Trajanje: 29.04-03.05..2019. 5 dana / 2 noćenja
Lokacija: Ferrara - Bolonja – Rimini - San Marino - Ravena
Cena: od 85€
Rezerviši
 • PROGRAM PUTOVANJA:

  1.DAN: BEOGRAD
  Polazak sa BAS-ove stranice u centru Beograda. Skup putnika u 15h, polazak u 15:30h. Noćna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije  sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

  2. DAN: FERARA – RIMINI
  prepodnevnim časovima dolazak u Feraru koja je u 16. veku bila jedan od najvećih centara umetnosti u Italiji, prvenstveno slikarstva i muzike. Obilazak samog gradskog jezgra koji je pod zaštitom UNESCO-a. Gradom dominiraju renesansne građevine među kojima se posebno ističe dvorac vlastelinske porodice d’Este. Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak putovanja prema Riminiju. Smeštaj u hotel. Noćenje.

  3.DAN : RIMINI – BOLONJA – RAVENA – RIMINI
  Nakon doručka mogućnost organizovanja celodnevnog fakultativnog izleta u Bolonju i Ravenu. Živahna univerzitetska Bolonja je veličanstveni srednjevekovni grad sa renesansnim palatama. Centar grada čine dva identična trga, Madjore i Netuno. To je elegantni javni prostor koji je sa svih strana okružen srednjevekovnim palatama. Crvenkastosmedje gradjevine i levičarska reputacija su Bolonji doneli nadimak ’’La Rossa’’ (Crvena), dok je zbog naklonosti prema kulturnoj i obrazovnoj sferi nazvana ’’La Dotta’’ (Učena). Po dolasku obilazak grada: spomenik Neptunu, bazilika San Petronio, Univerzitet Due Torri, palata Banki, Piazza Maggiore… Slobodno vreme. Nastavak puta ka Raveni. U okviru svojih drevnih zidina Ravena čuva najbogatije nasleđe mozaika, od kojih većina datiraju iz V i VI veka. Iz tog razloga ranohrišćanske i vizantijske crkve i krstionice, priznate su kao deo svetske baštine UNESCO-a. Po dolasku razgledanje grada: Trg naroda, spomenik Garibaldija, kapela u kojoj se nalazi grob čuvenog poete Dantea Alegijerija, šetnja do crkve San Vitale, mauzolej Gala Placidija… Slobodno vreme. Povratak u Rimini. Slobodno vreme. Noćenje.

  4.DAN: RIMINI –SAN MARINO.
  oručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u SAN MARINO.  Po dolasku u San Marino razgledanje grada: Bazilika Sv. Marina koja datira iz XIX veka i čuva relikvije sveca zaštitnika grada, Gradska većnica, kule San Marina (Guaita iz XI veka, Cesta iz XIII veka i Montale XIV veka)… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Rimini i nastavak putovanja ka Srbiji sa usputnim zadržavanjima radi odmora i pograničnih formalnosti.

  5.DAN: BEOGRAD
  Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

   

  Datum putovanja: 29.04 – 03.05.2019.
  Cena aranžmana: 119 EUR
  Snižena cena 85 EUR

   

  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

  NAČIN PLACANJA
  – Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
  – Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina)
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Jungman Travel

  ARANŽMAN OBUHVATA:
  – Prevoz turističkim autobusom prema programu putovanja (klima, tv, dvd,audio oprema),
  – Smeštaj u standardnim 1/2, 1/3 sobama u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom u Riminiju ili okolini, doručak – kontinentalni (samoposluživanje),
  – Razgledanje gradova prema programu sa stručnim vodičem,
  – Usluga predstavnika agencije /vodiča,
  – Troškove realizacije programa.

  ARANŽMAN NE OBUHVATA:
  Fakultativne izlete:
  – Bolonja i Ravena – 25 eur odrasli / 20 eur deca do 12 god.,
  – San Marino – 20 eur odrasli / 15 eur deca do 12 god.,
  – Obavezna turistička taksa u Riminiju 1.5 eur po osobi i noćenju za hotel 3* (plaća se na recepciji hotela),
  – Međunarodno putno osiguranje,
  – Fakultativni izleti,
  – Stanični vaučer – 50 rsd po osobi (plaća se u agenciji),
  – Ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu.

 • FERRARA – grad najlepših palata. To je grad bajkovite lepote i velikog broja znamenitosti, a najveći broj znamenitosti Ferrare datira iz 14. i 15. veka. Zaštitni znak ovog grada je bickl koji dominira kao prevozno sredstvo.

  BOLONJA – glavni grad regije Emilia Romanga. Čuvena po arhitekturi kojom dominira topla crvenkasto narandžasta boja, a sam centar grada je, s obzirom na to da ima samo pola miliona stanovnika, veoma veliki i pri tom odlično očuvan. Bolonja se u Italiji smatra gastronomskom prestonicom, a špageti bolonjeze i bolonjske lazanje su specijaliteti poznati u celom svetu. U Bolonji se danas nalaze neki od najpoznatijih fakulteta u Italiji, kao i najstariji univerzitet u Evropi, osnovan u 11. veku.

  RAVENA – Šarmantan grad koga zovu evropska prestonica mozaika! Upravo u ovom gradu je poslednje godine života proveo Dante Aligijeri, gde je i sahranjen.

  SAN MARINO – Republika San Marino je jedna od najmanjih država u Evropi. Urbano središte grada San Marino štite tri tornja na vrhovima Monte Titano.

  NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
  Hotel Audi 3*- https://www.hotelaudi.com/ – smešten na samoj obali mora u predelu Marina Centro u Riminiju i nudi besplatan parking i veliki bazen sa terasom za sunčanje. Sve sobe u hotelu poseduju kupatilo (fen, sredstva za higijenu, tuš kabina), LCD TV, telefon. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

  NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
  U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog doručka na bazi švedskog stola. Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. Agencija zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima, iste kategorije.
  NAPOMENE:
  – Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da private,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava.
  – Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokalitetam, radovi na putu…)
  – Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  – Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
  – Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
  – U slučaju promena na monetarnom tržištu ili neovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja
  Aranžman je rađen na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.
  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Jungman Travel DOO, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 187/2021.

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš