Moskva Nova Godina
Trajanje: 30. decembar 2020. - 03. januar 2021. 5 dana / 4 noćenja
Lokacija: Moskva, Ruska Federacija
Cena: od 475€
Rezerviši
 • Moskva Nova Godina 2021

  30. decembar 2020. – 03. januar 2021.

  5 dana / 4 noćenja / avionom

  First minute cena aranžmana: u pripremi

  PROGRAM PUTOVANJA:

  1. dan: Beograd – Moskva
  Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla, Beograd, dva sata pre leta. Let za Moskvu WZ538 u 11:20h. Dolazak u Moskvu na aerodrom Domodedovo u 16:10h. Po sletanju, odlazak na panoramsko razgledanje Moskve. Grad od preko 15 miliona stanovnika, koji je nekada bio utvrđenje. Od 1073. godine do danas, grad na reci Moskvi postepeno je dobijao neke od najpoznatijih svetkih građevina, koje su i spomenici umetnosti arhitekture. Vožnja pored Crkve Hrista spasa, Boljšoj teatra, Arbat ulice, Kremlja…Polazak u hotel. Smeštaj i slobodno vreme. Noćenje. BESPLATNO: Panoramsko razgledanje Moskve.

  2. dan: Moskva
  Doručak. Fakultativni izlet u Kremlj i šetnja Crvenim trgom, Aleksandrovskim parkom i posmatranje smene straže.. Znate li da zlatne kupole i vrhove Kremaljskih kula i danas čuvaju sokolovi? To će nam objasniti naš vodič koji će nas provesti i kroz, Arhangelsku i Uspensku crkvu i pokazati nam Cara svih zvona. Slobodno vreme. Fakultativni odlazak na organizovano novogodišnje veče uz večeru i krstarenje Moskvom i ruski plesni šou ili odlazak do Crvenog trga. SREĆNA NOVA GODINA!!! Povratak u hotel i sobodno vreme. Noćenje.

  3. dan: Moskva – Sergijev Posad – Moskva
  Doručak. Slobodno vreme ili odlazak do Sergijevog posada i manastira Svete Trojice, najznačajnijeg i najspektakularnijeg manstirskog kompleksa Ruske pravoslavne crkve. Manastir je osnovao Sveti Sergej Radonješki u 14. veku. Ikona Svete Trojice, koja je slikana za ovaj manastir jedna je od najpoznatijih i najlepeših ikona pravoslavnog sveta. Manastir ima status carske lavre, a ikonopisac je bio čuveni ruski umetnik Andrej Rubljov. Interesantno je da u manastiru možete probati originalno manastirski kvas. Fakultativni odlazak na ručak/večeru na brodu krstarenje rekom Moskvom. Povaratak u hotel. Noćenje.

  4. dan: Moskva 
  Doručak. Fakultativni odlazak na turu metroom, koji je po broju putnika drugi najveći na svetu. Metro stanice u centralnom delu grada predstavljaju umetnička dela, i mi ćemo vas u okviru ture povesti u njihov obilazak.
  Fakultativni izlet do ogromnog parka industrijskih dostinuća Sovjetskog saveza VDNH i Muzeja kosmonautike gde možete videti spejs šatl Buran kao i originalne svemirske letilice i svu opremu kosmonauta. Povaratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

  5. dan: Moskva– Beograd
  Rani doručak. Odjavljivanje iz hotela.Transfer do aerodroma Domodedovo. Poletanje u 09:30h po lokalnom vremenu. Direktan let do Beograda. Sletanje u Beograd 10:20h. Kraj programa.

  Moskva Nova godina 2021

  30.12. 2020. – 03. 01.2021.
  Cena aranžmana: 560€

  First minute cena aranžmana: u pripremi

  aerodromske takse uključene u cenu

  Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu poslovne banke na dan uplate.
  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 45 dana pre početka aranžmana za Moskva Nova godina 2020
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Jungman Travel-a
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina, American Express

  Moskva Nova godina 2021 obuhvata:
  – Međunarodne letove Beograd – Moskva – Beograd (direktan let, ekonomska klasa)
  – Aerodromske takse u zemlji i inostranstvu – (avionske takse podložne su promenama, jer su u isključivoj nadležnosti aerodorma , i ne zavise od agencije niti avio prevoznika. S tim u vezi moguća je i korekcija cene ukoliko dođe do promena cena aerodromskih taksi ili YQ taksi za promenu cena goriva),
  – Transfere aerodrom – hotel i hotel – aerodrom,
  – Smeštaj na bazi 4 noćenja sa doručkom u hotelu Holiday Inn Express Moskva 3* ili Cosmos 3* ili hoteli iste ili više kategorije u Moskvi u ½ i 1/3 sobama,
  – Panoramsko razgledanje Moskve i Crvenog trga
  – Usluge licenciranog turističkog vodiča na SRPSKOM JEZIKU tokom trajanja putovanja,
  – Troškove organizacije putovanja.

  Moskva  Nova godina 2021 ne obuhvata:
  – Međunarodno zdravstveno osiguranje,
  – Doplata za 1/1 sobu – 110 eur,
  – Individualne troškove putnika.

  Fakultativne izlete (CENE FAKULTATIVNIH IZLETA ZAVISE OD LOKALNIH PRUŽALACA USLUGA I PODLOŽNE SU PROMENI SVE DO SLANJA UPITNIKA PUTNICIMA):
  – Obilazak Kremlja – 45 EUR (prevoz metroom i autobusom, lokalni vodič, ulaznice),
  – Sergeijev posad + Manastir – 50 EUR (autobuski prevoz, lokalni vodič, ulaznice).
  – Krstarenje Moskvom bez večere – 39 EUR (prevoz metroom, ulaznice).
  – Krstarenje Moskvom uz večeru – 55 EUR (prevoz metroom, večera, ulaznice).
  Paket Sergeijev posad + Krstarenje sa večerom – 95 EUR (prevoz autobusom i metroom, večera, lokalni vodič, ulaznice).
  Paket Sergeijev posad + Krstarenje bez večere – 80 EUR (prevoz autobusom i metroom, lokalni vodič).
  – Doček Nove godine – Krstarenje uz Rusko gala veče uz ruski tradicionalni ples i muziku – 165 EUR (prevoz autobuom, lokalni vodič, večera, ulaznice).
  – Tura razgledanja moskovskog metroa – 15 EUR (prevoz metroom,lokalni vodič, ulaznice)
  – Poseta muzeju kosmonautike i parku VDNH – 35 EUR (prevoz autobusom, ulaznice),
  Paket Muzeju kosmonautike, parku VDNH i metro – 40 EUR (prevoz metroom, RUČAK, ulaznice),
  – Doček Nove godine – Krstarenje uz Rusko gala veče uz ruski tradicionalni ples i muziku – 150 EUR (prevoz metroom, lokalni vodič, večera, ulaznice).

  NAPOMENA:

  *Prijavljivanje za izlete se obavlja putem obavezujućeg upitnika koji su putnici u obavezi da dostave najkasnije tri dana od dana prijema. Plaćanje izleta u agenciji najkasnije 3 dana pre polaska! Za realizaciju ovih izleta potrebno je najmanje 15 prijavljenih učesnika. (U slučaju manjeg broja putnika, izleti bi mogli da budu izvedeni uz korigovanje cene ili lokalnim prevozom/metroom).
  * Za Večeru i krstarenje rekom Moskvom nema ograničenja u broju putnika.
  * za korišćenje slušalica potrebno je minimum 10 putnika
  *SVI VODIČI GOVORE SRPSKI JEZIK, osim ukoliko je agencija u slučaju više sile primorana da angažuje vodiče na drugim jezicima

  Slike: Stanislav Zaburdaev, sva prava zadržana. Zabranjeno je kopiranje, objavljivanje, distribucija ili bilo kakvo korišćenje ovih fotografija bez prethodnog odobrenja.

  SLIKE

 • Moskva Nova godina 2021

  Napomena: moguće su promene kod polaznog i povratnog leta. U slučaju promene putnici će biti pravovremeno obavešteni.
  Za državljanje Republike Srbije nije potrebna viza za ulazak u Rusku Federaciju.
  Strani državljani dužni su se sami informišu o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu spoljnih poslova ili ambasadi zemlje u koju se putuje.
  Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informišete na službenoj stranici Ministarstva spoljnih poslova republike Srbije www.mfa.gov.rs

  Minimalan broj putnika za Moskva Nova godina 2020: 15

  PREVOZNIK: Red Wings

  NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
  Hotel Holiday Inn Express Moskva 3*-Baumanskaya nalazi se u Moskvi, 5 km od olimpijskog stadiona, 6 km od Crvenog trga, mauzoleja Lenjinai tržnog centra GUM.Hotel ima bar i sobe sa besplatnim WiFi pristupom. Sobe su opremljene plazma TV-om sa satelitskim kanalima, frižiderom, samovarom i radnim stolom. Sve sobe u hotelu sa privatnim kupatilom i opremljene su klima uredajem. Dorucak je na bazi švedskog stola.

  Hotel Cosmos 3* se nalazi od centra Moskve na 15 minuta vožnje metroom, pored izložbenog centra All-Russia i obuhvata spa centar sa bazenom, fitnes centrom i uslugama masaže. Stanica metroa VDNKh je udaljena 400 metara od objekta.
  Živopisno uređene sobe u hotelu Cosmos nude WiFi, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i frižider. Osim toga, sadrže sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i toaletnim priborom.
  Hotel Cosmos obuhvata 11 restorana i kafića. U restoranu Planet Cosmos Executive Lounge služe se jela ruske i evropske kuhinje. Smešten na 25. spratu, iz njega se pruža pogled na panoramu Moskve.Doručak u američkom stilu služi se u restoranu Kalinka. U jelima kineske kuhinje i karaokama možete uživati u restoranu Empress Hall, dok su vam mediteranski specijaliteti na raspolaganju u restoranu Il Gusto.

  NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

  U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Agencija zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima, iste kategorije.

  NAPOMENE:
  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 16 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…) Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucijama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu. Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu…. Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor. Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost. Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice, gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje. U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palaćanju viziranja će naknadno biti obavešteni. Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto okupljanja za odlazni i povratni let. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u programu. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Aranžman je rađen na bazi minimum 16 prijavljenih putnika.UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE Jungman Travel LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 187/2021.

  Cenovnik broj 2. od 05.11.2019.

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš