Trajanje: 26. AVGUST - 03. SEPT. 2024. 9 dana / 7 noćenja sa doručkom i ranim ručkom
Lokacija: Hrvatska, Istra, Poreč
Cena: FIRST MINUTE CENA OD 649€
Rezerviši
 • LETOVANJE ISTRA – POREČ – RUBIN HOTEL 2024.

  uz uključenu posetu OPATIJI i izlet u ROVINJ

  HOTEL RUBIN SUNNY BY VALAMAR 3*

  Upoznajte Istru i Plitvice kroz naše fakultativne izlete

  9 dana/ 7 noćenja sa doručkom i ranim ručkom/ autobusom

  Polazak iz Beograda, Čačka i Kraljeva bez doplate
  Polazak iz Novog Sada, Kragujevca, Trstenika, Vrnjačke Banje, Valjeva, Užica i Požege uz doplatu

   

  *Za termin putovanja 21-29.06.2024. polasci su iz Beograda (bez doplate) i Novog Sada (uz doplatu)

   

  PROGRAM PUTOVANJA ZA LETOVANJE ISTRA – POREČ – RUBIN HOTEL:

  Hotel Rubin 3* je udaljen samo desetak minuta prijatne šetnje od starog centra Poreča, što vam omogućava da lako istražite lokalne znamenitosti, uživate u raznim kuhinjama i potpuno se opustite uz more ili bazen.
  Usluga Sunny Breakfast & Lunch hotelskog restorana nudi Vam koncept otvorenih vrata od ranog jutra do 14 časova za bezbrižno uživanje u doručku i ranom ručku. Nakon opuštanja na terasi bazena, prepustite se popodnevnoj zabavi u Chill & Play zoni.

  1. DAN: Beograd (Čačak) – Opatija (Letovanje Istra – Poreč – Rubin hotel )

  Polazak iz Čačka u 18:30 sa parkinga TC Roda. Iz Novog Beograda (kod Skejt parka, pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće) u 21:30 h (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Noćna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

  2. DAN: Opatija (Letovanje Istra – Poreč- Rubin hotel )

  Dolazak u Opatiju u jutarnjim časovima. “Najmondenskiji” gradić jadranskog primorja ime je dobio po manastiru – opatiji Svetog Jakova koja se prvi put pominje 1449 godine. Početak turizma vezuje se za Iginija Scarpu, koji je u čast svoje supruge, vilu i vrt koje je podigao u blizini samostana, nazvao Anđolina. Petnaestak godina kasnije, carica Marija Ana, supruga bivšeg cara Ferdinanda I, boravi u vili Anđolinna gotovo tri meseca. Za caricom dolaze plemstvo i bogati, i tako sve počinje… Putovanje do Poreča i smeštaj u hotel. Noćenje.

  3. DAN: Poreč (Letovanje Istra – Poreč – Rubin hotel )

  Posle doručka, vreme za kupanje i slobodne aktivnosti. Fakultativna šetnja sa lokalnim vodičem: stari Poreč, uz obilazak grada. Grad i danas ima raspored ulica iz doba Rimskog carstva. Decumanus i Cardo Maximus su glavne arterije grada, u kome se nalazi spektakularna Bazilika Svetog Eufrazija, sa još spektakularnijim mozaicima starim 1500 godina. Slobodno vreme. Povratak u resort. Noćenje.

  4. DAN: Pula (Letovanje Istra – Poreč – Rubin hotel)

  Nakon doručka, vreme za kupanje i slobodne aktivnosti. Popodnevni fakultativni odlazak u Pulu, obilazak grada i šestog najvećeg amfiteatra na svetu – pulske Arene, sa vodičem. Povratak u hotel. Noćenje.

  5. DAN: Grožnjan i Motovun (Letovanje Istra – Poreč – Rubin hotel)

  Doručak. Put u Grožnjan i Motovun, fakultativno. Grožnjan je mesto iz bajke. Na vrhu brda, sa prelepim pogledom na okolinu, i duhom umetnika, ovaj stari gradić je bajka koja živi. Malo je falilo da bude potpuno napušten. Šezdesetih godina XX veka, ljudi su prestali da veruju u bajke i napuštali su Grožnjan. Tadašnje vlasti rešile su da intervenišu, i prazne kuće ponudili su umetnicima, za galerije, studije… I tako je bajka oživela. Zatim idemo u svetsku prestonicu tartufa – Motovun, grad koji čuva dobri div Veli Jože. I Motovun se nalazi na vrhu brda i izgleda bajkovito. Tu je umetnost sakupljanje najskupljih gljiva na svetu – tartufa. Do samog grada stiže se minibusevima. Slobodno vreme i fakultativno – ručak sa belim i crnim tarufima. Znate li, da u zavisnosti od veličine i vrste, kilogram tartufa može da odstigne cenu od 500 do vrtoglavih 30.000 evra! Vraćanje u hotel. Noćenje.

  6. DAN: Rovinj (Letovanje Istra – Poreč – Rubin hotel)

  Doručak. Prepodnevni – BESPLATNI – izlet do Rovinja. Po odlasku u “najskuplje” mesto Hrvatske, krećemo na obilazak sa lokalnm vodičem. Ovaj grad, koji se nekada zvao Castrum Rubini, zaista je pravi dragulj istarske obale. Nastao na brdovitom ostrvu, Rovinj je jedan od najlepših starih gradova Mediterana. Ispresecan uskim ulicama, sa prelepim fasadama, odvešće vas do svog simbola – crkve svete Eufemije, čiji je sarkofag pre 1200 godina doplovio do obala tadašnjeg ostrva. Sada je toranj crkve naprepoznatljiviji simbol Rovinja, a pogled sa crkvenog platoa je nezaobaravan. Slobodno vreme za šetnju ili ručak. Povratak u hotel u rano popodne. Slobodno vreme za kupanje, sunčanje ili aktivnost po vašem izboru. Noćenje.

  7. DAN: Brioni (Letovanje Istra – Poreč – Rubin hotel)

  Doručak. Fakultativni izlet na Brione. Iz Fažane, ćemo brodom krenuti da kročimo na zemaljski raj. Brionski otoci predstavljaju najlepše okruženje Jadrana, koje je nastalo zajedničkim delovanjem prirode i čoveka. Do osamdesih godina prošlog veka bili su zatvoreni za javnost jer su bili rezidencija doživotnog predsednika Jugoslavije, Josipa Broza Tita. Vožnja vozićem, uz pratnju lokalnog vodiča, kroz predele po kojima slobodno šetaju srne, mufloni, paunovi… Razgledanje botaničkog vrta, zoološkog vrta na otvorenom i izložbe u Titovoj vili. Individualno šetnja ili kupanje – slobodno vreme. Dolazak brodićem u Fažanu i dalje autobusom u Poreč. Noćenje.

  8. DAN: Krstarenje Limskim kanalom (Letovanje Istra – Poreč – Rubin hotel)

  Doručak. Odlazak na celodnevno krstarenje brodom. Kreće se iz luke u Poreču, krstari se ka Rovinju, gde se pravi pauza za razgledanje grada, uz ručak i vino krstarimo Limskim zalivom. Nakon toga, u Vrsaru se pravi druga pauza za kupanje i razgledanje grada, na kraju se, dok plovite ka Poreču zabavlja Vas animator i muzičar. Noćenje.

  9. DAN: Nacionalni park Plitvice (Letovanje Istra – Poreč – Rubin hotel)

  Napuštanje hotela posle doručka. Vožnja u Nacionalni park Plitvice. Obilazak Plitvičkih jezera fakultativno. To je jedinstveni  slatkovodni kompleks u svetu. Tri reke Crna, Bijela i Ljeskovac se sjedinjuju u Prošćanskom jezeru. I same reke ali nekoliko jezera povezani su spektakularnim slapovima. Najfascinantine su boje jezera – smaragdno zelene i tirkizna. Plitvice su na listu UNESKO svetskog nasleđa uvrštene 1979. godine. Nastavak puta za Beograd. Dolazak u večernjim časovima. Kraj programa.

  Letovanje Istra – Poreč – Rubin hotel

  Tip sobeDatumUslugaCena

  FIRST MINUTE CENA

  1/2

  21.06 - 29.06.2024.

  BB+rani ručak

  749€

  679€

  1/2

  26.08 - 03.09.2024.

  BB+rani ručak

  710€

  649€

  -Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.-

  Popusti za decu:
  – Deca do 1,99 godine u pratnji minimum 2 odrase osobe, ne koriste sopstveni ležaj – besplatno;
  – Dete od 2 – 11,99 godina u sobi sa 2 odrasle osobe koje plaćaju punu cenu usluge – 30% popusta
  – Dete od 2 – 11,99 u sobi sa 1 odraslom osobom koja plaća punu cenu usluge – 15% popusta

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja,
  – Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3-5 jednakih mesečnih rata, čekovima građana, realizacija svakog 10. ili 20. u mesecu,
  – Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina,
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije Jungman Travel.

  Aranžman Letovanje Istra – Poreč – Rubin hotel obuhvata:

  – Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
  – Smeštaj na bazi noćenja sa doručkom + ranim ručkom* u hotelu – RUBIN SUNNY hotel 3* u samom Poreču *(rani ručak se služi do 14:00h, i predstavlja bonus uslugu, i u slučaju da gost ne koristi ovu uslugu zbog realizacije izleta ili iz ličnih razloga, agencija nije u obavezi da ovu uslugu nadoknadi na bilo koji način)
  – Korišćenje spoljnih hotelskih bazena,
  – Boravišnu taksu,
  – Posetu Opatiji,
  – Izlet u Rovinj,
  – Usluge vodiča u svakom autobusu,
  – Troškove organizacije putovanja.

  Aranžman Letovavnje Istra – Poreč – Rubin hotel ne obuhvata:

  Sve cene fakultativnih izleta u programu Letovanje Istra podložne su promeni. Trenutno stanje na tržištu, uslovljeno velikim poskupljenjima i inflacijom u svetu, ne dozvoljava da agencija garantuje cene fakultativnih izleta u trenutku potpisivanja Ugovora o putovanju.

  Fakultativne izlete*:

  – Grožnjan i Motovun- 25€
  – Ručak u Motovunu – istarske čarolije sa tartufima- 35€
  – Obilazak Velikog Briona (pešačka tura + panoramski voz + lokalni vodič) – 45 €, uključuje povratnu kartu za brodić u Fažana – Brioni – Fažana, propusnice za NP Brioni, izlet delimično peške, a većim delom panoramskim vozom i uz lokalnog vodiča. Posetite prirodu Briona, safari park, golf teren, crkvu Sv. Germana, prirodnjačku izložbu, izložbu fotografija Tito na Brionima, Botaničku baštu…..
  – Pula- 20€ (ulaznice za Arenu nisu obavezne i koštaju 15€)
  – Pešačku turu sa vodičem u stari grad Poreč sa uključenim ulaznicama za Baziliku Svetog Eufrazija – 15€
  – Krstarenje brodom sa vodičem – kreće se iz luke u Poreču, krstari se ka Rovinju, u Rovinju se pravi pauza za razgledanje grada, kasnije se krstari Limskim zalivom i tada se služi ručak (skuša, sezonska salata, hleb ili piletina/kobasica i služi se sok i vino), u Vrsaru se pravi druga pauza za kupanje i razgledanje grada, na kraju se, dok plovite ka Poreču zabavlja Vas animator i muzičar – 50 €
  – Plitvička jezera: ulaznica, vožnja elektrobrodom i panoramskim vozom u okviru odabranog programa razgledanja, osiguranje posetilaca i usluge lokalnog vodiča- 40€
  – Korišćenje spa centra u susednom hotelu Dijamant 4*, uz doplatu na licu mesta
  – Međunarodno zdravstveno putno osiguranje (izdaje se u agenciji)
  – Za pogled na more doplata – 50€ po osobi (hotel je bočno orjentisan prema moru i ima sobe koje imaju pogled na more, ali je delimično zaklonjen borovima kojima je kompleks hotela okružen)
  – Doplata za jednokrevetnu sobu – u junskom terminu 349€, u avgustu/septembru – 195€ (isključivo na upit);
  – Doplata za transfer iz Kragujevca, Užica, Trstenika i Vrnjačke Banje 1500 RSD, iz Požege 1000 RSD ( minimalan broj za realizaciju transfera je 4), iz Valjeva 1 500 RSD (minimalan broj za realizaciju je 2), iz Novog Sada 25€ (bez ograničenja u broju putnika),
  – Individualne troškove putnika.

  NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA U PROGRAMU LETOVANJE ISTRA – POREČ – Rubin hotel:
  *Sve cene fakultativnih izleta u programu Letovanje Istra – Poreč podložne su promeni. Trenutno stanje na tržištu, uslovljeno velikim poskupljenjima i inflacijom u svetu, ne dozvoljava da agencija garantuje cene fakultativnih izleta u trenutku potpisivanja Ugovora o putovanju.

  Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

  Možete pročitati kratko o Istri na našem  blogu.

  Pogledajte našu ponudu za letovanje u Poreču, u avgustu i septembru u Lanterna resortu 2*.

 • Preuzmi program u PDF / WORD

  Letovanje Istra – Poreč – Rubin hotel

  NAPOMENE:
  Rok za prijavu i raspored sedenja

  – Rok za prijavljivanje je 15 dana pre putovanja ili do popune mesta. – Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 50. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. – U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska.
  – Raspored sedenja u autobusu je po redosledu prijave. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.

  Obaveze putnika

  – Obaveza je putnika da za putovanje obezbedi ispravan putni dokument i da se pridržava carinskih i drugih propisa. Organizator ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize i nije odgovoran ukoliko pogranične ili imigracione službe ne odobre ulazak putnika u drugu zemlju. Putnik sam snosi troškove svog povratka u Srbiji. U slučaju gubitka putnog dokumenta, putnik sam snosi troškove svog boravka u mestu konzularnog predstavništva kao i troškove puta priključenja grupiili povratku u Srbiju,

  – Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

  Uslovi izmene programa Letovanje Istra – Poreč – Rubin hotel

  – Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa
  – Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).

  – Svi putnici, po prihvatanju programa, obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije

  Smeštaj

  – Smeštajni objekti u programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Hrvatske.
  – Putnik je dužan da agenciju, za slučaj potrebe pružanja određene pomoći, u pisanoj formi, na papiru ili na drugi odgovarajući način, obavesti o nedostacima smeštajnih jedinica, najkasnije u roku do mesec dana od dana utvrđivanja nedostatka,

  Cene

  – U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana,
  – Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju,

  OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)

  – Zа vreme trаjаnjа turističkog putovanja Letovanje Istra nа odstupаnje od ugovorа, potrošаč ukаzuje orgаnizаtoru, lokаlnom predstаvniku orgаnizаtorа i lokаlnoj аgenciji, nа koju je orgаnizаtor uputio potrošаčа, zа slučаj potrebe pružаnjа određene pomoći.

  Obaveza potrošača

  – Potrošаč može dа izjаvi reklаmаciju usmeno nа mestu koje je određeno zа prijem reklаmаcijа, telefonom, pisаnim putem, elektronskim putem, odnosno nа trаjnom nosаču zаpisа, ili nа drugi odgovаrаjući nаčin obаvesti o nedostаcimа izvršenih uslugа, nаjkаsnije u roku do mesec dаnа od dаnа utvrđivаnjа nedostаtаkа.
  – Аko potrošаč propusti dа blаgovremeno obаvesti orgаnizаtorа o nedostаcimа pruženih uslugа ne može zаhtevаti umаnjenje cene iz člаnа 104. ovog zаkonа, rаskid ugovorа iz člаnа 105. ovog zаkonа i nаknаdu štete iz člаnа 107. ovog zаkonа, osim аko se odgovornost zа propuštаnje rokа iz stаvа 1. ovog člаnа ne može stаviti potrošаču nа teret.

  Obaveza prodavca

  – Prodavac je dužаn dа bez odlаgаnjа, а nаjkаsnije u roku od 8 dаnа od dаnа prijemа reklаmаcije, pisаnim ili elektronskim putem odgovori potrošаču nа izjаvljenu reklаmаciju. MESTO ODREĐENO ZA PRIJEM REKLAMACIJA: Jungman Travel d.o.o., Pivarska 13, Čačak; telefon: +381 32-34-34-10; e-mail: jungmantravel@mts.rs; Osoba ovlašćena za prijem reklamacija, tokom korišćenja smeštaja i prevoza kao i nakon završetka usluge je: Ivan Petrovic.

  Uz  program Letovanje Istra važe Opšti uslovi putovanja – Jungman Travel, licenca Ministarstva turizma OTP 187/2021.
  Uz ovaj program važi cenovnik br.2 od 09.02.2024.

  Turistička agencija JUNGMAN TRAVEL poseduje garanciju putovanja u visini od 50.000 € (polisa osiguranja br. 470000057828) osiguravajuće kompanije “TRIGLAV osiguranje a.d.o.”. za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja. Garancija putovanja aktivira se prijavom korisnika garancije putovanja pisanim putem, preko e-mail-a, telegramom ili na neki drugi sličan način na adresu: TRIGLAV osiguranje a.d.o. Novi Beograd, Milutina Milankovića 7A, tel: +381 11 33 05 100, e-mail: office@triglav.rs

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš