Trajanje: 05-13.07.2024. 9 DANA / 5 NOĆENJA
Lokacija: Pariz, Versaj, Sirmione, dvorac Fontenblo, Diznilend, Verona, Lido di Jesolo
Cena: FIRST MINUTE CENA 519€
Rezerviši
 •  PARIZ 

  uz posetu Sirmioneu, Veroni i Lido di Jesolu
  Fakultativno: Diznilend i dvorci Fontenblo i Versaj

  05 – 13.07.2024.
  9 dana/5 noćenja, autobusom

  Polazak iz Čačka, Beograda, Gornjeg Milanovca, Kraljeva bez doplate
  Polazak iz Novog Sada, Kragujevca, Trstenika, Vrnjačke Banje, Užica, Požege i Valjeva uz doplatu

  PROGRAM PUTOVANJA:

  1. DAN: Čačak – Vićenca (program putovanja Pariz)

  Polazak iz Čačka u 04:30h sa parkinga kod TC Rode. Polazak sa Novog Beograda sa Ušća kod Skejt parka u 07:00h, iz Šapca u 08:00h (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Vožnja preko preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti. Vožnja pored Trsta i Venecije. Dolazak u hotel u okolini Vićence u predvečerje. Smeštaj u hotel i slobodno vreme. Noćenje.

  2. DAN: Vićenca – Sirmione Pariz 

  Doručak. Odjava iz hotela. Do 14h slobodno vreme kada je predviđen polazak za Sirmione, mali gradić na obali jezera Garda. Šetnja do starog grada utvrđenja Skaliđerija. Slobodno vreme za fakultativnu vožnju brodićem po jezeru. Polazak iz Sirmionea, vožnja pored Milana i Torina, a potom kroz tunel Frežis ulazak u Francusku. Noćna vožnja ka Parizu.

  3. DAN: Pariz (program putovanja Pariz)

  Dolazak u Pariz u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada: trgovi Kliši i Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Invalidi, most Aleksandra Trećeg, Luvr, Latinski kvart sa bulevarima San Žermen i Sen Mišel, Panteon, ostrvo Site na kojem se nalazi Notrd Dam – katedrala posvećena Bogorodici koja predstavlja jedan od simbola Pariza pa i cele Francuske. Smeštaj u hotel i slobodno vreme za odmor. Posle podne je planiran odlazak metroom sa vodičem do Monmartra – čuvenog boemskog dela Pariza i obilazak Mulen Ruža, poznatog noćnog kluba i kabarea, trgova Emil Gudo i Terte, crkve Svetog Srca… Povratak u hotel. Noćenje.

  4. DAN: Pariz – Dvorac Fontenblo (program putovanja Pariz)

  Doručak. Poludnevni fakultativni izlet do dvorca Fontenblo, obilazak veličanstvenog dvorca sa 800 godina istorije koga su gradili veliki vladari – Fransoa I, Anri IV i Napoleon Bonaparta. Priča o najlepšim stepenicama i Katarini Mediči, veliki apartmani, balske dvorane, biblioteka, spavaća soba i kupatilo Napoleona Bonaparte. Autentični komadi nameštaja, tapiserije, porcelana. Slobodno vreme za uživanje u parkovima. Povratak u Pariz u popodnevnim satima i fakultativna vožnja brodom po Seni, najlepšoj od svih avenija. Slobodno vreme. Noćenje.

  5. DAN: Pariz – Dvorac Versaj (program putovanja Pariz)

  Doručak. Fakultativni poludnevni izlet do Versaja, individualni obilazak veličanstvenog dvorca Kralja Sunca Luja XIV – veliki apartmani, spavaće sobe, dvorana ogledala… Povratak u Pariz u popodnevnim satima. Večernja šetnja do trga Etoal i Trijumfalne kapije i Jelisejskih polja. Slobodno vreme. Noćenje.

  6. DAN: Pariz – muzej Luvr/Diznilend – Verona (program putovanja Pariz)

  Doručak. Odjava iz hotela. Slobodan dan u gradu za individualni program ili fakultativni obilazak muzeja Luvr, šetnja do Latinskog kvarta, ostrva Site i Notr Dam, ulica Rivoli i Bobur  ili fakultativni celodnevni izlet u svet mašte i bajki – Diznilend. Polazak iz Pariza u predvečerje. Noćna vožnja.

  7. DAN: Verona – Vićenca (program putovanja Pariz)

  Dolazak u Veronu u jutarnjim časovima. Obilazak grada – šetnja do gradskih zidina, trga Bra, ulice Macini, trg Erbe, Gospodarski i Danteov trg, Skaliđeri, Romeova i Julijina kuća… Slobodno vreme za kafu i šetnju. Nastavak putovanja i dolazak u hotel na relaciji Vićenca – Noventa di Piave u popodnevnim satima. Smeštaj u hotel i slobodno vreme. Noćenje.

  8. DAN: Vićenca – Lido di Jesolo – Čačak (program putovanja Pariz)

  Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak za Lido di Jesolo, najpoznatije letovalište na Italijanskoj strani Jadrana. Slobodno pre podne za kupanje, ručak ili kafu. Polazak iz Lida u ranim popodnevnim satima, dnevna i noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

  9. DAN: Čačak

  Dolazak u Šabac, Beograd i Čačak u jutarnjim satima. Kraj programa.

  PARIZ

  Redovna cena aranžmana  – 629€

  FIRST MINUTE CENA ARANŽMANA – 519€

  -Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.-

  Način plaćanja:

  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja,
  – Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3-5 jednakih mesečnih rata, čekovima građana, realizacija svakog 10. ili 20. u mesecu,
  – Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina,
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije Jungman Travel.

  Aranžman Pariz obuhvata:

  – Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
  – 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* u okolini Vićence,
  – 3 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u Parizu – Portes na liniji metroa,
  – 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* u okolini Vićenca – Noventa di Piave,
  – Usluge lincenciranog vodiča za vreme putovanja i obilaske po programu koji nisu fakultativni,
  – Troškove organizacije putovanja.

  Aranžman Pariz ne obuhvata:

  – Fakultativne izlete;
  – Doplata za jednokrevetnu sobu –  250€ (isključivo na upit);
  – Doplata za polazak Novog Sada 25 € (bez očraničenja u broju putnika), iz Užica, Kragujevca, Trstenika i Vrnjačke banje 1500 RSD, za polazak iz Požege 1000 RSD (minimalan broj za realizaciju transfera je 4 putnika), iz Valjeva 1500 RSD (minimalan broj za realizaciju transfera je 2 putnika)
  – Ulaznice za muzeje i lokalitete;
  – Međunarodno zdravstveno putno osiguranje;
  – Karte za gradski prevoz ;
  – hotelska taksa u hotelu u Parizu – 18€ (za sva tri noćenja). Maloletna deca ne plaćaju
  -Individualni troškovi putnika.

  Fakultativni izleti:
  – Ajfelova kula (individualno) – II nivo= 22 €/ III nivo=32€ (individualan ulaz), za mlade od 12-24€ II nivo 13,5€ / III nivo 15,5€. Kupovina karata je isključivo online za odgovarajući datum
  – Vožnja brodom po Seni – odrasli 15€ / deca (4-12 godina) 6€. Mesta na brodu rezerviše agencija.
  – Luvr – 22€ stalna postavka (do 18 godina besplatno sa obaveznom rezervacijom termina i pasošem kao dokazom za datum rođenja). Kupovina karata je isključivo online za odgovarajući datum
  Versaj – 15€ (prevoz + vodič van dvorca) – minimum 30 osoba. Ulaznica za dvorac bez parkova i Trijanona – 21€ (do 18 godina besplatno sa obaveznom rezervacijom termina i pasošem kao dokazom za datum rođenja). Kupovina karata je isključivo online za odgovarajući datum na zvaničnom sajtu dvorca za odgovarajući datum. Ulaz u parkove se plaća na licu mesta zavisno od sezone.
  – Diznilend – 15€ (samo prevoz). Kupovina ulaznica je isključivo online za odgovarajući datum (1 dan i ulaz u 1 park – Dizni park) i cena zavisi od termina ulaska, na zvaničnom sajtu Disneyland® Paris (disneylandparis.com). Za prevoz autobusom do Diznilenda potrebno je najmanje 30 osoba
  – Dvorac Fontenblo (poludnevni izlet) – 35€ odrasli / 25€ mlađi od 18 godina.
  U cenu su uračunati: ulaznica za dvorac Fontenblo – veliki apartmani i Muzej Napolena I, ulaz u parkove dvorca, prevoz autobusom i vodič . Minimum 30 osoba. Ulaz u dvorac rezerviše agencija uz obavezno izjašnjavanje putnika prilikom prijave za putovanje!
  – Dvorci Loare (celodnevni izlet Bloa – Šenonso – Šambor) – 75€ odrasli / 65€ mlađi od 18 godina. U cenu su uračunati troškovi autobuskog prevoza, ulaznice za dvorce Bloa i Šenonso, dvorac Šambor spolja, usluge vodiča. Minimun 30 osoba. Ulaz u dvorac rezerviše agencija uz obavezno izjašnjavanje putnika prilikom prijave za putovanje!
  – Prevoz metroom – Pass Navigo Easy Carnet 10 vožnji 17,5 €+ 2 € kartica( za vreme boravka u Parizu koristi se i prevoz metroom više vožnji), kupuje se individualno na licu mesta

  *Cene fakultativnih ulaznica i izleta su važeći na dan 10.01.2024. i podložni su promenama
  *Rezervaciju i kupovinu ulaznica za Luvr, Versaj i Diznilend može raditi agencija na zahtev putnika, a u zavisnosti od raspoloživosti ulaznica u trenutku kupovine. 

  *NAPOMENA: *Sve cene fakultativnih izleta u programu Pariz podložne su promeni. Trenutno stanje na tržištu, uslovljeno velikim poskupljenjima i inflacijom u svetu, ne dozvoljava da agencija garantuje cene fakultativnih izleta u trenutku potpisivanja Ugovora o putovanju.

  NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

  Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

 • PARIZ putovanje 2024.

  Preuzmi program u PDF / WORD

  NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

  *Tačno ime hotela biće poznato minimum 15 dana pre polaska na putovanje o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni*
  Primeri hotela 3*:
  – Pariz Portes – hotel Ibis (crveni) www.ibis.accor.com i sl.
  – Italija – hotel Castelli 4-star hotel Castelli in Montecchio Maggiore near Vicenza i sl.
  – Italija – relacija Vićenca-Noventa di Piave – hotel 3* u jednom od mesta na navedenoj relaciji i drugi hoteli iste kategorije na slicnoj lokaciji.
  Smeštaj je u dvokrevetnim sobama, standardno opremljenim WC-om, TV-om I telefonom. Doručak u hotelima je slatko-slani buffet. Treći ležaj u sobama je pomoćni i odgovara uzrastu dece do 12 godina.

  Napomene:
  Rok za prijavu i raspored sedenja

  – Rok za prijavljivanje je 15 dana pre putovanja ili do popune mesta.

  – Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika.

  – U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska.
  – Raspored sedenja u autobusu je po redosledu prijave. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće,

  Uslovi izmene progama putovanja Pariz

  – Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa
  – Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).

  – Svi putnici, po prihvatanju programa, obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije

  Smeštaj

  – Smeštajni objekti u programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Francuske i Italije,
  – Putnik je dužan da agenciju, za slučaj potrebe pružanja određene pomoći, u pisanoj formi, na papiru ili na drugi odgovarajući način, obavesti o nedostacima smeštajnih jedinica, najkasnije u roku do mesec dana od dana utvrđivanja nedostatka,

  Cene

  – U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana,
  – Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju,

  OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)

  – Zа vreme trаjаnjа turističkog putovаnjа Pariz, nа odstupаnje od ugovorа, potrošаč ukаzuje orgаnizаtoru, lokаlnom predstаvniku orgаnizаtorа i lokаlnoj аgenciji, nа koju je orgаnizаtor uputio potrošаčа, zа slučаj potrebe pružаnjа određene pomoći.

  Obaveza potrošača

  – Potrošаč može dа izjаvi reklаmаciju usmeno nа mestu koje je određeno zа prijem reklаmаcijа, telefonom, pisаnim putem, elektronskim putem, odnosno nа trаjnom nosаču zаpisа, ili nа drugi odgovаrаjući nаčin obаvesti o nedostаcimа izvršenih uslugа, nаjkаsnije u roku do mesec dаnа od dаnа utvrđivаnjа nedostаtаkа.

  – Аko potrošаč propusti dа blаgovremeno obаvesti orgаnizаtorа o nedostаcimа pruženih uslugа ne može zаhtevаti umаnjenje cene iz člаnа 104. ovog zаkonа, rаskid ugovorа iz člаnа 105. ovog zаkonа i nаknаdu štete iz člаnа 107. ovog zаkonа, osim аko se odgovornost zа propuštаnje rokа iz stаvа 1. ovog člаnа ne može stаviti potrošаču nа teret.

  Obaveza prodavca

  – Prodavac je dužаn dа bez odlаgаnjа, а nаjkаsnije u roku od 8 dаnа od dаnа prijemа reklаmаcije, pisаnim ili elektronskim putem odgovori potrošаču nа izjаvljenu reklаmаciju. MESTO ODREĐENO ZA PRIJEM REKLAMACIJA: Jungman Travel d.o.o., Pivarska 13, Čačak; telefon: +381 32-34-34-10; e-mail: jungmantravel@mts.rs; Osoba ovlašćena za prijem reklamacija, tokom korišćenja smeštaja i prevoza kao i nakon završetka usluge je: Ivan Petrovic.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Jungman Travel, licenca Ministarstva turizma OTP 187/2021.
  Uz ovaj program važi cenovnik br. 1 od 29.02.2024.

  Turistička agencija JUNGMAN TRAVEL poseduje garanciju putovanja u visini od 50.000 € (polisa osiguranja br. 470000057828) osiguravajuće kompanije “TRIGLAV osiguranje a.d.o.”. za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja. Garancija putovanja aktivira se prijavom korisnika garancije putovanja pisanim putem, preko e-mail-a, telegramom ili na neki drugi sličan način na adresu: TRIGLAV osiguranje a.d.o. Novi Beograd, Milutina Milankovića 7A, tel: +381 11 33 05 100, e-mail: office@triglav.rs

Meni
Najtraženije
Call Now ButtonKlikni da pozoveš