Trajanje: Jul 2018
Lokacija: Rusija
Cena: od 2690 EUR
Rezerviši
 • Svetsko prvenstvo Rusija 2018 aranžmani

  Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. (služebni naziv: 2018 FIFA World Cup Russia™) će biti 21. Svetsko fudbalsko prvenstvo. FIFA je 2. decembra 2010. u Cirihu objavila da će se, po prvi put, u skladu sa politikom FIFA, Svetsko prvenstvo u fudbalu odigrati u istočnoj Evropi. Na prvenstvu će učestvovati 32 reprezentacije iz 5 konfederacija. Očekuje se da će finale biti održano na Stadionu Lužniki u Moskvi.

  Doživite spektakl polufinale i finalne utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu u Rusiji 2018!

  Cena ulaznice 2690 EUR po osobi za polufinale u Sankt Peterburgu

  Cena ulaznice 3350 EUR po osobi za polufinale u Moskvi

  Cene su izražene u EUR. Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za efektivu, na dan uplate

  Aranžman obuhvata:

  – Dokumentacija koja je potrebna za utakmice (registracija i autorizacija ulaznica + FAN ID),
  – Karte 1. kategorije za odabranu utakmicu polufinala Svetskog prvenstva (u Moskvi ili u Sankt Peterburgu).

  Ukoliko imate potrebu za avionskim kartama, smeštajem i transferima unutar gradova u kojima se igra utakmica ili transfer od Moskve do Sankt Peterburga budite slobodni da nam pošaljete upit.


  Aranžman ne obuhvata:

  – Međunarodni let Beograd – Sankt Peterburg/Moskva – Beograd (1 stop, economska klasa), mogući letovi i iz drugih gradova
  – Transferi od i do aerodroma,
  – Smeštaj na bazi noćenja sa doručkom u hotelima 3*,
  – Transferi od i do stadiona,
  – Obilazak Moskve i/ili Petrograda,
  – Međunarodno zdravstveno osiguranje,
  – Doplata za 1/1 – isključivo na uput,
  – Individualne troškove putnika.

  NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
  U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela. Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste.
  Agencija zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima, iste kategorije.

  NAPOMENE:
  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 10 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa Svetsko prvenstvo Rusija 2018 aranžmani usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  U slučaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu kako bi proverili da li ima dovoljno mesta.
  Program Svetsko prvenstvo Rusija 2018 aranžmani rađen je na bazi 15 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

  Uz program Svetsko prvenstvo Rusija 2018 aranžmani važe Opšti uslovi putovanja – Jungman Travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 187/2021.

  Cenovnik br 1. od 18.11.2017.

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš