Krf-Bella-Vista
Trajanje: 11 dana/ 8 noćenja 15-25.09.2022.
Lokacija: Najlepše plaže Krfa
Cena: od 379 €
Rezerviši
 • 10 PLAŽA KRFA – NOV NAČIN LETOVANJA!
  KRF LETOVANJE

  Janina i Solun
  11 dana/8 noćenja sa doručkom

  15-25.09.2022.

  ČAROBNI KRF je ostrvo koje je jedno od najlepših na svetu. BEZ PRETERIVANJA. Njegovih 217 kilometara obale spaja plaže zlatnog peska, zelenih ravnica, uvale belog kamena, mirisnih planina, nestvarno lepih zaliva, grada čija se lepota poredi sa Venecijom…
  PLAŽE KERKIRE STAVILE SU OVO OSTRVO NA TOP PET OSTRVSKIH DESTINACIJA NA SVETU !!!
  Tu su letnjikovce pravili austrijska kraljica, nemački kralj, engleski lordovi, ali mu dušu daju i ribari, običan svet koji voli život…

  POĐITE SA NAMA I OSETITE NEŠTO POTPUNO NOVO!
  SVAKOGA DANA IDEMO NA NOVU PLAŽU (bez doplata)
  PROGRAM UKLJUČUJE PREVOZ I 8 NOĆENJA

  PROGRAM PUTOVANJA KRF LETOVANJE 10 PLAŽA:

  1. DAN: Sastanak grupe u 13.00h na Ušću, kod Skejt parka, preko puta TC Ušće (tačno vreme polaska biće javljeno najkasnije dan pred polazak). Putovanje kroz Makedoniju i Grčku sa usputnim zadržavanjima radi odmora, pasoških kontrola i carinskih formalnosti.
  2. DAN: U jutarnjim časovima dolazak do luke Igumenica. Ukrcavanje na trajekt i plovidba do ostrva Krf. Smeštaj u hotel Asteraki*** u Guviji. Hotel je apartmanskog tipa, sa bazenom…Odmor u hotelu do ranog popodneva. Slobodno vreme za odlazak na plažu. Noćenje.
  3. DAN: Doručak. Polazak do grada Krfa i fakultativna poseta Srpskoj kući i odlazak brodićem na ostrvo Vido, obilazak spomen kosturnice i Plave grobnice. Zajednička šetnja i slobodno vremeza ručak u gradu Krfu. Fakultativni odlazak do palate Ahileon-1*.
  Polazak na plažu Moraitika. U povratku obilazak spomenika palim borcima Drinske divizije u mestu Agios Mateos. Oko 19:00 časova povratak u hotel. Noćenje.
  4. DAN: Doručak. Polazak prema Sidariju i poseta čuvenim kanalima ljubavi-2*. Tokom boravka odvojićemo malo vremena i za odlazak na plažu Peroulades, ili Sunset Beach-3*.
  Polazak iz Sidarija u oko 19:30 i povratak u hotel. Noćenje.
  5. DAN: Doručak. U poslepodnevnim časovima polazak ka Paleokastrici i seocetu Lakones-4*. Paleokastrica je jedno od onih mesta na Krfu koja se moraju posetiti. Povratak u hotel u večernjim časovima. Slobodno vreme. Noćenje.
  6. DAN: Doručak. Posle slobodnog pre podneva, polazak na najčuveniju peščanu plažu na na Krfu. Glifada je carstvo žutog peska pored koje prolazi jedna od svežijih struja na Krfu. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
  7. DAN: Doručak. Fakultativno krstarenje brodom uz ručak -7*. Uveče Fakultativni odlazak na GRČKO VEČE *8 u tavernu Tripa, u brdima iznad grada Krfa, Povratak u hotel. Noćenje.
  8. DAN: Doručak. Polazak ka lepim uvalama Kasiopija i celodnevno kupanje. Noćenje.
  9. DAN: Doručak. Odlazak u Guviju na mesto gde se nalazi spomen ploča koja podseća na tačku iskcavanja prvih srpskih vojnika na Krf. Slobodan dan, ili prepodnevni odlazak na plažu Barbati, koja se nalazi tek nekoliko kilometara od našeg hotela. Večernji obilazak grada Krfa-6*. Povratak u hotel. Noćenje.
  10. DAN: Doručak. Napuštanje hotela u jutarnjim časovima i polazak ka luci. Ukrcavanje na trajekt i plovidba do Igumenice. Vožnja do Janine-9* pored koje prolazi autoput kojim idemo i obilazak.Polazak ka Solunu-10*. Obilazak grada i slobodno vreme. Polazak za Beograd u večernjim časovima.
  11. DAN: Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj programa.

   Cene su izražene po osobi

  SNIŽENA CENA do 01.09.2022.REDOVNA CENA
  11 DANA / 8 NOĆENJA11 DANA / 8 NOĆENJA
  Tip sobeCena po osobiCena po osobi
  1/2 studio395 €475 €
  1/3 studio385 €465 €
  1/4 apartman379 €455 €

  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

  Krf letovanje

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka aranžmana
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Jungman Travel-a
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

  Aranžman obuhvata:

  – Prevoz modernim, visokopodnim turističkim autobusom sa audio-video opremom i klimom,
  – 8 noćenja sa doručkom u hotelu Asteraki 3* ili hotel iste kategorije u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta,
  – Trajekt Igumenica-Krf-Igumenica,
  – Usluge vodiča u svakom autobusu,
  – Korišćenje klima uređaja
  – Troškove organizacije putovanja.

  Aranžman ne obuhvata:
  – Fakultativne izlete:
  – Poseta dvorcu Ahileon – 12 EUR,
  – Vožnja brodom na ostrvo Vido i obilazak znamenitosti – 5 EUR,
  – Krstarenje brodom uz ručak– 27 EUR,
  – Ulaznice za Aqualand park – Deca do 4 g. – besplatno, deca od 4 – 12 g. 22 EUR, odrasli 29 EUR,
  – Grčko veče 27 EUR,
  – Doplata za jednokrevetnu sobu – isključivo na upit,
  – Individualne troškove putnika,
  – Boravišnu taksu: od 01.01.2018. godine, odlukom Vlade Republike Grčke, naplaćuje se obavezna boravišna taksa u iznosu od 1,5 € po sobi dnevno za hotele sa 3 zvezdice. Plaćanje je na licu mesta, po dolasku u objekat.

 • Krf letovanje

  Preuzmite program putovanja u PDF / WORD

  OPIS I LOKACIJA HOTELA:
  Apart hotel Asteraki***
  http://www.hotel-asteraki.gr/

  Apart hotel Asteraki*** u Guviji nalazi se samo 8 km od centra Kfra u mestu Guvija i 200 m od plaže. Opremljen je apartmanima i studijima sa kupatilom, kuhinjom i klima uređajem. Smeštaji se nalaze oko bazena, okruženog travom i cvećem, dok popločane uličice stvaraju prijatnu i tradicionalnu atmosferu. Hotel poseduje bazen, snek bar i noćni bar pored bazena, restoran, recepciju sa sefovima koji se doplaćuju na licu mesta, besplatni Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama hotela, TV salu, salu za bilijar i elektronske igre, prostoriju za čuvanje prtljaga i privatni parking za goste hotela.
  Svaka soba opremljena je sa TV, klimom i kupatilom (tuš/WC). Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom (švedski sto / izbor više jela – samoposluživanje).

  OPISI:

  1* Palata Ahileon, jedne od najlepših zdanja, koje je podigla austrijska princeza Elizabeta u slavu antičke umetnosti, a veruje se da ju je posvetila svom tragično preminulom sinu. Dve statue Ahileja koje prikazuju muško i žensko viđenje sveta. Ahileon je atrakcija zbog koje mnogi zapadnjaci dolaze na Krf. Tokom Prvog svetskog rata u njenu je bila srpsko-francuska vojna bolnica.

  2* Selo Sidari je bez sumnje turistički centar severne strane Krfa. Čuveno je po uvalama i stenama koje su izvajali vetar i more, kao i Kanalu ljubavi (Canal d’Amour). Veruje se da ko prepliva kanal sa svojom voljenom osobom, ostaje zauvek u ljubavi.
  Osim kanala ljubavi tu je i čista peskovita plaža sa izuzetno čistim i mirnim morem.

  3* Peroulades, ili Sunset Beach je mesto gde ćemo sačekati neverovatan zalazak sunca po kojoj je ova plaža i dobila nadimak. U podnožju velike stene, pokrivena crvenim peskom, sa nekoliko prerasti ili prirodnih kamenih mostova, plaža Peroulades budi veoma jake emocije. Zato ponesite i maramice, nije retkost da ovde neko zaplače.

  4* U Paleokastrici, možete da uživate u jednoj od šest “ušuškanih” finih plaža, okruženih visokim liticama, maslinjacima, limunom i čempresima. Najlepši pejzaži na Krfu se mogu videti upravo ovde. Paleokastrica ima mnogo odličnih taverni, kao i barova pa i klubova. Posetićemo i manastir Presvete Bogorodice, koji se nalazi na steni iznad mora i u njemu čuveni muzej sa drevnim ikonala, ali i kostima kita!Za zainteresovane organizovaćemo posetu seocetu Lakones sa predivnim pogledom na zalive.

  5* Aqa park Sidari jedan je od najvećih u Evropi I predstavlja ogroman kompleks bazena, gigantskih đakuzija, i dugih i brzih tobogana. Na raspolaganju su vam Crna rupa, Četiri tvistera, Kamikaze, Hidrina tuba, Multislide i mnogi drugi.
  Za one koji vole opušteniju zabavu na raspolaganju su Lazy river i đakuzi bazen. U Aqua parku se organizuju i igre Family rafting i Deep Blue Kayak.

  6* Večernji obilazak grada Krfa. Uveče se ulice starog grada napune turistima i domaćim stanovništvom. Šetnja kamenim „lavirintom“ ulica koji je nasleđe venecijanske arhitekture ima posebnu draž, što potvrđuje i činjenica da je grad Krf stanica koju veliki i luksuzni kruzeri ne zaobilaze.

  7* Fakultativno krstarenje brodom uz ručak– polazak broda oko 10h iz Guvije. Utoku jutarnje voznje služe se kafa i keksići. Plovidba istočnom obalom pored mesta Dasia, Ipsos, Barbati, Nisaki… Zaustavljanje na jednoj od lepših uvala do koje se moze stići samo brodom . Kupanje, ručak ( kobasica, suvlaki, rizoto, tzatziki salata, grčka salata, hleb). Nastavak plovidbe do Kasiopija slobodno vreme za šetnju, obilazak prelepog ribarskog mesta ili kupanje u najlepsim sljunkovitim uvalama sa tirkiznom bojom mora…Povratak oko 17h
  u toku plovidbe služi se piće u neograničenim količinama ( vino, sokovi, voda )
  netaknuta priroda sa mnostvom lepih uvala, mesta i vila poznatih licnosti…Odlicna zabava uz dobru muziku i ucenje sirtakija, obilje hrane uz neograniceno pice tokom plovidbe.

  8*Fakultativni odlazak na GRČKO VEČE u tavernu Tripa, u brdima iznad grada Krfa, koju od 1936. drži ista porordica i spada praktično, u kuturnu vrednost Krfa. Grčko veče u taverni tripa je zaista posebno, jer je ambijent autentične grčke taverne, dopunjen specijalitetima sa Krfa, koji se služe u pravim porculanskim tanjirima, te ih nije preporučljivo lomiti kada plesači podignu atmosferu 😉

  9* Janina je centar okruga Epir i leži na jednom od najvećih jezera Grčke. „Kao paša u Janini“ kažu Grci za nekog ko je uživa na nekom lepom mestu. Lepota i način života u Janini su posebni. Obići ćemo tvrđavu na jezeru Pamvotida u samom centru grada.
  Slobodno vreme za kafu i kratku šetnju Janinom.

  10* Obilazak Soluna. Dolazak u centar grada u poslepodnevnim časovima. Kratak obilazak crkve Svetog Dimitrija, zaštitnika grada Soluna, u kojoj se nalaze mošti ovog Sveca. Obilazak rimske Agore i centralnog trga Aristotelis. Slobodno vreme za šoping i šetnju.

  NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
  Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

  NAPOMENE:
  – Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa
  – Rok za prijavljivanje je 15 dana pre putovanja ili do popune mesta,
  – Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije
  – Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Grčke,
  – U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana,
  – Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju,
  – Obaveza je putnika da za putovanje obezbedi ispravan putni dokument i da se pridržava carinskih i drugih propisa. Organizator ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize i nije odgovoran ukoliko pogranične ili imigracione službe ne odobre ulazak putnika u drugu zemlju. Putnik sam snosi troškove svog povratka u Srbiji. U slučaju gubitka putnog dokumenta, putnik sam snosi troškove svog boravka u mestu konzularnog predstavništva kao i troškove puta priključenja grupi ili povratku u Srbiju,
  – Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju,
  – Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska,
  – Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza – “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu,
  – Raspored sedenja u autobusu po redosledu prijave. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće,
  – Putnik je dužan da agenciju za slučaj potrebe pružanja određene pomoći, u pisanoj formi, na papiru ili na drugi odgovarajući način, obavesti o nedostacima smeštajnih jedinica, najkasnije u roku do mesec dana od dana utvrđivanja nedostatka,
  – Putnik može da izjavi reklamaciju na mestu koje je određeno za prijem reklamacija usmeno, telefonom, pisanim ili elektronskim putem, uz dostavu ugovora o prodatom aranžmanu. Agencija i prevoznik su dužni da potrošaču izdaju pismenu potvrdu ili elektronskim putem potvrde prijem reklamacije, a da najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije, pisanim ili elektronskim putem odgovore potrošaču na izjavljenu reklamaciju.
  Uz program važe Opšti uslovi putovanja – Jungman Travel, Čačak, licenca Ministarstva turizma OTP 187/2021.
  Cenovnik br 1. od 01.08.2022.
  OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
  Zа vreme trаjаnjа turističkog putovаnjа, nа odstupаnje od ugovorа, potrošаč ukаzuje orgаnizаtoru, lokаlnom predstаvniku orgаnizаtorа i lokаlnoj аgenciji nа koju je orgаnizаtor uputio potrošаčа zа slučаj potrebe pružаnjа određene pomoći. POTROŠАČ NE MOŽE DА ZАHTEVА UMАNJENJE CENE АKO NESАVESNO PROPUSTI DА UKАŽE NА ODSTUPАNJА IZMEĐU PRUŽENIH I UGOVORENIH USLUGА ZA VREME TRAJANJA TURISTIČKOG PUTOVANJA. Potrošаč je dužаn dа orgаnizаtorа, lokаlnog predstаvnikа orgаnizаtorа ili lokаlnu аgenciju nа koju je organizator uputio potrošаčа zа slučаj potrebe pružаnjа određene pomoći, u pisаnoj formi, nа pаpiru ili nа drugi odgovаrаjući nаčin, obаvesti o nedostаcimа izvršenih uslugа, nаjkаsnije u roku do mesec dаnа od dаnа utvrđivаnjа nedostаtаkа. Аko potrošаč propusti dа blаgovremeno obаvesti orgаnizаtorа o nedostаcimа pruženih uslugа ne može zаhtevаti umаnjenje cene iz člаnа 104. ovog zаkonа, rаskid ugovorа iz člаnа 105. ovog zаkonа i nаknаdu štete iz člаnа 107. ovog zаkonа, osim аko se odgovornost zа propuštаnje rokа iz stаvа 1. ovog člаnа ne može stаviti potrošаču nа teret. Potrošаč može dа izjаvi reklаmаciju usmeno nа mestu koje je određeno zа prijem reklаmаcijа, telefonom, pisаnim putem, elektronskim putem, odnosno nа trаjnom nosаču zаpisа, uz dostаvu rаčunа nа uvid ili drugog dokаzа o kupovini (kopijа rаčunа, slip i sl.). Prodаvаc je dužаn dа potrošаču izdа pisаnu potvrdu ili elektronskim putem potvrdi prijem reklаmаcije, odnosno sаopšti broj pod kojim je zаvedenа njegovа reklаmаcijа u evidenciji primljenih reklаmаcijа. Prodаvаc je dužаn dа bez odlаgаnjа, а nаjkаsnije u roku od 8 dаnа od dаnа prijemа reklаmаcije, pisаnim ili elektronskim putem odgovori potrošаču nа izjаvljenu reklаmаciju. MESTO ODREĐENO ZA PRIJEM REKLAMACIJA: Jungman Travel d.o.o., Pivarska 13, Čačak; telefon: +381 32-34-34-10; e-mail: jungmantravel@mts.rs; Osoba ovlašćena za prijem reklamacija, tokom korišćenja smeštaja i prevoza kao i nakon završetka usluge je: Ivan Petrovic.
  Turistička agencija JUNGMAN TRAVEL poseduje garanciju putovanja u visini od 30.000 € (polisa osiguranja br. 470000054116) osiguravajuće kompanije “TRIGLAV osiguranje a.d.o.”. za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja. Garancija putovanja aktivira se prijavom korisnika garancije putovanja pisanim putem, preko e-mail-a, telegramom ili na neki drugi sličan način na adresu: TRIGLAV osiguranje a.d.o. Novi Beograd, Milutina Milankovića 7A, tel: +381 11 33 05 100, e-mail: office@triglav.rs

   

Meni
Najtraženije
Call Now ButtonKlikni da pozoveš