Trajanje: 31.12.-02.01.2018.
Lokacija: Destinacija iznenađenja
Cena: U PRIPREMI
Rezerviši
 • Novogodišnji vinski bus iznenađenja
  3 Dana / 2 noćenja / autobusom / 31. decembar 2017. – 02. januar 2018.

  1. Dan: 31.12. NOVI SAD – BEOGRAD…
  Polazak iz Novog Sada oko podneva sa parkinga ispred hotela Sajam 13 h. Polazak iz Beograda sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu 15,00 h. Putovanje do prvog stajanja posle jedno sat i po vožnje na osveženje u jednom lepom ambijentu. Nastavak puta uz čašicu dobrog raspoloženja i interesantne priče našeg vodiča do hotela. Dolazak do krajnjeg odredišta. Tradicionalna dobrodošlica u hotel. Smeštaj i priprema za NAJLUĐU NOC. Svečana večera i veseo novogodišnji program. U ponoć šampanjcem nazdravljamo ulazak u Novu 2017. godinu. Nastavak druženja do jutra…

  2. Dan: 01.01.
  Doručak u kasnijim jutarnjim časovima sa pogledom na reku. U 10,30 h polazak u kratku prvojanuarsku šetnju uz upoznavanje sa interesantnim kulturno istorijskim nasleđem ovog dela Srbije. Posetićemo nekoliko lokaliteta i upoznati sa zanimljivom kulturnom (i istorijskom) baštinom ovog kraja a zatim se provozati do 15-tak km udaljene vinarije. Ovde se nalazi jedna od najnovih i najmodernijih vinarija trenutno u Srbiji. Vlasnici su znalci svog “zanata” sa višegodišnjim internacionalnim iskustvom. Ovde ćemo imati prilike da probamo vino napravljeno od internacionalnih sorti grožđa uzgajanih na ovom našem području i naučimo nešto o vinima. Degustacija će biti onakva kakva treba da bude jedna profesionalna degustacija vina. Uz dobro vino ide i dobra hrana pa ćemo i to posložiti (paštete od fazana, pate od čvaraka, zreli sirevi, ungarese i drugi delikatesi). Uživanje u zimskom ambijentu okruženi vinogradima. Ukoliko ne bude snega, odlazimo do još jedne vinarije gde ćemo imati samo kraću posetu i mogućnost kupovine vina koja su ponela neka od prestižnih nagrada na takmičenjima vina. Povratak u hotel oko 18 h i slobodno vreme za predah. U sklopu hotela (ali u odvojenoj zgradi) se nalazi bazen koji će biti u funkciji (voda se greje) i vama na raspolaganju za rekreaciju. Bar pored bazena takođe može biti mesto pogodno za druženje. U 20,30 h odlazak autobusom do restorana u kojem ćemo proslaviti drugu novogodišnju noć. Ambijent će biti sasvim drugačiji, muzika takođe a provod podjednako dobar. Tradicionalna kuhinja ovog kraja. Povratak u hotel autobusom oko 1 h.

  3. Dan: 02.01.
  Doručak u kasnijim jutarnjim časovima. Napuštanje hotela u 10.30. Polazak zatim do još jedne vinarije koja poseduje preko 80 ha vinograda. Vinarija je relativno skoro privatizovana, uložena su velika sredstva za modernu opremu a uskoro će biti adaptiran i adekvatan prostor za degustaciju. Nastavak putovanja prema Beogradu. Pauza za ručak (juneći gulaš) u jednom poznatom restoranu na autoputu a zatim nastavak puta do jedne naše čuvene vinarije. Degustacija vina koja se nalaze na vinskim kartama gotovo svih boljih restorana u Srbiji. Nastavak puta za Beograd i Novi Sad. Dolazak u večernjim satima. Kraj druženja.

 • Novogodišnji vinski bus iznenađenja
  Cena aranžmana U PRIPREMI

  Način plaćanja:

  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Jungman Travel-a
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

  Aranžman Novogodišnji vinski bus iznenađenja obuhvata:
  – Prevoz udobnim turističkim autobusom po programu,
  – Smeštaj u hotelu sa 3* na bazi dva noćenja sa doručkom/švedski sto,
  – Svečana novogodišnja večera i bogat novogodišnji program. Domaća bezalkoholna i alkoholna pića su uključena u cenu kao i šampanjac u ponoć,
  – Svečana večera za reprizu Nove godine uz muzički program,
  – Prva vinarija: degustacija uz hranu; druga vinarija: samo poseta, treća i četvrta vinarija: degustacija,
  – Izlete i ostale usluge po programu sa uključenim ulaznicama,
  – Organizaciju i vođstvo puta sa profesionalnim licenciranim vodičem.

  Aranžman Novogodišnji vinski bus iznenađenja ne obuhvata:
  – Individualne troškove, piće tokom reprize i piće tokom ručka poslednji dan,
  – Doplata za 1/1 iznosi 25 €.

  Napomene o smeštaju:
  Smeštaj je organizovan u hotelu sa 3*, na bazi noćenja sa doručkom, kao i svečanom novogodišnjom večerom uz bogatu gastronomsku ponudu i zabavni program. Hotel se nalazi uz reku. Trenutno raspolaže sa dvadesetak soba i nekoliko savremeno opremljena apartmana. U toku je prosirenje smestajnog kapaciteta. Sve sobe poseduju: kupatilo, fen, telefon, TV, internet, mini bar. U sklopu hotela su otvoreni i zatvoreni bazen a takođe i novi wellness centar. Na svečanom meniju za doček će se naći: HLADNO PREDJELO: Njeguška pršuta, suvi vrat, svinjska pečenica, kačkavalj, feta sir, punjeno jaje / al casino, slani rolat. salata / kiseli kupus, turšija, pihtije, proja, TOPLO PREDJELO: pasta;

  GLAVNO JELO: rolovana piletina / prilog – Francuska garnitura ½, juneci biftek sa pečurkama ½, dimnjena vešalica ½, salata / sveža kupus salata, turšija, kiseli kupus. Nakon ponoći: * domaća pita sa krompirom i kiselim kupusom. DESERT: voćna torta. PIĆE – otvoreni šank / sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića (u cenu menija nisu uračunata strana alkoholna pića i vina u buteljkama) Svečana sala je kapaciteta 400 mesta.

  Napomene:
  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  U slučaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu za popuste, kako bi sa agencijom proverili da li ima dovoljno mesta.
  Program Novogodišnji vinski bus iznenađenja rađen je na bazi 25 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja ogranizatora putovanja – Jungman Travel DOO, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 187/2021.

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš