Trajanje: 9 dana/6 noći U PRIPREMI...
Lokacija: Pariz, Sirmione(Lago di Garda), Salcburg, Bled
Cena: U PRIPREMI...
Rezerviši
 • PARIZ

  SIRMIONE – SALZBURG – BLED

  fakultativno: Diznilend i dvorac Fontenblo

  U PRIPREMI…

  9 dana/6 noćenja, autobusom

  PROGRAM PUTOVANJA:
  1. DAN: BEOGRAD-VIĆENCA
  Polazak iz Čačka u 05:30h sa parkinga kod TC Rode. Polazak iz Gornjeg Milanovca u 06:00h sa dogovorenog mesta. Polazak sa Novog Beograda sa Ušća kod Skejt parka u 08:00h. (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Vožnja preko preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti. Vožnja kroz Italiju pored Trsta i Venecije. Dolazak u hotel u okolini Vićence u popodnevnim satima. Smeštaj u hotel i slobodno vreme. Noćenje.
  2. DAN: VIĆENCA – SIRMIONE
  Doručak. Odjava iz hotela do 12h. Do 14h slobodno vreme kada je predviđen polazak za Sirmione, mali gradić na obali jezera Garda. Dolazak u Sirmione i šetnja do starog grada – utvrđenje Skaliđero. Slobodno vreme. Preporuka agencija je fakultativna vožnja brodićem po jezeru Garda. Polazak iz Sirmionea oko 19h, vožnja pored Milana i Torina, a potom kroz tunel Frežis ulazimo u Francusku. Noćna vožnja ka Parizu.
  3. DAN: PARIZ
  Dolazak u Pariz u prepodnevnim satima. Slobodno vreme do odlaska u hotel, oko 14h. Smeštaj. Slobodno vreme za odmor. Popodnevni program sa vodičem – odlazak metroom do Monmarta – Mulen Ruž, trgovi Emil Gudo i Tertr, crkva Svetog Srca, panorama grada. Noćenje.
  4. DAN: PARIZ
  Doručak. Poludnevni obilazak grada autobusom sa vodičem: Republika, veliki bulevari, stara Opera, trgovi Vandom I Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, fakultativna vožnja nalepšom od svih avenija – vožnja brodom po Seni. Nastavak obilaska grada autobusom – Invalidi, most Aleksandra III-eg, Luvr, Latinski kvart sa bulevarima Sen Žermen i Sen Mišel, Panteon, ostrvo Site sa Bogorodičinom crkvom – Notr Dam… Slobodno vreme u Latinskom kvartu. Noćenje.
  5. DAN: PARIZ – DVORAC VERSAJ
  Doručak. Fakultativni poludnevni izlet do Versaja. Individualni obilazak veličanstvenog dvorca Kralja Sunca Luja XIV-og. Povratak u Pariz u poslepodnevnim satima. Fakultativni obilazak muzeja Luvr ili Orsej ili Ajfelove kule. Večernja šetnja do trga Etoal i Jelisejskih polja i slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.
  6. DAN: PARIZ – DVORAC FONTENBLO
  Doručak. Fakultativni poludnevni izlet do dvorca Fontenblo. Obilazak dvorca u kome su živeli mnogi francuski kraljevi od Fransoa I do Napoleona III. U dvorcu ćete čuti priču o najlepšim stepenicama i Katarini Mediči, šetati kroz balske dvorane, biblioteku kao i spavaću sobu i kupatilo Napoleona Bonaparte. Slobodno vreme za uživanje u parkovima koji okružuju dvorac. Povratak u Pariz u poslepodnevnim satima. Povratak u hotel. Noćenje.
  7. DAN: PARIZ
  Doručak. Odjava iz hotela. Slobodan dan u gradu za individualne aktivnosti (obilazak Latinskog kvarta, šoping u ulici Rivoli…) ili individualni odlazak u Diznilend. Polazak iz Pariza predveče i noćna vožnja.
  8. DAN: SALZBURG – RADOVLJICA
  Dolazak u Salzburg u jutarnjim časovima. Salzburg nazivaju i „Gradom klasične muzike“ jer je u njemu rođen Volfgang Amadeus Mocart. Obilazak grada- park Mirabel, preko reke Salzah odlazak do starog grada gde se nalazi Mocartova rodna kuća i Katedrala. Slobodno vreme za kafu i čuvene Mocart kugle. Nastavak putovanja ka Sloveniji. Dolazak u Radovljicu u kasno poslepodne. Smeštaj u hotel i slobodno vreme. Noćenje.
  9. DAN: BLED- BEOGRAD
  Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak do Bleda i slobodno vreme za šetnju pored jezera. Polazak za Srbiju u ranim poslepodnevnim časovima. Vožnja preko Hrvatske. Dolazak na mesto polaska u ponoćnim časovima. Kraj programa.

  CENA ARANŽMANA – 549 €

  U PRIPREMI…

  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

  NAČIN PLAĆANJA:
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
  – Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3  jednake mesečne rate, čekovima gradjana, realizacija  svakog 10. ili 20. u mesecu
  – Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije Jungman Travel.

  ARANŽMAN PARIZ OBUHVATA:
  – Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
  – 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* u okolini Vićence,
  – 4 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u Parizu – Portes na liniji metroa,
  – 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* u Radovljici,
  – Obilazak Sirmionea, Monmartra u Parizu, Salzburga
  – Usluge vodiča,
  – Troškove organizacije putovanja.

  ARANŽMAN PARIZ NE OBUHVATA:
  – Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji),
  – Doplata za jednokrevetnu sobu- 210€,
  – Individualne troškove putnika,

  FAKULTATIVNE IZLETE:
  Ajfelova kula – II nivo= 17,1 €/ III nivo=26,8€ (individualan ulaz), za mlade od 12-24€ II nivo 8,6€ / III nivo 13,4€. Kupovina karata je isključivo online za odgovarajući datum,
  Vožnja brodom po Seni – odrasli 15€ / deca (4-12 godina) 6€,
  Luvr – 17€ stalna postavka (do 18 godina besplatno sa obaveznom rezervacijom termina i pasošem kao dokazom za datum rođenja). Kupovina karata je isključivo online za odgovarajući datum,
  Versaj – 10€ (prevoz+vodič van dvorca)- minimum 30 osoba. Ulaznica za dvorac bez parkova i Trijanona 19,5€ (do 18 godina besplatno sa obaveznom rezervacijom termina i pasošem kao dokazom za datum rođenja). Kupovina karata je isključivo online za odgovarajući datum. Ulaz u parkove se plaća na licu mesta zavisno od sezone.
  Diznilend– 10€ (prevoz) – minimum 30 osoba. Kupovina ulaznica je isključivo online za odgovarajući datum (1 dan i ulaz u 1 park) i cena zavisi od termina ulaska,
  Dvorac Fontenblo – odrasli 35€ / deca do 18 godina 20€- minimum 30 osoba. U cenu su uračunati prevoz, vodič i ulaznice za dvorac (veliki apartman i muzej Napoleona I, ulaz u parkove dvorca),
  Prevoz metroom– oko 2€ po vožnji, kupuje se individualno na licu mesta,
  Bled– prevoz gradskim autobusom na liniji Radovljica-Bled oko 2€ po osobi, kupuje se na licu mesta jedan pravac.

  NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
  *SVE CENE FAKULTATIVNIH IZLETA SU PODLOŽNE PROMENI DO POLASKA NA PUT. TRENUTNO STANJE NA TRŽIŠTU, USLOVLJENO VELIKIM POSKUPLJENJIMA I INFLACIJOM U EVROPI, NE DOZVOLJAVA DA AGENCIJA GARANTUJE CENE FAKULTATIVNIH IZLETA U TRENUTKU POTPISIVANJA UGOVORA O PUTOVANJU!
  Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

 • Preuzmi program u PDF / WORD

  NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
  *Tačno ime hotela biće poznato minimum 15 dana pre polaska na putovanje o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni*
  Primeri hotela 3*:
  – Pariz Portes – Ibis, Campanile hoteli I slični,
  – Italija – hotel Castelli u okolini Vićence I slični,
  – Slovenija- Hotel Grajski dvor u Radovljici I slični,
  Smeštaj je u dvokrevetnim sobama, standardno opremljenim WC-om, TV-om I telefonom. Doručak u hotelima je slatko-slani buffet. Treći ležaj u sobama je pomoćni I odgovara uzrastu dece do 12 godina.

  NAPOMENE:
  -Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa
  – Rok za prijavljivanje je 15 dana pre putovanja ili do popune mesta
  -Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije
  -u slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
  -Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju.
  -Obaveza je putnika da za putovanje obezbedi ispravan putni dokument i da se pridržava carinskih i drugih propisa. Organizator ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize i nije odgovoran ukoliko pogranične ili imigracione službe ne odobre ulazak putnika u drugu zemlju. Putnik sam snosi troškove svog povratka u Srbiji. U slučaju gubitka putnog dokumenta, putnik sam snosi troškove svog boravka u mestu konzularnog predstavništva kao i troškove puta priključenja grupi ili povratku u Srbiju.
  -Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
  -Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 45. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska.
  -Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza –  “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
  -Raspored sedenja u autobusu po redosledu prijave. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.
  -Putnik je dužan da agenciju za slučaj potrebe pružanja određene pomoći, u pisanoj formi, na papiru ili na drugi odgovarajući način, obavesti o nedostacima smeštajnih jedinica, najkasnije u roku do mesec dana od dana utvrđivanja nedostatka.
  -Putnik može da izjavi reklamaciju na mestu koje je određeno za prijem reklamacija usmeno, telefonom, pisanim ili elektronskim putem, uz dostavu ugovora o prodatom aranžmanu. Agencija i prevoznik su dužni da potrošaču izdaju pismenu potvrdu ili elektronskim putem potvrde prijem reklamacije, a da najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije, pisanim ili elektronskim putem odgovore potrošaču na izjavljenu reklamaciju.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Jungman Travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 187/2021.

  Cenovnik br 1. od 29.03.2023.

  OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
  Zа vreme trаjаnjа turističkog putovаnjа, nа odstupаnje od ugovorа, potrošаč ukаzuje orgаnizаtoru, lokаlnom predstаvniku orgаnizаtorа i lokаlnoj аgenciji nа koju je orgаnizаtor uputio potrošаčа zа slučаj potrebe pružаnjа određene pomoći. POTROŠАČ NE MOŽE DА ZАHTEVА UMАNJENJE CENE АKO NESАVESNO PROPUSTI DА UKАŽE NА ODSTUPАNJА IZMEĐU PRUŽENIH I UGOVORENIH USLUGА ZA VREME TRAJANJA TURISTIČKOG PUTOVANJA . Potrošаč je dužаn dа orgаnizаtorа, lokаlnog predstаvnikа orgаnizаtorа ili lokаlnu аgenciju nа koju je organizator uputio potrošаčа zа slučаj potrebe pružаnjа određene pomoći, u pisаnoj formi, nа pаpiru ili nа drugi odgovаrаjući nаčin, obаvesti o nedostаcimа izvršenih uslugа, nаjkаsnije u roku do mesec dаnа od dаnа utvrđivаnjа nedostаtаkа. Аko potrošаč propusti dа blаgovremeno obаvesti orgаnizаtorа o nedostаcimа pruženih uslugа ne može zаhtevаti umаnjenje cene iz člаnа 104. ovog zаkonа, rаskid ugovorа iz člаnа 105. ovog zаkonа i nаknаdu štete iz člаnа 107. ovog zаkonа, osim аko se odgovornost zа propuštаnje rokа iz stаvа 1. ovog člаnа ne može stаviti potrošаču nа teret. Potrošаč može dа izjаvi reklаmаciju usmeno nа mestu koje je određeno zа prijem reklаmаcijа, telefonom, pisаnim putem, elektronskim putem, odnosno nа trаjnom nosаču zаpisа, uz dostаvu rаčunа nа uvid ili drugog dokаzа o kupovini (kopijа rаčunа, slip i sl.). Prodаvаc je dužаn dа potrošаču izdа pisаnu potvrdu ili elektronskim putem potvrdi prijem reklаmаcije, odnosno sаopšti broj pod kojim je zаvedenа njegovа reklаmаcijа u evidenciji primljenih reklаmаcijа. Prodаvаc je dužаn dа bez odlаgаnjа, а nаjkаsnije u roku od 8 dаnа od dаnа prijemа reklаmаcije, pisаnim ili elektronskim putem odgovori potrošаču nа izjаvljenu reklаmаciju. MESTO ODREĐENO ZA PRIJEM REKLAMACIJA: Jungman Travel d.o.o., Pivarska 13, Čačak;
  telefon: +381 32-34-34-10; e-mail: jungmantravel@mts.rs; Osoba ovlašćena za prijem reklamacija, tokom korišćenja smeštaja i prevoza kao i nakon završetka usluge je:  Ivan Petrovic.

  Turistička agencija JUNGMAN TRAVEL poseduje garanciju putovanja u visini od 30.000 € (polisa osiguranja br. 470000054116) osiguravajuće kompanije “TRIGLAV osiguranje a.d.o.”. za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja. Garancija putovanja aktivira se prijavom korisnika garancije putovanja pisanim putem, preko e-mail-a, telegramom ili na neki drugi sličan način na adresu: TRIGLAV osiguranje a.d.o. Novi Beograd, Milutina Milankovića 7A, tel: +381 11 33 05 100, e-mail: office@triglav.rs

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš