Trajanje: 10,11 noćenja
Lokacija: Grčka - Krf
Cena: od 99€
Rezerviši
 • KRF – LETO 2023.

  VILA ALEKSANDRA 1,2 i 3 – DASSIA APARTMANI

  Cene iz tabele su izražene u evrima po osobi na bazi  10, 11 noćenja – SOPSTVENI PREVOZ

  Legenda: 1/2 APT –dvokrevetni apartman, NA- najam sobe/studija/apartmana, PL – pomoćni ležaj, 1/2 STD -dvokrevetni studio

  *Family Club – 1  dete uzrasta od 2-14 godina, u pratnji 2 punoplative osobe plaća cenu po 1/2 APT i koriste PL ili zajedički ležaj sa punoplativom osobom u 1/2 APT

  *NAPOMENA: KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA SE NAPLAĆUJE 8€ DNEVNO PO STUDIJU/APARTMANU

  *CENA ZA AUTOBUSKI PREVOZ U OBA SMERA JE JEDINSTVENA ZA SVE PUTNIKE (PREVOZ + TRAJEKT) – 89 €

  *PREDVIĐENA CENA ZA AVIONSKI PREVOZ (PREVOZ+TRANSFER+APT TAXE) U OBA SMERA JE JEDINSTVENA ZA SVE PUTNIKE – 255 €

  *NAPOMENA: AVIONSKI PREVOZ NE VAŽI ZA PRVE DVE SMENE (23.maj i 2.jun) I ZA POSLEDNJU SMENU (15. septembar)

  CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  – Usluge smeštaja na bazi najma studija/apartmana za izabrani termin prema tabeli na bazi 10/11 noćenja;
  – Servis predstavnika naše agencije na destinaciji;
  – Troškovi organizacije programa i usluga partnera u Grčkoj.

  CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  – Prevoz po izboru, individualni ili autobuski ili avionski;
  – Preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Triglav osiguranja;
  – Doplatu za klima uređaj (8€ dnevno po studiju/apartmanu);
  – Ostale individualne i nepomenute troškove;
  – Fakultativne izlete i rent-a-car. Fakultativni izleti biće ponudjeni na licu mesta od strane lokalnog partnera, prema uslovima i cenama lokalnog partnera;
  – Turistička taksa za sve turiste koji borave u Grčkoj. Taksa će se naplaćivati na licu mesta od strane vlasnika privatnog smeštaja, recepcije hotela i neće biti sastavni deo aranžmana. Očekivani iznosi takse, koja će se naplaćivati dnevno po sobi, je: privatni smeštaj – 0,50€; hoteli 1*/2* – 0,50€; hoteli 3* -1.50€; hoteli 4*- 3€; hoteli 5*- 4€. Plaćanje će se vršiti isključivo gotovinom, a hotelijeri I vlasnici privatnog smeštaja će imati pravo da goste, ukoliko gosti odbiju da plate turističku taksu, ne prime u smeštaj.

  AUTOBUSKI PREVOZ OBUHVATA :
  – Prevoz autobusom turističke klase (klima/video/audio, od 16 do 87 sedišta) do izabranog objekta na relaciji po programu;
  – prevoz trajektom Igumenica – Krf – Igumenica (vožnja traje oko 90 min u jednom pravcu);
  – Usluge pratioca grupe.

  AVIONSKI PREVOZ OBUHVATA:
  -Čarter let avionom, avio kompanijom Air Serbia, na relaciji Beograd – Krf – Beograd;
  -Aerodromske takse (APT) (21.61 € je taksa aerodroma Nikola Tesla + 18.70 € taksa aerodroma Krf + RF taxa 0.98 €). Plaćanje u agenciji. Takse su podložne promeni;
  -doplatu za gorivo – YQ taksu po osobi (za odrasle i decu preko 2g.). Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do polaska na put. U slučaju povećanja putnik je dužan da izvrši doplatu pre započetog putovanja.
  -transfer do izabranog objekta na relaciji po programu u pratnji predstavnika agencija.

  AVIONSKI I AUTOBUSKI PREVOZ NE OBUHVATAJU:

  – -Doplata za poskupljenje goriva, YQ taksa, iznad ugovorene cene, a na osnovu dopisa avio kompanije. Obračunavaće se na osnovu proseka poskupljenja u predhodnom mesecu za polaske u tekućem mesecu. Putnik je dužan da izvrši doplatu pre započetog putovanja.
  – Mogućnost doplate za dodatni prevoz – transfer do/od aerodroma Beograd: cena po osobi (min. 4 punoplatežna putnika): Novi Sad – iznos doplate biće naknadno objavljen. Deca 0-2g. – besplatno, nemaju sedište. Transferi započinju 3-5 sata pre poletanja aviona iz Beograda. Konačna potvrda o realizaciji transfera od strane agencije dobija se 2 dana pre datuma putovanja.

 • Vila Aleksandra 1, 2 i 3

  KRF – Jedno od najlepših ostrva Grčke je šumovito ostrvo Krf koje se nalazi u Jonskom moru. Njegovi ljupki gradići ustuknuli su od grčke tradicije i više su okrenuti mediteranskom nasleđu. Na ostrvu idealnim za vaše letovanje pored raznovrsnih plaža u peščanim uvalama nalazi se i sam grad Krf, veliki turistički centar, koji je prava oaza zelenila, malih ostrva, tirkiznih uvala, a čini ga park Spianada, zaliv Garica, poluostrvo Kanoni, manastir Vlaherna, Mišje ostrvo. Svakako preporučujemo mesta Dasiju i Kasiopi kao najatraktivnije za vaš odmor i boravak.

  Vila ALEKSANDRA – DASSIA – Kompleks od tri apartmanske kuće, funkcionalno raspoređene u sopstvenom velikom dvorištu sa mediteranskim rastinjem. Lokacija: Smeštena je neposredno uz glavnu ulicu, u mirnom delu Dasije. Od najlepše plaže sa prirodnim hladom je udaljena svega 600m. Do centra Dasije je svega 400m gde se nalazi veliki broj taverni, kafeterija i marketa. Idealna lokacija omogućuje noćni provod u Ipsosu do koga je svega 500m hoda. ALEKSANDRA 1 raspolaže sa dvanaest ukusno uređenih apartmana. 1/2 apartman: sadrži sobu sa dva ležaja i mogućnost trećeg pomoćnog rasklopivog ležaja, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje, odvojenu kuhinju (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo. ALEKSANDRA 2 raspolaže sa šest ukusno uređenih studia.1/2 STD: sadrži sobu sa dva ležaja, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje, odvojeni kuhinjski deo (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo – tuš/wc. ALEKSANDRA 3 raspolaže sa šest ukusno uređenih studia. 1/2 STD: sadrži sobu sa dva ležaja i mogućnost trećeg pomoćnog ležaja, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje, odvojenu kuhinju (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo – tuš/wc. Klima se doplaćuje 8€ dnevno po studiju/apartmanu.

 • Vila Aleksandra 1

  Vila Aleksandra 2

  MAPA

 • PROGRAM PUTOVANJA  – INDIVIDUALNI PREVOZ:
  1. DAN – Putovanje individualnim prevozom. Dolazak na Krf. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – 10./11. dan – Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. 11./12. dan – Napuštanje soba do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom. Kraj usluga.

  PROGRAM PUTOVANJA – AUTOBUSKI PREVOZ:
  1. dan – Beograd – sastanak putnika pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Polazak autobusa za Krf u 13:00h iz Beograda. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti u agenciji tačno mesto i vreme polaska autobusa. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti. 2. dan – 10./11. dan – dolazak u Igumenicu i ukrcavanje na trajekt za Krf,  smeštaj, boravak u izabranom apartmanu/ studiju na bazi najma. 12./13. dan – napuštanje apartmana/studija, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. 13./14. dan – dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

  PROGRAM PUTOVANJA – AVIONSKI PREVOZ:
  1.dan – Beograd– sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, Terminal 1, dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, čarter let za Krf.. Transfer autobusom do mesta boravka po izboru. Smeštaj u apartman/studio.  2.dan – 10./11. danKrf – boravak u izabranom apartmanu/studiju na bazi uplaćenih usluga. 11./12. dan– napuštanje apartmana/studija, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Transfer do aerodroma i let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

 • USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
   Cene su izražene u evrima, a plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, u skladu sa sledećim uslovima:
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja,
  – Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3 jednake mesečne rate, čekovima građana, realizacija svakog 10. ili 20. u mesecu,
  – Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina,
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije Jungman Travel.
  Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru određenih reklamnih akcija i specijalnih programa.

 • NAPOMENE

  *U studije i apartmane se ulazi prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00h. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi u Grčkoj su gotovo uvek na rasklapanje, manjih dimenzija od standardnog ležaja.

  -Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima se dostavlja agenciji) koja mora važiti još 3 meseca od datuma povratka sa putovanja. Agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju, ne dobijanje vize za kategoriju građana kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU, u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja agencije organizatora putovanja. Preporučujemo putnicima koji poseduju biometrijske pasoše da se o uslovima putovanja i boravka u EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu u ambasadama zemlje u koje putuju ili na www.europa.rs. Krajnji rok za otkazivanje aranžmana je pet (5) dana pre datuma polaska. U slučaju da je posle zaključenja Ugovora o putovanju došlo do promena u kursu na deviznom tržištu ili promena u tarifama prevoznika i aerodromskih i kompanijskih taksi, agencija organizator putovanja zadržava pravo korekcije cene programa putovanja. Sve vreme boravka Vam na raspolaganju stoji stručan predstavnik naše agencije ili lokalni partner, koji će se potruditi oko Vašeg kompletnog boravka na izabranoj destinaciji i ponuditi brojne fakultativne izlete u saradnji sa lokalnim agentom. Preko našeg predstavnika možete vrlo povoljno iznajmiti auto i samostalno obići izabranu destinaciju i njene poznate plaže i znamenitosti.
  Posebna napomena za Covid 19: u slučajevima kada vlasnik objekta / smeštaja praktikuje čišenje i održavanje soba prema protokolima grčke vlade, vlasnik ne snosi pravnu odgovornost za potencijalno zaražavanje gostiju virusom Covid 19 za vreme boravka gostiju. Apartmani i studija se predaju gostima u ispravnom i čistom stanju. Gosti sami održavaju higijenu u smeštajnim jedinicama i nabavljaju sredstva za higijenu. Posteljina se menja najmanje jednom u toku smene. Obavezu plaćanja stranka je dužna da izmiri najkasnije 10 dana pre polaska, uplaćivanjem celokupnog iznosa ili dostavljanjem čekova. U suprotnom, automatski će se smatrati da je odustala od putovanja i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja organizatora.
  Minimalan broj putnika za realizaciju programa je 40. Krajnji rok za otkaz aranžmana od strane organizatora je 5 dana pre dana otpočinjanja putovanja.

  Napomena Covid 19:
  Od nedelje 01.05.2022. , prema odluci državnih organa Republike Grčke, svi putnici koji putuju u Grčku, bez obzira na zemlju porekla, više ne moraju da pokazuju važeći sertifikat o vakcinaciji ili oporavku od COVID-19, ili dokaz o negativnom rezultatu testa na SARS CoV-2 (PCR ili brzi antigenski test).
  Za više informacija o aktuelnim merama I uslovima ulaska u Grčku, možete posetiti sajt https://travel.gov.gr

  Sve gore navedeno važi u momentu objavljivanja ovog cenovnika. Svaki putnik je u obavezi da se informise o aktuelnim merama I uslovima ulaska u Grčku u momentu putovanja.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja, Organizatora putovanja – Licenca OTP 120/2021,
  Cenovnik br 5. od 01.04.2023.

Meni
Najtraženije
Call Now ButtonKlikni da pozoveš