Trajanje: 17-18.08.2024. 2 dana / 1 noćenje
Lokacija: Negotin, Rajačke pimnice, Kladovo, Đerdap
Cena: FIRST MINUTE CENA 119€
Rezerviši
 • Rajačke pimnice vikend izlet uz krstarenje Đerdapskom klisurom

  ALL INCLUSIVE

  Sa uračunatim ručkom na brodu i u Rajačkim pimnicama + fakultativne posete tvrđavi Golubac, Lepenskom viru i HE Đerdap

  17-18.avgust 2024.

  2 dana/1 noćenje, autobusom

  Rajačke pimnice vikend izlet uz krstarenje Đerdapskom klisurom – naredni polasci:  14 – 15. septembar 2024.; 12 – 13. oktobar 2024.

  PROGRAM PUTOVANJA:

  1. DAN: BEOGRAD – TVRĐAVA GOLUBAC – RAJAČKE PIMNICE

  Polazak, na putovanje Rajačke pimnice vikend izlet uz krstarenje Đerdapom, iz Beograda u 07:30h (Skejt park, pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće). Tačno vreme polaska iz Beograda biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska. Polazak prema jedinstvenom gradu vina, Rajačkim pimnicama. Fakultativna poseta Golubačkoj tvrđavi, srednjevekovnoj tvrđavi, iz koje se pruža divan pogled na moćnu reku Dunav.

  Rajačke pimnice – dolazak u selo Rajac i obilazak vinskih podruma uz ručak i vino. Naselje vina, Rajačke Pimnice (ili Pivnice, kako je drugi izgovor ovog naziva) potiču iz polovine 19. veka. Iako izgledom podsećaju na omanje selo, pimnice su u stvari građevine namenjene proizvodnji i čuvanju vina. Ovakav stil gradnje sa ukopanim podrumima pogoduje sazrevanju vina, zbog temperature koja ne varira previše tokom godine. Klimatski uslovi i vrsta zemljišta u Negotinskoj krajini jako pogoduju uzgoju vina, te su još stari Rimljani načinili vinograde u ovoj oblasti. Danas se u Rajačkim pimnicama nalazi oko 60 aktivnih vinarija, posvećenih proizvodnji kvalitetnih vina, kako od starih autohtonih sorti, tako i od uvezenih.

  Ručak uz vino u pimnici  (domaće dimljeno meso, domaća dimljena slanina, domaći kravlji sir, sezonska salata, pogača, rajački sataraš ili prebranac, seljačko meso pod sačem zaliveno u mast (vlaška pastrma), domaći kolači ili voće, a domaće crveno i belo vino, rakija, kisela voda, kafa je u neograničenim količinama). Dolazak u Negotin i smeštaj u hotel. Noćenje.

  *NAPOMENA: Usled iznenadnih radova na infrastrukturi i zatvaranja puta od sela Rajac do kompleksa Rajačkih pimnica, posetićemo Rogljevačke pimnice.

  2. DAN: NEGOTIN – KLADOVO – LEPENSKI VIR – BEOGRAD

  Doručak.  Nastavak putovanja na turi Rajačke pimnice vikend izlet uz krstarenje Đerdapskom klisurom, vodi nas u Kladovo. Šetnja Kladovom i/ili fakultativna poseta HE Đerdap. Polazak za Tekiju i ukrcavanje na brod. Ručak na brodu (švedski sto: beli sir, masline, paprika u pavlaci, slana pita, proja, Sote stroganoff, pileći file u belom sosu, leskovački uštipci, mešana sezonska salata, mešano povrće, slatka pita).

  Đerdapska klisura ili Gvozdena vrata Evrope jedan je od najimpozantnih prizora na starom kontinentu. Kod golubačke tvrđave Dunav se od ogromne reke široke 6,5 kilometara sužava na samo nekoliko stotina metara. Dunav posle toga prolati kroz ogromnu klisuru kojom je nekada Panonsko more oteklo u Pont. U klisuri Dunav postaje i najdublja reka u Evropi sa skoro 100 m dubine, dok se litice iznad reke podižu na preko 700 metara visine. Pogled na statuu dačkog Kralja Decebala, koja je isklesana u prirodnoj steni na Rumunskoj strani Klisure. Visoka je 40 metara i najveći je vajarski portret Evrope. Izgradnja je trajala deset godina, a cena skulpture dostigla je million dolara.

  Po završetku krstarenja Đerdapom, iskracavanje u Tekiji i ulazak u autobus. Fakultativni obilazak arheološkog nalazišta Lepenski Vir.
  Vožnja ka Golupcu i Beogradu. Povratak u kasnim večernjim satima. Kraj programa Rajačke pimnice i krstarenje Đerdapskom klisurom.

  Rajačke pimnice vikend izlet uz krstarenje Đerdapskom klisurom

  Redovna cena aranžmana 139€

   FIRST MINUTE CENA  – 119€

  NAČIN PLAĆANJA:
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja,
  – Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3 jednake mesečne rate, čekovima građana, realizacija svakog 10. ili 20. u mesecu,
  – Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina,
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije Jungman Travel.

  ARANŽMAN OBUHVATA:
  – Prevoz modernim, visokopodnim turističkim autobusom sa audio-video opremom, klimom, kapaciteta do 55 sedišta
  – Smeštaj u Negotinu na bazi 1 noćenja sa doručkom (1/2 ,1/3 sobe)
  Ručak u Rogljevačkim pimnicama (napici u neograničenim količinama – vino, rakija, kafa)
  Ručak na brodu tokom krstarenja
  – Krstarenje Đerdapskom klisurom
  – Usluge vodiča u svakom autobusu
  – Troškove organizacije putovanja

  ARANŽMAN NE OBUHVATA:
  – Ulaznice za: Golubačku tvrđavu – 800 RSD, muzej Lepenski Vir – 500 RSD,  HE Đerdap 600 RSD (ukoliko bude moguće)
  – Doplata za jednokrevetnu sobu –  30€
  – Doplata za polazak iz Novog Sada (transfer) 25 €
  – Individualne troškove putnika

  *Sve cene fakultativnih izleta u programu, podložne su promeni. Trenutno stanje na tržištu, uslovljeno velikim poskupljenjima i inflacijom u Evropi, ne dozvoljava da agencija garantuje cene fakultativnih izleta u trenutku potpisivanja Ugovora o putovanju.

  Opis smeštaja:

  Hotel Beograd: Hotel Beograd je okružen vrtom i smešten u samom centru Negotina. U ponudi ima klimatizovan smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i bar u kojem se služe pića i užine.  Sve smeštajne jedinice sadrže sopstveno kupatilo sa tušem, a pojedine imaju balkon. U neposrednoj blizini hotela Beograd nalazi se nekoliko restorana, dok je supermarket udaljen 150 metara. Hotel Beograd je udaljen 5 km od obale Dunava i 60 km od Nacionalnog parka Đerdap.

  Vila Delux: Ljubazna i kvalitetna usluga Vile Delux, nastala kombinacijom istočnog šarma, evropske elegancije i uspešnog porodičnog biznisa, uspela je da spoji posao i zadovoljstvo. Na mirnoj lokaciji, nadomak centra grada, Vila Delux predstavlja mesto predaha i odmora u prepoznatljivoj užurbanosti današnjice. Vila raspolaže sa sobama i apartmanima modernog i elegantnog dizajna koje svojim sadržajem zadovoljavaju potrebe korisnika svih kategorija.
  Svakog dana, Vila Delux nudi bogat i raznovrstan doručak na bazi švedskog stola.

  Vila Kristina: Nedaleko od centra grada, nalazi se ova udobna vila. Ona raspolaže sa udobnim, komfornim sobama i apartmanima, modernog dizajna. Domaćini vile su vrlo ljubazni i uvek spremni da udovoljavaju svojim gostima. U vili Kristina doručak je raznovrstan, na bazi švedskog stola.

  Hotel Inex: Hotel nudi smeštaj u 35 soba i jos apartmana, ukupnog kapaciteta 150 ležaja. Sve sobe imaju kupatilo, toalet, centralno grejanje. Ambijent je udoban, osmišljen da gostima pruži prijatan boravak. Hotel Inex je u strogom centru grada, u najlepšem delu gradskog parka. U neposrednoj blizini hotela Inex nalaze se sportska hala i rekreacioni centar sa terenima za sve vrste sportova i bazenom olimpijskih razmera, kao i pošta i nekoliko banaka.

 • Rajačke pimnice vikend izlet uz krstarenje Đerdapskom klisurom

  Preuzmite program putovanja Rajačke pimnice i krstarenje Đerdapskom klisurom u PDF / WORD

  NAPOMENE:
  Rok za prijavu i raspored sedenja

  – Rok za prijavljivanje je 15 dana pre putovanja ili do popune mesta. – Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. – U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska.
  – Raspored sedenja u autobusu je po redosledu prijave. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće,

  Uslovi izmene progama Rajačke pimnice i krstarenje Đerdapskom klisurom

  – Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa
  – Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).
  – Svi putnici, po prihvatanju programa, obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije

  Smeštaj

  – Smeštajni objekti u programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Srbije.
  – Putnik je dužan da agenciju, za slučaj potrebe pružanja određene pomoći, u pisanoj formi, na papiru ili na drugi odgovarajući način, obavesti o nedostacima smeštajnih jedinica, najkasnije u roku do mesec dana od dana utvrđivanja nedostatka,

  Cene

  – U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana,
  – Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju,

  OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)

  – Zа vreme trаjаnjа turističkog putovаnjа Rajačke pimnice i krstarenje Đerdapskom klisurom, nа odstupаnje od ugovorа, potrošаč ukаzuje orgаnizаtoru, lokаlnom predstаvniku orgаnizаtorа i lokаlnoj аgenciji, nа koju je orgаnizаtor uputio potrošаčа, zа slučаj potrebe pružаnjа određene pomoći.

  Obaveza potrošača

  – Potrošаč može dа izjаvi reklаmаciju usmeno nа mestu koje je određeno zа prijem reklаmаcijа, telefonom, pisаnim putem, elektronskim putem, odnosno nа trаjnom nosаču zаpisа, ili nа drugi odgovаrаjući nаčin obаvesti o nedostаcimа izvršenih uslugа, nаjkаsnije u roku do mesec dаnа od dаnа utvrđivаnjа nedostаtаkа.

  – Аko potrošаč propusti dа blаgovremeno obаvesti orgаnizаtorа o nedostаcimа pruženih uslugа ne može zаhtevаti umаnjenje cene iz člаnа 104. ovog zаkonа, rаskid ugovorа iz člаnа 105. ovog zаkonа i nаknаdu štete iz člаnа 107. ovog zаkonа, osim аko se odgovornost zа propuštаnje rokа iz stаvа 1. ovog člаnа ne može stаviti potrošаču nа teret.

  Obaveza prodavca

  – Prodavac je dužаn dа bez odlаgаnjа, а nаjkаsnije u roku od 8 dаnа od dаnа prijemа reklаmаcije, pisаnim ili elektronskim putem odgovori potrošаču nа izjаvljenu reklаmаciju. MESTO ODREĐENO ZA PRIJEM REKLAMACIJA: Jungman Travel d.o.o., Pivarska 13, Čačak; telefon: +381 32-34-34-10; e-mail: jungmantravel@mts.rs; Osoba ovlašćena za prijem reklamacija, tokom korišćenja smeštaja i prevoza kao i nakon završetka usluge je: Ivan Petrovic.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Jungman Travel, licenca Ministarstva turizma OTP 187/2021.
  Uz ovaj program važi cenovnik br.1 od 13.02.2024.

  Turistička agencija JUNGMAN TRAVEL poseduje garanciju putovanja u visini od 30.000 € (polisa osiguranja br. 470000057828) osiguravajuće kompanije “TRIGLAV osiguranje a.d.o.”. za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja. Garancija putovanja aktivira se prijavom korisnika garancije putovanja pisanim putem, preko e-mail-a, telegramom ili na neki drugi sličan način na adresu: TRIGLAV osiguranje a.d.o. Novi Beograd, Milutina Milankovića 7A, tel: +381 11 33 05 100, e-mail: office@triglav.rs

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš