Kako je letovati u Bugarskoj

Bugarska je prelepa zemlja koja se nalazi u jugoistočnoj Evropi, sa bogatom istorijom i kulturom. To je destinacija koja nudi ponešto za svakoga, od zadivljujuće obale Crnog mora do drevnih gradova i skrivenih dragulja. U našoj ponudi za leto 2024. za vas smo pripremili bisere bugarske rivijere, uključujući popularno letovalište Sunčev breg, istorijski grad Nesebar i manje poznata, ali podjednako šarmantna odmarališta Elenite i Pomorje.

Sunčev breg je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Bugarskoj, koja privlači posetioce iz celog sveta. Poznato je po dugoj peščanoj plaži i kristalno čistoj vodi, što ga čini savršenim mestom za sunčanje, plivanje i sportove na vodi. Plaža je dobro opremljena ležaljkama, suncobranima i barovima na plaži, pružajući udobno i prijatno iskustvo za turiste.

Nesebar je grad koji se nalazi na obali Crnog mora u Bugarskoj, sa bogatom istorijom koja datira još od antičkih vremena. Grad se nalazi na poluostrvu i naseljen je od 6. veka pre nove ere, što ga čini značajnim istorijskim lokalitetomDanas je Nesebar prepoznat kao UNESCO svetska baština, što privlači posetioce iz celog sveta da istraže svoje drevne ruševine i istorijske znamenitosti. Stari grad Nesebar je destinacija koja se mora posetiti, sa svojim uskim kaldrmisanim ulicama, tradicionalnim kućama i drevnim crkvama[Pored toga, posetioci mogu uživati u prelepim plažama i slikovitim pogledima na Crno more dok istražuju grad. Nesebar je takođe poznat po svojoj ukusnoj lokalnoj kuhinji i restoranima. Grad se nalazi na obali, što morske plodove čini popularnim izborom među lokalnim stanovništvom i turistima.

Pomorije, mali grad koji se nalazi na bugarskoj obali Crnog mora, sa oeščanim plažama na kamenitom poluostrvu u blizini Burgasa.
Elenite predstavlje kompleks odmarališta okrenutih suncu juga, i koje natkrivaju planinski vrhovi.
Idemo?

O Jungman Travel-u
Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš