Trajanje:  05-06. septembar 2020. - 2 dana / 1 noćenje
Lokacija: Uvac - Sjenica - Zlatar - Zlatibor
Cena: 11.990 rsd
Rezerviši
 • Uvac i Zlatibor
  najvеći lešinari i meandri Evrope 2020

   05-06. septembar 2020.
  2 dana / 1 noćenje / kombijem

  Naredni datumi:

  12-13.09.2020./ 19-20.09.2020./ 26-27.09.2020./ 03-04.10.2020./ 10-11.10.2020./ 17-18.10.2020

  1. dan: Beograd – Uvac – Sjenica.
  Polazak iz Beograda u 07:30. Usputna zadržavanja radi odmora. Dolazak do kampa rendžera na ulazu u prirodni rezervat kanjona reke Uvac. Boravak na obali Uvca i slobodno vreme ili fakultativnо ukrcavanje u čamce i vožnja kroz meandre reke Uvac, uz razgledanje gnezda beloglavog supa. Fakultativni obilazak Ledene pećine, do čijeg ulaza se može stići samo sa reke. U povratku kupanje u kanjonu ispod srednjovekovne tvđave Klek (u zavisnosti od vremenskih uslova). Po povratku u kamp čeka Vas roštilj uz mogućnost kupovine čuvenog sjeničkog sira.
  Fakultativno, safari džipovima od 20 minuta po jednom smeru na livadama i neuređenim putevima Zlatarske visoravni. Dolazak na vidikovac “Molitva”, gde će ogromni lešinari leteti ispod vas, a meandri Uvca će vam se ukazati u svoj svojoj lepoti. Povratak džipovima na mesto ukrcavanja u kombi.
  Odlazak do konačišta Borići u Sjenici. Večernja šetnja Sjenicom. Smeštaj i noćenje.

  2. dan: Zlatar – Zlatibor – Beograd.
  Doručak. Putovanje do Zlatara, gde zajedno odlazimo na vidikovac na obroncima planine (oko 450m od parkinga). Posle pauze za kafu ili šetnju, nastavljamo vožnju ka Zlatiboru, gde se možete odmoriti ili pođi u fakultativnu posetu selu Mušvete (ili odmor na Zlatiboru) na degustaciju dalmatinske pršute i vina u zlatiborskom selu … Neobična stvar je da je jedan Dalmatinac otkrio da je za njegovu pršutu najbolji novi dom upravo Zlatibor. Poseta preduzeću „Aćim“ koje se bavi proizvodnjom trajnih suvomesnatih proizvoda i vina . Degustacija dalmatinskog pršuta sa Zlatibora, dalmatinske pančete, kulena i vina. Povratak na Zlatibor, slobodno vreme za odmor i kafu.
  Polazak za Beograd i dolazak u večernjim časovima.

  Cena aranžmana 11.990 rsd

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
  – Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica banke Intesa mogućnost plaćanja na maksimalno 2 rate bez kamate.
  – čekovima građana na maksimalno 2 rate
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Jungman Travel-a

  Aranžman obuhvata:
  – Prevoz kombijima od 8 do maksimalno 15 mesta sa klimom i audio opremom
  – 1 noćenje sa doručkom u konačištu Hotel Borovi u Sjenici 3*(1/2 ,1/3 sobe)sa TV-om, TWC, fenom. Doručak je na bazi klasičnog posluživanja.
  – Usluge vodiča u svakom kombiju
  – Troškove organizacije putovanja.

  Aranžman ne obuhvata:
  Fakultativne izlete:
  – Ulaz u prirodni rezervat Uvac – 100 din
  – Izlet i vožnju čamcima na Uvcu + ručak kampu rendžera na Uvcu – 1650 din
  – Ručak na Uvcu bez vožnje čamcem – 500 din
  – Ulaznice za Ledenu pećinu – 150 din
  – Safari džipovima do vidikovca “Molitva” – 1400 din
  – Degustaciju pršute, vina i rakije u selu Mušvete (praktično ručak) – 800 din
  – Individualne troškove putnika

 • NAPOMENE:
  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 5 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  U slučaju rezervacije više od 9 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu za popuste, kako bi sa agencijom proverili da li ima dovoljno mesta.
  Ovaj program rađen je na bazi 5 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Jungman Travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 187/2021

  Uz ovaj program važi cenovnik br. 2 od 04.02.2020.

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš