Dubrovnik Prvi maj - Stari grad i Lokrum
Trajanje: 30.04 - 05.05.2024. 6 dana / 3 noćenja
Lokacija: Dubrovnik, Trebinje, Korčula, Mostar i Sarajevo
Cena: OD 199€
Rezerviši
 • DUBROVNIK PRVI MAJ

  + Trebinje, Mostar i Sarajevo
  uz mogućnost fakultativne posete KORČULI i CAVTATU

  30.04 – 05.05.2024.

  6 dana / 3 noćenja, autobusom

  Polazak iz Čačka, Požege, Užica, Kraljeva, Beograda bez doplate
  Polazak iz Novog Sada, Kragujevca, Trstenika, Vrnjačke Banje i Valjeva uz doplatu

  PROGRAM PUTOVANJA DUBROVNIK PRVI MAJ:

  1. DAN: Beograd – Čačak – Trebinje (putovanje Dubrovnik Prvi maj)

  Polazak, na putovanje Dubrovnik Prvi maj, sa Novog Beograda (Skejt park, pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće) u 20h (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Polazak iz Čačka i Novog Sada (vreme i mesto biće poznato najkasnije dan pred putovanje). Noćna vožnja kroz Srbiju, preko Bosne I Hercegovine sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

  2. DAN: Trebinje – Dubrovnik

  Dolazak u *Trebinje. Obilazak grada. Slobodno vreme. Nastavak vožnje prema Dubrovniku. *Razgledanje Dubrovnika i slobodno vreme. U popodnevnim časovima okupljanje i smeštaj u opštini Dubrovačka župa. Slobodno vreme. Noćenje.

  3. DAN: Dubrovnik  – Korčula (fakultativo) – Dubrovnik (putovanje Dubrovnik Prvi maj)

  Slobodno vreme u Dubrovniku ili *fakultativni izlet do ostrva i grada Korčula, gde je, prema legendi rođen čuveni istraživač Marko Polo. Vožnja ka luci Orebić. Usputna pauza u Stonu i obilazak grada. Ukrcavanje na trajekt/brodiću i plovidba do Korčule. Razgledanje grada i slobodno vreme. Oko 16h povratak trajektom ili brodićem u Orebić. Obilazak vinarije Matuško u najstarijem zaštićenom vinskom regionu u bivšoj Jugoslaviji uz fakultativnu mogućnost degustacije vina i sira. Povratak u smeštaj. Noćenje.

  4. DAN : Dubrovnik – Cavtat (fakultativno) – Dubrovni (putovanje Dubrovnik Prvi maj)

  Prepodnevni izlet do *Cavtata – malo primorsko mesto i veoma popularno letovalište sa prelepom prirodom u okolini. Razgledanje grada i nakon toga slobodno vreme. Povratak u smeštaj i mogućnost odlaska u Dubrovnik. Noćenje.

  5. DAN: Dubrovnik – Mostar Sarajevo (putovanje Dubrovnik Prvi maj)

  Napuštanje smeštaja. Polazak ka manastiru Tvrdoš i fakultativna degustacija vina u njegovim podrumima. Nastavak vožnje ka *Mostaru. Obilazak grada i slobodno vreme za kafu. Nastavak vožnje ka *Sarajevu. Šetnja Baščaršijom i slobodno vreme za večeru. Večernji polazak za Beograd i noćna vožnja kroz Bosnu i Hercegovinu (preko Višegrada i graničnog prelaza Kotroman) i Srbiju uz pauze za odmor i granične formalnosti.

  6. DAN: Sarajevo – Čačak Beograd (putovanje Dubrovnik Prvi maj)

  Dolazak u Čačak pa nakon toga u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

   

  DUBROVNIK PRVI MAJ

  REDOVNA CENA ARANŽMANA APARTMANI – 199€, HOTEL – 269€

   LAST MINUTE CENA APARTMANI – 155€ 

  LAST MINUTE CENA HOTEL – 229€, polupansion

  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja,
  – Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3  jednake mesečne rate, čekovima gradjana, realizacija  svakog 10. ili 20. u mesecu,
  – Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina,
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije Jungman Travel.

  Aranžman Dubrovnik Prvi maj i izlet Korčula obuhvata:

  – Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
  – Obilazak Trebinja, Dubrovnika, Mostara i Sarajeva prema programu,
  – 3 noćenja (bez doručka) u studijima, sobama ili apartmanima (prema raspoloživosti) ili 3 noćenja u dvokrevetnim sobama na bazi polupansiona u Hotelu Villas Plat  u Dubrovačkoj župi
  – Usluge vodiča u svakom autobusu,
  – Uslugu lokalnog vodiča u Dubrovniku,
  – Troškove organizacije putovanja.

  Aranžman Dubrovnik Prvi maj i izlet Korčula ne obuhvata:

  Fakultativne izlete:

  – Degustacija 3 vrste vina u drevnim podrumima manastira Tvrdoš 10 €;
  – Izlet na Korčulu – 35 € (karte za brodić Orebić – Korčula – Orebić, prevoz, lokalni vodič);
  – Izlet u Cavtat – 15 € (prevoz, lokalni vodič, opcioni prevoz do Dubrovnika u povratku);
  – Poseta vinariji Marlais ili vinariji Matuško, uz degustaciju 3 vrste vina i laku zakusku – 20 €;
  – Međunarodno zdravstveno putno osiguranje (izdaje se u agenciji) ;
  – Doplata za jednokrevetnu sobu u apartmanima iznosi 65 € – isključivo na upit;
  – Doplate za transfer iz Kragujevca,  Trstenika i Vrnjačke Banje 1500 RSD (minimalan broj za realizaciju transfera je 4 putnika); iz Valjeva 1 500 RSD (minimalan broj za realizaciju je 2 putnika), za polazak iz Novog Sada 25€ (bez ograničenja u broju putnika)
  – Individualne troškove putnika.

  Možete pročitati o Dubrovniku u priči na našem blogu.

  NAPOMENA: *Sve cene fakultativnih izleta u programu Dubrovnik Prvi maj podložne su promeni. Trenutno stanje na tržištu, uslovljeno velikim poskupljenjima i inflacijom u svetu, ne dozvoljava da agencija garantuje cene fakultativnih izleta u trenutku potpisivanja Ugovora o putovanju.

  NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

  Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

 • DUBROVNIK PRVI MAJ

  Preuzmi program Dubrovnik Prvi maj u PDF / WORD

  OPISI MESTA U PUTOVANJU DUBROVNIK PRVI MAJ*:

  Hrvatska

  Dubrovnik – Obilazimo Stradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva česma, kule Revelin i Mulo.
  Cavtat – Nalazi se oko 20km južno od Dubrovnika, na samo kraju Dubrovačke Rivijere. O samoj istoriji ovog primorskog grada svedoče arheološki lokaliteti, crkve, palate. Poslednjih godina je sve popularnije letovalište zbog prelepe prirode i malih skrivenih plaža.
  Ston – je gradić s najdužim kamenim zidom u Evropi (5,5km), uskih tihih ulica, starih otmenih kuća i tragova drevnih kultura rasutih okolo. Njegova vrednost kao grada soli potvrđuje se i danas u pogonima najstarije aktivne solane na svetu.
  Korčula – je spoj šik Dubrovnika i prekrasnih prirodnih lepota. Srednjevekovni stari grad Korčula smešten je na uskom poluostrvu. Razgledanje grada: Katedrala sv. Marka, trg s većnicom, gradska vrata, kula Revelin i kuća Marka Pola.

  Bosna i Hercegovina

  Trebinje – Šetnjom kroz uzane starogradske ulice videćemo Sat kulu, gradske zidine sa trgovima, gradska vrata (tunel) koja povezuju Stari grad sa ostalim delom grada. Foto pauza na “Trgu Pesnika” sa platanima starim preko 115 g. i kamenim fontanama. Ovde se mogu videti pokloni pesnika Jovana Dučića svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park).
  Manastir Tvrdoš – posvećen je Uspenju Presvete Bogorodice i podignut na stenama mesta Tvrdoša, kraj desne obale reke Trebišnjice. Podrumi manastira neguju tradicije srpskog monaškog vinogradarstva i Hercegovine, proizvodeći vina od autohtonih i internacionalnih sorti u podrumu iz 15. veka. Žilavka, vranac, šardone, kaberne sovinjon, ali i manastirska loza, proizvode se kombinovanjem drevnih i najsavremenijih tehnologija.
  Mostar – Razgledanje Starog mosta, Krive ćuprije, kule oko Starog mosta, Tabhane, ulice Kujundžiluk…
  Sarajevo – Saraj, Vjećnica, Inat kuća, Latinska ćuprija, katedrala i srpska Saborna crkva, Gazi Husref begova džamija iz XVI veka,

   

  OPIS I LOKACIJA HOTELA:

  Apartmanski Smeštaj je u neko od visoko rangiranih apartmanskih vila u Mlinima (na oko 8 km od centra grada Dubrovnika) – Sunset, Katica, Đurković, Andrijana, Klaić, Adria, Mama Mia ili sličnim

  Na linku možete pogledati apartmane (NAPOMENA: na sajtu se NE NALAZE svi apartmani, već nekoliko njih!)

  Villas Plat je resort smešten na 11 km od Starog grada Dubrovnika, u mestu Plat. Smeštaj je u klasičnim sobama sa kupatilom. Sve sobe imaju terasu koja ima pogled na more. Kompleks Vile Plat se sastoji od četiri vile sa apartmanima i dve vile sa klasičnim sobama. Građevine su modernog dizajna i nalaze se u neposrednoj blizini mora i plaže. U sklopu kompleksa Vila Plat možete uživati u gastronomskoj ponudi taverne Plat u kojem se poslužuju doručak i večera.

  Napomene za program Dubrovnik Prvi maj:
  Rok za prijavu i raspored sedenja

  – Rok za prijavljivanje je 15 dana pre putovanja ili do popune mesta. – Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 50. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. – U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska.
  – Raspored sedenja u autobusu je po redosledu prijave. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.

  Obaveze putnika

  – Obaveza je putnika da za putovanje obezbedi ispravan putni dokument i da se pridržava carinskih i drugih propisa. Organizator ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize i nije odgovoran ukoliko pogranične ili imigracione službe ne odobre ulazak putnika u drugu zemlju. Putnik sam snosi troškove svog povratka u Srbiji. U slučaju gubitka putnog dokumenta, putnik sam snosi troškove svog boravka u mestu konzularnog predstavništva kao i troškove puta priključenja grupiili povratku u Srbiju,

  – Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

  Uslovi izmene programa Dubrovnik Prvi maj

  – Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa
  – Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).

  – Svi putnici, po prihvatanju programa, obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije

  Smeštaj

  – Smeštajni objekti u programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Hrvatske.
  – Putnik je dužan da agenciju, za slučaj potrebe pružanja određene pomoći, u pisanoj formi, na papiru ili na drugi odgovarajući način, obavesti o nedostacima smeštajnih jedinica, najkasnije u roku do mesec dana od dana utvrđivanja nedostatka,

  Cene

  – U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana,
  – Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju,

  OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)

  – Zа vreme trаjаnjа turističkog putovanja  Dubrovnik Prvi maj nа odstupаnje od ugovorа, potrošаč ukаzuje orgаnizаtoru, lokаlnom predstаvniku orgаnizаtorа i lokаlnoj аgenciji, nа koju je orgаnizаtor uputio potrošаčа, zа slučаj potrebe pružаnjа određene pomoći.

  Obaveza potrošača

  – Potrošаč može dа izjаvi reklаmаciju usmeno nа mestu koje je određeno zа prijem reklаmаcijа, telefonom, pisаnim putem, elektronskim putem, odnosno nа trаjnom nosаču zаpisа, ili nа drugi odgovаrаjući nаčin obаvesti o nedostаcimа izvršenih uslugа, nаjkаsnije u roku do mesec dаnа od dаnа utvrđivаnjа nedostаtаkа.
  – Аko potrošаč propusti dа blаgovremeno obаvesti orgаnizаtorа o nedostаcimа pruženih uslugа ne može zаhtevаti umаnjenje cene iz člаnа 104. ovog zаkonа, rаskid ugovorа iz člаnа 105. ovog zаkonа i nаknаdu štete iz člаnа 107. ovog zаkonа, osim аko se odgovornost zа propuštаnje rokа iz stаvа 1. ovog člаnа ne može stаviti potrošаču nа teret.

  Obaveza prodavca

  – Prodavac je dužаn dа bez odlаgаnjа, а nаjkаsnije u roku od 8 dаnа od dаnа prijemа reklаmаcije, pisаnim ili elektronskim putem odgovori potrošаču nа izjаvljenu reklаmаciju. MESTO ODREĐENO ZA PRIJEM REKLAMACIJA: Jungman Travel d.o.o., Pivarska 13, Čačak; telefon: +381 32-34-34-10; e-mail: jungmantravel@mts.rs; Osoba ovlašćena za prijem reklamacija, tokom korišćenja smeštaja i prevoza kao i nakon završetka usluge je: Ivan Petrovic.

  Uz  program Dubrovnik Prvi maj važe Opšti uslovi putovanja – Jungman Travel, licenca Ministarstva turizma OTP 187/2021.
  Uz ovaj program važi cenovnik br.3 od 17.04.2024.

  Turistička agencija JUNGMAN TRAVEL poseduje garanciju putovanja u visini od 50.000 € (polisa osiguranja br. 470000057828) osiguravajuće kompanije “TRIGLAV osiguranje a.d.o.”. za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja. Garancija putovanja aktivira se prijavom korisnika garancije putovanja pisanim putem, preko e-mail-a, telegramom ili na neki drugi sličan način na adresu: TRIGLAV osiguranje a.d.o. Novi Beograd, Milutina Milankovića 7A, tel: +381 11 33 05 100, e-mail: office@triglav.rs

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš