Trajanje: 10 dana / 8 noćenja
Lokacija: MANDLIJE LA NAPUL – KANSKI ZALIV
Cena: U PRIPREMI
Rezerviši
 • Leto na Azurnoj obali 

  MANDLIJE LA NAPUL – KANSKI ZALIV

  10 dana / 8 noćenja, autobusom

  Polazak iz Beograda, Čačka i Gornjeg Milanovca bez doplate

  PROGRAM PUTOVANJA LETO NA AZURNOJ OBALI:

  1.dan: ČAČAK – BEOGRAD – VIĆENCA (okolina) (program Leto na Azurnoj obali)

  Sastanak učesnika putovanja na parkingu kod TC Roda. Polazak autobusa u 05:00 sati. Polazak sa Novog Beograda (parking kod Skejt parka, pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće) u 08:00 h (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Putovanje preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim pauzama radi odmora. Ulazak u Italiju, vožnja pored Venecije i Padove… Dolazak u hotel u okolini Vićence u ranim večernjim satima. Smeštaj. Noćenje.

  2.dan: VIĆENCA (okolina) –  MANDLIJE LA NAPUL (program Leto na Azurnoj obali)

  Doručak. Napuštanje hotela. Nastavak putovanja pored Verone i Kremone, izlazak na Ligursku – Cvetnu obalu. Putovanje pored Đenove, Savone i San Rema. Ulazak u Francusku kod Mantona. Dolazak u Mandlije la Napul u popodnevnim satima. Smeštaj u apartmanima hotelske rezidencije lanca Zenitud. Noćenje.

  3-8.dan: MANDLIJE LA NAPUL (program Leto na Azurnoj obali)

  Boravak u apartmanima hotelske rezidencije lanca Zenitud na bazi noćenja.. Kompleks čine kompletno opremljeni apartmani za smeštaj 2-4 osobe. Apartmani su u dva nivoa, a u prizemlju je terasa sa baštenskom garniturom. U donjem je dnevni boravak, sa opremljenom kuhinjom i ležajem za dve osobe i kupatilo, a na gornjem nivou je spavaća soba sa ležajem za 2 osobe. Apartmani su okruženi zelenilom (borovi i drugo mediteransko rastinje). U okviru kompleksa gostima su na raspolaganju bazen i teren za košarku (bez doplate). Svi apartmani su klimatizovani. Korišćenje klime i  WiFi je uključeno u cenu.  Više o hotelu možete saznati na linku

  Kompleks se nalazi na oko 1 km od plaža u Mandlije La Napul, grada u Kanskom zalivu, udaljenom 8 km od Kana. Opština ima oko 22.000 stanovnika, poznat je turistički centar i zaštićena prirodna zona. Više o samom mestu možete saznati na linku

  U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti: jednodnevni izlet Nica-Ez-Monako-Monte Karlo, jednodnevni izlet za Sen Trope, jednodnevni izlet za Kan i ostrvo Svete Margarite…

  Mandlije ima 7 uređenih peščanih gradskih plaža ( većina sa besplatnim ulazom) i sa mnogobrojnim organizovanim aktivnostima – odbojka na pesku,nautički sportovi i druge aktivnosti koje se plaćaju na licu mesta. Za ostale usluge gostima na raspolaganju stoje restorani, kafei, marketi, prodavnice…

  9.dan: MANDLIJE LA NAPUL – SAN REMO (program Leto na Azurnoj obali)

  Napuštanje apartmana do 10:00 h. Slobodno vreme do 15:00 h. Polazak za Mandlieu. Vožnja pored Kana i Nice. Ulazak u Italiju. Zadržavanje u San Remu, šetnja pored Ruske crkve i kazina do starog grada. Nastavak putovanja. Noćna vožnja preko Italije i Slovenije.

  10.dan: BEOGRAD – ČAČAK (program Leto na Azurnoj obali)

  Vožnja preko Hrvatske. Ulazak u Srbiju u prepodnevnim satima. Dolazak u Beograd, Gornji Milanovac i Čačak u popodnevnim satima. Kraj programa.

  LETO NA AZURNOJ OBALI

  Cena aranžmana u apartmanima 1/4 – 4 osobe, cena po osobi –  €

  Cena aranžmana u apartmanima 1/4 – 3 osobe, cena po osobi –  €

  Cena aranžmana u apartmanima 1/4 – 2 osobe, cena po osobi –  €

  -Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.-

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 30 % prilikom rezervacije ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja;
  – Odloženo plaćanje na rate: 40 % prilikom rezervacije, ostatak ( 60% ) na 3 jednake mesečne rate čekovima građana, realizacija svakog 10. ili 20. u mesecu;
  – Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina;
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije Jungman travel.

  Aranžman Leto na Azurnoj obali obuhvata:
  -Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenost, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga hrane i pića i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
  -Smeštaj u hotelu 3* u okolini Vićence na bazi 1 noćenja sa doručkom;
  -Smeštaj u izabranom apartmanu kategorije 3* kompleksa Zenitud Mandlije la Napul na bazi 7 noćenja;
  -Usluge turističkog vodiča tokom putovanja i za vreme boravka u Mandlije la Napul;
  -Troškove organizacije putovanja.

  Aranžman Leto na Azurnoj obali ne obuhvata:
  -Fakultutivne izlete i posete*:
  Jednodnevni izlet Nica-Ez-Monako-Monte Karlo 35€
  -Jednodnevni izlet Sen Trope 25€
  -Jednodnevni izlet Kan i ostrva Sv.Margarite 30€
  *U cene izleta su uračunati troškovi prevoza autobusom,parkinzi,ček pointi,brod za ostrvo Sv.Margarite, usluge licenciranog vodiča. Minimum 30 osoba za realizaciju izleta.
  -Ulaznice za muzeje i lokalitete;
  -Troškovi boravišne takse u rezidenciji Zenitud u iznosu od 15,5 € po osobi za starije od 18 godina (plaća se u agenciji). Osobe koje do 13.07.2024. nemaju navršenih 18 godina NE plaćaju ovu taksu.
  -Međunarodno putno – zdravstveno osiguranje;
  -Depozit u iznosu od 20 € koji se deponuje na recepciji na dan ulaska u apartmane i podiže se na dan napuštanja istih posle provere stanja u apartmanima;
  -Individualne troškove putniika.

  NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

  *CENE FAKULTATIVNIH IZLETA NISU GARANTOVANE I ZAVISE OD INFLATORNIH KRETANJA KOJA SU U EVROPI UČESTALA OD 2022. GODINE. INO PARTNER I AGENCIJA ZADRŽAVAJU PRAVO PROMENE CENA FAKULTATIVNIH IZLETA DO POČETKA REALIZACIJE PUTOVANJA. UKOLIKO PUTNIK NE ŽELI DA PRIHVATI PROMENU CENE FAKULTATVNOG IZLETA NIJE U OBAVEZI DA UPLATI ISTI.
  Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

 • LETO NA AZURNOJ OBALI

  Preuzmite program putovanja u PDF / WORD

  OPIS I LOKACIJA HOTELA:
  – Kompletan opis rezidencije i apartmana na zvaničnom sajtu
  -Svi apartmani su opremljeni za boravak 2-4 odrasle osobe i bez pomoćnih ležajeva.
  -Usluge u apartmanima Zenitud koje su uračunate u cenu: korišćenje klima urađaja, oprema u kuhinji (posuđe, pribor za jelo, frižider, mikro-talasna pećnica, keramička grejna ploča, sudopera), korišćenje peškira u kupatilu (bez zamene za vreme boravka), posteljina (bez zamene za vreme boravka ), čišćenje bungalova na dolasku i odlasku, korišćenje bazena i terena za košarku u krugu rezidencije, WiFi (agencija ne garantuje jačinu signala, moze biti slabija od očekivane i zavisi od lokalnog operatera koga angažuje objekat).
  -Usluge u apartmanima Zenitud koje nisu uračunate u cenu i mogu se platiti na licu mesta po zahtevu: čišćenje apartmana za vreme boravka (gosti sami održavaju čistoću u apartmanima), zamena posteljine i peškira za vreme boravka (po cenovniku rezidencije, plaća se na recepciji), iznajmljivanje fena za kosu, pegle i daske za peglanje, sredstva za pranje posuđa i čišćenje bungalova, usluge pranja veša (perionica je u sastavu rezidencije, plaća se na recepciji ) i druge usluge.
  Na izlasku iz apartmana gosti su u obavezi da prostorije apartmana ostave u pristojnom stanju, tj. da izbace smeće, da ne ostavljaju prljave sudove u sudoperi i da peškiri, posteljina, posuđe i druga oprema budu na broju kao kod ulaska u apartman.
  Svaka učinjena šteta se plaća na licu mesta po zvaničnom cenovniku Zenitud rezidencije.

  Potpisivanjem Ugovora o putovanju putnik prihvata svaki smeštaj odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u programu putovanja. Smeštaj je  u nekom od navedenih hotela/apartmana do popune kapaciteta, ili sličnom.

  NAPOMENE:
  Rok za prijavu i raspored sedenja

  – Rok za prijavljivanje je 15 dana pre putovanja ili do popune mesta. – Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 50. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. – U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska.
  – Raspored sedenja u autobusu je po redosledu prijave. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.

  Obaveze putnika

  – Obaveza je putnika da za putovanje obezbedi ispravan putni dokument i da se pridržava carinskih i drugih propisa. Organizator ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize i nije odgovoran ukoliko pogranične ili imigracione službe ne odobre ulazak putnika u drugu zemlju. Putnik sam snosi troškove svog povratka u Srbiji. U slučaju gubitka putnog dokumenta, putnik sam snosi troškove svog boravka u mestu konzularnog predstavništva kao i troškove puta priključenja grupiili povratku u Srbiju,

  – Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

  Uslovi izmene programa Leto na Azurnoj obali

  – Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa
  – Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).

  – Svi putnici, po prihvatanju programa, obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije

  Smeštaj

  – Smeštajni objekti u programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Francuske,
  – Putnik je dužan da agenciju, za slučaj potrebe pružanja određene pomoći, u pisanoj formi, na papiru ili na drugi odgovarajući način, obavesti o nedostacima smeštajnih jedinica, najkasnije u roku do mesec dana od dana utvrđivanja nedostatka,

  Cene

  – U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana,
  – Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju,

  OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)

  – Zа vreme trаjаnjа turističkog putovanja Leto na Azurnoj obali nа odstupаnje od ugovorа, potrošаč ukаzuje orgаnizаtoru, lokаlnom predstаvniku orgаnizаtorа i lokаlnoj аgenciji, nа koju je orgаnizаtor uputio potrošаčа, zа slučаj potrebe pružаnjа određene pomoći.

  Obaveza potrošača

  – Potrošаč može dа izjаvi reklаmаciju usmeno nа mestu koje je određeno zа prijem reklаmаcijа, telefonom, pisаnim putem, elektronskim putem, odnosno nа trаjnom nosаču zаpisа, ili nа drugi odgovаrаjući nаčin obаvesti o nedostаcimа izvršenih uslugа, nаjkаsnije u roku do mesec dаnа od dаnа utvrđivаnjа nedostаtаkа.
  – Аko potrošаč propusti dа blаgovremeno obаvesti orgаnizаtorа o nedostаcimа pruženih uslugа ne može zаhtevаti umаnjenje cene iz člаnа 104. ovog zаkonа, rаskid ugovorа iz člаnа 105. ovog zаkonа i nаknаdu štete iz člаnа 107. ovog zаkonа, osim аko se odgovornost zа propuštаnje rokа iz stаvа 1. ovog člаnа ne može stаviti potrošаču nа teret.

  Obaveza prodavca

  – Prodavac je dužаn dа bez odlаgаnjа, а nаjkаsnije u roku od 8 dаnа od dаnа prijemа reklаmаcije, pisаnim ili elektronskim putem odgovori potrošаču nа izjаvljenu reklаmаciju. MESTO ODREĐENO ZA PRIJEM REKLAMACIJA: Jungman Travel d.o.o., Pivarska 13, Čačak; telefon: +381 32-34-34-10; e-mail: jungmantravel@mts.rs; Osoba ovlašćena za prijem reklamacija, tokom korišćenja smeštaja i prevoza kao i nakon završetka usluge je: Ivan Petrovic.

  Uz  program Leto na Azurnoj obali važe Opšti uslovi putovanja – Jungman Travel, licenca Ministarstva turizma OTP 187/2021.
  Uz ovaj program važi cenovnik br. 1 od 02.11.2023.

  Turistička agencija JUNGMAN TRAVEL poseduje garanciju putovanja u visini od 50.000 € (polisa osiguranja br. 470000057828) osiguravajuće kompanije “TRIGLAV osiguranje a.d.o.”. za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja. Garancija putovanja aktivira se prijavom korisnika garancije putovanja pisanim putem, preko e-mail-a, telegramom ili na neki drugi sličan način na adresu: TRIGLAV osiguranje a.d.o. Novi Beograd, Milutina Milankovića 7A, tel: +381 11 33 05 100, e-mail: office@triglav.rs

 

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš