Trajanje: 4 dana/ 3 noćenja
Lokacija: Sveti Naum, Struga, Vevčani, Skoplje
Cena: U PRIPREMI
Rezerviši
 • OHRID – NOVA GODINA

  Sveti Naum – Struga – Vevčani – Skoplje

  30.12.2023 – 02.01.2023.
  4 dana/3 noćenja, autobusom

  Polazak iz Beograda bez doplate
  Polazak iz Novog Sada uz doplatu

  PROGRAM PUTOVANJA:

  1.DAN: BEOGRAD – OHRID
  Polazak iz Beograda u 08h sa glavne autobuske stanice BAS . Polazak iz Novog Sada 06.30h (uz doplatu) sa parkinga za turističke autobuse (Sentandrejski put). Dnevna vožnja sa usputnim odmorima. Dolazak u Skoplje. Panoramsku šetnju i razgledanje makedonske prestonice – počećemo pored tvrđave Kale, doći do stare čaršije, gde ćemo preko Dušanovog mosta stići do novouređenog centralnog trga, pa sve do nekadašnje zgrade železničke stanice. Nakon razgledanja, kraće slobodno vreme u centru grada. Mogućnost da prošetate starom čaršijom i uživate u makedonskoj gastronomiji. Nastavak putovanja za Ohrid. Dolazak u Ohrid u kasnim popodnevnim satima. Smeštaj u hotel ili privatne vile I kategorije na Ohridskom jezeru. Slobodno vreme za šetnju i odmor. Noćenje.

  2.DAN: OHRID – DOČEK NOVE GODINE
  Doručak. Oko 10h panoramski obilazak starog i istorijskog dela grada poznatog po vizantijskim spomenicima i sakralnim objektima sa lokalnim vodičem (crkva Sv. Sofije, crkva Sv. Pantelejmona, Samuilova tvrđava…). Slobodno vreme za individualno razgledanje grada i pripreme za NAJLUĐU NOĆ. Uveče, DOČEK NOVE GODINE uz svečanu novogodišnju večeru u izabranom hotelu (bogata trpeza sa aperitivom), kao i veseli makedonski i internacionalni muzički program… Gosti iz hotela City Inn 3* i vilama I kategorije mogu Novu Godinu dočekati, individualno, na glavnom trgu sa bogatim muzičkim programom i vatrometom, u nekim kafićima sa konzumacijom ili fakultativno u restoranu hotela Presto sa bogatom večerom (uključeno neograničeno domaće piće) i muzičkim programom. Noćenje.

  3.DAN: OHRID – STRUGA – VEVČANI
  Kasni doručak. Slobodan dan za šetnju i individualno razgledanje Ohrida. Oko 11:00h Fakultativno polazak za Strugu i obilazak ovog poznatog turističkog i kulturno-istorijskog grada…Nastavak putovanja do Vevčana, prelepog mesta sa drevnom arhitekturom i čuvenim izvorima. Ručak u nekom od tradicionalnih restorana. Povratak u Ohrid. Slobodno veče i fakultativno repriza Nove Godine. Noćenje.

  4.DAN: OHRID – SVETI NAUM – BEOGRAD
  Doručak. Slobodan dan u Ohridu ili fakultativno polazak oko 10.00h na izlet za Sv. Naum sa obilaskom manastirskog kompleksa. Povratak u Ohrid. Polazak za Beograd oko 14h. Dolazak u Beograd/Novi Sad u kasnim večernjim satim. (KRAJ USLUGA)

  HotelKategorijaUslugaCena aranžmanaDoplata za Svečanu
  novogodišnju večeru
  VILE I KATEGORIJEPrva3 ND139 €40€
  HOTEL PRESTOL3*3 PP229€UKLJUČENO
  HOTEL CITY INN3*3 ND179€40€
  HOTEL MILLENIUM PALACE4*3 PP259€UKLJUČENO

  ARANŽMAN OBUHVATA:
  – Prevoz komfornim turističkim autobusom (klima/video) na relaciji iz programa.
  – Smeštaj na bazi 3 noćenja u privatnim vilama I kategorije (doručak kontinentalni u obližnjem restoranu) u 1/2 i 1/3 sobama, u hotelu City inn 3* u 1/2 / 1/2+1 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom (doručak- švedski sto); u hotelu Milenium palace 4* u 1/2 / 1/2+1 sobama na bazi 3 polupansiona (doručak- švedski sto i večera-posluženje). Za goste u hotelu Millenium Palace u cenu aranžmana je uključena i svečana novogodišnja večera 31.12.2023. sa uključenim 1 aperitivom i muzičkim programom; u htl Presto 3* u 1/2 / 1/2+1 sobama na bazi 3 polupansiona (doručak i večera – švedski sto), u cenu je uključena i svečana novogodišnja večera 31.12.2023. sa uključenim pićem i muzičkim programom;
  – Troškove organizacije putovanja i vodiča – pratioca na putovanju;
  – Razgledanje Ohrida i Skoplja autobusom sa vodičem i ulaznicama po programu.

  ARANŽMAN NE OBUHVATA:
  – Sve nepomenute i individualne troškove i ulaznice;
  – Doplata za 1/1 sobu u hotelima: 1/1 soba u svim hotelima je na upit uz doplatu (htl City Inn 75 €, htl Millenium Palace 105 € i htl Prestol 65 €) ;
  – Fakultativni izleti: Izlet za Strugu i Vevčane sa uključenim ručkom u nacionalnom restoranu 25 € po osobi; Sveti Naum sa ulaznicom – 15 € po osobi;
  – Za goste hotela City Inn 3* i privatnih vila Novogodišnja večera nije u ceni, doplata je iskazana u tabeli i iznosi 40 € po osobi. Organizuje se u restoranu hotela Prestol 3* (svečana večera-meni i uključeno neograničeno domaće piće uz muzički program);
  – Međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja;
  – Mogućnost organizovanog transfera iz Novog Sada – 3200 din po osobi. Za realizaciju transfera je neophodan broj od mininum 4 punoplatežne osobe. Vreme i mesto polaska zavisi od vremena polaska iz Beograda i započinje 1-2 sata pre polaska autobusa iz Beograda.
  – Za putnike sa sopstvenim prevozom cena se umanjuje za 25€ po osobi.

  USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
  – Gotovinsko plaćanje: 30 % prilikom rezervacije ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja;
  – Odloženo plaćanje na rate: 40 % prilikom rezervacije, ostatak ( 60% ) na 3 jednake mesečne rate čekovima građana, realizacija svakog 10. ili 20. u mesecu;
  – Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina;
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije Jungman travel.

  VIŠE INFORMACIJA ZA ULAZAK U REPUBLIKU SEVERNU MAKEDONIJU: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama/severna-makedonija

 • PREUZMI PROGRAM U PDF/ WORD

  OPIS i LOKACIJA SMEŠTAJA:

  – Vile I kategorije: se nalaze u samom gradu Ohridu, u širem centru, na oko 500 m do 1000 m od centra i na oko 200-400m od promenade pored jezera. Sve sobe su komforne i lepo uređene sa 2-3 ležaja, svaka soba poseduje sopstveno kupatilo. Tačan naziv vila biće poznat najkasnije 7 dana pred put.
  – Hotel Prestol 3* se nalazi na obali jezera,7 km od grada Ohrida, poseduje restoran, loby bar sa recepcijom, suvenirnice. Sobe su sa Tv-om, radiom, telefonom, TWC. Doručak švedski sto, večera posluženje.
  – Hotel City Inn 3* se nalazi u širem centru Ohrida. Od jezera i luke je udaljen oko 900 m, a od starog dela grada oko 250m. Poseduje recepciju, restoran i bar, WiFi je dostupan u celom hotelu. Dostupan je javni parking uz obaveznu predhodnu rezervaciju na licu mesta. Sobe su sa TV-om, klima uređajem, TWC. Pojedine sobe poseduju terase (raspored po sobama određuje hotel i ne može se unapred garantovati soba sa terasom). Doručak bife servis.
  – Hotel Millenium Palace 4* se nalazi na obali jezera, uz samu promenadu, na oko 1000m od centra Ohrida , poseduje veliki restoran, loby bar sa recepcijom, suvenirnice. Sobe su 1/2 sa Tv-om, mini barom, TWC, terasom. Svečani Novogodišnji program u hotelu Millenium Palace (31. decembar) sa novogodišnjom večerom (bogat meni- posluženje) I 1 pićem dobrodošlice (lokano alkoholno ili bezalkoholno piće, svaka naredna konzumacija se plaća dodatno na licu mesta) I muzičkim programom. Muzički program u hotelu svako veće za vreme boravka. Za večeru 01.01.2024 (meni- posluženje), piće (alkoholno i bezalkoholno) se plaća dodatno i nije ukljuceno u cenu.

  Uslovi za decu: 
  Cena aranžmana za decu i treću odraslu osobu u hotelima i vilama I kategorije:

  – Millenium palace 4* – Cena aranžmana za dete do 12 godina, u pratnji dve odrasle osobe, iznosi 175 € i koristi pomoćni ležaj. Treća odrasla osoba plaća cenu iz tabele.

  – Prestol 3* – Cena aranžmana za dete do 5 godina, u pratnji dve odrasle osobe,iznosi 95 € i koristi zajednički ležaj sa odraslom osobom. Cena aranžmana za dete do 14 godina, u pratnji dve odrasle osobe,iznosi 145 € i koristi pomoćni ležaj. Treća odrasla osoba plaća cenu iz tabele.

  –  City inn 3* Cena aranžmana za dete do 6 godina, u pratnji dve odrasle osobe,iznosi 95 € i koristi pomoćni ležaj. Cena aranžmana za dete od 6 do 12 godina, u pratnji dve odrasle osobe,iznosi 135 € i koristi pomoćni ležaj Treća odrasla osoba plaća cenu iz tabele.

  –  U privatnim vilama I kategorije: deca do 12 godina starosti, u pratnji dve puno platežne osobe, i treca odrasla osoba imaju 10 € popusta na aranžman. Opisi hotela su dostupni na sajtu agencije www.robinson.rs .

  VIŠE INFORMACIJA ZA ULAZAK U REPUBLIKU SEVERNU MAKEDONIJU: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama/severna-makedonija

  NAPOMENA: Agencija Robinson ima potpisane ugovore o povoljnijim uslovima plaćanja za klijente banaka: EXPOBANK, Banca intesa, NLB Komercijalna banka, OTP banka (bivša Societe Generale banka), Poštanska štedionica.
  Napomena: Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima se dostavlja agenciji) koja mora važiti još 3 meseca od datuma povratka sa putovanja. Agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju, ne dobijanje vize za kategoriju građana kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU, u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja agencije organizatora putovanja. Preporučujemo putnicima koji poseduju biometrijske pasoše ili važeće lične karte koje su dovoljne za ulazak u Severnu Makedoniju. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 40), agencija organizator putovanja zadržava pravo da otkaže putovanje ili realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Krajnji rok za otkazivanje aranžmana, od strane organizatora putovanja, je pet (5) dana pre datuma polaska u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika. U slučaju da je posle zaključenja Ugovora o putovanju došlo do promena u kursu na deviznom tržištu ili promena u tarifama prevoznika i aerodromskih i kompanijskih taksi, agencija organizator putovanja zadržava pravo korekcije cene programa putovanja. Sve vreme boravka Vam na raspolaganju stoji stručan predstavnik naše agencije ili lokalni partner, koji će se potruditi oko Vašeg kompletnog boravka na izabranoj destinaciji i ponuditi fakultativne izlete u saradnji sa lokalnim agentom.. Naš lokalni partner u Makedoniji je T.A. ARKA-G, ulica Makedonija br 12-1, grad Skoplje, 1000 Skoplje.
  ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJA ROBINZON d.0.0.  (YUTA STANDARD)
  Organizator putovanja: ROBINZON d.o.o., Beograd. Kategorija Licence A br. OTP 120/2021 od 13.10.2021. Uz ovaj aranžman važe Opšti Uslovi putovanja agencije Robinzon d.o.o. U skladu sa odredbama Zakona o Turizmu Organizator ima GARANCIJU PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 119/2021 od 30.11.2021.god, Bankarska garancija 068/2021 od 03.12.2021.god. Akcionarskog drustva “Expobank” u visini 30.000 €. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slucaja kod Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU “YUTA”, 0113228 686, 011 3228 687, pisanim putem ili telegramom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs.

  Cenovnik br.1. od 25.09.2023.

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš