Trajanje: 17-22.02.2022. 6 dana / 5 noći avionom
Lokacija: Rusija, Kostroma, Kostromska regija
Cena: 2150 €
Rezerviši
 • Haski ekspedicija 2022

  Upustite se u ekspediciju od 55km sa haskijima kroz region Kostroma u Rusiji

  Termin: 17-22.02.2022.
  6 dana / 5 noćenja /avionom, SANKAMA, autobusom

  1. Dan : Beograd – Moskva – Kostroma

  Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla, Beograd, dva sata pre leta. Direktan let za Moskvu u 12:55h. Sletanje u Moskvu u 18:10h. Po sletanju, sastanak sa vodičem, organizovan transport od Moskovskog aerodroma do Kostrome. Vožnja do Kostrome u trajanju od 5 do 7 h sa usputnim pauzama za večeru i odmor. Dolazak u Kostromu između 00-01:00h, Smeštaj. Noćenje. Večera tokom putovanja je uključena u cenu.

  2. Dan : : Kostromska regija – uvod u sankanje i prvih 10km ekspedicije

  Doručak. Transfer to farme haskija. Upoznavanje sa musherima – vodičima, uvodna sigurnosna uputstva, upoznavanje sa psima i individualna selekcija sanki. Trening sankanja. Pruprema pasa i opreme za ekspediciju. Ručak(u prirodi , ako vremensi uslovi dozvoljavaju). Analiziranje mogućih situacija tokom trajanja ekspedicije. Početak probne ekspedicije (oko 10 km). Prolazimo kroz prelepe zimske šume i polja, zaleđene reke, mala seoska naselja. Pauze za pravljenje fotografija tokom trajanja rute. Pauza za ručak i šolju toplog čaja. Zatim se vraćamo u grad i u hotel. Večera u hotelu. Ručak, večera i obilazak grada su uključeni u cenu.

  3. Dan :

  Kostromska regija – narednih 20km sankanja

  Buđenje. Doručak u hotelu. Priprema pasa i opreme za polazak. Tokom vožnje divićemo se lepoti ruske prirode. Danas smo već prijatelji sa našim krznenim drugovima. Svaki putnik dobiće “svoje” sanke i pse. Osećaćete se kao u bajci. Tokom rute će vas fotografisati profesionalni fotograf. Pauza za ručak u prirodi, tokom trajanja rute. Vožnja kroz predivne šume, ali i po zaleđenoj reci Volgi(ako vremenski uslovi dozvole)brzina, svež vazduh, sreća, beli sneg i neverovatni haskiji će učiniti vaš dan prelepim! Videćemo i Ipatijevski manastir sa reke. Ukupno ćemo preći oko 20km. Povratak na farmu. Hranjenje i pojenje pasa. Povratak u hotel minibusom. Večera u hotelu. Slobodno vreme ili odlazak u rusku saunu. Noćenje. Ruska sauna i ručak su uljučeni u cenu.

  4. Dan :

  Kostromska regija – 25km sankanja

  Buđenje. Doručak. Priprema pasa kao i obično i polazak. Danas idemo na dvodnevnu eksepdiciju, tako da se uveče nećemo vratiti u hotel. Ponećemo samo neophodne stvari sa nama koje se mogu spakovati u jedan ranac. Vozićemo se sankama oko 25 km. Ručak ćemo imati usput. Uveče stižemo u šumski hotel i na 500 metara od našeg smeštaja parkiraćemo sanke i smestiti pse. Noć ćemo provesti u banjskoj gostionici(sanatorijumu) gde ćemo i večerati. Po želji moguće je otići u Rusko kupatilo. Ručak i večera, kao i sauna – Rusko kupatilo su uključeni u cenu.

  5. Dan :

  Kostromska regija – grad kostorma, farma pasa i Muzej sira

  Doručak. Ovaj dan je malo tužan dan, jer je to poslednji dan naše ekspedicije. Zato pokušajte da što više uživate! Razgledanje grada. Kostroma je grad na Volgi. Na 300 kilometara od prestonice Rusije – Moskve i 70 km od prestonice Zlatnog prstena – Jaroslavska. Kostroma zrači svojom udobnošću, ležernim (laganim) i odmerenim životom. Ovde možete uživati u mirnim i prijatnim gradskim ulicama, parkovima i trgovima, videti trgovačke vile (dvorce). Poseta Muzeju Sira. Povratak na farmu pasa. Nije lako reći zbogom svojim psima i odvojiti se od njih. Ono što je sigurno je da ćete zauvek pamtiti najbolje trenutke ekspedicije i divno prijateljstvo i ljubav koje vam psi daju! To je životno iskustvo i možda čak i životna promena za neke od vas! Hranjenje i davanje vode psima, slikanje i uživanje. Specijalna ceremonija povodom završetka ekspedicije, dodela diploma za samostalne mushere – vodiče pasa i suvenira svim učesnicima. Oproštajni ručak i evaluacija ekspedicije. Povaratk u hotel.  Večera u slobodno vreme za odmor. Ručak i večera su uključeni u cenu.

  6. Dan : Kostroma – Moskva – Beograd

  Rano ustajanje. U 02:00 transfer autobusom za Moskvu. Dolazak na aerodrom oko 09:00. Polaetanje iz Moskve ka Beogradu u 10:50. Po rasporedu, u Beograd stižemo u 11:55. Kraj programa

  Termin: 17-22.02.2022.
  6 dana / 5 noćenja /avionom, SANKAMA, autobusom

  CENA po osobi 2150 EUR

  *fotografije – Dmitry Sharomov

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Jungman Travel-a
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

  Aranžman Haski ekspedicija 2022 obuhvata:
  – Međunarodni let Beograd – Moskva-Beograd (direktan let, ekonomska klasa),
  – Transfer na relaciji Moskva – Kostroma – Moskva, i kamp – Kostroma – kamp
  – Smeštaj na bazi 1 noćenja sa doručkom u pansionu „Sosnoviy bor” 2+* na bazi polupansiona,
  – Smeštaj na bazi 3+1 noćenja sa doručkom u hotelu “Snegoročka” 3* ili hotelu “Volga” 3*, na bazi noćenja sa doručkom, švedski sto,
  – Ručak 2.,3.,4. i 5. dana programa
  – Večeru 1.,2.,3.,4. i 5. dana programa
  – Korišćenje Ruske saune 2.,3. i 4. dana programa
  – Obilazak grada Kostrome
  – Obilazak Muzeja Sira
  – Kurs i specijalan trening
  – Rentiranje pasa i specijalne opreme za ekspediciju (informaciju o konfekcijskim veličinama potrebno je dostaviti unapred)
  – Rentiranjespecijalne obuće za ekspediciju (informaciju o konfekcijskim veličinama potrebno je dostaviti unapred)
  – Pratnja instruktora tokom trajanja ekspedicije
  – Pratnja motornih sanki ili kvad vozila i tehnička podrška
  – Profesionalno fotografisanje tokom trajanja rute
  – Osiguranje
  – Potrebnu registraciju u Rusiji
  – Usluge licenciranog turističkog vodiča na SRPSKOM, ruskom i engleskom jeziku tokom trajanja putovanja,
  – Troškove organizacije putovanja.

  Aranžman Haski ekspedicija 2022 ne obuhvata:
  – Međunarodno zdravstveno osiguranje sa doplatom za sportske aktivnosti (obavezno ukoliko ga punici već ne poseduju),
  – Individualne troškove putnika,
  – Doplatu za 1/1 aranžman ili doplatu za aranžman u slučaju da grupa broji manje od 4 putnika

  VAŽNA NAPOMENA – SA SOBOM JE OBAVEZNO PONETI OBAVEZNU ZIMSKU OPREMU:
  – zimsku odeću,
  – kapu,
  – rukavice (poneti rezervni par radi zamene),
  – toplu zimsku obuću, čvrstu, sa tvrdim đonom i tvrdim telom, nepromočivu i duboku,
  – zimske ili vunene čarape,
  – termo aktivni veš ili dugačke gaće,
  – baterije (držati ih na toplom mestu, blizu tela),
  – upaljač,
  – naočare za sunce, ski naočare,
  – krema za zaštitu od sunca +50 faktor
  – vazelin za kožu
  – labelo za usta
  – termos 1.5l za vodu

  VAŽNA NAPOMENA:

  SVAKI UČESNIK EKSPEDICIJE U ISTOJ UČESTVUJE, U POTPUNOSTI, NA SOPSTVENU ODGOVORNOST. AGENCIJA JUNGMAN TRAVEL NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE POVREDE ILI PADOVE.  MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE SA DODATKOM ZA SPORTSKI RIZIK JE OBAVEZNO(može se kupiti u agenciji ili individualno). SVAKI PUTNIK PRE PUTOVANJA POPTISUJE IZJAVU O ODRICANJU OD ODGOVORNOSTI AGENCIJE.

  ČUDESNA AVANTURA:

 • Haski ekspedicija 2022

  Upustite se u ekspediciju od 90km sa haskijima kroz region Kostroma u Rusiji

  17-22.02.2022.

  6 dana / 5 noćenja /avionom, SANKAMA, autobusom i vozom

  *Cena je podložna promeni usled promene cene avio karata.
  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

  Preuzmite program putovanja u PDF / Word

  NAPOMENA:
  *Cena je podložna promeni usled promene cene avio karata.
  * Zabranjeno je ignorisanje bezbednosnih pravila, agresivno postupanje sa psima i koršćenje nedozvoljenih supstanci i alkohola.
  * aranžman je sastavljen na bazi minimum 6 osoba koje plaćaju punu cenu. U slučaju manjeg broja osoba agencija zadržava pravo da ponudi uvećanu cenu ili da otkaže aranžman

  NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
  Pansion „Sonsoviy bor“ www.sosnoviybor-kostroma.ru/about/ nalazi se na 15km od Kostrome. Prirodno je lečilište sa prirodnim slikovitim krajolikom, smešteno u slikovitom, ekološki čistom sa visokom sadržaju negativnih jona, delu Kostromskog kraja. Okruženo je stotinu godina starim borovima.

  Hotel Snegoročka 3* , https://www.booking.com/hotel/ru/snegurochka.ru.html smešten je na 2 km od centra grada Kostroma i na 350 metara od reke Volge, hotel Snegurochka uključuje fitnes centar, saunu i restoran. Nudi smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom. Klimatizovane sobe u hotelu Snegurochka uređene su tematski u stilu “Snežna kraljica”. Sve sobe uključuju TV, minibar i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim potrepštinama. Papuče i ogrtači dostupni su uz doplatu.

  Hotel Volga 3* https://volgaclub.com/ nudi dva restorana i veliku terasu sa panoramskim pogledom na grad Kostromu i reku Volgu. Ipatevski manastir je udaljen 15 minuta vožnje.
  U hotelu je zabranjeno Pušenje. Sobe su sa kadom, telefonom i satelitskom televizijom. Neke sobe imaju LCD televizore, a druge imaju pogled na reku Volgu. U trendovskom restoranu Volga služe se jela ruske i mediteranske kuhinje, a svakodnevno se služi doručak na bazi švedskog stola. Gosti mogu večerati napolju na širokoj terasi sa pogledom na grad.

  NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA: Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela. Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Agencija zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima, iste kategorije.

  REŽIM ULASKA DRŽAVLJANA SRBIJE U RUSKU FEDERACIJU:

  Državljani Republike Srbije (bez obzira na tip pasoša i načina regulisanja boravka u Rusiji) mogu da uđu u Rusku Federaciju uz obavezan negativan rezultat PCR testa na ruskom ili engleskom jeziku, ne stariji od 48 sati od datuma uzimanja brisa.

  Najnovije uslove za ulazak državljana Srbije možete pronaći na linku

  Napomene:
  Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucijama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu. Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu…. Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor. Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost. Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice, gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje. U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palaćanju viziranja će naknadno biti obavešteni. Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto okupljanja za odlazni i povratni let. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u programu Haski ekspedicija 2022. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

  Putnik ima pravo da u roku od 8 dana od dana povratka sa putovanja, odnosno najkasnije u roku od 30 dana od dana utvrđivanja nedostatka, izjavi organizatoru putovanja, na adresu Jungman travel doo, Pivarska 13, Čačak, tel: 032/34-34-10, e-mail: jungmantravel@mts.rs, kontakt osoba: Ivan Petrović, obrazloženi pismeni prigovor(pritužbu) po kome je organizator u obavezi da se pismeno izjasni u roku od 8 dana od dana prijema istog, te ukoliko utvrdi da je izjavljeni prigovor osnovan, izvrši sniženje cene, srazmerno stepenu neizvršene ili delimično izvršene usluge, a u skladu sa zakonom i Opštim uslovima putovanja.
  Sastavni delovi ovog Ugovora su Cenovnik sa programom putovanja, Opšti uslovi putovanja organizatora i Potvrda o garanciji putovanja.
  Datumom potpisivanja Ugovora stranke prihvataju ugovorenu cenu i nemaju pravo potraživanja nadoknade na ime razlike u ceni u slučaju naknadnih akcija ili korekcija cena.

  Aranžman je rađen na bazi minimum 6 prijavljena putnika. UZ OVAJ PROGRAM HASKI EKSPEDICIJA 2022 VAZE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE Jungman Travel LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 187/2021.

  Cenovnik broj 1. od 17.12.2021.

  Turistička agencija JUNGMAN TRAVEL poseduje garanciju putovanja u visini od 30.000 € (polisa osiguranja br. 470000054116) osiguravajuće kompanije “TRIGLAV osiguranje a.d.o.”. za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja. Garancija putovanja aktivira se prijavom korisnika garancije putovanja pisanim putem, preko e-mail-a, telegramom ili na neki drugi sličan način na adresu: TRIGLAV osiguranje a.d.o. Novi Beograd, Milutina Milankovića 7A, tel: +381 11 33 05 100, e-mail: office@triglav.rs

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš