Trajanje: Jednodnevni izlet
Lokacija: Đerdapska klisura
Cena: 5 900 RSD
Rezerviši

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/jungmantravel.rs/public_html/wp-content/themes/tourpackage/include/plugin/shortcode-generator.php on line 220
 • Krstarenje Đerdapom
  jednodnevni izlet
  Uključeno u cenu: krstarenje, ručak i ulaznica za Golubačku tvrđavu

  POGLEDAJTE I NAŠ VIKEND PROGRAM – KRSTARENJE ĐERDAPOM I RAJAČKE PIMNICE

   

  Naredni polasci:   4.06.  / 11.06. / 18.06. / 25.06. / 02.07. / 09.07. / 16.07. / 23.07. / 30.07. / 06.08. / 13.08. / 20.08. / 27.08. / 03.09. / 10.09. / 17.09. / 24.09.

  Zaplovite najlepšom i najvećom klisurom u Evropi! Otkrijte svu moć Dunava koji na Đerdapu ima svoju najužu i najdublju tačku na svom celom toku. Pogledajmo Trajanovu tablu i Decebala, posetimo Lepenski vir (od 9.500 g.p.e).

  PROGRAM PUTOVANJA:

  Polazak autobusom iz Novog Sada u 6.30 h s parkirališta ispred hotela „Sajam“ (kod nekadašnjeg restorana Zlatna medalja); polazak s Novog Beograda u 8.00 h (kod Skejt parka preko puta TC Ušće pored Brankovog mosta).

  Posle nešto više od 2 sata vožnje stižemo do Golubačke tvrđave. Izgrađena na samom ulazu u Đerdapsku klisuru, opasana kulama koje su međusobno povezane bedemom, na veoma nepristupačnom mestu, imala je značajan položaj u osvajačkim planovima Osmanlija, pa je odmah nakon Kosovskog boja pao u ruke Bajazitu I. Danas je ovo spomenik kulture koji seća na daleku prošlost i odoleva zubu vremena.

  Nakon posete tvrđavi, nastavljamo putovanje autobusom prema Donjem Milanovcu.

  Transfer do Kapetan Mišinog Brega na ručak sa odličnim vlaškim specijalitetima. Na ovom, jednom od najlepših vidikovaca u Srbiji, uživamo u pogledu na Dunav i posebnoj atmosferi ovog prostora. Vreme ručka zavisi od redosleda aktivnosti.

  Sledi jednočasovna vožnja autobusom do Tekije. Ovde ćemo se ukrcati na brod kojim započinjemo krstarenje Đerdapom, najdubljom klisurom u Evropi i najvećim nacionalnim parkom u Srbiji. Proći ćemo kroz Mali kazan (između kojih dubina vode iznosi neverovatnih 90 metara!), videćete stare signalne stanice, glavu kralja Decebala s rumunske strane, kao i čuvenu Trajanovu tablu s naše strane koju je moguće videti samo s vode!

  Nakon završetka krstarenja, autobusom odlazimo u Lepenski vir. Obići ćemo arheološko nalazište staro 9.500 godina! Brojne naučne studije potvrdile su da je ovo mesto zapravo kolevka evropske civilizacije! Ovaj lokalitet bio je sedište jedne od najvažnijih neolitskih kultura. Na njemu je od 6.500-8.800 p.n.e stajalo naselje od najmanje stotinu objekata, kako stambenih, tako i sakralnih. Inače, ovo naselje starije je od Antičke Grčke, od piramida u Gizi u Egiptu (2.560 p.n.e) ili bilo kog drugog poznatog drevnog grada (Jerusalim, Bejrut, Damask i Alepo u Siriji, Biblos u Libanu).

  Povratak za Beograd predviđen je za oko 21.00 h, a u Novi Sad oko 22.30 časova. Kraj programa.

  NAPOMENA: Ovaj izlet sa krstarenjem Đerdapom realizujemo svake subote. Kada nije moguć ulazak u Golubačku tvrđavu, ovaj program realizujemo sa posetom Ramskoj tvrđavi

  Cena aranžmana 6.700,00 RSD
  Promo cena 5.900,00 RSD

  Promo cena prestaje da važi 4 dana pre polaska na put i tada se primenjuje redovna cena!

  Cena za decu 4.000 din (Deca do 10 godina, imaju mesto u mini busu ili autobusu i dečiji meni)
  Cena za penzionere 5.700 RSD (uz rezervaciju priložiti i ček od penzije)

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka aranžmana
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Jungman Travel-a
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

  Aranžman obuhvata:
  – Prevoz modernim, turističkim autobosima sa audio-video opremom, klimom;
  – Usluge vodiča u svakom autobusu;
  – Ulaznica za obilazak Ramske ili Golubačke tvrđave
  – Krstarenje Đerdapskom klisurom;
  – Ručak restoranu Kapetan Mišin breg
  – Troškove organizacije putovanja.

  Aranžman ne obuhvata:
  – Ulaznicu – Lepenski vir 400 RSD, deca do 15 godina plaćaju 120 RSD – Obilazak će biti moguć ukoliko dozvole mere
  – Individualne troškove putnika
  – Piće uz ručak
  – Doplata za prevoz iz Novog Sada – 1200 RSD

 • Ovaj program rađen je na bazi 45 putnika koji plaćaju punu cenu. Cene fakultativnih izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Jungman Travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 187/2021. Cenovnik br 1. od od 06.04.2022.

Meni
Najtraženije
Call Now ButtonKlikni da pozoveš