US Open aranžman 2018
Trajanje: 06-14.09. ili 08-14.09.2019.
Lokacija: New York
Cena: U PRIPREMI
Rezerviši
 • NJUJORK US OPEN aranžman 2019

  06-14.09. ili 08-14.09.2019.
  9 dana / 7 noćenja ili 7 dana / 5 noćenja / avionom

  PROGRAM PUTOVANJA: Polazak: 06. septembar 2019. (7 noći/9 dana)

  1.dan (06.09.2019.) BEOGRAD–NJUJORK Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” u 11:15 časova. Poletanje za Njujork 13:15 časova (JU500). Obroci u avionu. Sletanje u 17:15 časova. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
  2.dan (07.09.2019.) NJUJORK Doručak. Razgledanje jednog od najatraktivnijih gradova sveta u trajanju od četiri sata autobusom i peške sa vodičem. Nalazi se na ušću reke Hadson, na zapadnom kraju Long Ajlenda, u blizini Atlantskog okeana. Poznat je i kao grad koji nikada ne spava i predstavlja pravog kulturnog giganta. Fakultativni odlazak trajektom do Kipa slobode. Posle podne slobodno za individualna razgledanja ili odlazak na U.S. Open. Noćenje.
  3 – 7.dan (08.09-12.09.2019.) NJUJORK Doručak. Slobodni dani za posetu teniskom turniru US OPEN 2019. kao i individualna razgledanja u gradu koji pruža sjajne mogućnosti ljubiteljima umetnosti za obilazak svetskih poznatih muzeja i galerija, kao što su Metropoliten muzej, Muzej Gugenhajm, Muzej moderih umetnosti i dr. Šetnja po čuvenoj Petoj aveniji koja predstavlja svetski centar visoke mode. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta, tj. poseta poznatim muzejima, vožnja brodom oko Menhetna, vožnja helikopterom, tura po Bruklinu i dr. Noćenja.
  8.dan (13.09.2019.) NJUJORK–BEOGRAD Doručak. Slobodan dan. Napuštanje soba u 12:00 časova. Transfer do aerodroma. Poletanje za Beogradu 19:30 časova (Let JU501). Obroci u avionu.
  9.dan (14.09.2019.) BEOGRAD Sletanje u Beograd u 10:20 časova

  PROGRAM PUTOVANJA Polazak: 08. septembar 2019. 5 noćenja /7 dana

  1.dan (08.09.2019.) BEOGRAD–NJUJORK Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla” u 11:15 časova. Poletanje za Njujork 13:15 časova (JU500). Obroci u avionu. Sletanje u 17:15 časova. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
  2.dan (09.09.2019.) NJUJORK Doručak. Razgledanje jednog od najatraktivnijih gradova sveta u trajanju od četiri sata autobusom i peške sa vodičem. Nalazi se na ušću reke Hadson, na zapadnom kraju Long Ajlenda, u blizini Atlantskog okeana. Poznat je i kao grad koji nikada ne spava i predstavlja pravog kulturnog giganta. Posle podne slobodno za individualna razgledanja. Noćenje.
  3 – 5.dan (10.09-12.09.2019.) NJUJORK Doručak. Slobodni dani za individualna razgledanja. Ovaj grad pruža sjajne mogućnosti ljubiteljima umetnosti za obilazak svetski poznatih muzeja i galerija, kao što su Metropoliten muzej, Muzej Gugenhajm, Muzej modernih umetnosti i dr. Šetnja po čuvenoj Petoj aveniji, koja predstavlja svetski centar visoke mode. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta, tj. poseta (sa lokalnim vodičem) poznatim muzejima, vožnja brodom oko Menhetna, vožnja helikopterom, tura po Bruklinu i dr. Noćenje.
  6.dan (13.09.2019.) NJUJORK–BEOGRAD Doručak. Slobodan dan. Napuštanje soba u 12:00 časova. Transfer do aerodroma. Poletanje za Beogradu 19.30 časova (Let JU501). Obroci u avionu.
  7.dan (14.09.2019.) BEOGRAD Sletanje u Beograd u 10:20 časova.

  NJUJORK US OPEN aranžman 2019
  06-14.09. ili 08-14.09.2019.
  Cena aranžmana iznosi – U PRIPREMI € u 1/2 sobi / 08.09. U PRIPREMI € u 1/2 sobi
  Doplata za 1/1 sobu – 06.09. U PRIPREMI € / 08.09. U PRIPREMI €

  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Jungman Travel-a
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

  NJUJORK US OPEN aranžman 2019 obuhvata:
  – Prevoz avionom na navedenim relacijama,
  – Smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* lokalne kategorizacije (u strogom centru Menhetna) na bazi noćenja sa doručkom,
  – transferi prema programu,
  – razgledanje grada po programu,
  – troškovi organizacije i vođenja putovanja.

  NJUJORK US OPEN aranžman 2019 ne obuhvata:
  – Avio-takse u iznosu od 76 eur (a koje se sastoje od nerefundabilnih taksi: EUR 4.48 LG EUR4.73 YC EUR 15.31 US EUR 15.31 US EUR 3.32 XA EUR 5.86 XY EUR 4.69AY EUR 3.77XF JFK4.50 u trenutku pravljenja programa, a plaćaju se u konačnom iznosu u agenciji sedam dana pre polaska, jer su podložne promenama),
  – Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1.790 dinara po rezervaciji,
  – Fakultativni izleti,
  – Bakšiš za lokalnog vodiča i vozača koji se u SAD-u smatra obaveznim (plaćanje na licu mesta oko 25 usd za ceo boravak),
  – Troškove pribravljanja vize,
  – Putno zdravstveno osiguranje (preporučeno je imati ovo osiguranje, cena po je oko 2.5 EUR po danu za pokriće do 15.000 EUR),
  – Ulaznice za US OPEN

  ULAZNICE ZA US OPEN – mogu se kupiti na licu mesta u New Yorku, a mogu se i unapred rezervisati po sledećim cenama*:
  – Polufinale u muškoj konkurenciji: U PRIPREMI
  – Finale u muškoj konkurenciji: U PRIPREMI
  *u cenu uključena rezervacija karte i troškovi isporuke

  Preuzmite čitav program u PDF-u.

  SLIKE


 • Napomena:
  moguće su promene kod polaznog i povratnog leta. U slučaju promene putnici će biti pravovremeno obavešteni.
  Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informišete na službenoj stranici Ministarstva spoljnih poslova republike Srbije www.mfa.gov.rs
  Državljanima Republike Srbije potrebna je viza za ulazak u SAD. Strani državljani dužni su se sami informišu o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu spoljnih poslova ili ambasadi zemlje u koju se putuje.
  VIZA: Potrebna! Napominjemo da se preko web stranice Ambasade Sjedinjenih Američkih Država https://rs.usembassy.gov/sr/ morate zakazati za termin predaje aplikacijskih dokumenata za vizu! Informativna cena vize: 160 USD

  Minimalan broj putnika za NJUJORK US OPEN aranžman 2019: 15

  NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
  Hotel Chelsea Savoy Hotel 3* Lokacija: Hotel se nalazi u srcu Menhetna u istoriskom delu Čelzija. Do većine poznatih znamenitosti u Njujorku, uključujući restorane svetke klase, muzeje i galerije može se stići pešice, dok su ostale znamenitosti ovog grada dobro povezane metroom, vozom ili taksijem. The Cell je od hotela udaljen oko 500 m, Empire State Building udaljen je 1 km od hotela, Times Square kao i Grand Central Station udaljeni su oko 2 km od hotela. Hotelski sadržaj: Od hotelskih sadržaja gostima su na raspolaganju: recepcija, lobi bar, restoran, lift, besplatan wi-fi. Sobe: Raspolaže sa 89 smeštajnih jedinica. Sve sobe su kompletno opremljene, klimatizovane, sa kupatilom, fenom za sušenje kose, LCD TV, mini frižidrom, telefonom, wi-fi internetom, sefom. Usluga: Noćenje sa doručkom. Kontakt: www.chelseasavoynyc.com Napomena: Dobar izbor hotela za goste koji žele i vole da obilaze grad, da su u centru dešavanja i u srcu grada Njujorka.

  NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

  U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste.
  Agencija zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima, iste kategorije.

  NAPOMENE:
  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 10 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa NJUJORK US OPEN aranžman 2019 usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  U slučaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu kako bi proverili da li ima dovoljno mesta.
  Program NJUJORK US OPEN aranžman 2019 rađen je na bazi 15 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

  Uz program NJUJORK US OPEN aranžman 2019 važe Opšti uslovi organizatora putovanja licenca br. OTP 255/2010.

Meni
Najtraženije
Call Now ButtonKlikni da pozoveš