Trajanje: 2019/2020
Lokacija: Val Thorens - Francuska
Rezerviši
 • SKIJANJE VAL THORENS – 3 Doline 2020.

  Termini:
  04. januar/11. januar 2020.
  01. februar/08. Februar 2020.

  Val Thorens više godina za redom odnosi titulu najboljeg ski centra na svetu. Svakako najprestižnije francusko skijalište, najviši skijaški centar u Evropi (smešten na 2.300 m.n.v.), deo je najveće skijaške oblasti na svetu, TRI DOLINE (Les Trois Vallees) sa 600 km uređenih staza.

  Tri doline su dom 8 svetski poznatih ski centara: pored Val Thorens-a, tu su još i Les Menuires, Meribel, Saint Martin de Belleville, Courchevel, Orell, Brides-les-Bains i La Tania. Svaki od ski centara, međusobno povezanih gondolama, liftovima i ski stazama unutar kompleksa, predstavljaju priču za sebe… Ako vam to nije dovoljno, više ne možete dobiti…

  Cena paket aranžmana izražena u € po osobi:
  PREVOZ + SMEŠTAJ na bazi 7 noćenja + 6-dnevni SKI PASS

  ARANŽMAN – AUTOBUSOM

  Termin04.01./11.01.2020.01.02./08.02.2020.
  Mesto polaska Niš Beograd Niš Beograd
  Studio za 4 osobe 459 439539519
  Apartman za 4 osobe Comfort469449555535
  Apartman za 5 osoba Comfort469449545525
  Apartman za 6 osoba465445539519
  Apartman za 6 osoba Comfort475455559539
  Apartman za 4 osobe Lux Comfort495475585565
  Studio za 3 osobe485465565545
  Studio za 2 osobe Comfort529509629609
  Studio za 2 osobe515495599579

  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS-a na dan uplate

  • Za neskijaše cena se umanjuje: u terminu 04.01./11.01.- 140 € od cene paket aranžmana, odnosno u terminu 01.02./08.02. – 180 € od cene paket aranžmana.
  • Ukoliko stranke koriste sopstveni prevoz, cena se umanjuje 70 € od cene paket aranžmana (odnosi se na cene sa polaskom iz Niša); cena se umanjuje 60 € od cene paket aranžmana (odnosi se na cene sa polaskom iz Beograda);

  Aranžman skijanje Val Thorens obuhvata:

  • Prevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Niš – Val Thorens – Niš;
  • Smeštaj u odabranom apartmanu na bazi 7 noćenja;
  • Šestodnevni ski pass za Val Thorens (150 km staza);
  • Troškove pratioca grupe;
  • Troškove organizacije putovanja;

  Aranžman skijanje Val Thorens ne obuhvata:

  • Lokalne takse, 1 € po osobi po noći (deca do 18 god ne plaćaju) – plaćanje u agenciji;
  • Mogućnost doplate za ski pass za sve 3 doline – Les 3 Vallees – 600 km staza (NIJE OBAVEZNO, ali PREPORUČUJEMO) – plaćanje u agenciji: 6 dnevni ski pass za sve 3 doline (600 km staza) u terminu 04.01./11.02. – 40 €, u terminu 01.02./08.02. – 40 €;
  • Posteljinu i peškire u apartmanu – (doplata: francuski ležaj 14 € posteljina, single ležaj 12 €, peškiri 12 €) NIJE OBAVEZNO, možete poneti svoje;
  • Završno čišćenje apartmana, opciono sami ili uz doplatu na licu mesta – studio – 50 €; 1/5 apartmani – 60 €, 1/6 apartmani – 70 €.
  • Obavezan depozit za najam apartmana 350-500 € po apartmanu (zavisi od strukture apartmana) – raspitati se u agenciji, plaća se na licu mesta – kreditnom karticom (VISA/MASTER CARD), tako što se blokiraju sredstva u iznosu depozita za određenu smeštajnu jedinicu. Sredstva na kartici se odblokiraju/depozit se vraća prilikom razduživanja apartmana, ukoliko nema oštećenja;
  • Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje sa ski rizikom – ________ din;

  SKIJANJE VAL THORENS – 3 Doline 2020.

  Napomene:

  • svi putnici državljani Republike Srbije koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena moraju posedovati VIZU. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata u zemlju u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna je viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnjih poslova u Beogradu tj. ako u pasošu stoji da je izdat od strane MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA.
  • putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.
  • maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
  • promena posteljine, peškira i čišćenje apartmana je na 5 dana.
  • objekti nisu opremljeni higjenskim sredstvima.

  MINIMUM ZA REALIZACIJU PROGRAMA PUTOVANJA JE 45 PRIJAVLJENIH PUTNIKA.

  U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene i promenu prevoznog sredstva kako bi se realizovalo putovanje.Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

  Uz ovaj program važe opšti uslovi organizovanja putovanja SKI & SUN Travel licenca ministarstva turizma OTP 381/2010. čiji je Jungman Travel ovlašćeni prodavac
  račun br. 160-380906-18

  Uslovi i način plaćanja:

  • Gotovinsko plaćanje – 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
  • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master Card (isti uslovi kao gotovina);
  • Odloženo čekovima građana: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 31. marta 2020. god;
  • Administrativnom zabranom u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 31. marta 2020. godine, po uslovima organizatora putovanja (važi samo za firme sa kojima Jungman Travel ima potpisan ugovor o saradnji);
  • Preko računa uz profakturu izdatu od strane Jungman Travel-a;

 • SKIJANJE VAL THORENS – 3 Doline 2020.

  Val Thorens više godina za redom odnosi titulu najboljeg ski centra na svetu. Svakako najprestižnije francusko skijalište, najviši skijaški centar u Evropi (smešten na 2.300 m.n.v.), i deo je najveće skijaške oblasti na svetu TRI DOLINE (Les Trois Vallees) sa 600 km uređenih staza.

  Tri doline su dom 8 svetski poznatih ski centara: pored Val Thorens-a, tu su još i Les Menuires, Meribel, Saint Martin de Belleville, Courchevel, Orell, Brides-les-Bains i La Tania. Svaki od ski centara, unutar kompleksa, je priča za sebe…
  Ako vam to nije dovoljno, više ne možete dobiti…

  Program putovanja:

  SKIJANJE VAL THORENS – 3 Doline 2020.

  1. dan: Polazak iz Niša u prepodnevnim časovima / oko 11:00h. Skupljanje putnika duž auto puta Niš – Beograd. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju,Italiju I Francusku.

  2. dan: Dolazak u Val Thorens u popodnevnim satima i smeštaj u apartmane.

  3. – 8. dan: Šestodnevno skijanje Val Thorens /150 km staza/– Tri doline /600 km staza/.

  9. dan: Priprema za put, raspremanje apartmana, odjava do 09:00h prepodne. Polazak za Srbiju u prepodnevnim časovima. Obilazak Vicolungo OUTLET shopping centra (www.thestyleoutlets.it). Nastavak puta ka Srbiji.

  10. dan: Dolazak u Srbiju u popodnevnim satima.

  • SKIJANJE VAL THORENS – 3 Doline 2020.

  • Reine Blanche

   Rezidencija Reine Blanche jedna je od najkvalitetnijih u Val Thorens-u i nalazi se već dugi niz godina u našoj ponudi. Locirana je na samom skijalištu (ski in – ski out), u centru mesta. U neposrednoj blizini rezidencije nalazi se glavna šetačka zona u kojoj je većina restorana, kafića, diskoteka “Malesya” (najpoznatija u mestu), kao i sportski centar sa svim svojim sadržajima (spa centar, bazeni, stoni tenis, teretana…).

  • Olympic

   Rezidencija Olympic, omiljena među našim turistima, locirana je u najvišem i najmirnijem delu Val Thorens-a – kvartu “Slalom”. Nalazi se na samom skijalištu (ski in – ski out), oko 200 m od prodavnica i restorana i oko 400 m od glavne šetačke zone i sportskog centra sa mnogobrojnim sadržajima za zabavu i rekreaciju.

  • Cimes De Caron

   Rezidencija Cimes de Caron nalazi se na ulazu u Val Thorens i udaljena je svega 100 m od sportskog i šoping centra, u neposrednoj blizini ski staza, žičare i glavne pešačke promenade. Objekat je popularan kod mlađe populacije.

  • Beau Soleil

   Rezidencija Beau Soleil nalazi se pored objekta “Reine Blanche “, u neposrednoj blizini ski staza, a od sporskog i šoping centra je udaljena 150 m. Ovaj kvalitetan objekat raspolaže apartmanima za smeštaj 4-6 osoba.

  • Diamanto

   Rezidencija Diamanto ima fenomenalnu lokaciju u samom centru Val Thorens-a, na samom skijalištu (ski in/ski out). Brojne prodavnice sportske opreme, kafići, restorani i diskoteke nalaze se na samo par koraka udaljenosti od ovog odličnog i moderno opremljenog objekta. Gostima su na raspolaganju luksuzni apartmani za smeštaj 6 osoba.

  • Temples du Soleil

   Rezidencija “Temples du Soleil” je nov objekat u našoj ponudi. Objekat se nalazi na odličnoj lokaciji, na samoj stazi “ski in-ski out”, u najnižem delu Val Thorens-a zvanom “Solleil distrikt”, udaljenom 6-7 minuta od samog centra Val Thorens-a. Prodavnice, restorani, barovi i supermarketi se nalaze u neposrednoj blizini.

  • Trois Vallees

   Rezidencija “Trois Valless” je smeštena u samom srcu ski centra, na korak od šoping centra “Peclet”, brojnih prodavnica, marketa, restorana, kafića i diskoteka. Ski staza je udaljena svega 50 m od samog objekta.

  • Lac Blanc

   Rezidencija Lac Blanc je smeštena u samom centru skijališta, na korak od na korak od šoping centra “Peclet”, brojnih prodavnica, marketa, restorana, kafića i diskoteka. Ski staza se nalazi 70 m od objekta i do nje se stiže prelaskom ulice.

  • Altineige

   Rezidencija Altineige smeštena je na ulazu letovališta u okrug Arolles. Omiljena za mlade i sportiste, zgrada se nalazi pored autobuske stanice i tržnog i sportskog centra Caron (restorani, prodavnice, itd.). Sportska prodavnica SKISET i pekara nalaze se u prizemlju zgrade. Odličan i lagan pristup stazama.

  • Chalet Cristallo

   Rezidencija Chalet le Cristallo nalazi se u gornjem delu zimovališta u okrugu Slalom, mirnom porodičnom naselju. Cristallo se nalazi na 2 minuta hoda od prolaza žičara i na samo 200m od tržnog centra Peclet sa nekoliko prodavnica i restorana.

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš