Trajanje: U PRIPREMI - 5 dana / 2 noćenja
Lokacija: Bled, Bohinj, Ljubljana i Kranjska Gora
Rezerviši
 • Bled putovanje, Ljubljana i Kranjska Gora 

  Uz fakultativni izlet na Bohinjsko jezero i Postojnsku jamu

  U PRIPREMI

  5 dana / 2 noćenja / autobusom

   

  PROGRAM PUTOVANJA:

  1.dan BEOGRAD 

  Okupljanje putnika na Novom Beogradu, kod stajališta gradskog prevoza preko puta TC Ušće (pored Brankovog mosta) i skejt parka oko 23:30 h. Noćna vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju do Ljubljane uz usputna zadržavanja za odmor i obavljanje graničnih formalnosti.

  2.dan POSTOJNSKA JAMA – LJUBLJANA – BLED

  Dolazak u Postojnu u jutarnjim satima. Pauza za kafu i šetnju ili fakultativni obilazak Postojnske jame. Polazak za Ljubljanu. Panoramsko razgledanje grada. Slobodno vreme za individualna razgledanja ili odmor. Oko 16h polazak ka Bledu. Dolazak u hotel. Slobodno vreme za individualna razgledanja ili odmor. Noćenje.

  3.dan BLED – *BOHINJ – BLED

  Doručak. Fakultativni polazak za Bohinjsko jezero, najveće prirodno jezero u Sloveniji. Jezero je opasano jednom od najlepših pešačkih staza, dugačkom oko 12 km, koja je najomiljenija među pešacima i biciklistima. Okupljanje grupe i povratak na Bled do 14h. Slobodno vreme na Bledskom jezeru.  Noćenje.

  4.dan BLED – KRANJSKA GORA – BEOGRAD

  Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za boravak na Bledu. Polazak za Kranjsku goru. Slobodno vreme za kafu ili fakultativni obilazak najveće skakaonice za skijaške letove na svetu – Planice(opis). Polazak za Beograd. Noćna vožnja ka Beogradu kroz Hrvatsku i Sloveniju uz pauze radi odmora i obavljanja formalnosti na granicama.

  5.dan BEOGRAD

  Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

  U PRIPREMI

  -plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja-

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
  – Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica banke Intesa mogućnost plaćanja na maksimalno 3 rata bez kamate.
  – čekovima građana na maksimalno 3 rate
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Jungman Travel-a

  Cena aranžmana Bled putovanje uključuje:
  – Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
  – Smeštaj u ½, 1/3 i 1/4 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* na Bledu
  – Usluge licenciranog turističkog vodiča tokom trajanja putovanja;
  – Obilazak grada  prema programu;
  – Usluge organizacije putovanja.

  Cena aranžmana Bled putovanje ne uključuje:
  Fakultativne izlete:
  – Ulaznice za Postojnsku jamu   30  EUR
  – Izet do Bohinjskog jezera 5 EUR
  – Ulaznice za obilazak Planice  15 EUR
  – Međunarodno zdravstveno putno osiguranje (izdaje se u agenciji) ~1€ po danu po osobi;
  – Doplata za jednokrevetnu sobu – 35 EUR
  – Individualne troškove putnika.

 • Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  U slučaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu za popuste, kako bi sa agencijom proverili da li ima dovoljno mesta.
  Program Bled putovanje rađen je na bazi 40 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

  Napomene u vezi smeštaja:

  Hotel Krek 3* nalazi se na oko 150 metara od tržnog centra, dok je centar Bleda udaljen 4,2 km. Do Bledskog jezera se može stići javnim prevozom – autobusom, koji polazi na svakih 30 minuta, peške ili taksijem. Bežični internet je besplatn i dostupan je u celom objektu. Sobe su klimatizovane i opremeljene TV-om sa kablovskim kanalima, radnim stolom i sefom. Kupatila su opremljena tušem i fenom za kosu.U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 11:00 časova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Hoteli pružaju uslugu kontinentalnog doručka na bazi švedskog stola.Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.

  *OPISI:

  Ljubljana: Staro jezgro, Emona, Ljubljanski dvorac, Prešernov Trg, Ljubljanski zmaj, Dvorana Tivoli, Kongresni Trg…

  Postojnska jama predstavlja 20.570 metara dug sistem pećina u blizini Postojne i najveća je pećina u Sloveniji. Najveća dubina Postojnske jame iznosi 115 metara.Danas po pećini vozi turistički voz sa lokomotivom. Za turiste je otvoreno oko 5.300 metara pećine.Ovaj sistem pećina je nastao pod uticajem delimične ponornice, rijeke Pivke, koja je svojim tokom zadnjih 2 miliona godina, obrazovala njegov sadašnji izgled.Postojnska pećina je bogata biološkim vrstama podzemnog sveta. Najpoznatija je čovečija ribica (lat. Proteus anguinus). Ime je dobila po boji, koja podseća na boju ljudske kože.

  Bled: Bledska tvrđava je jedna od najstarijih tvrđava u Sloveniji. U pisanim izvorima prvi put je pomenuta još 22. maja 1011, kada ju je nemački kralj Henrik II poklonio briksenškom biskupu Adelberonu. Prizor tvrđave iznad jezera sa romantičnim ostrvcem i crkvom je karakteristika Bleda koja je kroz vekove postala prepoznatljiva. Stanovnici Bleda govore kako već više od 1.000 godina uživaju u najlepšem pogledu, pozivajući se na stih najvećeg slovenačkog pesnika France Prešerna: „Ne postoji u Kranjskoj lepši kraj, ko s okolinom ovaj, što liči na raj.“

  Bled je takođe poznat po slovenačkoj vrste krempite pod nazivom sl. kremna rezina ili sl. keremšnita. Bledska krempita je čuvena poslastica na koji su veoma ponosni i od 1953. godine ovde je proizvedeno 12 miliona krempita. Za proizvodnju ovog deserta zadužena je ekipa u jednom malom i efikasnom poizvodnom pogonu koji se bavi samo krempitama.

  Bohinj: Bohinjsko jezero je najveće stalno prirodno jezero u Sloveniji, koje se nalazi na južnoj strani Julijskih Alpa.
  Jezero je ledenjačko-tektonskog porekla. Glavni pritok jezera je reka Savica. Bohinjsko jezero je protočno – iz jezera ističe rečica Jezernica i nakon 100 m spaja sa potokom Mostnica, koja dolazi iz doline Voj, i tvore reku Savu Bohinjke (Sava). Na severnom rubu jezera je više podvodnih krških izvora, a najpoznatiji je Govic. Bohinjsko jezero je 1981. godine uključeno u sastav Triglavskog nacionalnog parka.

  Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika.

  Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora putovanja- agencije Jungman Travel doo. Licenca ministarstva  OTP 187/2021 

  Cenovnik br 1. od  24.04.2020.

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš