Trajanje: 29.07 - 03.08.2024. 6 dana / 4 noćenja
Lokacija: Pula, Poreč, Brioni, Rovinj, Grožnjan, Motovun, Opatija,
Cena: FIRST MINUTE CENA 299€
Rezerviši
 • ISTRA – MINI ODMOR

  uz uključenu posetu PULI, POREČU I OPATIJI

  Fakultativno: Brioni, Rovinj, Grožnjan i Motovun

  29.07 – 03.08.2024.

  6 dana / 4 noćenja, autobusom

  Polazak iz Beograda, Čačka i Kraljeva bez doplate
  Polazak iz Novog Sada,  Kragujevca, Trstenika, Vrnjačke Banje, Užica, Požege i Valjeva  uz doplatu

  PROGRAM PUTOVANJA ISTRA MINI ODMOR:

  1. DAN: Čačak – Beograd – Pula (putovanje Istra mini odmor)

  Polazak iz Čačka u 19:30 sa parkinga TC Roda. Polazak sa Novog Beograda (kod Skejt parka, preko puta TC Ušće) u 21:30 h (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Noćna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

  2. DAN: Pula (putovanje Istra mini odmor) 

  U jutarnjim časovima dolazak u Pulu. Pešačka tura sa lokalnim vodičem kroz najinteresantnije znamenitosti drevne Pule: Pulska Arena, Avgustov Hram, Slavoluk Sergijevaca – Zlatna vrata, Mletačka tvrđava. Fakultativni ulazak u Arenu i njene podzemne prostore sa lokalnim vodičem. Slobodno vreme za ručak i kafu. Smeštaj u hotel. Popodne organizovan odlazak na neku od plaža u Puli. Povratak u hotel. Noćenje.

  3. DAN: Pula – Brioni (fakultativno) – Pula 

  Doručak. Fakultativni izlet: U prepodnevnim časovima polazak za Fažanu, gde ostavljamo autobus i odakle nas trajekt vodi ka Brionima.
  obilazak Velikog Briona u trajanju oko 3 sata; izvodi se delimično peške, a delimično panoramskim vozom, u pratnji lokalnog vodiča. Posećuje se safari park, golf teren, crkva Sv. Germana, izložba prirodnih nauka, foto izložba Tito na Brionima, Botanički vrt…
  Slobodno vreme za kupanje na ovom prelepom ostrvu.Povratak u Pulu. Noćenje.

  4. DAN: Pula – Rovinj (fakultativno) – Pula (Istra mini odmor)

  Doručak. Fakultativni izlet do Rovinja. Obilazak Rovinja sa lokalnim vodičem – Tržnica, Balbijev luk, Ulica Grisia, crkva sv.Eufemije, Gradske zidine, Stari grad… Slobodno vreme za kupanje i sunčanje. Posle podne povratak u Pulu. Noćenje.

  5. DAN: Pula – Motovun i Grožnjan (fakultativno) – Pula (Istra mini odmor)

  Doručak. Fakultativni polazak u Grožnjan i Motovun. Ako postoji mesto iz bajke, onda je to Grožnjan. Na vrhu brda, sa prelepim pogledom na okolinu, i duhom umetnika, ovaj stari gradić je bajka koja živi. Ali, malo je falilo da bude potpuno napušten. Šezdesetih godina XX veka, ljudi su prestali da veruju u bajke i napuštali su Grožnjan. Tadašnje vlasti Istre rešile su da intervenišu, i prazne kuće ponudili su umetnicima, za galerije, studije… I tako je bajka oživela.

  Posle obilaska Grožnjana, otići ćemo u svetsku prestonicu tartufa – Motovun, grad koji čuva dobri div Veli Jože. Slično Grožnjanu, Motovun se nalazi na vrhu brda, izgleda bajkovito, ali ovde je umetnost sakupljanje najskupljih gljiva na svetu – tartufa. Do samog grada stiže se minibusevima, jer je autobusom do zidina nemoguće stići. Slobodno vreme za šetnju i ručak. Znate li, da u zavisnosti od veličine i vrste, kilogram tartufa može da odstigne cenu od 500 do vrtoglavih 30.000 evra! Povratak u hotel ili na neku od pulskih plaža (ko ide na plažu samostalno se vraća u hotel uz asistenciju vodiča) Slobodno vreme. Noćenje.

  6. DAN: Pula Poreč  Opatija – Beograd – Čačak

  Rani doručak. Odjava iz hotela. Polazak do Poreča i obilazak grada sa lokalnim vodičem. Grad i danas ima raspored ulica iz doba Rimskog carstva. Decumanus i Cardo Maximus su glavne arterije grada, u kome se nalazi spektakularna Bazilika Svetog Eufrazija, sa još spektakularnijim mozaicima starim 1500 godina. Polazak na putovanje do Opatije. Slobodno vreme za kafu i šetnju u Opatiji. Nastavak putovanja ka Srbiji sa usputnim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti.. Dolazak u Beograd/Čačak u ponoćnim časovima. Kraj programa.

  Istra mini odmor

  Redovna cena aranžmana 369€

  FIRST MINUTE CENA – 299 € 

  -Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.-

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja,
  – Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3 jednake mesečne rate, čekovima građana, realizacija svakog 10. ili 20. u mesecu,
  – Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina,
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije Jungman Travel.

  Aranžman Istra mini odmor obuhvata:

  – Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
  – Smeštaj u 1/2 , 1/2+1 sobama, u hotelu Veli Jože 2* u centru Pule, na samo 10 minuta hoda od Giardina i tržnice. Usluga na bazi 4 noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni). Hotel Veli Jože se konstantno renovira, i uz velike sobe, ima nov nameštaj, LCD u svakoj sobi, klima uređaj, Wi-Fi
  – Obilazak Poreča sa lokalnim vodičem
  – Pula – obilazak sa lokalnim vodičem
  – Obilazak Opatije
  – Boravišnu taksu
  – Usluge vodiča u svakom autobusu,
  –Troškove organizacije putovanja.

  Aranžman Istra mini odmor ne obuhvata:

  Fakultativne izlete :
  – Obilazak Rovinja sa lokalnim vodičem – 20 € (cena uključuje prevoz, lokalnog vodiča i posetu iznenađenja)
  – Izlet u Grožnjan i Motovun (cena uključuje prevoz, lokalni prevoz od podnožja do Motovuna, lokalnog vodiča) – 25€
  – Ručak u Motovunu – istarske čarolije sa tartufima (predjelo od paste sa tartufima, testenina sa svežim tartufima, desert i čaša vina) – 40€
  – Obilazak Velikog Briona (pešačka tura + panoramski voz + lokalni vodič) – 45 €, (uključuje povratnu kartu za brodić u Fažana – Brioni – Fažana, propusnice za NP Brioni, izlet većim delom panoramskim vozom, a delimično peške, pratnju uz lokalnog vodiča. Posetite prirodu Briona, safari park, golf teren, crkvu Sv. Germana, prirodnjačku izložbu, izložbu fotografija Tito na Brionima, Botaničku baštu…..) deca 07-18 godina 25 €, deca do 7 godina – gratis.
  – Obilazak Arene u Puli sa lokalnim vodičem – 15 €
  – Individualne troskove putnika,
  – Doplata za jednokrevetnu sobu – 99€ (isključivo na upit!)
  – Doplata za transfer iz Kragujevca, Užica, Trstenika i Vrnjačke Banje 1500 RSD, iz Požege 1000 RSD ( minimalan broj za realizaciju transfera je 4); za polaske iz Novog Sada 25€ (bez ograničenja u broju putnika), iz Valjeva 1 500 RSD (minimalan broj za realizaciju 2 putnika)
  – Međunarodno zdravstveno osiguranje.

  NAPOMENA: *Sve cene fakultativnih izleta u programu Istra Mini odmor podložne su promeni. Trenutno stanje na tržištu, uslovljeno velikim poskupljenjima i inflacijom u svetu, ne dozvoljava da agencija garantuje cene fakultativnih izleta u trenutku potpisivanja Ugovora o putovanju.

  Napomene u vezi fakultativnih izleta na putovanju ISTRA MINI ODMOR :

  Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

  O Istri možete pročitati u našem blogu: Istra – najveće i najlepše poluostrvo na Jadranu.

 • Preuzmite program putovanja Istra Mini odmor u PDF / Word

  OPIS I LOKACIJA HOTELA:
  Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Sobe su standardne, dvokrevetne (1/2) i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (1/2+1). Doručak je kontinentalni. Potpisivanjem Ugovora o putovanju putnik prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u programu putovanja. Smeštaj je  u nekom od navedenih hotela do popune kapaciteta, ili sličnom:
  Smeštaj je u Puli na oko 500 metara od centra, usluga na bazi dva noćenja sa doručkom.
  Primer: Hotel Veli Jože je bivši vojni hotel, sa urednim sobama, prostranim i novijim nameštajem. Sobe 1/2 i 1/3 su sa tuš kabinom,tv-om, telefonom, Doručak je  švedski sto u hotelskom restoranu.  Wifi je dostupan besplatno u zajedničkim prostorijama.

  Napomene u vezi smeštaja:

  U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Hoteli pružaju uslugu  doručka na bazi švedskog stola. Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.

  Napomene:
  Rok za prijavu i raspored sedenja

  – Rok za prijavljivanje je 15 dana pre putovanja ili do popune mesta. – Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. – U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska.
  – Raspored sedenja u autobusu je po redosledu prijave. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće,

  Uslovi izmene progama Istra Mini odmor

  – Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa
  – Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).

  – Svi putnici, po prihvatanju programa, obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije

  Smeštaj

  – Smeštajni objekti u programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Hrvatske
  – Putnik je dužan da agenciju, za slučaj potrebe pružanja određene pomoći, u pisanoj formi, na papiru ili na drugi odgovarajući način, obavesti o nedostacima smeštajnih jedinica, najkasnije u roku do mesec dana od dana utvrđivanja nedostatka,

  Cene

  – U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana,
  – Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju,

  OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)

  – Zа vreme trаjаnjа turističkog putovаnjа Istra Mini odmor, nа odstupаnje od ugovorа, potrošаč ukаzuje orgаnizаtoru, lokаlnom predstаvniku orgаnizаtorа i lokаlnoj аgenciji, nа koju je orgаnizаtor uputio potrošаčа, zа slučаj potrebe pružаnjа određene pomoći.

  Obaveza potrošača

  – Potrošаč može dа izjаvi reklаmаciju usmeno nа mestu koje je određeno zа prijem reklаmаcijа, telefonom, pisаnim putem, elektronskim putem, odnosno nа trаjnom nosаču zаpisа, ili nа drugi odgovаrаjući nаčin obаvesti o nedostаcimа izvršenih uslugа, nаjkаsnije u roku do mesec dаnа od dаnа utvrđivаnjа nedostаtаkа.

  – Аko potrošаč propusti dа blаgovremeno obаvesti orgаnizаtorа o nedostаcimа pruženih uslugа ne može zаhtevаti umаnjenje cene iz člаnа 104. ovog zаkonа, rаskid ugovorа iz člаnа 105. ovog zаkonа i nаknаdu štete iz člаnа 107. ovog zаkonа, osim аko se odgovornost zа propuštаnje rokа iz stаvа 1. ovog člаnа ne može stаviti potrošаču nа teret.

  Obaveza prodavca

  – Prodavac je dužаn dа bez odlаgаnjа, а nаjkаsnije u roku od 8 dаnа od dаnа prijemа reklаmаcije, pisаnim ili elektronskim putem odgovori potrošаču nа izjаvljenu reklаmаciju. MESTO ODREĐENO ZA PRIJEM REKLAMACIJA: Jungman Travel d.o.o., Pivarska 13, Čačak; telefon: +381 32-34-34-10; e-mail: jungmantravel@mts.rs; Osoba ovlašćena za prijem reklamacija, tokom korišćenja smeštaja i prevoza kao i nakon završetka usluge je: Ivan Petrovic.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Jungman Travel, licenca Ministarstva turizma OTP 187/2021.
  Uz ovaj program važi cenovnik br.1 od 01.02.2024.

  Turistička agencija JUNGMAN TRAVEL poseduje garanciju putovanja u visini od 50.000 € (polisa osiguranja br. 470000057828) osiguravajuće kompanije “TRIGLAV osiguranje a.d.o.”. za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja. Garancija putovanja aktivira se prijavom korisnika garancije putovanja pisanim putem, preko e-mail-a, telegramom ili na neki drugi sličan način na adresu: TRIGLAV osiguranje a.d.o. Novi Beograd, Milutina Milankovića 7A, tel: +381 11 33 05 100, e-mail: office@triglav.rs

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš