Trajanje: PROLEĆE 2018 3 dana / 1 noćenje
Lokacija: Plitvička jezera, Rastoke, Zagreb i Krapinske toplice
Cena: U PRIPREMI
Rezerviši
 • Plitvička jezera
  3 dana / 1 noćenje, autobusom.
  PROLEĆE 2018

  PROGRAM PUTOVANJA:

  1. dan: Beograd – Plitvička jezera
  Polazak iz Beograda, sa parkinga u bloku 42 (preko puta “Buvljaka”) oko 23 sata. Noćna vožnja kroz Srbiju i Hrvatsku uz usputna zadržavanja za odmor i obavljanje graničnih formalnosti.

  2. dan: Rastoke – Plitvička jezera – Zagreb
  Dozalak u selo Rastoke nadomak Slunja u ranim jutarnjim časovima. Rastoke je ljupko vodeničarsko naselje smešteno na mestu gde se voda Slunjčice uliva u reku Koranu. Često ga zovu „male Plitvice“. Slobodno vreme za kafu i doručak.

  Posle pauze, odlazak u nacionalni park “Plitvička jezera”.

  Ovo je šumoviti planinski kraj u kojem se nalazi 16 jezera različite veličine, ispunjenih kristalnom modrozelenom vodom. Jezera su međusobno spojena kaskadama i slapovima. Jedna od osnovnih posebnosti parka čine sedrene barijere, nastale u razdoblju od desetak hiljada godina. Na Plitvičkim jezerima nalazi se i izvor reke Korane, koja se napaja vodom iz jezera. Prirodna celina Plitvičkih jezera proglašena je nacionalnim parkom Hrvatske još 1949. godine, a od 1979. se nalazi i na listi UNESCO svetske prirodne baštine.

  Fakultativni celodnevni boravak na Plitvicama uz poludnevnu turu (oko 4h) u pratnji lokalnog vodiča, vožnju brodom po jezero i panoramsko razgledanje iz voza.

  U kasnim popodnevnim časovima nastavak vožnje ka Zagrebu i smeštaj u hostel Moving u centru grada. Noćenje.

  3. dan: Zagreb – Krapinske Toplice
  Doručak. Obilazak centra Zagreba uz pratnju lokalnog vodiča: Kaptol-gornji grad, katedrala i najlepša balkanska tržnica u samom centru…Slobodno vreme.

  Fakultativni odlazak u jedan od najlepših zatvorenih Spa kompleksa u bivšoj Jugoslaviji, Krapinske Toplice – Aquae Vivae, na samo 50 kilometara od Zagreba.
  Najveći bazen je kombinovano unutrašnje – spoljni bazen, na preko 500 m2. Temperatura vode je 34 º-35 º C. Ukupno ima 37 vodenih atrakcija (slapovi, gejziri, podvodne masaže) koje se naizmenično uključuju u unutrašnjem delu, i još 25 takvih vodenih atrakcija u spoljnom delu. Posebna atrakcija je veliki vodeni tobogan s najvišom tačkom na 5 m visine i dužinom staze od ukupno 50 m, kao i pravljenje velikih talasa svakog punog sata.
  Povratak ka Zagrebu u kasnim popodnevnim časovima i nastavak puta ka Beogradu. Dolazak u Beograd oko 23 sata.

  Preuzmite čitav program u PDF-u. Uz njega važi cenovnik broj 1. od 15.06.2016.

  Plitvička jezera
  PROLEĆE 2018 (vikend)

  Cena aranžmana iznosi – 89 EUR.
  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Jungman Travel-a
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

  Aranžman obuhvata:
  – Prevoz modernim, visokopodnim turističkim autobusom sa audio-video opremom, klimom,
  – 1 noćenje sa doručkom u visokokomfornim 1/2, 1/3 i 1/4 sobama sa kupatilom u pansionu-hostelu Moving u centru Zagreba. http://www.hostelmoving.hr/smjestaj.html,
  – Usluge vodiča u svakom autobusu,
  – Usluge lokalnog vodiča u Zagrebu,
  – Troškove organizacije putovanja..

  Aranžman ne obuhvata:
  – Ulaznice za obilazak nacionalnog parka „Plitvička jezera“ uz lokalnog vodiča, vožnju brodom po jezeru i vožnju panoramskim voozm – 18 EUR za plaćanje unapred u agenciji / 20 EUR ako je plaćanje na licu mesta (deca do 7 g. besplatno, od 7 do 18 g. 10 EUR),
  – Fakulatativni izlet do Krapinskih Toplica sa uključenom ulaznicom – 15 EUR,
  – Doplata za večeru u pansionu – 10 EUR,
  – Doplata za 1/1 sobu – na upit,
  – Individualne troškove putnika

 • Plitvička jezera putovanje

  Napomene:
  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  U slučaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu kako bi proverili da li ima dovoljno mesta.
  Ovaj program rađen je na bazi 45 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja ogranizatora putovanja – Jungman Travel DOO, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 187/2021.

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš