Trajanje: Klikom na REZERVIŠI, pošaljite nam upit sa terminom Vašeg odmora, a mi ćemo u najkraćem roku pronaći odmor po Vašim potrebama
Lokacija: Dubrovnik - poluostrvo Lapad, Babin kuk
Rezerviši
 • Hrvatska Letovanje 2024.

  HOTEL LACROMA 4*  by Valamar, Dubrovnik

  Hotel Lacroma by Valamar 4* nalazi se u mestu Babin kuk, na 6km od starog grada Duborvnika i na 250 m od mora, u mirnom mestu okružen zelenilom i šljunkovitim plažama. U neposrednoj blizini nalaze se tri šljunkovite plaže, posebno uređene sa mnoštvom sadržaja za uživanje i odmor. U okviru hotela nalaze se spoljni bazeni sa ležaljkama i suncobranima, odvojen bazen za decu, unutrašnji bazen, kao i spa centar koji jedinstven po svojoj Afrodita zoni za dame i parove.  Vaše gastronomsko iskustvo upotpuniće specijalizovani resorani koji nude mogućnost posmatranja kuvara dok pripremaju i služe hranu pred Vama, kao i opcija “Dine around” gde možete upoznavati različite kuhinje i ambijente tako što ćete menjati Vašu pansionsku večeru za večeru u restoranu Miramare na plaži. Ukoliko volite druženja i opuštanja na raspolaganju Vam se nalaze čak četiri bara u okviru hotela.

  Smeštaj: 

  Hotel raspolaže sa dvokrevetnim standardnim i superior sobama, kao i porodičnim standardnim i superior sobama. Sobe imaju pogled na more ili pogled na park. Svaka soba je opremljena LCD TV – om, mini barom, poslugom u sobi, kuvalom za vodu, sefom, fenom za kosu, klima uređajem. Mogućnost ubacivanja dodatnog kreveta ili dečijeg kreveca.

  Standardne sobe raspolažu sa bračnim krevetima ili odvojenim krevetima sa kupatilom, u kojima može da boravi najviše 3 osobe. Sobe su podeljene na sobe sa pogledom na park i na more.
  Superior soba imaju balkon i raspolažu sa bračnim krevetima ili odvojenim krevetima sa kupatilom, u kojima može da boravi najviše 3 osobe. Sobe su podeljenje na sobe sa pogledom na park i na more.
  Standardne porodične sobe imaju dve prostorije povezane vratima, sa bračnim ili odvojenim krevetima za boravak najviše 5 osoba, dva kupatila. Sobe ima samo pogled na park.
  Superior porodične sobe imaju balkon, dve prostorije povezane vratima, bračnim ili odvojenim krevetima za boravak najviše 5 osoba, dva kupatila. Podeljene na sobe sa pogledom na park i pogledom na more.

  SADRŽAJI

  Plaža, bazeni i spa centar

  U neposrednoj blizini hotela nalaze se tri šljunkovite plaže. Kopakabana, Coral beach club, Val president relax beach. Svaka plaža na samo par stotina metara od hotela sa kombinacijom šljunka i popločanog dela, pogodna je sa porodice sa decom, kao i za parove. Plaže se nalaze u neposrednoj blizini, na 250m od hotela.
  Kopakabana ima pogledom na ostrvo Daksa i dubrovački most. Prilaz moru je blag, postepen i pogodan za decu. Plaža je poseduje suncobrane, ležaljke, baldahine (uz doplatu), tuševe i kabine za presvlačenje, besplatan parking i Wi-Fi, poseduje Vip lounge, restoran i plažni bar. Takođe, nudi najam kajaka, glisera, pedalina, masaža (uz doplatu). Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
  Coral beach club  se smatra jednom od najlepših dubrovačkih plaža zbog prirodnih lepota, uređenosti, vrhunskih sadržaja i pogleda na ostrvo Daksa. Prilaz moru je blag, postepen i pogodan za decu. Plaža je poseduje suncobrane, ležaljke, baldahine (uz doplatu), tuševe i kabine za presvlačenje, spa zonu, kao i VIP zonu sa pogledom na more. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Vaše iskustvo može upotpuniti plažni bar koji se u večernim časovima pretvara u restoran u kome možete uživati u raznim specijalitetima i koktelima.
  Val presidente relax beach – prilaz moru je blag, postepen i pogodan za decu. Plaža je poseduje suncobrane, ležaljke, baldahine (uz doplatu), tuševe i kabine za presvlačenje. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Plaža još nudi i centar za ronjenje i sportove na vodi, kao i restoran Miramare.

  U okviru hotela nalazi se unutrašnji bazen, spoljni veliki bazen, kao i odvojeni mali bazen za decu, besplatne ležaljke, suncobrani i peškiri.

  Spa centar  – Balance Mediterranean Spa je poseban i prostran wellness centar sa zatvorenim i otvorenim bazenom, parnim kupatilima, saunama, fitnesom. Spa zona je besplatna za goste hotela i dozvoljen je ulaz starijima od 16 godina.
  U sklopu spa centra je i Beauty zona (manikir, pedikir, masaže, tretmani – uz doplatu) kao i vip zona posebne privatnosti (uz dolatu).

  Sportovi i zabava

  Sportski sadržaji u blizini hotela (za neke je potrebna doplata) – teniski tereni (mogućnost iznajmljivanja opreme), staze za trčanje i šetnju, sportski centar za vodene sportove i ronjenje nalazi se na Val President Relax plaži i nudi ronjenje na atraktivnim lokacijama, časove ronjenja, ronjenje bez boca, iznajmljivanje opreme i razne sportove na vodi (parasailing, skijanje na vodi, vožnje bananom), vožnja kajakom, vožnja pedalinom, iznajmljivanje bicikli (uz dodatnu doplatu u sklopu hotela Club Dubrovnik Sunny), mogućnost korišćenja sportskih terena u sklopu hotela Club Dubrovnik Sunny: odbojka na pesku, rukomet, badminton, košarkaški teren, mali fudbal(futsal) i stoni tenis.

  Maro svet – je poseban deo namenjen deci različitog uzrasta. Sastoji se od različitih zona prilagođene deci. Neke od tih su: Smart Play – inovativni prostor za igru (0 – 12 godina) sa šest atrakcija koje podstiču dečiju kreativnost. Maro Club – posebno dizajnirane igraonice za decu od 3 do 12 godina. Softplay Zona – sunđerasti elementi i poligoni za decu. Theatre – posebno dizajniran za večernje zabavne programe. Family Lounge – prostor za porodičnu zabavu. Game Lounge – prostorija sa konzolama i širokim izborom videoigara za decu i odrasle. Old Skool Game Lounge – stoni tenis, stoni fudbal, biljar i društvene igre. Adrenalinska zona – zabavni park sa trambolinama i adrenalinskim atrakcijama za decu svih uzrasta.

  Restorani i barovi

  Restoran Mediterraneo – specijalizovani resorani koji nude mogućnost posmatranja kuvara dok pripremaju i služe hranu pred Vama, način posluživanja je švedski sto sa specijalitetima mediteranske i internacionalne kuhinje. Doručak se služi od 07 – 10h, večera od 19 – 21:30h.

  Restoran Moment – premium à la carte restoran sa prostranom terasom i pogledom na Elafitska ostrva, prvoklasna usluga, jela, vinska karta i  usluge somelijera.

  *Pogodosti – mogućnost vegetarijanske hrane, hrane za dijabetičare, paket sa užinom (uz najavu dan ranije), sobna usluga 07-24h. Opcija “Dine around” gde možete upoznavati različite kuhinje i ambijente tako što ćete menjati Vašu pansionsku večeru za večeru u restoranu Miramare na plaži.

  Ukoliko volite druženja i opuštanja na raspolaganju Vam se nalaze čak četiri bara u okviru hotela.

  Takođe, preporučujemo Vam da pogledate još neke hotele iz Valamarove kolekcije u Dubrovniku: Dubrovnik President Valamar Collection Hotel, Club Dubrovnik Sunny hotel, Valamar Argosy hotel, Valamar Tirena Hotel., Valamar Argosy hotel.

  MAPA

 • NAPOMENE:

  Cena obuhvata

  – U cenu je uključena turistička taksa (nije uključena za sledeće hotele: Valamar Obertauern Hotel, Obertauern [PLACESHOTEL] by Valamar, ex. Marietta Hotel i Kesselspitze Valamar Collection Hotel)
  – U cenu smeštaja je uključeno: posteljina, peškiri, potršnja struje i vode, pribor za kuvanje i jelo, pribor za čišćenje, nedeljno menjanje posteljine kao i završno čišćenje. Boravak dece do 2 godine je uključen u cenu

  Doplate

  – Umanjenje cena za noćenje sa doručkom od cene polupansiona dnevno po osobi iznosi (u hotelima u Rapcu, Poreču, Krku i Rabu): 5€ u 1/1, 10€ u 1/2 (i sobama sa bračnim krevetom), 15€ u 1/3 (ili studijima), 20€ u porodičnim sobama, apartmanim i residence sobama
  – Doplata za dečiji krevetac 5€ dnevno
  – Boravak kućnih ljubimaca je dozvoljen u većini hotela i resorta, cena za kućne ljubimce iznosi 30€ dnevno
  – Parking je uključen u cenu, osim za sledeće hotele: Dubrovnik – President Valamar Collection (doplata 10.75€ dnevno), Valamar Lacroma (8€ dnevno), Valamar Argosy Hotel (8€ dnevno), Valamar Tirene (6.5€ dnevno), Club Dubrovnik Sunny hotel (6.75€ dnevno). Za hotele u Poreču  – Valamar Riviera Hotel  i Isabella Valamar Collection Island Resort (5€ dnevno), hotel Marea Suites (4€ dnevno), hoteli Valamar Parentino, Diamant, Crystal Sunny, Rubin Sunny, Valamar Pinia (3€ dnevno). Makarska – Valamar Meteor (6.5€ dnevno), Dalmacija Places Hotel (6.64€ dnevno)
  – U slučaju ranijeg odlaska, naplaćuje se naknada u iznosu jednog noćenja po smeštajnoj jedinici. Od 30. juna do 1. septembra iznos naknade uključuje sve preostale dane Vašeg boravka. Naknada za rani odlazak nije primenjiva u slučaju bolesti ili više sile
  – U slučaju prebukiranja hotel zadržava pravo preseliti goste u drugi objekat iste ili veće kategorizacije
  – Za rezervacije više od 5 smeštajnih jedinica primenjuju se drugačiji uslovi otkaza i plaćanja
  – Da bismo zadržali skalu vrednosti obostrano dogovorenih akcija, a uzimajući u obzir trenutne okolnosti (pre svega kretanje stopa inflacije) koje bi mogle značajno da poremete tu skalu, možemo korigovati konačnu nominalnu cenu ugovorenu uslugu u slučaju da nakon zaključenja ovog ugovora kumulativni indeks mesečne stope inflacije, koji objavljuje EUROSTAT za Republiku Hrvatsku, u tekućem mesecu premaši nivo od 110,00 u odnosu na septembar 2022. godine, do iznos ovako izračunate stope inflacije.
  Korekcija cene će se vršiti uzimajući u obzir okolnosti konkretnog slučaja i postupajući u skladu sa principom jednake vrednosti ugovornih akata. Ispravku cene možemo izvršiti najkasnije mesec dana pre datuma dolaska, o čemu ćemo obavestiti gosta e-mailom ili na drugi pogodan način. Gost će nas u roku od 8 dana obavestiti da li prihvata novi obračun cene usluga ili odbija ovaj obračun i ovaj Ugovor će se smatrati raskinutim. U ovom drugom slučaju naše obaveze su ograničene na vraćanje eventualno primljenog iznosa cene usluga i primljenog avansa.
  – Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa

  Uslovi za decu

  Posebne pogodnosti za boravak dece važe za decu iznad 2 godine koja su uključena u rezervaciju uz uslov da zadovoljavaju starosne kriterijume objekata i da imaju svoj ležaj.
  – Deca do 2 godine – Besplatno
  – Deca od 2 – 9,99 godina – Poreč – Lanterna Sunny Resort by Valamar
  – Deca od 2 – 11,99 godina – Rabac (Valamar Sanfior Hotel i Casa), Krk (Koralj Sunny Hotel), Rab (Valamar Padova, San Marino Sunny Resort, Suha Punta Apartments)
  – Deca od 2 – 12,99 godina – Rabac (Girandella Family, Girandella V Level Villas), Rab (Valamar Carolina Hotel & Villas), Poreč (Naturist Resort Solaris)
  – Deca od 2 – 13,99 godina – Poreč (Marea Valamar Collection Suites, Diamant Hotel & Residence, Crystal Sunny Hotel, Pinia Hotel, Rubin Sunny Hotel, Parentino Hotel, Isabella Valamar Collection Island Resort, Valamar Riviera Hotel & Residence), Rabac (Allegro Sunny Hotel, Miramar Sunny Hotel), Makarska (Dalmacija [PLACESHOTEL] by Valamar) Hvar (Hvar [PLACESHOTEL] by Valamar; Arkada Sunny Hotel by Valamar)
  – Deca od 2 – 14,99 godina – Hvar (Valamar Amicor Green Resort), Dubrovnik (Valamar Tirena Hotel, Club Dubrovnik Sunny Hotel, Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel)

  Način plaćanja:

  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja,
  – Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3 jednake mesečne rate, čekovima građana, realizacija svakog 10. ili 20. u mesecu,
  – Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina,
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije Jungman Travel.

  Uslovi otkaza važe prema opštim uslovima putovanja turističke agencije Jungman travel, doo

  – Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Hrvatske,
  – Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju,
  – Obaveza je putnika da za putovanje obezbedi ispravan putni dokument i da se pridržava carinskih i drugih propisa. Turistička agencija ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize i nije odgovoran ukoliko pogranične ili imigracione službe ne odobre ulazak putnika u drugu zemlju. Putnik sam snosi troškove svog povratka u Srbiji. U slučaju gubitka putnog dokumenta, putnik sam snosi troškove svog boravka u mestu konzularnog predstavništva kao i troškove puta priključenja grupi ili povratku u Srbiju,
  – Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju,
  – Putnik je dužan da agenciju za slučaj potrebe pružanja određene pomoći, u pisanoj formi, na papiru ili na drugi odgovarajući način, obavesti o nedostacima smeštajnih jedinica, najkasnije u roku do mesec dana od dana utvrđivanja nedostatka,

  OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)

  – Zа vreme trаjаnjа turističkog putovаnjа, nа odstupаnje od ugovorа, potrošаč ukаzuje orgаnizаtoru, lokаlnom predstаvniku orgаnizаtorа i lokаlnoj аgenciji, nа koju je orgаnizаtor uputio potrošаčа, zа slučаj potrebe pružаnjа određene pomoći.

  Obaveza potrošača

  – Potrošаč može dа izjаvi reklаmаciju usmeno nа mestu koje je određeno zа prijem reklаmаcijа, telefonom, pisаnim putem, elektronskim putem, odnosno nа trаjnom nosаču zаpisа, ili nа drugi odgovаrаjući nаčin obаvesti o nedostаcimа izvršenih uslugа, nаjkаsnije u roku do mesec dаnа od dаnа utvrđivаnjа nedostаtаkа.
  – Аko potrošаč propusti dа blаgovremeno obаvesti orgаnizаtorа o nedostаcimа pruženih uslugа ne može zаhtevаti umаnjenje cene iz člаnа 104. ovog zаkonа, rаskid ugovorа iz člаnа 105. ovog zаkonа i nаknаdu štete iz člаnа 107. ovog zаkonа, osim аko se odgovornost zа propuštаnje rokа iz stаvа 1. ovog člаnа ne može stаviti potrošаču nа teret.

  Obaveza prodavca

  – Prodavac je dužаn dа bez odlаgаnjа, а nаjkаsnije u roku od 8 dаnа od dаnа prijemа reklаmаcije, pisаnim ili elektronskim putem odgovori potrošаču nа izjаvljenu reklаmаciju. MESTO ODREĐENO ZA PRIJEM REKLAMACIJA: Jungman Travel d.o.o., Pivarska 13, Čačak; telefon: +381 32-34-34-10; e-mail: jungmantravel@mts.rs; Osoba ovlašćena za prijem reklamacija, tokom korišćenja smeštaja i prevoza kao i nakon završetka usluge je: Ivan Petrovic.

Meni
Najtraženije
Call Now ButtonKlikni da pozoveš