Trajanje: 08.-17.08.2022. 10 dana/6 noći
Lokacija: Pariz, Bled, Verona, Lido
Cena: 395 €
Rezerviši
 • PARIZ – BLED- VERONA – LIDO

  08.08-17.08.2022.

  10 dana/6 noći

  SIGURAN  POLAZAK

  Hotel Grajski dvor – Radovljica
  Hotel Campanile Pantin – Paris
  Hotel Castelli Montechio Maggiore – Vicenza

  1. Dan: 08.08.2022.
  Polazak iz Čačka u 05:30, iz Gornjeg Milanovca u 06:00, iz Beograda u 08:00. Vožnja preko Hrvatske, dolazak u hotel u Radovljici u predvečerje. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za šetnju gradom. Noćenje.

  2. Dan: 09.08.2022.
  Doručak
  . Check-out iz hotela do 11h, odlazak gradskim prevozom do Bleda. Slobodno vreme za šetnju pored jezera, šetnju do starog dela grada, uživanje u čuvenim krem pitama ili kupanje na gradskoj plaži. Polazak sa Bleda oko 16-17h, putovanje preko Austrije i Nemačke. Noćna vožnja sa usputnim pauzama za odmor.

  3. Dan: 10.08.2022.
  Dolazak u Pariz u pre podnevnim satima. Slobodno vreme do odlaska u hotel, oko 14h. Smeštaj. Slobodno vreme za odmor. Popodnevni program sa vodičem – odlazak do Monmartra-Mulen Ruž, trgovi Emil Gudo i Tertr, crkva Svetog Srca, panorama grada. Noćenje.

  4. Dan: 11.08.2022.
  Doručak
  . Poludnevni obilazak grada autobusom sa vodičem: Republika, veliki bulevari, stara Opera, tragovi Vandom i Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, fakultativna vožnja najlepšom od svih avenija – vožnja brodom po Seni. Nastavak obilaska grada autobusom – Invalidi, most Aleksandra III, Luvr, Latinski kvart sa bulevarima Sen Žermen i Sen Mišel, Panteon, ostrvo Site sa Bogorodičinom crkvom Notr Dam. Slobodno vreme u Latinskom kvartu. Noćenje.

  5. dan 12.08.2022.
  Doručak.
  Fakultativni poludnevni izlet do Versaja, individualni obilazak veličanstvenog dvorca Kralja Sunca Luja XIV – veliki apartmani i parkovi. Povratak u Pariz u popodnevnim satima, fakultatuvni program – obilazak muzeja Luvr ili Orsej, Ajfelova kula. Večernja šetnja do trga Etoal i Jelisejskih polja. Slobodno vreme. Noćenje.

  6. dan 13.08.2022.
  Doručak
  . Celodnevni fakultativni izlet u dolinu Loare, obilazak dvorca koji su gradili kraljevi od XIII do XVI veka, priča o velikim graditeljima, istoriji ove zemlje od Luja XII i Fransoa I do Napoleona Bonaparte. veličanstveni dvorac Bloa, romantični Šenonso, grandiozni Šambor. Povratak u Pariz u večrenjim časovima. Noćenje.

  7. dan 14.08.2022.
  Doručak
  . Check out iz hotela, slobodan dan u gradu za individualni  program – šetnja sa vodičem, Latinski kvart, šoping u ulici Rivoli ili individualni odlazak u Diznilend –  dan u svetu mašte i bajki. Polazak iz Pariza u predvečerje. Noćna vožnja.

  8. dan 15.08.2022.
  Dolazak u Veronu u jutanjim satima. Obilazak grada: Arena, trg Bra, ulica Macini, trg Erbe, Gospodarski trg, Skaliđeri, Romeova i Julijina kuća. Slobodno vreme. Odlazak u hotel na relaciji Verona – Vićenca. Smeštaj i slobodno vreme. Noćenje.

  9. dan 16.08.2022.
  Doručak.
  Odlazak za Lido di Jesolo i Punta Sabioni, fakultativni obilazak Venecije; vožnja brodom do Duždeve palate i trga Svetog Marka – crkva Svetog Marka, Kampanila, šetnje do crkve Santa Marija i mosta Rialto. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u popodnevnim satima, vožnja preko Slovenije i Hrvatske. Noćna vožnja.

  10. dan 17.08.2022.
  Dolazak u Beograd/ Gornji Milanovac/Čačak u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

  CENA ARANŽMANA 395 €

  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

  NAČIN PLAĆANJA:
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
  – Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3  jednake mesečne rate, čekovima gradjana, realizacija  svakog 10. ili 20. u mesecu
  – Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije Jungman Travel.

  ARANŽMAN OBUHVATA:
  – Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, na relaciji prema programu putovanja;
  – 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* u okolini Bleda – Radovljica;
  – 4 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u Parizu – Portes na liniji metroa;
  –  1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* na relaciji Verona-Vićenca,
  – Usluge licenciranog vodiča za vreme putovanja i obilaske po programu koji nisu fakultativni, hotelske takse i troškove organizacije putovanja.

  ARANŽMAN NE OBUHVATA:
  – Fakultativne izlete;
  – Ulaznice za muzeje i lokalitete;
  – Međunarodno zdravstveno osiguranje.
  – Karte za gradski prevoz;
  – Individualne troskove putnika
  – Doplata za jednokrevetnu sobu – 180EUR

  CENE ULAZNICA I FAKULTATIVNIH IZLETA
  – Ajfelova kula – II nivo = 17,10 € / III nivo = 26,80€ ( Individualan ulaz online kupovina karata ), za mlade 12-24 godine – II nivo = 8,60€ , III nivo= 13,40€
  -Vožnja brodom po Seni = 15€ odrasli , 6€ deca 4-12 godina
  -Luvr = 17€ stalna postavka, za kupovinu karata online ( do 18 godina besplatno)
  -Versaj – 10€ (prevoz + vodic van dvorca ), minimum 30 osoba. Ulaznica se rezervise i kupuje online ( 18€), za mlađe od 18 god. ulaz u dvorac je besplatan uz obaveznu rezervaciju. Ulaz u parkove se placa na licu mesta zavisno od sezone.
  -Diznilend = 10€ prevoz autobusom + ulaznica 1 dan za Dizni park (ulaznica se kupuje online za odgovarajuci datum, cena zavisno od termina) / fakultativno – minimum 30 osoba. Info o cenama ulaznica :
  – Disneyland Paris – tickets, deals, family holidays | Disneyland Paris
  -Dvorci Loare – Bloa, Šenonso, Šambor = 65€ odrasli / 40€ deca do 12 godina= ulaznice za dva dvorca-Bloa i Šenonso,Šambor spolja, prevoz autobusom i vodic – celodnevni izlet / fakultativno – minimum 30 osoba
  -Vožnja metroom – karnet 10 karata = cca 18€ ( za vreme boravka u Parizu koristi se i prevoz metroom, po osobi cca 4-5 karata)
  -Venecija (poludnevni izlet ) = 20Eura (check point, parking, brod i vodic) minimum 30 osoba

  NAPOMENA : Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije… Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Termini fakultativnihizleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.Izjasnjavanje I uplata kod vodica na putu.

   

  COVID 19 – USLOVI PUTOVANJA I BORAVKA U ZEMLJAMA PO PROGRAMU

  Covid-19 – uslovi za putovanje | Ministarstvo spoljnih poslova (msp.gov.rs)

 • Preuzmi program u PDF / WORD

  OPIS I LOKACIJA HOTELA:

  Hoteli 3* za smeštaj po programu :
  Pariz Portes – Ibis la Defense Corbevoie
  Hotel in Courbevoie – ibis Paris la Defense Courbevoie – ALL (accor.com)
  Campanile Port d’Italie
  Hôtel restaurant Paris Sud – Porte d’Italie | Campanile I slični na liniji metroa,
  Slovenija- hotel Grajski dvor Radovljica Domov | Hotel Grajski dvor (grajski-dvor.si) ,
  Italija – hotel Castelli 4-star hotel Castelli in Montecchio Maggiore near Vicenza I slični.
  Smeštaj u dvokrevetnim sobama, standardno opremljenim WC, TV I telefon. Doručak u hotelima buffet slano-slatki ( način služenja zavisno od Covid 19 regulative ).
  Tačno ime hotela znaće se na min.15 dana pre polaska o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni. Informaciju o tačnom vremenu i mestu polaska putnici će dobiti 5 dana pre datuma polaska.

  NAPOMENE:
  -Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa
  – Rok za prijavljivanje je 15 dana pre putovanja ili do popune mesta
  -Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije
  -u slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
  -Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju.
  -Obaveza je putnika da za putovanje obezbedi ispravan putni dokument i da se pridržava carinskih i drugih propisa. Organizator ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize i nije odgovoran ukoliko pogranične ili imigracione službe ne odobre ulazak putnika u drugu zemlju. Putnik sam snosi troškove svog povratka u Srbiji. U slučaju gubitka putnog dokumenta, putnik sam snosi troškove svog boravka u mestu konzularnog predstavništva kao i troškove puta priključenja grupi ili povratku u Srbiju.
  -Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
  -Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 45. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska.
  -Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza –  “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
  -Raspored sedenja u autobusu po redosledu prijave. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.
  -Putnik je dužan da agenciju za slučaj potrebe pružanja određene pomoći, u pisanoj formi, na papiru ili na drugi odgovarajući način, obavesti o nedostacima smeštajnih jedinica, najkasnije u roku do mesec dana od dana utvrđivanja nedostatka.
  -Putnik može da izjavi reklamaciju na mestu koje je određeno za prijem reklamacija usmeno, telefonom, pisanim ili elektronskim putem, uz dostavu ugovora o prodatom aranžmanu. Agencija i prevoznik su dužni da potrošaču izdaju pismenu potvrdu ili elektronskim putem potvrde prijem reklamacije, a da najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije, pisanim ili elektronskim putem odgovore potrošaču na izjavljenu reklamaciju.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Jungman Travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 187/2021.

  Cenovnik br 1. od 05.05.2022.

  OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
  Zа vreme trаjаnjа turističkog putovаnjа, nа odstupаnje od ugovorа, potrošаč ukаzuje orgаnizаtoru, lokаlnom predstаvniku orgаnizаtorа i lokаlnoj аgenciji nа koju je orgаnizаtor uputio potrošаčа zа slučаj potrebe pružаnjа određene pomoći. POTROŠАČ NE MOŽE DА ZАHTEVА UMАNJENJE CENE АKO NESАVESNO PROPUSTI DА UKАŽE NА ODSTUPАNJА IZMEĐU PRUŽENIH I UGOVORENIH USLUGА ZA VREME TRAJANJA TURISTIČKOG PUTOVANJA . Potrošаč je dužаn dа orgаnizаtorа, lokаlnog predstаvnikа orgаnizаtorа ili lokаlnu аgenciju nа koju je organizator uputio potrošаčа zа slučаj potrebe pružаnjа određene pomoći, u pisаnoj formi, nа pаpiru ili nа drugi odgovаrаjući nаčin, obаvesti o nedostаcimа izvršenih uslugа, nаjkаsnije u roku do mesec dаnа od dаnа utvrđivаnjа nedostаtаkа. Аko potrošаč propusti dа blаgovremeno obаvesti orgаnizаtorа o nedostаcimа pruženih uslugа ne može zаhtevаti umаnjenje cene iz člаnа 104. ovog zаkonа, rаskid ugovorа iz člаnа 105. ovog zаkonа i nаknаdu štete iz člаnа 107. ovog zаkonа, osim аko se odgovornost zа propuštаnje rokа iz stаvа 1. ovog člаnа ne može stаviti potrošаču nа teret. Potrošаč može dа izjаvi reklаmаciju usmeno nа mestu koje je određeno zа prijem reklаmаcijа, telefonom, pisаnim putem, elektronskim putem, odnosno nа trаjnom nosаču zаpisа, uz dostаvu rаčunа nа uvid ili drugog dokаzа o kupovini (kopijа rаčunа, slip i sl.). Prodаvаc je dužаn dа potrošаču izdа pisаnu potvrdu ili elektronskim putem potvrdi prijem reklаmаcije, odnosno sаopšti broj pod kojim je zаvedenа njegovа reklаmаcijа u evidenciji primljenih reklаmаcijа. Prodаvаc je dužаn dа bez odlаgаnjа, а nаjkаsnije u roku od 8 dаnа od dаnа prijemа reklаmаcije, pisаnim ili elektronskim putem odgovori potrošаču nа izjаvljenu reklаmаciju. MESTO ODREĐENO ZA PRIJEM REKLAMACIJA: Jungman Travel d.o.o., Pivarska 13, Čačak;
  telefon: +381 32-34-34-10; e-mail: jungmantravel@mts.rs; Osoba ovlašćena za prijem reklamacija, tokom korišćenja smeštaja i prevoza kao i nakon završetka usluge je:  Ivan Petrovic.

Meni
Najtraženije
Call Now ButtonKlikni da pozoveš