New York Osmi mart
Trajanje: 06.03-13.03.2020. - 8 dana / 5 noćenja
Lokacija: SAD
Cena: od 1130 EUR
Rezerviši
 • New York Osmi mart aranžman 2020

  06-13. mart 2020

  8 dana / 5 noćenja / avionom

  FIRST MINUTE CENA od  1250 EUR

  PROGRAM PUTOVANJA:

  1. dan 06.03. BEOGRAD -ZAGREB
  Transfer do Zagreba. Noćna vožnja do Zagreba.

  2. dan: 07.03. ZAGREB-PARIZ- NEW YORK

  Dolazak u Zagreb. Sastanak putnika na aerodromu u Zagrebu u 07:00h. Let za Njujork, preko Pariza, predviđeno poletanje u 09:00h do aerodroma “John Fitzgerald Kennedy”. Sletanje u Njujork predviđeno je u 18:55h po lokalnom vremenu. Nakon obavljenih carinskih formalnosti sledi transfer do hotela na Menhetnu. Smeštaj u hotel. Šetnja sa pratiocem putovanja i prvi doživljaj Njujorka, grada koji nikada ne spava i gde se može slobodno šetati, kupovati i jesti do kasnih noćnih sati. Slobodno vreme. Noćenje.

  3. dan: 08.03. NEW YORK

  Fakultativno razgledanje grada autobusom kako bi najbolje upoznali “Veliku jabuku”, jedno od najmultikulturalnjih mesta na svetu. Proći ćemo kroz sve gradske četvrti Menhetna i videti Gornji Menhetn sa “Lincoln” centrom, središtem muzičkih dogadjanja (ovde se nalazi opera Metropolitan, Njujorška filharmonija, Njujorški balet…); “Central Park” sa brojnim jezerima i spomenicima; “Dakota House” – dom najpoznatijeg “Bitlsa” Džona Lenona; Prirodnjački muzej; veličanstvenu crkvu “The Cathedral Church of St. John the Divine”; teatar “Apollo”; najstariji univerzitet “Columbia University”; Harlem; “Muzejsku milju”, milju dugački deo Pete avenije gde se nalaze svetski poznati muzeji umetnosti”Guggenheim Museum” i “Metropolitan Museum” muzej umetnosti; po mišljenju mnogih najlepšu zgradu Njujorka “Chrysler Building“ kao i “Grand Central” stanicu, zgrade izgrađene u „Art Deco” stilu; elegantnu Petu aveniju sa najboljim prestižnim hotelima, prodavnicama i soliterima. Predlažemo posetu kultnom hotelu „Plaza” koji se nalazi na početku „Central Park”-a, hotel koji je proslavio i film „Sam u kući”, gde možete rezervisati sto za kafu , čaj ili probati neki od vrhunskuh koktela koje ovde prave jedni od najboljih barmena na svetu. Slobodno vreme za ručak i kupovinu. Fakultativno – odlazak na “The Empire State Building” gde ćemo sa 320m visine doživeti Njujork u predveče kada se pale sva svetla velegrada. Noćenje.

  4.dan: 09.03. NEW YORK

  Fakultativno – vožnja brodom u trajanju 90 min. Proći ćemo pored Kipa Slobode, poklon francuskog naroda SAD-a, izgrađen 1884. godine povodom 100. godišnjice američke nezavisnosti postignute 1776. godine. Ostrvo Elis – dolazna tačka za 17 miliona doseljenika, od 1892. do 1954. godine. Ljubitelji mostova imaće priliku da vide čuveni “Brooklyn bridge” preko reke Hadson koji spaja Bruklin i Menhetn. Nakon vožnje brodom nastavljamo razgledanje Donjeg Menhetna; “Madison Square Garden”, “Flatiron zgradu”, poznate četvrti “Greenwich Village”; “Soho”; “Finansijsku četvrt s poznatom berzom”; „Ground Zero“ – prostor gde su bile zgrade “Bliznakinje”, a srušene su 2001. godine u terorističkom napadu; “China Town”; “Little Italy”; “East Village”; zgradu Ujedinjenih nacija, “Rockefeller Center”. Nakon razgledanja, slobodno vreme za ručak i šoping ili posetu jednom od muzeja (“Guggenheim Museum”, „MoMa“ (Muzej moderne umetnosti),”Museum of Natural History”, “Art Museum”). Uveče predlažemo odlazak u neko od brodvejskih pozorišta sa svetski poznatim predstavama na repertoaru: “Waitress”, “Lion King”, “Chicago”, “Wicked”, “Phantom of the Opera”. Noćenje.

  5.dan 10.03. NEW YORK – ( FAKULTATIVNI IZLET – WASHINGTON D.C.) –NEW YORK
  Slobodan dan za sopstvene programe u New Yorku. Fakultativno- celodnevni izlet u glavni grad SAD – Vašington. Razgledanje: “US Capitol” (Kongres, Kongresna biblioteka, Vrhovni sud, Senat) – grandiozna avenija “The Mall” na kojoj se nalazi većina nacionalnih muzeja koji su u Washingtonu besplatni, spomenik Džordžu Vašingtonu, “Lincoln Memorial”, avenija Pensilvanija, zgrada Državnog arhiva (Deklaracija o nezavisnosti) – sjedište FBI-a, “Bela kuća”, “State Department”, Spomenik podizanja zastave na Ivo Džima – Arlingtonsko groblje, Spomenici veteranima Korejskog i Vijetnamskog rata, stanica Union, Nacionalni muzej vazduhoplovstva i svemira. Povratak u hotel u večernjim satima. Oni koji ostaju u Njujorku imaju ceo dan za uživanje u raznim sadržajima. Noćenje.

  6.dan 11.03. NJUJORK – FAKULTATIVNI IZLET U BOSTON
  Slobodan dan u Njujorku. Fakultativni celodnevni izlet u jedan od najljepših gradova Istočne obale, Boston. Razgledanje Bostona, jednog od najpoželjnijih gradova SAD-a, sa najpoznatijim svetskim univerzitetima, poput Harvarda i MIT ( postoji mogućnost najave grupnog obilaska ). Boston je jedan od najstarijih gradova SAD-a, sa bogatom istorijom i od velike važnosti za istoriju nezavisnosti SAD-a. U razgledanju ćemo proći veliki deo tzv. “Freedom Trail”, Staze slobode, 2,5 milje označene staze kroz važne elemente istorije grada i države. Slobodno vreme, vreme za ručak u jednom od brojnih tradicionalnih restorana. Povratak u hotel u večernjim satima. Za one koji ostaju u Njujorku preporučujemo fakultativni odlazak u čuveni “Premium Outlet mall” u kojem se može kupiti odeća najpoznatijih svetskih dizajnera po fabričkim, odnosno znatno sniženim cenama (“Burberry”, “Calvin Klein”, “Donna Karan”, “Giorgio Armani”, “Gucci”, “Max Mara”, “Ralph Lauren”, “Tommy Hilfiger”,”Timberland”, “Guess” i drugi). Naša karta uključuje otvoreno vreme za povratak, autobus za Njujork saobraća na svakih sat vremena. Noćenje.

  7. dan 12.03. NJUJORK – AMSTERDAM – ZAGREB
  S obzirom da je let večernji, postoji mogućnost da se vide stvari koje nismo stigli videti, poseti se neki od brojnih muzeja ili se prepusti šopingu u najvećoj robnoj kući na svetu Macy`s. Prema želji putnika, postoji mogućnost odlaska u pratnji pratioca putovanja do nekada vrlo opasnog kvarta Harlem, koji je danas vrlo sigurna četvrt, puna raznih trgovina i kioska s odličnom uličnom hranom po vrlo povoljnim cenama. Predlažemo šetnju preko Bruklinskog mosta do Bruklina odakle se pruža predivan pogled na Menhetn, mesto gde ćete moći videti Kip slobode i južni dio Menhetna. Transfer do aerodroma. Predviđeno vreme poletanja za Amsterdam 21:30h.

  8.dan, 13.03. AMSTERDAM– ZAGREB- BEOGRAD

  Predviđeno vreme sletanja u Amsterdam je u 10:40h. Poletanje za Zagreb predviđeno je u 12:45h. Dolazak u Zagreb po redu letenja je u 14.35h. Transfer do Beograda.

  Kraj programa.

  New York Osmi mart aranžman 2020

  Cena aranžmana za polazak 06.03.2020. iznosi –
  FIRST MINUTE CENA u 1/2 sobi /po osobi 1399 EUR

  FIRST MINUTE CENA u 1/3 sobi /po osobi 1360 EUR

  FIRST MINUTE CENA u 1/4 sobi /po osobi 1250 EUR

  SMJEŠTAJ U TROKREVETNIM I ČETVOROKREVETNIM SOBAMA NA UPIT!

  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Jungman Travel-a
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

  New York aranžman Osmi mart 2020 obuhvata:
  – prevoz avionom prema programu (ekonomska klasa);
  – boravak na bazi 5 noćenja u odličnom hotelu Holiday Inn Financial District;
  – transfer na relaciji aerodrom JFK – hotel – aerodrom JFK;
  – sva razgledanja prema programu u pratnji pratioca putovanja;
  – licenciranog pratioca putovanja tokom celog putovanja;
  – troškove organizacije putovanja.

  New York aranžman Osmi mart 2020 ne obuhvata:
  – fakultativne izlete (min 10 prijavljenih), cene su informativne:
  – celodnevni izlet u Washington sa pratiocem putovanja – 220 USD;
  – izlet u jedan od najpoznatijih Premium Outleta – carstvo šopinga – oko 50 USD;
  – Ne York City Pass za  TOP atrakcije ( Vaša ušteda je 30 USD u odnosu na kupovinu pojedinačnih ulaznica ) – 99 USD
  – celodnevni izlet u Boston sa pratiocem putovanja – 220USD;
  – doplatu za jednokrevetnu sobu: 429 EUR;
  – boravišna taksa u iznosu od 8 USD po osobi i danu (plaćanje na licu mesta);
  – obroke i usluge;
  – napojnice za lokalne vodiče i vozače;
  – putno zdravstveno osiguranje (preporučeno je imati ovo osiguranje, cena po je oko 2.5 EUR po danu za pokriće do 15.000 EUR);
  – obavezno osiguranje od otkaza putovanja (štiti putnike u slučaju da iz nepredviđenih (prema opštim uslovima osiguravajuće kuće) razloga moraju da odustanu od putovanja).

  SLIKE

 • New York Osmi mart aranžman 2020

  Napomena: moguće su promene kod polaznog i povratnog leta. U slučaju promene putnici će biti pravovremeno obavešteni.
  Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informišete na službenoj stranici Ministarstva spoljnih poslova republike Srbije www.mfa.gov.rs
  Državljanima Republike Srbije potrebna je viza za ulazak u SAD. Strani državljani dužni su se sami informišu o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu spoljnih poslova ili ambasadi zemlje u koju se putuje.
  VIZA: Potrebna! Napominjemo da se preko web stranice Ambasade Sjedinjenih Američkih Država https://rs.usembassy.gov/sr/ morate zakazati za termin predaje aplikacijskih dokumenata za vizu! Informativna cena vize: 160 USD

  Minimalan broj putnika za New York aranžman: 15

  PREVOZNIK: KLM

  NAPOMENE:
  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 10 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa New York aranžman usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  U slučaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu kako bi proverili da li ima dovoljno mesta.
  Program New York aranžman rađen je na bazi 15 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

  Uz program New York aranžman važe Opšti uslovi putovanja – Jungman Travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 187/2021.

  Cenovnik br 2. od 20.12.2019.

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš