Trajanje: 30.12.2021-03.01.2022. 5 DANA/ 3 NOĆENJA
Lokacija: OHRID - SVETI NAUM -STRUGA - VEVČANI - SKOPLJE
Cena: OD 109 €
Rezerviši
 • OHRID DOČEK NOVE GODINE 2022.

  SVETI NAUM-STRUGA-VEVČANI-SKOPLJE

  30.12.2021. – 03.01.2022.

  5 dana/ 3 noćenja autobusom

  Polazak iz Novog Sada uz doplatu

  PROGRAM PUTOVANJA:

  1. DAN: BEOGRAD – OHRID

  Polazak za Ohrid iz Beograda u 22:00h sa parkinga kod Muzeja ,,25 maj”,. Polazak iz Novog Sada dva sata ranije (uz doplatu). Noćna vožnja sa usputnim odmorima.

  1. DAN: OHRID – DOČEK NOVE GODINE

  Dolazak u Ohrid u prepodnevnim satima. Slobodno vreme za šetnju i odmor. Smeštaj u hotel ili privatne vile I kategorije na Ohridskom jezeru. Oko podne panoramski obilazak starog i istorijskog dela grada poznatog po vizantijskim spomenicima i sakralnim objektima sa lokalnim vodičem (crkva Sv. Sofije, crkva Sv. Pantelejmona, Samuilova tvrđava…). Slobodno vreme za individualno razgledanje grada i pripreme za NAJLUĐU NOĆ. Uveče,  DOČEK NOVE GODINE uz svečanu novogodišnju večeru  u izabranom hotelu (bogata trpeza sa aperitivom), kao i veseli makedonski i internacionalni muzički programom. Gosti u vilama I kategorije i hotela Čingo mogu Novu Godinu dočekati, individualno, na glavnom trgu sa bogatim muzičkim programom i vatrometom, u nekim kafićima sa konzumacijom ili fakultativno u zakupljenom restoranu sa bogatom večerom (neograničeno lokalno piće) i dobrim provodom. Noćenje.

  1. DAN: OHRID – SVETI NAUM – REPRIZA DOČEKA NOVE GODINE

  Kasni doručak. Slobodan dan u Ohridu ili fakultativno polazak oko 11.00h na izlet za Sv. Naum sa obilaskom manastirskog kompleksa. U povratku obilazak Biljaninih izvora i osveženje uz riblju čorbu. Povratak u Ohrid. Slobodno veče i fakultativno repriza Nove Godine. Noćenje.

  1. DAN: OHRID – STRUGA – VEVČANI

  Doručak. Slobodan dan za šetnju i individualno razgledanje Ohrida. Oko 10:00h  fakultativno polazak za Strugu i obilazak ovog poznatog turističkog i kulturno-istorijskog grada…Nastavak putovanja do Vevčana, prelepog mesta sa drevnom arhitekturom i čuvenim izvorima. Ručak u nekom od tradicionalnih restorana. Povratak u Ohrid. Slobodno veče. Noćenje.

  1. DAN: OHRID – SKOPLJE – BEOGRAD

  Doručak. Polazak za Skoplje. Razgledanje makedonske prestonice i kraće slobodno vreme u centru grada. Mogućnost da prošetate starom čaršijom i uživate u makedonskoj gastronomiji. Polazak za Beograd. Dolazak u Beograd/Novi Sad u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

  CENOVNIK:

  HotelKategorijaUslugaSPECIJALNA PONUDACENA ARANŽMANADoplata za Svečanu
  novogodišnju večeru
  VILE I KATEGORIJEPRVA3 ND10911940
  HOTEL ČINGO3*3 ND13915940
  HOTEL MILLENIUM PALACE4*3 PP 199219UKLJUČENO
  KOMPLEKS HTL BELLEVUE/ HTL METROPOL4*3 PP219239UKLJUČENO

  ARANŽMAN OBUHVATA:

  -Prevoz komfornim turističkim autobusom (klima/video) na relaciji iz programa.

  – Smeštaj na bazi 3 noćenja u privatnim vilama I kategorije (doručak kontinentalni u obližnjem restoranu) u 1/2 I 1/3 sobama, uz mogućnost smeštaja i u 1/4 sobama na upit; u hotelu Čingo 3* u 1/2 / 1/2+1 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom (doručak- švedski sto); u hotelu Millenium Palace 4* u 1/2 / 1/2+1 sobama na bazi 3 polupansiona (doručak- švedski sto i večera-posluženje). Za goste u hotelu Millenium Palace u cenu aranžmana je uključena i svečana novogodišnja večera 31.12.2021. sa muzičkim programom; u kompleksu htl Bellevue/htl Metropol 4* u 1/2 / 1/2+1 sobama na bazi 3 polupansiona (doručak- švedski sto i večera-posluženje). Za goste u kompleksu htl Belevue/htl Metropol 4* u cenu aranžmana je uključena i svečana novogodišnja večera 31.12.2021. sa muzičkim programom;

  – Troškove organizacije putovanja i vodiča – pratioca na putovanju;

  – Razgledanje Ohrida  i Skoplja autobusom sa vodičem i ulaznicama po programu.

  ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  -Sve nepomenute i individualne troškove i ulaznice;

  – Doplata za 1/1 sobu u hotelima:htl Čingo – 55 €; htl Millenium Palace – 55 €; kompleks htl Bellevue/Metropol – 90 €;

  – Fakultativni izleti: Izlet za Strugu i Vevčane sa uključenim ručkom u nacionalnom restoranu –20 € po osobi; Sveti Naum sa ulaznicom i riblja čorba u restoranu pored Biljaninih izvora – 12 € po osobi;

  – Za goste hotela Čingo 3* i privatnih vila Novogodišnja večera nije u ceni, doplata je iskazana u tabeli i iznosi 40 € po osobi. Organizuje se u zakupljenom restoranu (svečana večera-meni i neograničeno domaće piće uz muzički program);

  – Doplata za reprizu Nove Godine za goste hotela Čingo 3* i privatnih vila 30 € po osobi. Organizuje se u zakupljenom restoranu (svečana večera-meni i neograničeno domaće piće uz muzički program);

  – Međunarodno putno osiguranje,

  – Mogućnost organizovanog transfera iz Novog Sada – 2.600 RSD po osobi. Za realizaciju transfera je neophodan broj od mininum 4 punoplatežne osobe. Vreme i mesto polaska zavisi od vremena polaska iz Beograda i započinje 2-3 sata pre polaska autobusa iz Beograda.

  – Za putnike sa sopstvenim prevozom cena aranžmana se umanjuje 20 € po osobi.

  OPIS SMEŠTAJA:

  Vile I kategorije: se nalaze u samom gradu Ohridu, u širem centru, na oko 500 m do 1000 m od centra i na oko 200-400m od promenade pored jezera. Sve sobe su komforne i lepo uređene sa 2-3 ležaja, svaka soba poseduje sopstveno kupatilo. Tačan naziv vile biće poznat najkasnije 7 dana pred put.

  Hotel ČINGO 3* se nalazi u centru Ohrida u blizini pijace i bivše autobuske stanice. Poseduje restoran, loby sa recepcijom. Sobe su sa TV-om, TWC… Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom. Doručak je po principu buffet servis.

  Hotel Millenium Palace 4* se nalazi na obali jezera, uz samu promenadu, na oko 1000m od centra Ohrida , poseduje veliki restoran, loby bar sa recepcijom, suvenirnice. Sobe su 1/2 sa Tv-om,  mini barom, TWC, terasom. Svečani Novogodišnji program u hotelu Millenium Palace (31. decembar) sa novogodišnjom večerom (bogat meni- posluženje) I 1 pićem dobrodošlice (lokano alkoholno ili bezalkoholno piće, svaka naredna konzumacija se plaća dodatno na licu mesta) I muzičkim programom.

  Kompleks htl Bellevue 4*/htl Metropol 4* Kompleks se nalazi pored regionalnog puta Ohrid – Sv. Naum. Smešten na obali jezera a od centra Ohrida udaljen 7 km. Htl Bellevue 4* poseduje: recepciju, lobi, veliku letnju terasu,bilijar salu, aperitiv bar, restoran, parking…Sobe su 1/2 I 1/2+1 poseduju Tv/radio, telefon, klima, mini bar, kupatilo, terasa. Htl Metropol 4* se nalazi odmah pored hotrela Bellevue. Poseduje veliki restoran, loby bar sa recepcijom, suvenirnice. Sobe su 1/2 I 1/2+1 sa TV-om, radiom, telefonom, mini barom, TWC,terasom. Usluga je polupansion (doručak švedski sto, večera posluženje). Svečani Novogodišnji program 31.12.2021. sa novogodišnjom večerom (bogat meni- posluženje) I neograničenim pićem (lokalno piće na točenje) I muzičkim programom. NAPOMENA: Prilikom rezervacije aranžmana, gosti ne mogu da biraju u kom će hotelu biti smešteni, već će raspored soba u hotelima odrediti odelenje, u okviru kompleksa, nadležno za raspored po sobama.

  Napomena Covid sertifikat: Za ulazak u restorane, prema trenutnim epidemioločkim merama, može da se uđe jedino sa Covid sertifikatom o primljene 2 doze vakcine(od druge mora proći 14 dana). U restoran, u kojem će biti organizovan fakultativno Doček Nove godine (za goste vila I kategorije I hotela Čingo), kao I na Svečani Doček za goste smeštene u hotelu Milleniun Plalace, pored Covid sertifikata o primljene 2 doze vakcine (od druge mora proći 14 dana) biće dozvoljen ulaz I sa negativnim antigenskim testom ne starijim od 48h ili sa negativnim PCR testom ne starijim od 72h ( da imaju sertifikat ), odnosno isti uslovi koji su potrebni kao I za ulaz u Makedoniju.

  Cena aranžmana za decu i treću odraslu osobu u vilama I kategorije i hotelima: U privatnim vilama I kategorije:  deca do 12 godina starosti, u pratnji dve puno platežne osobe, i treca odrasla osoba imaju 20% popusta na aranžman. Čingo 3*  Dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) ostvaruje popust 10 € na cenu aranžmana. Treća odrasla osoba plaća cenu iz tabele.  Millenium palace 4*Cena aranžmana za dete do 12 godina, u pratnji dve odrasle osobe,iznosi 125 € i koristi pomoćni ležaj.Treća odrasla osoba plaća cenu iz tabele. Kompleks htl Bellevue/Metropol 4*Cena aranžmana za dete do 10 godina, u pratnji dve odrasle osobe,iznosi 160 € i koristi pomoćni ležaj. Treća odrasla osoba plaća 209 €.

  USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja,

  – Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3 jednake mesečne rate, čekovima građana, realizacija svakog 10. ili 20. u mesecu,

  – Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina,

  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije Jungman travel.

  REŽIM ULASKA DRŽAVLJANA REPUBLIKE SRBIJE U USLOVIMA PANDEMIJE COVID-19

  Državljani Republike Srbije mogu da uđu u Republiku Severnu Makedoniju, pod uslovom da poseduju jedan od sledećih dokumenata:

  sertifikat o primljene 2 doze vakcine protiv Covid-19 (pod uslovom da je od revakcinacije prošlo 14 dana);

  potvrdu o preležanom virusu Covid-19 u poslednjih 45 dana, računajući od dana ozdravljenja;

  negativan rezultat PCR testa, urađenog do 72 sata pre ulaska na teritoriju Republike Severne Makedonije;

  negativan rezultat brzog antigenskog testa, urađenog do 48 sati pre ulaska na teritoriju Republike Severne Makedonije.

  Navedena pravila važe i za izlazak iz zemlje.

  Agencija Jungman će za sve svoje putnike, kojima je potreban antigenski test za ulazak u Republiku Severnu Makedoniju, organizovati testiranje u akreditovanoj laboratoriji po ceni od 1.050 rsd po osobi.

  Navedeni uslovi ulaska važe u momentu objave ovog programa putovanja. Molimo putnike, koji nisu državljani Republike Srbije, da se sami informisu o uslovima ulaska u Severnu Makedoniju za državljane zemlje čije državljanstvo poseduju.

  Molimo sve putnike da se blagovremeno informišu o uslovima ulaska u Severnu Makedoniju u momentu polaska na put. Sve informacije o uslovima ulaska državljana Republike Srbije možete pogledati na linku:

  https://mfa.gov.rs/lat/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama/severna-makedonija

  Vila Afrodita

  Hotel Belvi

  Hotel Čingo

  Hotel Metropol

  Hotel Milenium

 • NAPOMENE:

  Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima se dostavlja agenciji) koja mora važiti još 3 meseca od datuma povratka sa putovanja. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju, ne dobijanje vize za kategoriju građana kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU ili druge zemlje u koju putuje,  u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja agencije Robinson. Preporučujemo putnicima koji poseduju biometrijske pasoše da se o uslovima putovanja i boravka u EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu u ambasadama zemlje u koje putuju ili na www.europa.rs. Više informacija o ukidanju viznog režima i uslovima boravka u EU možete dobiti i na našem sajtu www.robinson.rs.

  Sve vreme boravka Vam na raspolaganju stoji stručan predstavnik naše agencije ili lokalni partner, koji će se potruditi oko Vašeg kompletnog boravka. Naš lokalni partner u Makedoniji je T.A. ARKA-G, ulica Makedonija br 12-1, grad Skoplje, 1000 Skoplje, tel. +38923123125.

  ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)

  Organizator putovanja: ROBINZON d.o.o., Beograd Kategorija Licence A br. OTP-120/2021 od 13.10.2021. Uz ovaj aranžman važe Opšti Uslovi putovanja agencije Robinzon d.o.o. U skladu sa odredbama Zakona o Turizmu Organizator ima GARANCIJU PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0049/2020 od 23.04.2021.god, Bankarska garancija 032/2021 od 19.05.2021.god. Akcionarskog drustva “Expobank” u visini 50.000.- Evra. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slucaja kod Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU “YUTA”, 0113228 686, 011 3228 687, pisanim putem ili telegramom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs.

  Minimalni broj za realizaciju programa je 40 putnika. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. U slučaju promene na monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.

  NAČIN REKLAMACIJE:

  Putnik ima pravo da u roku od 8 dana od dana povratka sa putovanja, odnosno najkasnije u roku od 30 dana od dana utvrđivanja nedostatka, izjavi organizatoru putovanja, na adresu Jungman travel doo, Pivarska 13, Čačak, tel: 032/34-34-10, e-mail: jungmantravel@mts.rs, kontakt osoba: Ivan Petrović, obrazloženi pismeni prigovor(pritužbu) po kome je organizator u obavezi da se pismeno izjasni u roku od 8 dana od dana prijema istog, te ukoliko utvrdi da je izjavljeni prigovor osnovan, izvrši sniženje cene, srazmerno stepenu neizvršene ili delimično izvršene usluge, a u skladu sa zakonom i Opštim uslovima putovanja.
  Sastavni delovi ovog Ugovora su Cenovnik sa programom putovanja, Opšti uslovi putovanja organizatora i Potvrda o garanciji putovanja.
  Datumom potpisivanja Ugovora stranke prihvataju ugovorenu cenu i nemaju pravo potraživanja nadoknade na ime razlike u ceni u slučaju naknadnih akcija ili korekcija cena.

 

 

 

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš