New York putovanje
Trajanje: mart i Prvi maj 7 dana / 5 noćenja
Lokacija: New York i Washington
Cena: od 999€
Rezerviši
 • New York Prvi maj proleće 2019

   PRVI MAJ 27.04 – 03.05.2019.

  7 dana / 5 noćenja / avionom

  PROGRAM PUTOVANJA:
  1.dan BEOGRAD– NEW YORK
  Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu u 09:30, let za New York, aerodrom John Fitzgerald Kennedy je u 10:00. Sletanje u New York u 17:15 (polazak u martu) / 18:20 (polazak u aprilu) po lokalnom vremenu. Nakon obavljenih carinskih formalnosti sledi transfer do hotela na Manhattan/u, smeštaj u hotel. Šetnja s pratiocem Times Square-om, najživljim delom Manhattana koji nikada ne spava i gde možete slobodno šetati, kupovati i jesti do kasnih noćnih sati. Slobodno vreme. Noćenje.

  2.dan: NEW YORK
  Predlažemo razgledanje grada autobusom (fakultativno) kako bi najbolje upoznali Veliku jabuku, jedno od najjačih multikulturalnih mesta na svetu. Proći ćemo kroz sve gradske četvrti Manhattan i videti Gornji Manhattan sa Lincoln centrom koji je središte muzičkih dogadjanja ( tu se nalazi opera Metropolitan, Njujorška filharmonija, Njujorški balet… ); Central Park sa brojnim jezerima i spomenicima; Dakota House dom najpoznatijeg Beatles-a Džona Lenona; Prirodnjački muzej; veličanstvenu crkvu St.John Divine; teatar Apollo; najstariji univerzitet Columbia; Harlem; »Muzejsku milju« sa svetski poznatim muzejima Guggenheim i Metropolitan muzej umetnosti; po mišljenju mnogih najlepšu zgradu New Yorka Chrysler kao i Grand Central stanicu izgrađene u stilu art deco; elegantnu Petu aveniju sa najboljim prestižnim hotelima, prodavnicama i soliterima. Slobodno vreme za ručak i kupovinu. Predlažemo Macy’s robnu kuću kao i niz poznatih trgovinskih lanaca u blizini. Noćenje.

  3.dan: NEW YORK
  Predlažemo vožnju brodom u trajanju 90min (fakultativno). Proći ćemo pored Kipa Slobode, koji je poklon francuskog naroda SAD-u, izgrađen 1884g. povodom stote godišnjice američke nezavisnosti postignute 1776g. kao i ostrvo Ellis – dolaznu tačku za 17 miliona useljenika od 1892. do 1954. godine. Ljubitelji mostova doći će na svoje jer će imati prilike da vide čuveni Brooklyn bridge koji spaja Brooklyn i Manhattan preko reke Hudson. Nakon vožnje brodom nastavljamo razgledanje Donjeg Manhattana. Madison Square Garden, Flatiron zgradu, poznate četvrti Greenwich Village; Soho; Finansijsku četvrt sa poznatom berzom; »Ground Zero« – prostor gde su bile kule Blizanci, a srušeni su 2001. u terorističkom napadu; China Town; Little Italy; East Village; zgradu Ujedinjenih nacija, Rockefeller Centar. Nakon razgledanja slobodno vreme za ručak i šoping ili posetu jednom od muzeja (Guggenheim museum, „MoMa“ ( Muzej moderne umetnosti ), Museum of Natural History, Art Museum). Odlazak na Empire State Building (fakultativno) gde ćemo sa 320m visine doživeti New York u suton kada se pale sva svetla velegrada. Uveče predlažemo posetu jednom od broadwayskih pozorišta sa svetski poznatim predstavama: Mamma Mia, Lion King, Chicago, Wicked, Phantom of the Opera. Noćenje.

  4.dan: NEW YORK – ( FAKULTATIVNI IZLET U WASHINGTON ) – NEW YORK
  Slobodan dan za sopstvene programe u New Yorku. Preporučujemo, uz doplatu, celodnevni izlet u glavni grad SAD-a, WASHINGTON, D.C. Razgledanje: US Capitol (Kongres, Kongresna biblioteka, Vrhovni sud, Senat) – grandiozna avenija The Mall na kojoj se nalazi većina nacionalnih muzeja koji su u Washingtonu besplatni, spomenik Džordžu Vašingtonu, Lincoln Memorial, avenija Pennsylvania, zgrada Državnog arhiva (Deklaracija o nezavisnosti) – sjedište FBI-a, Bela kuća, State Department, spomenik podizanja zastave na Iwo Jima – Arlingtonsko groblje, spomenici veteranima Korejskog i Vijetnamskog rata, stanica Union, Nacionalni muzej vazduhoplovstva i svemira. Povratak u New York. Noćenje.

  5.dan NEW YORK
  Slobodan dan u New Yorku za sopstvene sadržaje. Predlažemo celodnevni odlazak u jedan od poznatih trgovačkih centara – poznati kao Premium Outlets u kojem se može kupiti odeća najpoznatijih svetskih kreatora po fabričkim, odnosno znatno sniženim cenama (Burberry, Calvin Klein, Donna Karan, Giorgio Armani, Gucci, Max Mara, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Timberland, Guess i drugi). Noćenje.

  6.dan: NEW YORK – BEOGRAD
  Prepodne slobodno vreme za kupovinu ili šetnju Manhattanom do transfera do aerodroma. Let za Beograd u 15.40. (polazak u martu )/ 19.30 (polazak u aprilu).

  7.dan: BEOGRAD
  Dolazak u Beograd u 05:20 (polazak u martu )/ 10.20 (polazak u aprilu).
  Kraj programa.

  New York Prvi maj proleće 2019
  MART 23-29.03.2019. i PRVI MAJ 27.04 – 03.05.2019.
  Cena aranžmana iznosi – 1050 EUR za 23.03. / 1260 EUR za 27.04.
  FIRST MINUTE CENA 999 EUR za 23.03. / 1199 EUR za 27.04.

  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 45 dana pre početka aranžmana
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Jungman Travel-a
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

  New York Prvi maj proleće 2019 obuhvata:
  – prevoz avionom prema programu (ekonomska klasa);
  – boravak na bazi 5 noćenja u odličnom hotelu 4* u centru Manhattana u 1/2 sobama – mogućnost smeštaja u 1/3 ili 1/4 sobe na up1t (cena u 1/3 za 27.04. 1060 EUR, u 1/4 za 27.04. 959 EUR po osobi);
  – transfer na relaciji aerodrom JFK – hotel – aerodrom JFK;
  – sva razgledanja prema programu u pratnji pratioca putovanja;
  – licenciranog pratioca putovanja tokom celog putovanja;
  – troškove organizacije putovanja.

  New York Prvi maj proleće 2019 ne obuhvata:
  – fakultativne izlete (min 10 prijavljenih):
  – celodnevni izlet u Washington sa pratiocem putovanja – 220 USD
  – izlet u jedan od najpoznatijih Premium Outleta – carstvo šopinga – oko 50 USD
  – NEW YORK TOP 3 PAKET ( Vaša ušteda je oko 30% u odnosu na kupovinu pojedinačnih ulaznica ): uključuje 24 sata Hop on – hop off autobuse za razgledanje New Yorka na svim turističkim rutama, ulaznicu za Empire State Building i karta za krstarenje brodom oko Manhattna do Kipa slobode – 90 USD, NAŠA PREPORUKA, TAJ PAKET KORISTE SVE GRUPE!
  – doplatu za jednokrevetnu sobu 380 EUR za 23.03. / 540 EUR za 27.04. – na upit;
  – aerodromske takse 290 evra (podložne promenama do datuma izdavanja avio karte);
  – boravišna taksa u iznosu od 8 USD po osobi i danu (plaćanje na licu mesta);
  – obroke i usluge;
  – napojnice za lokalne vodiče i vozače;
  – putno zdravstveno osiguranje (preporučeno je imati ovo osiguranje, cena po je oko 2.5 EUR po danu za pokriće do 15.000 EUR);
  – obavezno osiguranje od otkaza putovanja (štiti putnike u slučaju da iz nepredviđenih (prema opštim uslovima osiguravajuće kuće) razloga moraju da odustanu od putovanja).

  Preuzmite čitav program u PDF-u.

  SLIKE

 • Napomena: moguće su promene kod polaznog i povratnog leta. U slučaju promene putnici će biti pravovremeno obavešteni.
  Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informišete na službenoj stranici Ministarstva spoljnih poslova republike Srbije www.mfa.gov.rs
  Državljanima Republike Srbije potrebna je viza za ulazak u SAD. Strani državljani dužni su se sami informišu o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu spoljnih poslova ili ambasadi zemlje u koju se putuje.
  VIZA: Potrebna! Napominjemo da se preko web stranice Ambasade Sjedinjenih Američkih Država https://rs.usembassy.gov/sr/ morate zakazati za termin predaje aplikacijskih dokumenata za vizu! Informativna cena vize: 160 USD

  Minimalan broj putnika za New York Prvi maj: 15

  PREVOZNIK: AIR SERBIA by ETIHAD

  NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
  Primer hotela sa kojim sarađujemo
  HOLIDAY INN MANHATTAN FINANCIAL DISTRICT 4* je mešten u donjem Menhetnu. Hotel se nalazi na 300 metara od bivšeg Svetskog trgovinskog centra (Graund Ziro) i Memorijalnog centra 11. Septembar. Međunarodni aerodrom Njuark Liberti (Newark Liberty) udaljen je 14 km. Najviši je hotel iz lanca Holiday Inn na svetu. Gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet. Smeštajne jedinice sadrže veliki radni prostor i 39-inčni flat-screen TV sa premium kanalima.
  U lobiju se nalazi taverna St. George gde u opuštenom ambijentu možete uživati u velikom izboru pića i jelima koja su inspirisana azijskom kuhinjom. Hotelska ponuda uključuje recepciju, usluge konsijerža i fitnes centar koji radi non-stop.

  NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

  U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste.
  Agencija zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima, iste kategorije.

  NAPOMENE:
  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 10 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa New York Prvi maj usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  U slučaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu kako bi proverili da li ima dovoljno mesta.
  Program New York Prvi maj rađen je na bazi 15 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

  Uz program New York Prvi maj važe Opšti uslovi putovanja – Jungman Travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 187/2021.

  Cenovnik br 4. od 20.11.2018.

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš