Trajanje: 27.04.-02.05.2018. 6 dana / 3 noćenja
Lokacija: Nica - Sen Pol d'Vans - Eks an Provans - Nim - Avinjon - Sen Remi - Arl
Cena: od 229€
Rezerviši
 • Provansa Prvi maj

  27.04.-02.05.2018. (6 dana / 3 noćenja / autobusom)
  CENA ARANŽMANA 249 EUR FIRST MINUTE CENA 229 EUR

  Otisnimo se u bajkovito zaleđe francuske rivijere, uživajmo u nepreglednim poljima lavande, vinograda i suncokreta, nadjimo se u mestima – u kojima vreme kao da je stalo – sa bogatim kulturno-istorijskim nasleđem još od antike, koračajmo stazama Van Goga i Sezana koji su baš u Provansi otkrili predele koji su ih najviše inspirisali i, uz zvuke morskih talasa, u glavnom gradu francuske rivijere uzivajući u njegovoj multietničkoj atmosferi….krenimo zajedno na još jedno putovanje, koje zauvek ostaje u srcu i duši…

  PROGRAM PUTOVANJA:
  1. DAN 27.04.2018. – BEOGRAD Polazak sa parkinga Sava centra u 17:00h. Skup u 16:30h. Noćna voznja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

  2. DAN 28.04.2018. – NICA – U podnevnim časovima dolazak u Nicu. Smeštaj u hotel. Posle odmora razgledanje grada sa vodičem: Promenade des Anglais, Place Masséna, Palais du gouverment, Chateau…šetnja slikovitim ulicama grada s mnogobrojnim tipičnim lokalima i živopisnom pijacom cveća.Slobodno vreme. Noćenje.

  3. DAN 29.04.2018. – NICE – SAINT PAUL DE VENCE – AIX EN PROVENCE – NIMES – Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Saint Paul de Vence. Odlazak na izlet do obližnjeg šarmantnog srednjovjekovnog mesta Saint Paul de Vence. Ovo srednjevekovno selo bajkovite lepote, sagradjeno na stenovitom grebenu i utvrdjeno starim bedemima nudi predivan pogled na očaravajući okolni predeo koji čine brda i doline prekriveni cvećem, voćnjacima i borovim šumama. Svojom neobičnom svetlošću inspirisalo je brojne čuvene pisce, pesnike i umetnike, poput Pikasa, Renoara, Šagala, Matisa, koji su u njemu boravili. Povratak u Nicu inastavak puta za Aix En Provence. Dolazak u popodnevim časovima. Obilazak nezvanično najlepšeg grada Provanse, njegovu nekadašnju prestonicu i rodno mesto čuvenog slikara Pola Sezana. Obilazak starog dela grada koji svojom atmosferom vraća na prohujale vekove i koji svojom lepotom opija: brojne fontane, šetaliste Mirabo, Trg Albertas, Gradska kuća, katedrala Sv. Spasitelja …Nastavak putovanja ka Nimesu. Smeštaj u hotel. Noćenje.

  4. DAN 30.04.2018. NIMES – AVIGNON – ST.REMY – ARLES – Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak na celodnevni fakultativni izlet “DUŠA PROVANSE ” ka najpoznatijim provansalskim mestima: Avinjonu-gradu “papa” , St.Remy i Arlu. Povratak u hotel. Noćenje.

  Izlet “DUŠA PROVANSE” obuhvata vožnju bajkovito živopisnim predelima Provanse i posetu mestima, koja se nikada ne zaboravljaju. Poseta srednjevekovnim provansalskim selima u srcu stare Provanse i 27 polja lavande su prva asocijacija na Provansu, jer lavanda je odraz duše regije. AVINJON je danas glavni grad Provanse sa starim gradskim jezgrom; u prošlosti, Avinjon je tokom 14. veka bio i sedište papa, zahvaljujući čemu gradom dominira moćna Papska palata gotičkog stila. Nastavak do ST. REMY-a gradića u kome se rodio prorok Nostradamus i u kome je Van Gog stvorio 143 slike uključujući “maslinjak”. Obilazak njegove kuće… ARLES se takodje može pohvaliti i bogatom rimskom baštinom, ostaci rimskog cirkusa i arene iz Arla na UNESCO-voj su listi Svetske baštine. Arl čuva i dušu srednjevekovne Provanse, koja je privukla i Vinsenta Van Goga, koji je tokom boravka u ovom gradu naslikao svoju možda najpoznatiju sliku “Suncokreti”.

  5. DAN 01.05.2018.NIMES – MARSEILLE Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili celodnevni fakultativni izlet do Marseilla najveće luke Mediterana. Nakon obilaska glavne gradske arterije u starom delu grada Canebière, na kojoj je 1934. ubijen jugoslovenski kralj Aleksandar I Karadjordjević, i zone Stare luke Le Vieux Port u samom istorijskom centru, sa tvrdjavama Svetog Nikole i Sv. Jovana. Slobodno vreme. Nastavak putovanja ka Srbiji.

  6. DAN 02.05.2018. BEOGRAD – Dolazak u poslepodnevnim časovima. Kraj putovanja.

  Provansa Prvi maj

  27.04.-02.05.2018. (6 dana / 3 noćenja / autobusom)
  CENA ARANŽMANA 249 EUR FIRST MINUTE CENA 229 EUR

  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

  NAČIN PLACANJA
  – Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
  – Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina)
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Jungman Travel

  ARANŽMAN PROVANSA PRVI MAJ OBUHVATA:
  – Prevoz komfornim turističkim autobusom (tv, dvd, klima, audio oprema) po programu putovanja,
  – Obilaske, prema programu (Nica, Eks an Provans),
  – Smestaj na bazi 1 noćenja sa doručkom u Nici (ili okolini) i 2 noćenja u regiji Provanse (Nim) u nekom od hotela iz lanca Ibis budzet-a Premiere Classe, Campanille ili sličnog, kategorije 2* 3*,
  – Usluge predstavnika agencije/vodiča,
  – Troškove realizacije programa.

  ARANŽMAN PROVANSA PRVI MAJ NE OBUHVATA:
  Fakultativne izlete:
  – Sen Pol d’Vans – 15 EUR odrasli/ 10 EUR deca 2-12 god.
  – Marsej – 20 EUR odrasli/ 10 EUR deca 2-12 god.
  – “Duša Provanse”: Avinjon, Sen Remi i Arl”- 40 EUR odrasli/ 25 EUR deca 2 – 12 god. (minimum 30 prijavljenih putnika ).

  – Medjunarodno zdravstveno osiguranje,
  – Individualne troškove putnika,
  – Doplatu za 1/1 sobu 70 EUR (isključivo na upit),
  – Eventualnu turističku taksu koja se plaća na licu mesta na recepciji; u momentu objavljivanja ovog programa komunalne vlasti u Provansi je nisu uvele; ukoliko se do realizacije programa eventualno uvede turistička taksa, putnici će pre polaska o tome biti obavešteni, kao i o tačnom iznosu koji se na to ime plaća recepciji hotela.

 • Provansa Prvi maj

  NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:

  Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.jungmantravel.rs.
  Hotel National 3* http://www.hotelnationalnice.com/en/, nalazi se u centru Nice, na 10 min od Engleskog šetališta. Sobe su 1/2 i 1/3 sadrže kupatilo ( sa tuš kabinom), tv. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom – kontinentalni (slatki doručak).

  Hotel Apartcity Nice Acropolis 3* http://www.appartcity.com/fr/appart-hotel/nice-acropolis-a-nice.html nalazi se u centru Nice, na 15 minuta od Starog grada i na 20 minuta hoda od Engleskog šetališta. Sobe su 1/2 i 1/3 moderno opremljene svaka ima kupatilo, tv. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom –kontinentalni (slatki doručak).

  Hotel Campanile Nimes Caissargues 3* http://www.campanile.com/en/hotels/campanile-nimes-sud-caissargues nalazi se na idealnoj lokaciji za obilzak regije Provansa, 20 min. pešice od centra Aix-a. Hotel sadrži restoran, Sobe su 1/2 i 1/3, svaka poseduje kupatilo (sa tuš kabinom), tv. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom –kontinentalni (slatki doručak).

  NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
  U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.
  Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog doručka na bazi švedskog stola.
  Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.

  NAPOMENE:
  – Agencija pravi raspored sedenja , uzimajući u obzir starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
  – Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska). Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem interneta informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu. Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu. Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu). Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. ORGANIZATOR zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor. Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice–pratioca. Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje. U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palćanju viziranja će naknadno biti obavešteni. Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u programu.
  – U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  – Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja Provansa Prvi maj.
  Aranžman je rađen na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.
  Uz ovaj program važe opšti uslovi organizovanja putovanja Jungman Travel d.o.o. licenca ministarstva turizma OTP 187/2021.

Meni
Najtraženije
Call Now ButtonKlikni da pozoveš