Trajanje: U PRIPREMI 3 dana / bez noćenja
Lokacija: Sarajevo i Vrelo Bosne
Rezerviši
 • SARAJEVO IZLET i AVAZ TORANJ

  sa fakultativnim obilaskom Vrela Bosne

  U PRIPREMI
  izlet autobusom / 3 dana / bez noćenja

  Program putovanja Sarajevo izlet:
  1. dan: Sastanak putnika u 23:30, na Novom Beogradu – stanica autobusa 60, pored Brankovog mosta i preko puta TC Ušće (pored Skejt parka). polazak iz Beograda u 00:00h. Noćnja Vožnja preko Srbije.
  2. dan: Prelazak u BiH i vožnja do Sarajeva. Dolazak u jutarnjim satima. Odlazak do Avaz tornja, najviše zgrade u Sarajevu i uživanje u pogledu na grad sa 140 metara visine. Vreme za kafu ili sok u restoranu na vidikovcu tornja. Pešačka tura razgledanja grada sa lokalnim vodičem – Saraj, Vjećnica, Inat kuća, Latinska ćuprija, katedrala i srpska Saborna crkva, večna vatra, Gazi Husref begova džamija iz XVI veka, odlazak do Baščaršije, Morića Hana i kazandžiluka. Slobodno vreme za uživanje, ručak i šetnju Baš čaršijom.  Na kraju ture  specijalan ugođaj za sve putnike, ritual pripremanja tucane, turske kafe, i mogućnost degustacije.  (predlog za ručak – čuveni ćevapi kod Ferhatovića!) U poslepodnevnim časovima, fakultativni odlazak do vrela Bosne, poznatog parka prirode. Vrelo Bosne je splet nekoliko kraških izvora na nadmorskoj visini od 492m u podnožju planine Igman. Tradicionalno izletište Sarajlija, uređeno je brojnim pešačkim stazama sa mostićima preko nekoliko potoka i ostrva između njih. Povratak u Sarajevo i sastanak grupe na dogovorenom mestu u blizini Baš čaršije.  Polazak ka Srbiji u večernjim časovima uz pauze za kafu i odmor i nastavak vožnje ka Beogradu. Dolazak u Beograd. Kraj programa.

  U PRIPREMI

  -Plaćanje u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbija na dan uplate-

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana;
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Jungman Travel-a;
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina;

  Aranžman Sarajevo izlet obuhvata:
  – Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
  – Usluge licenciranog turističkog vodiča tokom trajanja putovanja;
  – Odlazak na vidikovac na vrhu Avaz tornja (prevoz, ulaznice)
  – Pešačka tura u Sarajevu sa lokalnim vodičem
  – Troškove organizacije putovanja.

  Aranžman Sarajevo izlet ne obuhvata:
  Fakultativne izlete:
  – Obilazak i ulaznice za park prirode “Vrelo Bosne” – 5 EUR (650 RSD),
  – Piće u restoranu sa vidikovcem na tornju – (1 do 2 evra prema cenovniku kafe bara)
  – Međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa uključenim pokrićem za Covid 19
  – Individualne troškove putnika.

 • Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  U slučaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu kako bi proverili da li ima dovoljno mesta.
  Ovaj program rađen je na bazi 45 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Jungman Travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 187/2021.

  Cenovnik br 1. od 20.01.2021.

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš