Savršeno leto na Krfu

 

Ukoliko govorimo o savršenom odmoru, ni u kom slučaju ne možemo zaobići Grčku, kao i savršeno leto na Krfu. Ostrvo poznato kao grčko smaragdno ostrvo, predstavlja pravi dragulj kojim se Grčka i te kako ponosi, te je Krf letovanje odličan izbor za savršemo leto.

Krf kao ostrvo jeste sjajno mesto na kome možete opustiti svoje misli kraj predivnog plavog mora, ali i uživati u bogatoj istoriji koja je pred vama. Slobodno možemo reći da je Krf epicentar grčke umetnosti, kulture, kao i muzike, koja se prožima celim ostrvom.

savrseno leto na krfu

Ukoliko govorimo o prirodi i ambijentu koji će vas okružiti, ne postoje reči koje mogu opisati zelenilo i lepotu koja ga krasi. Nezaboravno Grcka letovanje na Krfu će biti upotpunjeno izvanrednom obalom i neverovatnim plažama koje su ispunjene sjajnim ljudima i zabavom. Netaknuta priroda, mnoštvo istorije i lepota, baš iz tih razloga Krf privlači veliki broj posetilaca tokom cele godine.

 

KRF LETOVANJE

 

Posećujete Grčku zbog bogate istorije koju poseduje, istraživanja sjajnih lokacija ili pak uživanja na dobro poznatoj plaži, Krf letovanje će ispuniti sva vaša očekivanja. Jedna od najzanimljivijih regija koju možete posetiti svakako jeste Dasija.

Dasija važi za mirno mesto na istočnoj obali Krfa, a severno od samog grada Krfa. Celokupna regija je ispunjena borovim šumama, a posetiocima preostaje da uživaju u neverovatnom pogledu na more i druge delove Grčke koji se naziru u daljini.

Priobalni putevi su ispunjeni velikim brojem interesantnih destinacija koje možete posetiti, kao što su restorani, prodavnice i barovi. Takođe, ukoliko imate želju da uživate na vodi, zajedno sa svojim omiljenim ljudima, možete iznajmiti čamac i istražiti priobalne predele Krfa.

savrseno leto na krfu

Najbolje vreme na letovanju možete provesti u nekoj od izuzetnih vila, kao što su vila Lola, vila Dimitris, kao i vila Ildi.

Vilu Lola krasi opuštajuć ambijent koji će doprineti vašem potpunom ugođaju na Krfu. U pitanju je kuća sa mnoštvom apartmana u kojima možete uživati, te provesti jedne od najlepših trenutaka uz Krf letovanje. Ukoliko pak odlučite da svoje vreme provedete u samoj vili nakon dana prepunog istraživanja i uživanja, isto možete nastaviti u bazenu koji se nalazi u sklopu vile.

Ukoliko se pak odlučite za drugi izbor, vila Dimitris nudi neverovatno iskustvo i nalazi se na samoj obali ostrva. Vrhunski opremljeni apartmani, kao i prvoklasna usluga doprineće da svaki vaš trenutak tokom odmora bude jedinstven i prosto savršen. Sam ambijent upotpunjuje i šetalište koje se nalazi tik kraj vile gde možete uživati u svim lepotama Krfa.

Vila Ildi, takođe, udaljena je na nekoliko stotina metara od centra ostrva, kao i plaže, što znači da ćete u svim čarima ovog predivnog mesta moći da uživate na dohvat ruke. Na raspolaganju će vam biti jedna prava oaza mira i uživanja, iz razloga što kompleks raspolaže sa fenomenalnim apartmanima koje okružuje savršen eksterijer, bazen i velelepno uređeno dvorište.

savrseno leto na krfu

Nema sumnje da će vam Krf letovanje biti jedno od najlepših odmora u životu. Prepustite se sjajnom iskustvu koje vas očekuje na dobro poznatom Jonskom ostrvu, okruženi Jonskim morem. Istražite mnoštvo interesantnih istorijskih činjenica i upoznajte ostrvo na vama jedinstven način koji će vas zasigurno oduševiti i ostaviti bez teksta.

Nadamo se da smo uspeli da vam približimo i bar malo dočaramo sve lepote sa kojima Krf, kao i Dasija raspolažu. Verujemo da ćete sa zadovoljstvom posetiti baš ovo neverovatno mesto i proživite prelepe trenutke o kojima će se pričati.

 

 

O Jungman Travel-u
Meni
Najtraženije
Call Now ButtonKlikni da pozoveš