Rezerviši
 • Dragi putnici,

  Obaveštavamo vas da smo zbog novonastale situacije primorani da otkažemo sva putovanja koja smo planirali u narednom periodu. Ovo se pre svega odnosi na izlete i putovanja planirana za mart i april, iako se još nadamo da bi uskršnja putovanja mogla biti realizovna, dok ćemo se u periodu posle ovog, ponašati prema razvoju situacije i uputstvima koja budemo dobijali.
  Iskreno se nadamo da kriza prouzrokovana korona virusom neće dugo potrajati i da ćemo sva putovanja na koja ste želeli da odete ovog proleća, realizovati čim okolnosti to dozvole.
  Ipak, želimo da vam ukažemo na nešto veoma važno. S obzirom na to da je zabranom putovanja turizam prvi na udaru, te će stoga pretrpeti najteže posledice, pomozite nam da sačuvamo radna mesta ljudi zaposlenih u turizmu tako što nećete otkazivati svoja putovanja, već ćete ih samo pomeriti za period posle ukidanja vanrednog stanja.
  Turistički radnici će učiniti sve što je u njihovoj moći da novac, koji je već prosleđen partnerima u zemlji i inostranstvu ne propadne, budući da većina hotelijera i prevoznika prihvataju da se izvršene rezervacije samo pomere za druge datume i ostanu punovažne.
  Ako se slažete s tim da svi moramo biti složni u ovim teškim vremenima, molimo vas da pokažete solidarnost prema ljudima iz turističke branše. Ne otkazujte svoja putovanja, već samo izaberite neki drugi datum za njihovu realizaciju. Svi se nadamo da će se ovaj loš period brzo završiti i da će letnja sezona proći bez problema i potrebe za otkazivanjima.
  Budući da je pred svima nama težak period, molimo sve naše putnike da nam ga ne otežavaju dodatno zahtevima za refundacijama, budući da to lako može dovesti do nelikvidnosti mnogih agencija i gubitka radnih mesta. Sigurni smo da to ne želite.
  Ako, pak, niste u mogućnosti da pomerite datum realizacije svog putovanja ili prosto ne želite to da učinite, razmislite o prihvatanju drugog rešenja. Agencije su spremne da putnicima izdaju vrednosne vaučere, koje ćete moći iskoristiti u periodu od narednih godinu (ili više) dana i tako ostvariti pravo na putovanje koje niste iskoristili ovog proleća.
  Nadamo se da ćete naš apel shvatiti dobronamerno i da nećete dozvoliti da zbog okolnosti za koje nismo krivi, turizam pretrpi dalekosežne posledice.
  Solidarnost ne znači samo ostaviti dovoljno hleba na rafovima u prodavnicama, već omogućiti ljudima čije je poslovanje najviše ugroženo da mogu da kupe taj hleb.
  Zahvaljujemo vam se na razumevanju u ime svih turističkih radnika Srbije.

  Vaš Jungman Travel

   

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš