Trajanje: U PRIPREMI. 2 dana / 1 noćenje
Lokacija: Peštersko polje,Sjenica,vidikovac Molitva
Cena: 4990 rsd
Rezerviši
 • Pešterska visoravan

   U pripremi
  2 dana / 1 noćenje, autobusom

  Program putovanja

  1.dan BEOGRAD- SJENICA
  Okupljanje putnika na Novom Beogradu, kod stajališta gradskog prevoza 60 preko puta TC Ušće (pored Brankovog mosta) i skejt parka u 07:00h. Usputna zadržavanja radi odmora. Dolazak do mesta Krstac, gde ulazimo u džipove i krećemo na safari predelima netaknute prirode. “Off road” vožnja livadama i kroz šume visoravni na 1000 mnv. Nakon 20-ak minuta vožnje stižemo do naše željene destinacije. Dolazak do domaćinstava Bajra Muhovića, odakle nas deli 400 metara laganog pešačenja do vidikovca Molitva, gde će ogromni lešinari leteti ispod Vas, a meandri Uvca će Vam se ukazati u punoj svojoj lepoti. Uz čašu domaće rakije, poglede i letove Beloglavih supova, osetićete pravi duh koji pruža Uvac. Po povratku organizujemo degustaciju pravog sjeničkog sira i meda. Povratak u kombi. Dolazak do mesta polaska. Put nas vodi prema hotelu ,,Borovi”. Smeštaj grupe. Slobodno vreme. Noćenje.

  2.dan SJENICA- BEOGRAD
  Doručak. Polazak ispred hotela u dogovorenom terminu. U sklopu ove ture posetioci će imati priliku da obiđu: pešterske katune u selima Tuzinje. Katuni-to jest stanovi predstavljaju autonomne ljudske objekte gde ljudi žive na ovoj visoravni. Posetioci će imati priliku da upoznaju veći deo pešterske visoravni, način života pešterskih domačina i probati pešterske specijalitete. Zatim nas put vodi do hranilišta za ptice, lešinare i sisare. U sklopu hranilišta nalazi se objekat iz kojeg se ove životinje mogu posmatrati, fotografisati i proučavati. Zatim nas očekuje pešačka tura,gde osvajamo vrh Trojana (1347mnv). Pešačka tura traje oko dva sata i srednje je težine. Uživamo u prizorima Golije,Kule, Ninaje, Jadovnika, Prokletija… Nakon osvajanja vrha idemo do izvora Đurđevice, gde je Sv. Đorđe, po predanju, ubio dvoglavu aždaju. Po povratku za Sjenicu, postoji mogućnost organizovanja ručka u nekim od najbolji pečenjara u Sjenici u selu Duga Poljana. Polazak za Beograd. Dolazak u kasnim večernjim časovima.

  Cena aranžmana 5.990 rsd
  First minute cena 4.990 rsd

  Način plaćanja:
  – Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
  – Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 5 dana pre početk putovanja.
  – Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica banke Intesa mogućnost plaćanja na maksimalno 2 rate bez kamate.
  – čekovima građana na maksimalno 2 rate
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Jungman Travel-a

  Aranžman obuhvata:
  – Prevoz modernim, visokopodnim turističkim autobusom sa audio-video opremom, klimom, kapaciteta do 55 sedišta
  – 1 noćenje sa doručkom u konačištu Borići u Sjenici 3*(1/2 ,1/3 sobe)sa TV-om, TWC, fenom. Konačište je u procesu kategorizacije kao hotel 4*. Visoke je klase i očekuje se da bude jedan od nosilaca turizma u Sjeničkom kraju. Doručak je na bazi klasičnog posluživanja.
  – Safari džipovima do vidikovca Molitve;
  – Transfer do Pešterskog polja;
  – Boravišnu taksu i osiguranje;
  – Usluge vodiča u svakom autobusu;
  – Troškove organizacije putovanja.

  Aranžman ne obuhvata:
  – Rucak u selu Duga poljana;
  – Individualne troškove putnika;
  – Doplata za prevoz iz Novog Sada – 2.000 rsd po osobi

   

 • Pešterska visoravan

  Napomene:

  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.

  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)

  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

  Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja

  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

  U slučaju rezervacije više od 9 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu za popuste, kako bi sa agencijom proverili da li ima dovoljno mesta.

  Ovaj program rađen je na bazi 40 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Jungman Travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 187/2021

  Uz ovaj program važi cenovnik br. 1 od 29.10.2020.

Meni
Najtraženije
Call Now ButtonKlikni da pozoveš