Putovanje Izrael avionom aranžman
Trajanje: 2021 - 8 dana / 7 noćenja
Lokacija: Jerusalim, Tel Aviv, Haifa, Mrtvo more, reka Jordan, Jerihon...
Cena: U PRIPREMI
Rezerviši
 • Izrael avionom putovanje 2021

  U PRIPREMI 2021

  8 dana / 7 noćenja/ avionom

  Tel Aviv, Jafo, Haifa, reka Jordan, Mrtvo more, Jerihon – Zapadna obala, Haifa…

  PROGRAM PUTOVANJA:

  1. DAN BEOGRAD – TEL AVIV
  Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla, Beograd, dva sata pre leta. Putovanje avionom za Tel Aviv JU810 u 07:55h. Dolazak na aerodrom Ben Gurion u 11:45h. Polazak na panoramsko razgledanje grada autobusom. Transfer do hotela, smeštaj u odgovarajuće sobe. Slobodno vreme. Noćenje.

  2. DAN TEL AVIV
  Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak do starog grada i tvrđave Yafo. Yafo je stari grad sa pretežno arapskim stanovništvom koga su Izraelci posle stvaranja države Izrael, bukvalno okružili novim gradom – Tel Avivom. To je urađeno za kratko vreme, kako bi se nacionalna struktura regije promenila. Yafo je kao ostrvo u Tel Avivu, i predstavlja ogroman kontrast u odnosu na moderan grad. Tu ćemo još uvek naći orijentalne čajdžinice, arapske restorane koji služe humus i falafel, ali fantastičan pogled na more i Tel Aviv, sa vrha tvrđave. Nastavak ture do fenomenalne orijentalne pijace Šuk Ha Karmel. Pijaca koja je doživljaj za oči zbog miliona boja, za gurmane jer možete probati sve od začina, preko alve sa paprikom do voća koje nikada u životu niste videli, ali i za dušu jer će vas svi dočekati sa osmehom. Jedino će džep da trpi, jer nešto prosto morate kupiti. Slobodno posle podne za plažu ili druge aktivnosti.

  FAKULTATIVNO: Yafo tvrđava, stari grad i pijaca Šuk Ha Karmel

  3. DAN TEL AVIV – JERUSALIM
  Doručak. Slobodno vreme ili polazak na celodnevni fakultativni izlet do Jerusalima. Jerusalim je stari grad podeljen na nekoliko „nacionalnih“ četvrti, – jevrejsku, arapsku, grčku, jermensku… Obilazak Crkve Hristovog groba, Maslinske gore, zida plača, crkve koja je nekada kupio kralj Milutin. Slobodno vreme za obilazak grada i njegovih uskih ulica koje su pune bazara kao i pre 2000. godina. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

  FAKULTATIVNO: Jerusalim sa lokalnim vodičem

  4. DAN TEL AVIV – REKA JORDAN – MRTVO MORE
  Doručak. Slobodno vreme ili polazak na fakulativni izlet do Mrtvog mora. Staćemo na mestu gde je prema predanju Jovan Krstitelj krstio Isusa Hrista. Možete i sami ući u hladnu vodu reke Jordan. Nastavak puta u središte zemlje, na oko 400 metara ispod površine mora, na plažu Mrtvog mora. Mrtvo more je toliko slano, da u njemu gotovo da nema života. Voda je toliko gusta da se u njoj može plutati bez ikakvog plivanja. Naprotiv, dozvoljeno je samo ležanje na leđima, jer je plivanje nemoguće. Nemojte slučajno da probate vodu, pogrešićete. Mazanje blatom je preporučljivo, ali ako osetite jako peckanje, odmah idite pod tuš i na koktel u „najniži“ bar na svetu. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

  FAKULTATIVNO: Mrtvo more i reka Jordan

  5. DAN TEL AVIV – JERIHON I PEĆINE KUMARANA (ZAPADNA OBALA)
  Doručak. Slobodno vreme ili polazak fakulativni na izlet u Jerihon, „najstariji“ grad na svetu. Putovanje uključuje odlazak u grad koji je sušta suprotnost modernom Izraelu. Na zapadnoj obali žive Palestinci koji jedva sastavljaju kraj sa krajem, a ipak su ljubazni i topli ljudi. Odlazak do žičare kojom se može otići do Gore Kušanja, gde je đavo 40 dana iskušavao Isusa. Fakultativno –Ručak u restoranu kod Abu Raida na polaznoj stanici žičare (sto švedski, a arapski). Vožnja kroz ulicu Dimitrija Medvedeva!!! (nismo pogrešili) Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

  FAKULTATIVNO: Jerihon

  6. DAN TEL AVIV – HAIFA – CEZAREJA
  Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet do Haife. Obilazak spektakularnih Bahai vrtova, prestonici još jedne verske zajednice u Izraelu. Bahai je vera mira i tolerancije, a vrtovi koji su im sedište podsećaju mnoge na čuvene viseće vrtove Vavilona. Fenomenalan pogled na najveću luku Izraela. U povratku poseta spektakulartnim ruševinama drevnog grada Primorske Cezareje, koga je u svojim delima detaljno opisao znameniti jevrejsko-rimski istoričar Josif Flavije. Ubrzo nakon nastanka postao je jedno od sedišta rimske uprave u Palestini. Nakon uništenja Jerusalima 70. godine car Vespazijan je grad pretvorio u sedište rimske provincije… Povratak u hotel. Noćenje.

  FAKULTATIVNO: Haifa i Cezareja

  7. DAN SKRIVENI TEL AVIV
  Doručak. Fakultativni obilazak skrivenih mesta Tel Aviva koje poznaju samo lokalni stanovnici. Vodiči će nam biti naši ljudi koji več dugo žive u tel Avivu. Upoznaćete grad onako kako ga Izraelci doživljavaju. Šta ćete videti? E pa nije skriveno ako vam kažemo. Tura se završava odlaskom na jednu od najlepših plaža Tel Aviva, koja je malo udaljena od centra i koju vole lokalni stanovnici. Slobodno vreme za kupanje. Povratak u hotel. Noćenje.

  FAKULTATIVNO: Skriveni Tel Aviv

  8. DAN TEL AVIV – BEOGRAD
  Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd JU811 u 13:50h. Dolazak u beograd u 15:55h. Kraj aranžmana.

  Izrael avionom putovanje 2021

  Cena aranžmana 920eur

  CENA U PRIPREMI

  *Cena za decu do 12 godina starosti umanjuje se za 40 evra

  U PRIPREMI 2021

  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana za Izrael avionom 2021
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Jungman Travel-a
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina
  – NAPOMENE: Aerodromske takse i avio karte ne spadaju u mogućnost odloženog plaćanja aranžmana.

  Aranžman Izrael avionom 2021 obuhvata:
  – Međunarodni let Beograd – Tel Aviv – Beograd (direktan let, ekonomska klasa),
  – Avionske takse u zemlji i inostranstvu (avionske takse se plaćaju u agenciji i podložne su promenama),
  – Transfere aerodrom – hotel i hotel – aerodrom,
  – Smeštaj na bazi 7 noćenja u hotelu Gilgal 3* u Tel Avivu ili sličnom hotelu iste ili više kategorije na bazi noćenja sa doručkom u ½ i 1/3 sobama,
  – Usluge licenciranog turističkog vodiča tokom trajanja putovanja,
  – Troškove organizacije putovanja.

  Aranžman Izrael avionom 2021 ne obuhvata:
  – Međunarodno zdravstveno osiguranje,
  – Doplata za 1/1 – 270 eur,
  – Obavezne napojnice za lokalne vodiče u iznosu od 30 eur po osobi za celokupno trajanje putovanja,
  – Individualne troškove putnika.

  – Fakultativne izlete:
  – Yafo s posetom pijaci Shuka Ha Karmel – 30 EUR po osobi
  – Celodnevni izlet Jerusalem – 65 EUR po osobi
  – Mrtvo More, reka Jordan – 65 EUR po osobi
  – Celodnevni izlet Jericho i pećine kumran – Qumran Caves – 70 EUR po osobi
  – Celodnevni izlet Haifa – Cezareya – 65 EUR po osobi
  – Skriveni Tel Aviv (pešačka tura) – 25 EUR po osobi
  – Ručak u restoranu u Jerihonu, kao i ručkove tokom izleta u Jerusalim, Mrtvo more, Haifu – 20 evra po osobi i ručku (ručkove je moguće platiti na licu mesta, po dolasku u Tel aviv. *Sve lokacije poseduju restorane, tako da ručkove putnici mogu i samosatalno da organizuju, s tim da treba biti spreman da su cene u Izraelu jako visoke)

  Preuzmite čitav program u PDF-u.

  SLIKE

 • Izrael avionom putovanje 2021

  NAPOMENA HOTELI : U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Agencija zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima, iste kategorije.

  OPISI HOTELA
  Superior hotel Gilgal sa 3 zvezdice nalazi se na 200 metara od popularne javne plaže na morskom delu Tel Aviva i na 20 minuta vožnje od aerodroma Ben-Gurion. Sobe sadrže besplatan bežični internet i TV ravnog ekrana sa satelitskim kanalima. Recepcija u hotelu Gilgal otvorena je 24 sata dnevno, a u predvorju ćete naći i kafić. Hotel je prilagođen invalidskim kolicima.
  U okviru hotela nalazi se i restoran koji je otvoren za doručak, ručak i večeru, a nudi mediteranske i međunarodne specijalitete.

  VAŽNE NAPOMENE:
  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 15 putnika. U slučaju manjeg broja
  prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino- partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…) Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu. Organizator putovanja Izrael avionom zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu…. Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Organizato zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor. Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost. Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje. U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palćanju viziranja će naknadno biti obavešteni. Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto okupljanja za oldazni i povratni let. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

  Aranžman Izrael avionom je rađen na bazi minimum 15 prijavljenih putnika. UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE Jungman Travel LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 187/2021.
  Cenovnik broj 1. od 01.07.2019.

Meni
Najtraženije
Call Now ButtonKlikni da pozoveš