Trajanje: 29.12.-02.01.2020. 5 dana / 2 noćenja
Lokacija: Bratislava i Beč
Cena: od 115€
Rezerviši
 • Bratislava Nova Godina 2020

  29.12.2019.-02.01.2020.
  5 dana / 2 noćenja, autobusom

  Cena aranžmana 135 EUR

  Promo cena 115 EUR

  BRATISLAVA – Grad kipova,grad proslosti…Prestonica Slovacke koja pleni svojim duhom.U ovom gradu se krunisalo jedanaest kraljeva i kraljica,izmedju ostalog Marija Terezija,Franc Jozef I,Maksimilijan… Nad gradom dominira bratislavska tvrdjava,koja je nekada bila rezidencija kraljeva…krenite sa nama kraljevim stopama…

  PROGRAM PUTOVANJA:
  1.dan 29.12.2019. BEOGRAD – Polazak iz Beograda sa turističkog terminala, koji se nalazi u sklopu Autocentra Lasta na autoputu Beograd – Niš, u 19.30h.Polazak iz Novog Sada u 20:30h sa parkinga kod Lokomotive. Noćna vožnja preko Mаdjarske do Slovačke sa kraćim usputnim pauzama radi odmora.

  2.dan 30.12.2019. BEČ – BRATISLAVA
  Dolazak u Beč u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada : Hofburg, Parlament, Gradska kuća, Opera, Kertner strasse. Organizovani fakultativni izlet u Šenbrun. Slobodno vreme za šetnju ovim prelepim gradom do polaska za Bratislavu. Dolazak u Bratislavu. Smeštaj grupe u hotel. Mogućnost odlaska u odlazak u diskoteku na lud provod. Noćenje.

  3.dan 31.12.2019. BRATISLAVA
  Doručak. Posle doručka odlazak na razgledanje grada. Panoramsko razgledanje grada: brdo Slavin, Glavni Trg, Pozorište, Katedrala Sv. Martina, Mihaljska Kula, Palata Grasalković. Slobodno vreme i  priprema za novogodišnje veče. Uveče odlazak u centar grada koji nudi neponovljiv provod na trgu sa vatrometom ili mogućnost novogodišnjeg dočeka u jednoj od najboljih diskoteka u gradu, uz nezaboravan provod do jutra. Za one koji bi dočekali Novu godinu u Beču uz neverovatan tradicionalni vatromet organizovan je fakultativni izlet.(povratak iz Beča je oko 02.00h). Noćenje.

  4.dan 01.01.2020. BRATISLAVA
  Doručak. Slobodno vreme do polaska. Mogućnost fakultativnog odlaska u Beč. Panoramsko razgledanje grada : Kertner strasse, Palata Belvedere, Prater (duže zadržavanje), Hundertwasser Haus. Slobodno vreme za šetnju ovim prelepim gradom do polaska. Polazak iz Beča u popodnevnim satima. Dolazak u Bratislavi po putnike koji nisu išli na izlet i nastavak puta ka Beogradu. Noćna vožnja kroz Madjarsku sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

  5.dan 02.01.2020. BEOGRAD
  Dolazak u Beograd, na turistički terminal, u ranim jutarnjim satima.

  Bratislava Nova Godina 2020

  29.12.2019.-02.01.2020.
  Cena aranžmana 135 EUR

  Promo cena 115 EUR
  *Specijalna cena se odnosi na prvih 40 putnika po terminu. Nakon toga se primenjuje regularna cena

  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

  Način plaćanja:
  – prilikom rezervacije, plaća se akontacija u iznosu od 30 %, ostatak najkasnije 15-10 dana pre puta (gotovinski ili platnim karticama),
  – prilikom rezervacije, plaća se akontacija u iznosu od 40 %, ostatak na rate deponovanim čekovima, poslednja rata 2 meseca posle realizovanog putovanja,
  – platnim karticama – VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA, u skladu sa naznačenim uslovima plaćanja.

  Aranžman Bratislava Nova Godina 2020 obuhvata:
  – Prevoz konfornim turističkim autobusom,
  – smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Bratislavi,
  – usluga prestavnika agencije/vodiča pratioca,
  – troškove realizacije programa.

  Aranžman Bratislava Nova Godina 2020 ne obuhvata:
  – ulaznice za posete i obilaske / muzeja, objekata i lokalitet,
  – medjunarodno putno zdravstveno osiguranje,
  – individualne troškove putnika,

  – Fakultativne izlete,
  – Doček Nove godine u diskoteci 20 evra (paket za oba dana 30.12 i 31.12. (diskoteka Duplex)) Prijave u agenciji.
  – Izlet u Šenbrun sa ulaznicom (Imperial tura) 20 evra,
  – odlazak na doček Nove godine u Beč 10 evra, Odlazak na celodnevni izlet u Beč 01.01. po ceni od 15 e
  – Turistička taksa za Smestaj 3.3 e za oba dana (placanje u agenciji),

  Napomene:

  NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
  Hotel će biti naknadno potvrđen. Ispod možete videti tip hotela sa kojim smo do sada sarađivali:

  Smeštaj: Hotel Nivy 3*, Ruzinov, Bratislava, www.hotelnivy.sk
  ( ili sličan – iste kategorije i približno iste lokacije)
  Hotel Nivy se nalazi pored jezera Štrkovec, u stambenoj oblasti Ružinov. Nudi smeštaj sa spa centrom koji se dodatno plaća.
  Do centra Bratislave možete stići za 15 minuta javnim prevozom, od autobuske i tramvajske stanice, koje su udaljene 250 metara.
  Opuštajući sadržaji u hotelskom spa centru obuhvataju bazene sa toplom i hladnom vodom, aromatičnu i infracrvenu saunu, turski hamam i hidromasažnu kadu.
  Na raspolaganju vam je i dobro opremljena teretana sa kardio i fitnes spravama. Sve sobe u hotelu Nivy sadrže besplatan bežični internet i TV sa satelitskim kanalima.
  Izlaze na sopstvene balkone i imaju sopstvena kupatila. U restoranu se služe tradicionalni slovački specijaliteti i vegetarijanska jela.
  U pripremi jela koriste se domaća živina, riba i divljač, a za goste koji su vegetarijanci sveže sezonsko povrće.
  Destinacija Ruzinov je odličan izbor za putnike koje zanimaju obilazak grada, spomenici i razgledanje.

  NAPOMENE:
  Svaka promena programa putovanja Bratislava Nova Godina 2020 od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa
  organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije
  smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Slovačke.
  u slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
  Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja Bratislava Nova Godina 2020, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju.
  obaveza je putnika da za putovanje obezbedi ispravan putni dokument i da se pridržava carinskih i drugih propisa. Organizator ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize i nije odgovoran ukoliko pogranične ili imigracione službe ne odobre ulazak putnika u drugu zemlju. Putnik sam snosi troškove svog povratka u Srbiji. U slučaju gubitka putnog dokumenta, putnik sam snosi troškove svog boravka u mestu konzularnog predstavništva kao i troškove puta priključenja grupi ili povratku u Srbiju.
  putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
  minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 65. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana Bratislava Nova Godina 2020 je najkasnije 5 dana pre polaska.
  upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza –  “tax free”.
  raspored sedenja u autobusu je po redosledu prijave. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.
  UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZATORA PUTOVANJA
  LICENCA MINISTARSTVA OTP 235/2010

Meni
Najtraženije
Klikni da pozoveš