Palić - panorama
Trajanje: 04-09. avgust 2020. - 6 dana / 5 noćenja
Lokacija: Palić, Subotica, Kelebija i Ludaš
Cena: Cena aranžmana 169 eur
Rezerviši
 • LETOVANJE PALIĆ
  Palić, Subotica, Ludaško jezero

  uz  fakultativne posete vinariji Zvonko  Bogdan, Banji Mako, Ergeli lipicanera i vinariji Dibonis

   04-09. avgust 2020/ 11-16. avgust 2020.

  6 dana / 5 noćenja / autobusom

  Program putovanja Letovanje Palić:

  1. dan: BEOGRAD – PALIĆ

  Okupljanje putnika na Novom Beogradu, preko puta TC “UŠCE”, kod okretnice autobusa 60 (pored Brankovog mosta) u 09:00. Polazak iz Beograda. Putovanje ka Paliću i odlazak do kompleksa „Majkin Salaš“. Smeštaj u sobe. Posle podne rezervisano je za obilzak salaša, njegove ekonomije i životinja, Piće dobrodošlice na malom jezeru koje se nalazi uz sam salaš, u gde možete uživati u šetnji. Slobodno vreme za uživanje u šetnji ili kupanje u bazenu u dvorištu salaša (u zavisnosti od vremenskih prilika). Noćenje.

  2.dan: PALIĆ – JEZERO – *VINARIJA ZVONKO BOGDAN

   Šetnja kraj Palićkog jezera. Obilazak muškog i ženskog štranda. Slobodno vreme za obilazak zoološkog vrta, kafu ili šetnju.  Fakultativna poseta Vinariji Zvonko Bogdan, obilazak vinarije uz degistaciju 3 vrste vina.  Povratak na salaš. Slobodno vreme. Noćenje.

  3.dan: PALIĆ – *SUBOTICA – LUDAŠKO JEZERO – PALIĆ 

   Kratka vožnja do *Subotice i obilazak centra grada. Poseta Gradskoj kući i sinagogi. Slobodno vreme za ručak i šetnju. Odlazak do Ludaškog jezera(10 minuta vožnje od Palića). Poseta vizitorskom centru. Povratak na Palić i slobodno vreme kraj jezera ili na salašu, po vašem izboru. Noćenje.

  4.dan:  PALIĆ – *KELEBIJA – PALIĆ

   Fakultativno: polazak ka Kelebiji, i obilazak ergele Lipicanera. Povešćemo Vas da vidite kobile i ždrebad na pašnjaku, mlade pastuve i omice u slobodnim ispustima. Nakon obilaska, vozićemo se fijakerima po uređenom parku ergele i borovoj šumi Vile Majur. Svi koji budu želeli, uz iskusne instruktore, jahaće mirne i poslušne konje u parku ergele.Povratak na Palić  i slobodno vreme kraj jezera ili na salašu, po vašem izboru. Dolazak u večernjim časovima. Noćenje.

  5.dan: PALIĆ – *SEGEDIN – MAKO – PALIĆ

   Fakultativni odlazak do Mađarske: Polazak za Segedin. Razgledanje grada u pratnji vodiča.  Slobodno vreme ili šoping u TC Arkad nedaleko od centra grada. Odlazak do banje Mako 4* . Kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima, korišćenje saune i ostalih sadržaja prema individualnom interesovanju. Boravak u banji do kasnih popodnevnih časova (oko 18:30h)  Povratak na Palić. Oproštajno veče uz tamburaše. (Svake subote uveče u restoranu salaša uživo sviraju tamburaši.)Noćenje.

  6.dan: PALIĆ – *VINARIJA DIBONIS – BEOGRAD

   Napuštanje Majkinog salaša. Fakultativna poseta Vinariji DIBONIS, na Paliću, i degustacija 3 vrste vina i 3 vrste rakije. U restoranu vinarije moguće je poručiti i čuvani riblji paprikaš. Slobodno vreme za šetnju kraj jezera Polazak za Beograd. Dolazak u večernjim časovima.

  Letovanje Palić, Subotica, Ludaško jezero

  Cena aranžmana 169 EUR
  Cena aranžmana za decu do 12 godina 152 EUR

   Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

  *PRIMAMO VAUČERE  REPUBLIKE SRBIJE!
  *ZA SVE PUTNIKE KOJIMA JE AGENCIJA  Jungman Travel IZDALA POTVRDE VAŽE I KORONA VAUČERI

   

  * Vaučer mora glasiti isključivo na ime osobe koja koristi aranžman

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Jungman Travel-a
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

  Aranžman Letovanje Palić obuhvata:
  – Vanlinijski prevoz kombijem, minibusom ili autobusom (visokopodni ili dabldeker, a/v opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
  – Obilazak Subotice, Palića, gradske kuće i Ludaškog jezera prema programu;
  – Piće dobrodošlice u Majkinom salašu
  – Korišćenje malog otvorenog bazena na Majkinom salašu
  – Usluge vodiča u svakom autobusu;
  – 5 noćenja na Majkinom salašu  (1/2 ,1/2+1 sobe, 1/3 i ¼ sobe);
  – Boravišnu taksu i hotelsko osiguranje;
  – Troškove organizacije putovanja;
  – Rezervaciju stola u restoranu salaša za veče uz tamburaše

  Aranžman Letovanje Palić ne obuhvata:
  Fakultativne izlete:
  – Obilazak Segedina i Banje Mako ( u zavisnosti od situacije na granici )
  – Obilazak vinarije  Zvonko Bogdan, vinograda, i podruma sa degustacijom 3 vrste vina – 1000 din;
  – Obilazak vinarije  Dibonis i podruma sa degustacijom 3 vrste vina – 1000 din;
  – Ručak u Kelebiji, i u restoranu vinarije Dibonis – po 1000 dinara
  – Izlet do ergele Kelebija (obilazak ergele sa vodičem, jahanje konja i vožnja fijakerima) 800 din;
  – Doplatu za polupansion(doručak i večera) – 1150 dinara po danu – plaća se na licu mesta
  – Doplata za doručak – 400 dinara – plaća se u agenciji
  – Doplatu za 1/1 sobu – na upit
  – Međunarodno zdravstveno osiguranje, oko 1 €;
  – Individualne troškove putnika.

  Popusti:
  – deca do  12 godina starosti – cena autobusom 152e, sopstveni prevoz 132e.
  – deca do 2 godine starosti ukoliko ne koriste sedište u autobusu i ležaj u hotelu mogu boraviti besplatno
  – cena sopstvenim prevozom se umanjuje za 20e – iznosi 149e

  *Centar Subotice je kao muzej na otvorenom sa arhitekturom uglavnom u stilu secesije ali i baroka i klasične arhitekture. To se ogleda u crkvama (Katedrali, Srpskoj pravoslavnoj crkvi, Franjevačkoj crkvi itd), pozorištu i biblioteci zgrade, plavoj i zelenoj fontani… Među najatraktivnije ubrajaju se Gradska kuća, Sinagoga i Palata Rajhl.

  Palić: jezero i naselje istog imena nalazi se 8 km od Subotice. Prelepe građevine s početka 20. veka, raskošni parkovi, jezero, neuobičajeno spokojstvo i mir čine Palić idealnim mestom za odmor. Čuveni Palićki ZOO vrt je poznat ne samo po svojoj bogatoj kolekciji biljaka i životinja, već i humanom pristupu kada je smeštaj životinja u pitanju.

  Vinarija: 2000 godina Palićko vinogorje je tradicionalni vinarski kraj. Tu lepu tradiciju nastavlja Vinarija Zvonko Bogdan. Nalazi se na istočnoj obali jezera i izgrađena je u stilu secesije, karakterističnom za Palić. Enterijer vinarije je uređen po uzoru na francuske vinske zamkove, i opremljen  najmodernijom francuskom tehnologijom.

  Segedin: Glavni (Sečenji) Trg, Zavetna crkva, Srpska Pravoslavna crkva…

 • Letovanje Palić, Subotica, Ludaško jezero

  NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

  Majkin salaš je autentično mesto koje je uspelo da sačuva seoski duh i ovaj objekat pretvori u restoran karakterističan za ovakvu ravnicu. U ovom objektu sačuvane su tradicionalne stvari od nameštaja do upotrebnih predmeta u domaćinstvu i uz dobro domaće jelo piće sluša se dobra stara mizika.

  Posetioci u ovoj prostranoj ravnici, koja čuva i nastavlja tradiciju mogu da uživaju u prostranim vinogradima i voćnjacima, konjima koji jure, kao i da učestvuju u bačkom svinjokolju i svim pratećim đakonijama koje idu uz to – švargle, paštetu, kulen, čvarke, svinjske papke.

  Od specijaliteta u domaćoj kuhinji na Majkinom salašu možete uživati u dobroj krompirači, domaćem testu sa sirom, salašarskom pasulju, pevčijem paprikašu sa knedlama, ribljoj čorbi. Ponosni su na svoju ćuretinu sa mlincima i preporučuju da se uz ovo jelo degustiraju vina šardone ili merlo.

  NAPOMENE:

  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 10 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
  Organizator putovanja Letovanje Palić zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Ovaj program rađen je na bazi minimum 15 putnika koji plaćaju punu cenu.

  Uz program Letovanje Palić važe Opšti uslovi putovanja – Jungman Travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 187/2021. Cenovnik br 1. od 14.04.2020.

  Cenovnik br 1. od 14.04.2020.

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš