Rajačke pivnice i krstarenje Đerdapom
Trajanje: U PRIPREMI ZA PROLEĆE 2024. 2 DANA / 1 NOĆENJE
Lokacija: Negotin, Zaječar, Kladovo, Rajačke pimnice, Đerdap, Kapetan Mišin Breg, Golubac
Cena: PROMO CENA
Rezerviši
 • DUNAVSKO PUTOVANJE

  Romulijana – Rajačke pimnice – Vratna – Đerdap – Kladovo – Golubac

  Sa uračunatim ručkom na brodu, Rajačkim pimnicama, Kapetan Mišinom Bregu + obilazak lokaliteta Felix Romulijana, tvrđave Fetislam, Golubac i muzeja u Zaječaru

  00 – 00.00.2024.

  3 dana/2 noćenje, autobusom

  PROGRAM PUTOVANJA:

  1. DAN: BEOGRAD – FELIX ROMULIJANA – ZAJEČAR – NEGOTIN – RAJAČKE PIMNICE

  Polazak autobusa iz Beograda u 07:00h sa parkinga na Sajamu (Tačno vreme polaska iz Beograda biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Dnevna vožnja, ka Zaječaru, sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak na rimski lokalitet Felix Romulijana. Obilazak lokaliteta sa lokalnim vodičem i upoznavanje sa istorijom i životom ovog carskog letnjikovca. Nastavak putovanja za Zaječar i poseta Muzeju grada. Slobodno vreme u centru za šetnju i osveženje. Nakon kraćeg odmora odlazak do Rajačkih pimnica na degustaciju vina i kasni ručak u pimnici C’est la vie. Obilazak pimnica i starog groblja iz 18. veka. Nakon ručka i druženja povratak u Negotin i smeštaj u hotel. Slobodno veče u gradu za šetnju i priča o Hajduk Veljku i Mokranjcu. Noćenje.

  Ručak uz vino u pimnici C’est la vie. Seljačko predjelo (domaće dimljeno meso, domaća dimljena slanina, domaći kravlji sir), sezonska salata, pogača, rajački sataraš ili prebranac, seljačko meso pod sačem zaliveno u mast (vlaška pastrma), domaći kolači ili voće, a domaće crveno i belo vino, rakija, kisela voda, je u neograničenim količinama).

  2. DAN: NEGOTIN – MANASTIR BUKOVO – VRATNA – KRSTARENJE DUNAVOM – KLADOVO

  Doručak. Polazak autobusom do obližnjeg manastira Bukovo. Nakon obilaska manastira i osveženja u konaku polazak do Vratnjanskih Kapija, izuzetnog prirodnog fenomena pored istoimenog manastira. Šetnja skrivenom prirodom i kraći obilazak manastira. Nastavak vožnje ka Dunavu. Krstarenje najlepšim delom Dunava iz Tekije sa uključenim ručkom na brodu. Prolazak kroz najuzbudljiviji deo Đerdapske klisure – Veliki i Mali Kazan, pored statue poslednjeg dačanskog kralja Decebala, a zatim i pored mesta gde je rimski car Trajan utisnuo svoj neizbrisiv trag u steni, poznato kao Trajanova tabla. Kasno popodne polazak za Kladovo. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i opuštanje u spa centru i na bazenu u hotelu. Uveče slobodno za izlazak u neki od gradskih restorana ili večera u hotelskom a-la-carte restoranu. Noćenje.

  3.DAN: KLADOVO – LEPENSKI VIR – KAPETAN MIŠIN BREG – GOLUBAC – BEOGRAD

  Doručak. Napuštanje hotela. Obilazak  Trajanovog mosta, tvrdjave Fetislam i nastavak ka Lepenskom Viru. Obilazak arheološkog lokaliteta uz stručno vodjenje. Odlazak na kraće osveženje i ručak na Kapetan Mišinom Bregu. Nastavak ka Golupcu. Obilazak srednjovekovne tvrdjave sa stručnim vodičem. Povratak za Beograd u večernjim časovima. Kraj programa.

  DUNAVSKO PUTOVANJE

  Redovna cena aranžmana 22 490 rsd
   PROMO CENA  – 00 000 RSD do 00.00.2024.

  NAČIN PLAĆANJA:
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja,
  – Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3 jednake mesečne rate, čekovima građana, realizacija svakog 10. ili 20. u mesecu,
  – Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina,
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije Jungman Travel.

  ARANŽMAN OBUHVATA:
  – Prevoz komfornim turističkim autobusom (klima/video) na relaciji iz programa;
  – Smeštaj u hotelu Vila DeLUX 3* u Negotinu na bazi 1 noćenja sa doručkom – švedski sto. (Hotel se nalazi u širem centru grada. Sve sobe su komforne, dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, tuš – WC. Hotel poseduje recepciju, loby bar, restoran) I u hotelu AQUASTAR 4* u Kladovu na bazi 1 noćenja sa doručkom – švedski sto. (Hotel se nalazi u centru grada. Sve sobe su komforne, dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, tuš – WC. Hotel poseduje recepciju, loby bar, Restoran, Spa centar sa bazenom…)
  – Panoramsko razgledanje Zaječara, Negotina i Kladova.
  – Obilazak manastira Bukovo i Vratna sa Vratnjanskim kapijama
  – Obilazak lokaliteta Felix Romulijana i Muzeja u Zaječaru, tvrdjave Fetislam i Golubac sa ulaznicama
  – Panoramska vožnja brodom Aquastar Maxim kroz Djerdap sa ručkom.
  – Poseta Rajačkim Pivnicama sa degustacijom vina (neograničena količina vina) i bogatim ručkoom uz specijalitete Istočne Srbije.
  – Ručak u etno zdanju Kapetan Mišin Breg
  – Vodiča – pratioca na putovanju;
  – Troškove organizacije putovanja.

  ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  – Sve nepomenute ulaznice i individualne troškove;
  – Doplata za jednokrevetnu sobu – 5900 dinara;

  *Sve cene fakultativnih izleta u programu, podložne su promeni. Trenutno stanje na tržištu, uslovljeno velikim poskupljenjima i inflacijom u Evropi, ne dozvoljava da agencija garantuje cene fakultativnih izleta u trenutku potpisivanja Ugovora o putovanju.

  Opis smeštaja:

  Vila Delux: Ljubazna i kvalitetna usluga Vile Delux, nastala kombinacijom istočnog šarma, evropske elegancije i uspešnog porodičnog biznisa, uspela je da spoji posao i zadovoljstvo. Na mirnoj lokaciji, nadomak centra grada, Vila Delux predstavlja mesto predaha i odmora u prepoznatljivoj užurbanosti današnjice. Vila raspolaže sa sobama i apartmanima modernog i elegantnog dizajna koje svojim sadržajem zadovoljavaju potrebe korisnika svih kategorija.
  Svakog dana, Vila Delux nudi bogat i raznovrstan doručak na bazi švedskog stola.

 • Dunavsko putovanje

  Preuzmite program putovanja Dunavsko putovanje u PDF / WORD

  NAPOMENE:

  U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 40), agencija Robinson zadržava pravo da otkaže putovanje ili realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Krajnji rok za otkazivanje aranžmana je pet (5) dana pre datuma polaska. U slučaju da je posle zaključenja Ugovora o putovanju došlo do promena u kursu na deviznom tržištu ili promena u tarifama prevoznika i aerodromskih i kompanijskih taksi, agencija Robinson zadržava pravo korekcije cene programa putovanja. Sve vreme boravka Vam na raspolaganju stoji stručan predstavnik naše agencije ili lokalni partner, koji će se potruditi oko Vašeg kompletnog boravka.

  Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja agencije Robinson, usaglašeni sa YUTA standardom

  Organizator putovanja: ROBINZON d.o.o., Beograd. Kategorija Licence A br. OTP 120/2021 od 13.10.2021. Uz ovaj aranžman važe Opšti Uslovi putovanja agencije Robinzon d.o.o. U skladu sa odredbama Zakona o Turizmu Organizator ima GARANCIJU PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 119/2021 od 30.11.2021.god, Bankarska garancija 068/2021 od 03.12.2021.god. Akcionarskog drustva “Expobank” u visini 30.000 €. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slucaja kod Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU “YUTA”, 0113228 686, 011 3228 687, pisanim putem ili telegramom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs.

   

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš