Trajanje: 10 noćenja
Lokacija: Nei Pori, Solunska regija
Cena: od 59€
Rezerviši
 • Nei Pori letovanje

  Letovalište u podnožju planine Olimp, u Pieriskoj oblasti. Turističko mesto prepoznatljivo po zrnastom zlatnožutom pesku i dugoj peščanoj plaži. Nei Pori obiluje prijatnim restoranima, tavernama koji Vam pružaju mogućnost da uživaju u tradicionalnom grčkom ambijentu uz nacionalna jela i muziku.

  Vila Alfa

  Lokacija: Vila Alfa je jedna od najlepših kuća u Nei Poriju i nalazi se u centralnom delu, prva ulica od mora.Sadržaj: U vili su na raspolaganju 1/2, 1/3, i 1/4 studija, koja imaju nov nameštaj, sa kompletno opremljenom kuhinjom (ugradni štednjak sa dve ringle-bez rerne, posuđe, aspirator, frižider sa zamrzivačem, LCD televizorom, WI-FI – internetom, klima uređajem čije korišćenje je uračunato u cenu u julu i avgustu, TWC. Kuća poseduje lift i uređeno unutrašnje dvorište sa prostorom za odlaganje prtljaga putnika za zadnji dan boravka. Sobe  imaju izlazak na veliku- prostranu terasu koje imaju bočni pogled ka moru, ulici ili drugim vilama, a nalaze se na prvom spratu. Vila je na odličnoj lokaciji i sve vam je na dohvat ruke. U prizemlju se nalazi najveći supermarket u Nei Poriju, a u blizini je najveći luna park. Promena posteljine na pet dana. Objekat ne poseduje peškire. Korišćenje klima uređaja je BESPLATNO u julu i avgustu, dok se u maju, junu i septembru DOPLAĆUJE na licu mesta 4 eura/dnevno (po potrebi) Usluga: Najam.

  Cene su izražene u EUR po osobi i obuhvataju 10 noćenja i autobuski prevoz.

  Tip smeštaja21.05.
  31.05.
  31.05
  10.06.
  10.06.
  20.06.
  20.06.
  30.06.
  30.06.
  10.07.
  10.07.
  20.07.
  20.07
  30.07.
  30.07.
  09.08.
  09.08.
  19.08.
  19.08.
  29.08.
  29.08.
  08.09.
  08.09.
  18.09.
  18.09.
  28.09.
  1/2 Studio8012016019022523526526526522517014099
  1/3 Studio7511014016519020021021021018514011590
  1/4 Studio7010013015018019019019018516512010080
  *Klima uračunata u cenu u julu i avgustu

  Polazak autobusom je dan ranije u odnosu na datum iz tabele

  SOPSTVENI PREVOZ: cena aranžmana se umanjuje za 30 € po osobi, osim za predsezonu i postsezonu (smene označene *) gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana.

  SLIKE

  MAPA

  PROGRAM PUTA

  Nei Pori letovanje

  1. Dan – Beograd (blok 42 Novi Beograd) – sastanak putnika minimum pola sata pre predviđenog polaska. Polazak autobusa u 19 h ( Molimo putnike da kontaktiraju agenciju dva dana pre polaska na put , radi potvrde tačnog vremena polaska). Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

  2. – 11. Dan – dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u izabranom objektu na bazi noćenja.

  12. Dan – napuštanje objekta, polazak u 18:00 časova po lokalnom vremenu (na dan polaska će biti potvrđeno tačno vreme povratka) Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

  13. Dan – Beograd – dolazak na polazno odredište u jutarnjim časovima.

  ARANŽMAN – Nei Pori letovanje – OBUHVATA:
  – Smeštaj u objektu po izboru na bazi 10 noćenja;
  – Prevoz autobusom visoke turisticke klase (TV, klima, DVD);
  – Usluge vodiča – pratioca i organizaciju putovanja.

  ARANŽMAN – Nei Pori letovanje – NE OBUHVATA:
  – Međunarodno putno zdravstveno osiguranje.
  – Individualne troškove i usluge koje nisu predviđene programom, troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i
  predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta.

  Molimo putnike da prilikom rezervacije aranžmana dostave kopiju prve strane pasoša i tačan kontakt telefon.

  POGODNOSTI

  – Dete do dve godine u pratnji dve punoplatežne osobe GRATIS, koristi zajednički ležaj i nema sedište u autobusu,
  – Jedno dete od 2 do 10 godina, u pratnji dve punoplatežne osobe, u zajedničkom ležaju plaća 45 EUR i ima svoje sedišta u autobusu,
  – Jedno dete od 0 do 10 godina, u pratnji dve punoplatežne osobe, u sopstvenom ležaju ostvaruju popoust 30%,
  – Dvoje dece do 10 godina na zajedničkom ležaju ostvaruju popoust 50%,
  – Doplata za 1/1 std (ukoliko putnik putuje sam) je 80% od osnovne cene po osobi u 1/2 std,
  – Rezervacija mesta u autobusu se doplaćuje 20 EUR,
  – Količina prtljaga je ograničena na 2 putne torbe po osobi,
  – Sopstveni prevoz – umanjenje 30 EUR u odnosu na cenu iz tabele.

  NAČIN PLAĆANJA

  – Gotovinsko plaćanje – 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
  – Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card, Maestro (isti uslovi kao gotovina);
  – Odloženo čekovima građana – BEZ UVEĆANJA: 40% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 1. novembra 2017. godine;
  – Preko računa uz profakturu izdatu od strane Jungman Travel-a;

 • Nei Pori letovanje

  NAPOMENE:

  U objekte se ulazi prvog dana boravka posle 14.00 časova, isti se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00 časova (po lokalnom vremenu). Putnici ulaze u čist i spremljen objekat, tokom svog boravka sami vode računa o higijeni. Objekti nisu opremljeni peškirima ( izuzev ako u opisu vile stoji da poseduje peskire), niti higijenskim sredstvima. Smeštajne jedinice su prema tabeli kategorisane po broju kreveta, odnosno, dozvoljenom broju osoba za smeštaj u istim. Ukoliko se broj najavljenih gostiju ne slaže sa brojem ležaja u smeštajnoj jedinici potrebno je dobiti posebno odobrenje od strane organizatora. Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta.  U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je ino partner.

  VAŽNO!!! Za putnike koji putuju sopstvenim prevozom – po uplati celokupnog iznosa putnici preuzimaju vaučer.
  Ukoliko putnik iz bilo kojih razloga bude zadržan na državnoj granici, agencija ne snosi odgovornost ne dolaska putnika na željenu destinaciju, i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza po odredbama Opštih uslova putovanja. * Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  * Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
  *Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
  *Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika i drugih objektivnih okolnosti otkaže putovanje ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan obavestiti putnika najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.Organizator putovanja zadrţava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

  NAPOMENA: ZBOG FIZIČKE NEMOGUĆNOSTI PRILAZA VILAMA, AUTOBUSI SE ZAUSTAVLJAJU NA VELIKIM PARKINZIMA (oko 50-100m do Vila) PUTNICI SAMI NOSE PRTLJAG U DOLASKU I ODLASKU OD AUTOBUSA DO VILA .
  Za sve usmene informacije, koje su van kataloškog opisa,  bilo od strane subagenata, kao i od strane  radnika u samoj agenciji, organizator ne snosi odgovornost.
  Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni. U slučaju poremećaja na monetarnom tržištu agencija zadržava pravo na korekciju cena.

  Uz program Nei Pori letovanje važe Opšti uslovi putovanja SIM tours-a i YUTA-e. Licenca OTP 94 od 04.02.2010. Cenovnik br. 1 od 02.02.2017. čiji je Jungman Travel ovlašćeni prodavac
  račun br. 220-137094-90

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš