Sofija izlet
Trajanje: 09-13.08.2019. 5 dana/ 2 noćenja
Lokacija: Rila, Sofija, Plovdiv, Veliko Trnovo
Cena: 16.990,00 rsd
Rezerviši
 • Bugarska putovanje – Sofija, Plovdiv, Veliko Trnovo, Rila

  5 dana / 2 noćenja, autobusom
  Datum putovanja: 09 – 13. avgust 2019.

  PROGRAM PUTOVANJA:

  1. Dan: BEOGRAD – SOFIJA
  Polazak autobusom za Bugarsku u večernjim časovima sa dogovorenog mesta. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

  2. Dan: RILA – SOFIJA
  Dolazak do Rilskog manastira, smeštenog na planini Rila u dolini Rilske reke na preko 1000m nadmorske visine. Od 1983. godine nalazi se na UNESCO-ovoj listi svetske kulturne baštine i istorijskog nasleđa. Manastir Rila, posvećen Svetom Ivanu – Jovanu Rilskom je najveći i najpoznatiji pravoslavni manastir Bugarske. Nakon obilaska manastirskog kompleksa, polazak za Sofiju. Smeštaj u hotel. Pauza za ručak. U popodnevnim časovima razgledanje centra grada sa vodičem: Vitoša bulevar najpoznatija ulica u Sofiji, crkva Svete nedelje u kojoj se nalaze mošti srpskog kralja Milutina, crkva Aleksandra Nevskog jedna od najevećih pravoslavnih građevina u svetu, crkva Rotonda (sv. Đorđa), nekadašnja Kraljevska palata, bazilika Aja Sofija itd… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.

  3. Dan: SOFIJA – PLOVDIV
  Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Polazak za Plovdiv, drugi po veličini grad u Bugarskoj, Evropsku prestonicu kulture 2019. godine i veoma važan kulturni i obrazovni centar Bugarske. Po dolasku u Plovdiv kraće panoramsko razledanje grada. Odlazak u hotel. Smeštaj i vreme za odmor. Poslepodnevni obilazak grada: Antičkih spomenika, rimskog stadiona, rimskog foruma, Starog grada i mnogobrojnih glaerija i muzeja. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.

  4. Dan: PLOVDIV – VELIKO TRNOVO -BEOGRAD

  Doručak. Napuštanje hotela. Polazak ka Velikom Trnovu starom gradu na reci Jantri, sa velikom tvrđavom Caravec na jednom od brda koja ga okružuju. Obilazak znamenitostigrada koji je zbog svog izrazitih kulturno-istorijskih vrednosti uvršćen na UNESCO-ovu listu: crkva Ćirila i Metodija, crkva Sv. Nikole, Svetog Konstantina i Jelene, arheološki muzej… Veliko Trnovo je važno za srpsku istoriju jer je Sveti Sava sahranjen sa najvišim počastima u crkvi Svetih četrdeset mučenika u Trnovu gde je počivao dok kralj Vladislav nije dobio dozvolu za prebacivanje u manastir Mileševa. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za Beograd u večernjim časovima. Noćna vožnja ka Beogradu sa usputnim zadržavanjima za odmor.

  5. BEOGRAD

  Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

   

  Putovanje Sofija, Plovdiv, Veliko Trnovo, Rila

  Datum putovanja: 09. – 13. avgust 2019.

  Cena aranžmana iznosi 16.990 dinara

  LAST MINUTE cena aranžmana iznosi 13.990 dinara

  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Jungman Travel-a
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

  Aranžman Putovanje Sofija, Plovdiv, Veliko Trnovo, Rila obuhvata:
  – Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
  -2 noćenja sa doručkom u hotelima 3* u Sofiji i 4* Plovdivu
  -razgledanja prema programu
  -usluge vodiča tokom putovanja i usluge lokalnog vodiča
  -troškove organizacije putovanja

  Aranžman Sofija, Plovdiv, Veliko Trnovo, Rila ne obuhvata:
  – ulaznice na lokalitetima
  – međunarodno zdravstveno putno osiguranje (izdaje se u agenciji) ~1€ po danu po osobi;
  – Doplata za jednokrevetnu sobu – isključivo na upit;
  – Individualne troškove putnika.

  SLIKE

 • Bugarska putovanje – Sofija, Plovdiv, Veliko Trnovo, Rila

  Napomene:
  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 19 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  U slučaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu kako bi proverili da li ima dovoljno mesta.
  Program Putovanje Bugarska rađen je na bazi 30 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

  Uz program Putovanje Bugarska važe Opšti uslovi putovanja ogranizatora putovanja – Jungman Travel DOO, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 187/2021.

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš