Uvac izlet vikend putovanje Zlatibor
Trajanje:  11-13. septembar 2020.- 3 dana/ 2 noćenja
Lokacija: Uvac - Sjenica - Zlatar - Zlatibor
Cena: Cena 15.990 RSD
Rezerviši
 • Uvac i Zlatibor
  najvеći lešinari i meandri Evrope 2020

   11-13. septembar 2020.
  3 dana / 2 noćenja /kombijem

  Naredni datumi:

  18-20.09.2020./ 25-27.09.2020./ 02-04.10.2020./ 09-11.10.2020./ 16-18.10.2020

  Program putovanja:
  1. dan: Beograd – Ivanjica – Sjenica.
  Polazak iz Beograda. Putovanje novim autoputem Miloš Veliki i preko Ivanjice. *Ukoliko se polazi ranije, obići ćemo manastir Blagoveštenje u Ovčarsko kablarskoj klisuri. Obilazak baroknog centra Ivanjice kao, i vodopada i hidrocentrale na reci Moravici. Slobodno vreme za kafu. Nastavak puta do Sjenice i smeštaj u hotel Konačište Borovi. Večera i noćenje. (moguća žurka uz muziku uživo)

  2. dan: Uvac
  Doručak. Polazak na Uvac u jutarnjim časovima. Dolazak do kampa rendžera na ulazu u prirodni rezervat kanjona reke Uvac. Ukrcavanje u čamce i vožnja/krstarenje kroz meandre reke Uvac, uz razgledanje gnezda beloglavog supa. Obilazak Ledene pećine, do čijeg ulaza se može stići samo sa reke. Po povratku u kamp čeka Vas roštilj uz mogućnost kupovine čuvenog sjeničkogi sira.
  Safari od 20 minuta (40 minuta ukupno) u jednom smeru po livadama i neuređenim putevima Zlatarske visoravni. Dolazak na vidikovac “Molitva”, gde će ogromni lešinari leteti ispod vas, a meandri Uvca će vam se ukazati u svoj svojoj lepoti. Povratak džipovima na mesto ukrcavanja u kombi.
  Povratak do hotela u Sjenici. Večernja šetnja Sjenicom. Večera. Noćenje

  3. dan: Sjenica – Zlatar – Zlatibor – Beograd.
  Doručak. Putovanje do Zlatara, gde zajedno odlazimo na vidikovac na obroncima planine (oko 400m od parkinga). Posle pauze za kafu ili šetnju, nastavljamo vožnju ka Zlatiboru, gde odlazimo u posetu selu Mušvete na degustaciju dalmatinske pršute i vina u zlatiborskom selu… Neobična stvar je da je jedan Dalmatinac otkrio da je za njegovu pršutu najbolji novi dom upravo Zlatibor. Poseta preduzeću „Aćim“ koje se bavi proizvodnjom trajnih suvomesnatih proizvoda i vina. Obilazak proizvodnje. Degustacija dalmatinskog pršuta sa Zlatibora, dalmatinske pančete, kulena, rakije i vina. Odmor i kafa na Zlatiboru.  Polazak za Beograd i dolazak u večernjim časovima.

  Cena aranžmana 15.990 RSD

  Način plaćanja:

  – Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
  – Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica banke Intesa mogućnost plaćanja na maksimalno 2 rate bez kamate.
  – čekovima građana na maksimalno 2 rate
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Jungman Travel-a

  Aranžman obuhvata:

  – Prevoz kombijima od 8 do maksimalno 15 mesta sa klimom i audio opremom
  – 2 noćenja sa doručkom u konačištu Hotel Borovi u Sjenici 3*(1/2 ,1/3 sobe)sa TV-om, TWC, fenom. Doručak je na bazi klasičnog posluživanja.
  – Usluge vodiča u svakom kombiju
  – Obilaske Ivanjice i Zlatibora, prema programu
  – Troškove organizacije putovanja.

  Aranžman ne obuhvata:

  Fakultativne izlete:
  – Ulaz u prirodni rezervat Uvac – 100 din
  – Izlet i vožnju čamcima na Uvcu + ručak kampu rendžera na Uvcu – 1650 din
  – Ručak na Uvcu bez vožnje čamcem – 500 din
  – Ulaznice za Ledenu pećinu – 150 din
  – Safari džipovima do vidikovca “Molitva” – 1400 din
  – Degustaciju pršute, vina i rakije u selu Mušvete (praktično ručak) – 800 din
  – Svečanu večeru u hotelu Borovi – 900 dinara po osobi
  – Individualne troškove putnika

 • NAPOMENE:
  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 5 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  U slučaju rezervacije više od 9 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu za popuste, kako bi sa agencijom proverili da li ima dovoljno mesta.
  Ovaj program rađen je na bazi 5 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Jungman Travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 187/2021

  Uz ovaj program važi cenovnik br. 2 od 04.02.2020.

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš