Moskva putovanje Dan pobede
Trajanje: 31.03.-09.04.2018. - 10 dana / 5 noćenja
Lokacija: Krakov - Moskva - Minsk
Cena: od 259€
Rezerviši
 • Moskva autobusom Uskrs 2018

  31. mart – 09. april 2018. (autobusom, 10 dana / 5 noćenja)
  Cena aranžmana 329 EURSNIŽENA CENA 259 EUR

  PROGRAM PUTOVANJA:
  Moskva autobusom Uskrs 2018
  1. DAN – 31.03.2018. BEOGRAD – NOVI SAD – VARŠAVA – Sastanak grupe u 16:30h na parkingu Sava centra, polazak u 17h. U Novom Sadu kod Lokomotive oko 18:15h. Vožnja kroz Srbiju, Mađarsku i Slovačku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

  2. DAN – 01.04.2018. VARŠAVA – Dolazak u Varšavu u podnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. U predvečernjim časovima razgledanje grada u pratnji vodiča: kvart Starog grada – Stare Miasto koji je potpuno rekonstruisano posle II svetskog rata i stavljeno pod zaštitu UNESKO-a, Kraljevski Dvor, Stub kralja Žigmunda i Trgovački skver. Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Noćenje.

  3. DAN – 02.04.2018. VARŠAVA – MOSKVA – Doručak. Napuštanje hotela. Polazak ka Rusiji. Dnevna i noćna vožnja kroz Poljsku i Litvaniju.

  4. DAN – 03.04.2018. MOSKVA – Dolazak u Moskvu u podnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. U predvečernjim časovima mogućnost fakultativnog odlaska do grada sa vodičem kako bi se upoznali sa moskovskim metroom koji predstavlja najveći podzemni sistem transporta na svetu. Moskovski metro je podzemna železnica sa najvećim brojem prevezenih putnika na svetu, u proseku 8,1 milion putnika, što je više od broja koji prevezu metroi u Londonu i Njujorku zajedno. On je spoj lepote i tehnike, predstavlja pravo remek-delo ljudske kreativnosti u graditeljstvu i jedan je od simbola Moskve i Rusije. Noćenje.

  5. DAN – 04.04.2018. MOSKVA – SERGIJEV POSAD – Doručak. Mogućnost fakultativnog odlaska u Sergijev Posad – srce pravoslavlja (bivši Zagorsk). Udaljen je oko 70 km od Moskve. U značajne verske centre neizostavno se ubraja manastir Svetog trojstva i Sv. Sergija. Ovaj manastir je za hrišćane važno mesto hodočašća. U njemu se nalazi jedan od najstarijih i najvećih ruskih manastirskih kompleksa – Sveto Trojicka Sergijeva lavra, ranije rezidencija ruskog patrijarha. Ovo je najvažniji ruski manastir i predstavlja jedan od bisera staroruske umetnosti i arhitekture. Od 1993. godine muzej je i zvanično deo svetske kulturne baštine. Nakon izleta povratak u Moskvu, mogućnost fakultativnog krstarenja rekom Moskvom, doživite bajkovitu Moskvu sa reke. Slobodno vreme…Noćenje.

  6. DAN – 05.04.2018. MOSKVA – OBILAZAK KREMLJA – Doručak. Fakultativni obilazak Kremlja, najstarijeg i istorijskog dela centra Moskve. Kremlj je utvrđeni deo starih ruskih gradova. Krajem 15. veka italijanski majstori opasali su moskovski Kremlj zidinama dugačkim 2 km. Kompleks služi kao zvanična rezidencija Predsednika Rusije. Obilazak teritorije, Uspenske, Blagoveštenske i Arhanagelske crkve, zvonik Ivan Veliki iz 1600 .godine, zatim Oružana palata (muzej koji se nalazi pod zaštitom UNESKO-a), riznica carske Rusije…Slobodno vreme. Noćenje.

  7. DAN – 06.04.2018 MOSKVA – MINSK – Doručak. Napuštanje hotela. Pakovanje stvari u autobus. Slobodno vreme do polaska za Minsk. Mogućnost fakultativne posete muzeju Panorama Borodinske bitke. Zašto Napoleon nije uspeo da osvoji Moskvu? Odgovor leži upravo u ovom muzeju koji je posvećen ratu sa Napoleonom koji je 1812. godine umarširao u Moskvu. Glavni eksponat muzeja je ogromno slikano platno dimenzije 115x15m, koje visi u zatvorenom krugu i predstavlja jedan od najtežih momenata bitke na Borodinskom polju. Slobodno vreme do nastavka putovanja ka Minsku. Noćna vožnja.

  8. DAN – 07.04.2018. MINSK – Dolazak u Minsk u prepodnevnim časovima. Razgledanje jednog od najuređenijih i najčistijih gradova sveta, poznat po mnogobrojnim fontanama. Po broju parkova i zelenih bulevara, Minsk je uvek bio među vodećim gradovima u Sovjetskom Savezu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje

  9. DAN – 08.04.2018. MINSK – HRISTOS VOSKRESE! Napuštanje hotela. Nastavak putovanja ka Srbiji. Dnevna i noćna vožnja preko Poljske, Slovačke, Češke i Mađarske.

  10. DAN – 09.04.2018. NOVI SAD – BEOGRAD – Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.

  Moskva autobusom Usrks 2018
  31.03.-09.04.2018. (autobusom, 10 dana / 5 noćenja)
  Cena aranžmana 329 EURSNIŽENA CENA 259 EUR

  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Jungman Travel-a
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

  Aranžman Moskva autobusom Uskrs 2018 obuhvata:
  – Prevoz komfornim turističkim autobusom prema programu putovanja (klima, tv, dvd),
  – Smeštaj u hotelu 3*- na bazi 1 noćenja sa doručkom u Varšavi, i 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni doručak) u Moskvi, 1 noćenja u Minsku
  – Panoramsko razgledanje gradova po programu,
  – Usluge predstavnika agencije / vodiča,
  – Troškove realizacije programa.

  Aranžman Moskva autobusom 2018 ne obuhvata:
  Fakultativne izlete:
  – obilazak moskovskog metroa 10 EUR (vodič, karta za metro i ulaznica),
  – izlet u Sergijev posad 40 EUR (vodič, autobus, ulaznice),
  – krstarenje rekom Moskvom 25 EUR
  – Kremlj (teritorija i 2 Saborne crkve), Oružana palata 55 EUR (uključen vodič, autobus, ulaznice),
  – poseta muzeju Borodinske bitke 30 EUR (vodič, karta za metro i ulaznica),

  – međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
  – Individualne troškove putnika,
  – Doplata za 1/1 sobu 90 EUR.

  MOSKVA: Glavni grad Rusije,1325.godine postaje velikokneževsko sedište. Za vreme vladavine Petra Velikog,glavni grad je umesto Moskve postao novoosnovani Sankt Peterburg. Tek 1918.za vreme boljševika, Moskva je ponovo postala središte političke moći. Crveni trg je najpoznatiji i najveći trg u Moskvi sa prelepom crkvom Svetog Vasilija Blaženog.

  KREMLJ: Je utvrđeni deo starih ruskih gradova. Krajem 15. veka italijanski majstori opasali su moskovski Kremlj zidinama dugačkim 2 km i ukrašenim sa 19 tornjeva. Kremlj je do 18.veka bio rezidencija careva i patrijarha Ruske pravoslavne crkve.

  VARŠAVA: Ritam šopenove muzike prati prestonicu Poljske.V aršava je bila jedan od najlepših gradova u Srednjoj Evropi, ali je tokom Drugog svetskog rata potpuno razorena. Kraj rata dočekala je u ruševinama. Danas je Varšava grad bogata palatama i dvorcima, impresivnim crkvama igalerijama. Staro gradsko jezgro, sa kamenim kućama šarenih fasada i kulom Barbakan, uvršteno je na Uneskovu listu svetske baštine. Proverite zašto je zovu Pariz na istoku.

  MINSK: Minsk je glavni grad Belorusije, politički, administrativni, ekonomski, naučni i kulturni centar zemlje i istoimenog regiona. Minsk je ubedljivo najrazvijeniji grad u zemlji, sa svojih skoro 2 miliona stanovnika. Grad Vas svakako neće ostaviti ravnodušnim, uprkos svojoj sumornoj prošlosti i asocijaciji na vreme komunizma odiše progresivnošću i modernim trendovima uprkos svojoj nekadašnjoj reputaciji. Moderni kafići, restorani, impresivni noćni klubovi su mesta koja će svakako privući Vašu pažnju, dok će Vas suši barovi i umetničke galerije u centru grada potpuno očarati i fascinirati.

 • NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
  Krakov: Hotel Grand Felix 3* http://www.hotelgrandfelix.pl/,u mirnom delu Krakova u blizini tramvajske stanice kojom se za 20 min stiže do centra grada. Smeštaj je u 1/2 i 1/3 sobama sa kupatilom, tv-om. Doručak je na bazi švedskog stola.

  Moskva: Hotel Maxima Zarja 3* http://maximahotels.ru/en/hotel/zarya/ Nalazi se izmedju dve metro satnice, 8-10 minuta pešice do svake i do centra (do Tverske ulice) ima 15 minuta vožnje. Renoviran je pre nekoliko godina i veoma je popularan. Smeštaj je u 1/2 i 1/3 sobama sa kupatilom, tv-om,telefonom. Doručak je na bazi švedskog stola.

  Minsk: Hotel Sputnik 3* http://en.sputnik-hotel.com/ nalazi se u blizini istorijskog centra grada. Sobe su 1/2 i 1/3 sa kupatilom,mini barom, radnim stolom,tv-om, telefonom. Hotel sadrži saunu, restoran, bar. Doručak (švedski sto) uz doplatu na licu mesta.

  NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

  U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. Agencija zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima, iste kategorije.

  NAPOMENE:
  – Agencija pravi raspored sedenja , uzimajući u obzir starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
  – Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava.
  – Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…)
  – Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
  -Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
  – Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
  -Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
  – Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
  -Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
  – Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
  – Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.
  – U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
  – Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
  – Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
  – U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  – Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja Moskva autobusom Uskrs 2018.
  Aranžman Moskva autobusom Uskrs 2018 je rađen na bazi minimum 60 prijavljenih putnika.

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš