Rim Prvi maj
Trajanje: 08-13.11. 6 dana / 3 noćenja
Lokacija: Firenca - Rim - Tivoli - Vatikan
Cena: od 99€
Rezerviši
 • Rim Firenca Dan primirja

  08-11.11.2019. (autobusom, 5 dana / 2 noćenja)

  Cena aranžmana 139 EURPROMO CENA 109EUR

  PROGRAM PUTOVANJA:
  Rim Firenca Dan primirja
  1. DAN. BEOGRAD – FIRENCA
  Sastanak putnika u 15:00h na BAS stanici – peron 39, polazak u 15:30h. Dnevna i noćna vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Italiju sa kraćim usputnim pauzama.

  2. DAN. FIRENCA – MONTECATINI TERME
  Dolazak u Firencu u jutarnjim časovima, tehnička pauza 5-9h. Fakultativni obilazak grada renesanse- Firence. Jedan od najposećenijih gradova sveta, koji u svoje zlatno doba ulazi zahvaljujući uzdizanju moćne bankarske porodice Mediči. Iz tog razloga Firenca danas uz Rim čuva najveće umetničko blago sveta! Po dolasku u Firencu razgledanje grada sa stručnim lokalnim vodičem. Obilazak: Piazza Santa Maria Novela, Piazza della Signoria, katedrala Santa Maria del Fiore, krstionik i Djotov zvonik, Danteova rodna kuća, Ponte Vechio, Palazzo Uffici…Slobodno vreme do nastavka putovanja u Montekatini. Smeštaj u hotel.Noćenje.

  3. DAN. RIM
  Doručak. Napuštanje hotela. Nastavak putovanja za Rim. Očekivani dolazak u Rim u podnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. Fakultativna poslepodnevna šetnja, upoznajmo Rim…Piazza di Populo, Piazza di Spagna, Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona, Campo di Fiori, Castel San Angelo, slobodno vreme za uživanje… Individualni povratak u hotel. Noćenje.

  4. DAN. RIM – TIVOLI -VATIKAN
  Doručak. Mogućnost fakultativne posete drevnom gradu Tivoliju i poseta čuvenoj vili d´Este koja je pod zastitom UNESCO-a u kojoj ćete uživati u predivnim vrtovima i fontanama (Fontana koja svira, sto fontana, pećine, vodopadi…), takođe i obići vilu čuvenog Kardinala Ipolita koji je sa svojih samo 10 godina postao kardinal. Nakon obilaska Tivolija povratak u Rim da bi iskoristili ostatak slobodnog vremena za uživanje u romantičnom Rimu. Mogućnost fakultativne posete vatikanskim muzejima uz stručno vođenje lokalnog vodiča. Vatikanski muzeji datiraju još iz vremena pape Julija II ( 16. vek ), a njihove kolekcije se još uvek obogaćuju. Prilikom posete muzejima, obilaze se najznačajnije zbirke: zbirka antičkih statua, sala sa tapiserijama, sala geografskih mapa iz XVI veka, sala kandelabra, sobe koje je oslikao Rafaelo, Sikstinska kapela sa delima Peruđina, Botičelija i drugih svetski poznatih slikara, a kojoj je u periodu od 1508. do 1511. godine Mikelanđelo Buonaroti oslikao svod temama iz Starog zaveta, da bi oko 30 godina kasnije kao temu za prostor iznad oltara izabrao Strašni sud. Obilazak crkve Svetog Petra, u kojoj se nalazi čuvena „Pijeta“, jedino potpisano Mikelanđelovo delo. Obilazak se završava na trgu Svetog Petra ispred same crkve, koji je uredio Bernini, najznačajniji umetnik italijanskog baroka. U večernjim satima fakultativni izlet „Rim noću i boemska četvrt Trastevere“. Noćenje.

  5. DAN. RIM – ANTIČKI RIM
  Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za uživanje u Rimu ili mogućnost fakultativnog izleta antički Rim – poseta Coloseumu i forumima. U kasnim večernjim satima polazak za Srbiju. Noćna i dnevna vožnja kroz Italiju, Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju.

  6. DAN. RIM – BEOGRAD
  Povratak u Beograd u poslepodnevnim časovima.

  Rim i Firenca
  08-13.11.2018. (autobusom, 6 dana / 3 noćenja)

  Cena aranžmana 189 EURPROMO CENA 99 EUR

  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Jungman Travel-a
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

  Aranžman Rim Firenca Dan primirja obuhvata:
  – Prevoz komfornim turističkim autobusom (klima, tv, dvd) ,
  – Smeštaj na bazi 1 noćenja sa doručkom u Montekatiniju u hotelu 3* i 2 noćenja sa doručkom u hotelima 3* u Rimu u 1/2 i 1/3 sobama,
  – Usluga predstavnika agencije /vodiča,
  – Troškove realizacije programa.

  Aranžman Rim Firenca Dan primirja ne obuhvata:
  Fakultativne izlete:
  – Firenca – 10e (cena uključuje uslugu lokalnog vodiča), deca do 12 god. 5 eura,
  – Upoznajmo Rim – 15 eura odrasli / deca do 12 god. 10 eura (cena uključuje uslugu lokalnog vodiča i slušalice),
  – Tivoli – 25 eura odrasli / 15 deca do 12g. (cena uključuje prevoz, ulaznicu, uslugu vodiča),
  – Rim noću – 10 eura odrasli / 7 eura deca do 12god. (cena uključuje uslugu vodiča),
  – Vatikan – 40 eura odrasli / 30 eura deca do 12 god. (cena uključuje rezervaciju, ulaznice, slušalice, lokalnog vodiča),
  – Antički Rim poseta Coloseumu i forumima cena za odrasle 35e, za decu 20e (cena uključuje rezervaciju, ulaznice, slušalice, lokalnog vodiča),
  – Mogućnost posete galeriji Ufici – 30 eur (cena uključuje rezervaciju, ulaznicu, lokalnog vodiča i slušalice),

  – Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
  – Individualne troškove putnika,
  – Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i okolinu ( uvedena 01.01.2011., plaća se na recepciji hotela za boravak u hotelima 2* I 3* – 4 eura po noćenju / po osobi , hotel 4* – 5 eura/osobi,
  – Obavezna turistička taksa ( plaća se na licu mesta na recepciji hotela u Montecatiniju, hotel 3* 1 eur/danu)
  – Doplata za jednokrevetnu sobu – na upit,
  – Karte za metro.

 • NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
  Rim:
  Hotel Jonico 3* http://www.hoteljonico.it se nalazi u širem centru Rima na 300 m od stanice metroa ˝Torre Maura˝ (nova metro linija C) koja je dobro povezana sa centrom Rima. Sobe su 1/2 i 1/3, klimatizovane, sa sopstevnim kupatilom.Opremljene su tv-om, mini barom i TV-om. Doručak je kontinentalni.
  Hotel Giotto 3* se nalazi blizu jedne od glavnih podzemnih stanica metroa, što znači da su gosti izuzetno dobro povezani sa svim delovima grada i glavnim turističkim atrakcijama. Sobe su 1/2, 1/3, uključujući kupatilo sa tuš kabinom, tv, sef, fen. Doručak je kontinentalni – švedski sto.
  Hotel Cinecitta 3*nalazi se u blizini metro stanice, dobro je spojen sa centrom grada. Hotel poseduje 1/2 i 1/3 sobe, restoran. Svaka soba poseduje kupatilo, TV, sef, fen. Doručak je kontinentalni – švedski sto.
  Hotel Romulus 3* www.hotelromulus.com se nalazi u širem centru Rima, u blizini se nalazi metro i autobuska stanica. Hotel poseduje 1/2 i 1/2+1 sobe, sa TWC, TV-om, sefom, fenom, telefonom. Doručak je kontinentalni.

  Montecatini:
  Hotel Savona 3* nalazi se na 10-tak minuta hoda od centra Montekatinija. Sadrži restoran, parking… Sobe su 1/2 i 1/3 sa kupatilom, tv-om, telefonom. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.
  Hotel Giovanna 3*  nalazi se na 350m od centra Montekatinija. Sadrži restoran, bar, baštu. Sobe su 1/2 i 1/3 sa kupatilom, tv-om, telefonom. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.
  Hotel Concordia 3* nalazi se u Montekatiniju. U sklopu hotela se nalazi, bar, restoran. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju kupatilo, tv, telefon. Doručak je na bazi švedskog stola – kontinentalni.
  Hotel Valdinievole 3* nalazi se u srcu Montekatinija. U sklopu hotela se nalazi, bar, restoran. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju kupatilo, tv, telefon. Doručak je na bazi švedskog stola – kontinentalni.
  Hotel Zenith 3* nalazi se 10 min od parka Terme u Montekatiniju. Sobe su 1/2 i 1/3, klimatizovane, sa sopstevnim kupatilom. Opremljene su mini barom i TV-om. Doručak je kontinentalni.

  NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
  U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela. Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog doručka na bazi švedskog stola. Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. Agencija zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije.

  NAPOMENE:
  – Agencija pravi raspored sedenja , uzimajući u obzir starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
  – Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava.
  – Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…)
  – Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
  -Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
  – Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
  -Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
  – Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
  -Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
  – Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
  – Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.
  – U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
  – Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
  – Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
  – U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  – Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  Aranžman Rim Firenca Dan primirja je rađen na bazi minimum 60 prijavljenih putnika.
  UZ PROGRAM Rim Firenca Dan primirja VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZATORA PUTOVANJA AGENCIJE Jungman Travel
  LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 187/2021.

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš