodiča)

  Opis i lokacija hotela:
  Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.jungmantravel.rs.

  Hotel Cinecitta 3* nalazi se u blizini metro stanice, dobro je spojen sa centrom grada. Hotel poseduje 1/2 i 1/3 sobe, restoran.Svaka soba poseduje kupatilo, TV, sef, fen.Doručak je kontinentalni-švedski sto.

  Hotel Palatium 3* nalazi se u Rimu ( Aurelio )u blizini metro stanice, dobro je spojen sa centrom grada . Udaljen je 10 minuta vožnje od Vatikana i tvrđave Sant Angelo. Hotel poseduje 1/2 i 1/2+1 sobe, sa TWC, TV-om , fenom, sefom, telefonom. Doručak je kontinentalni.

 • RIM Nova godina 2020

  NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
  U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog doručka na bazi švedskog stola.Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.

  NAPOMENE:
  – NE POSTOJI MOGUĆNOST ODABIRA SEDIŠTA Agencija pravi raspored sedenja , uzimajući u obzir starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
  – Dozvoljeni prtljag jeste 1 putna torba čija dimenzija – dužina+širina+visina ne prelazi 158cm. Maksimalna težina prtljaga je 20 kg.
  – Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava.
  -Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…)
  -Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
  -Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
  – Organizator putovanja Rim Nova godina zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
  -Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
  – Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Jungman Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
  -Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
  – Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
  -Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.
  -Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.
  -U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
  -Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
  – Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
  – U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  -Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja Rim Nova godina .

  Aranžman Rim Nova godina je rađen na bazi minimum 60 prijavljenih putnika.

  UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZATORA PUTOVANJA
  LICENCA MINISTARSTVA OTP 85/2013
  Cenovnik br. 7 od 23.11.2019.

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš