andrićgrad putovanje nova godina
Trajanje: 31.12.-02.01.2020.
Lokacija: Višegrad
Cena: 18.100,00 RSD
Rezerviši

Doček Nove Godine u Andrićgradu
31. decembar 2019. – 02. januar 2020.
3 Dana / 2 noćenja / autobusom

1. Dan: 31.12. NOVI SAD – BEOGRAD – VIŠEGRAD
Polazak iz Novog Sada u 9h sa parkinga kod hotela Sajam, a iz Beograda u 10:30 h sa parkinga preko kod Arene ulaz sever (Novi Beograd). Vožnja Ibarskom magistralom. Prvu pauzu pravimo u manastu Nikolje, najvećem blagu Ovčarsko-kablarske klisure. Ovaj manastir nije samo najstarija i najposećenija svetinja u Srpskoj Svetoj Gori, već kažu i mesto čudotvornih isceljenja. Zatim ćemo napraviti pauzu za ručak u restoranu uz domaće specijalitete. Nakon ručka, nastavljamo putovanje ka Bosni i Hercegovini. Dolazak u Višegrad. Smeštaj u prenoćištu Andrićev konak, koji se nalazi u istoimenom novoizgrađenom kompleksu, slobodno vreme za kratak predah i priprema za novogodišnju noć. Svečena večera uz muzički program do sitnih sati. SREĆNA NOVA GODINA! Noćenje.

2. Dan: 01.01. VIŠEGRAD – ANDRIĆGRAD
Nakon doručka i malo dužeg spavanja, u 11h polazak i obilazak starog mosta, čuvene ”Ćuprije na Drini” i spomenika Ivi Andriću, poseta Gradskoj galeriji slika, Spomen učionici Ive Andrića i dolazak do kuće gde je Ivo Andrić živeo. Potom ćemo obići kompleks Andrićgrada koji je napravljen po zamisli našeg filmskog režisera Emira Kusturice. U 13h polazak za Višegradsku banju. Slobodno vreme za ručak. Mogućnost obilaska banje, crkve Sv.Jovana, kupanje u zatvorenom bazenu sa termalnom vodom ili u starom turskom kupatilu (2 sata slobodnog vremena).
Repriza dočeka Nove Godine u Andrićgradu uz muziku i svečanu večeru.

3. Dan: 02.01. VIŠEGRAD – DRVENGRAD – ŠARGAN – BEOGRAD
Doručak oko 8:30h. Nakon doručka odlazak do Mećavnika i razgledanje drvenog grada našeg čuvenog filmskog režisera Emira Kusturice. Odlazak do stanice Mokra gora na ručak a zatim sledi i ukrcavanje u voz kojim ćemo praviti “šargansku osmicu” penjući se uz planinu Šargan. Za vreme vožnje imaćemo priliku sa nekog od pet vidikovaca uživamo u lepotama prirode ovoga kraja i napravimo fotografije za naše albume sećanja. U slučaju vremenskih nepogoda i otkazivanja vožnje Šarganskom osmicom vodimo vas u manastir Dobrun. Polazak prema Beogradu i Novom Sadu. U povratku ćemo napraviti kratak predah za kafu. Nastavak putovanja. Dolazak u kasnim večernjim satima.

Doček nove godine u Andrićgradu
31. decembar 2019. – 02. januar 2020.
3 Dana / 2 noćenja / autobusom
Cena aranžmana 19.990 din SNIŽENA CENA 18.100

Način plaćanja:

– Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
– Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Jungman Travel-a
– Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

Aranžman Doček nove godine u Andrićgradu obuhvata:
– Prevoz turističkim autobusom od 25-30 sedišta,
– Smeštaj u prenoćištu Andrićev konak sa 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi,
– Svečana novogodišnja večera u restoranu,
– Specijalan novogodišnji program uz živu muziku,
– Svečana večera za reprizu Nove godine uz muzički program,
– Ručak 1 i 3. dan. Piće nije uključeno u cenu,
– Ulaznice za gradsku galeriju slika u Višegradu,
– Ulaznice za spomen učionicu Ive Andrića,
– Ulaznice u Drvengrad,
– Korišćenje bazena u hotelu ‘Vilina vlas’ (prilikom prijave za naš program putnici su dužni da se izjasne za korišćenje bazena),
– Organizaciju i vođstvo puta.

Aranžman Doček nove godine u Andrićgradu ne obuhvata:
– Piće tokom obroka,
– Karta za vožnju Šarganskom osmicom 800 din(obavezna prijava i uplata unapred u agenciji prilikom uplate aranžmana),
– Doplatu za jednokrevetnu sobu 5.000 din,
– Individualne troškove putnika.

Napomene o smeštaju:
U samom srcu Višegrada, na gradskom trgu, na samoj obali reke Drine, svoje mesto pod suncem zauzeo je hotel „Andrićev konak“. Hotel je okružen kulturnim i istorijskim znamenitostima: Most Mehmed-paše Sokolovića (Ćuprija na Drini), spomen obeležje piscu, kao i kuća u kojoj je Andrić proveo detinjstvo, te učionica u kojoj je slavni Nobelovac završio osnovnu školu. Hotel raspolaže sa 23 smeštajne jedinice ili 60 ležaja, od kojih su: 4 apartmana, 1 porodični apartman, 6 dvokrevetnih, 2 jednokrevetne, 2 trokrevetne, 4 sa francuskim ležajem + pomoćni ležaj i 4 dvokrevetne. Sve sobe su u potpunosti opremljene i poseduju klimu, telefonski priključak, bežični internet i satelitske i zemaljske TV kanale (kablovska TV). Većina soba ima izuzetno lep pogled na reku Drinu i most Mehmed-paše Sokolovića.

Napomene:
***U slučaju vremenskih nepogoda i otkazivanja vožnje Šarganskom osmicom vodimo vas u manastir Dobrun.
Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
U slučaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu za popuste, kako bi sa agencijom proverili da li ima dovoljno mesta.
Program Doček nove godine u Andrićgradu rađen je na bazi 25 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja ogranizatora putovanja – Jungman Travel DOO, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 187/2021.

Meni
Najtraženije
Call Now ButtonKlikni da pozoveš